Hej på er! Vad ska ni göra idag? Jag ska inte göra så mycket mer än att plugga och fira pappa som fyllde år igår.

Gårdagen var en väldigt mysig dag, jag och Filip hade myskväll med kebab/pizza och lite fika och sånt. Väldigt mysigt i alla fall.

Finns inte så mycket mer att säga idag.

Ni går ha en bra dag så hörs vi!

xoxo Cecilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! Har ni haft en bra dag? Min har nämligen varit sådär, mer om det sen.

Helgen för mig började 12.30 i fredags, det var då min sista lektion slutade. Jag gick till matsalen för att äta min lunch, tog sedan bussen in till stan det latmask som jag är. Där mötte jag upp min äldste bror som kom med Swebus för att vara hemma över helgen då min yngste storebror fyllde 25 igår. Väl hemma kom morfar förbi ett tag innan han skulle åka hem till storstaden. Det var verkligen supermysigt. Efter någon timme kom även Filip förbi i ett par timmar, inte länge dock. Senare på eftermiddagen kom alla mina kusiner på min fars sida och sist men inte minst kom födelsedagsbarnet med sin sambo på kvällen. Det var fredagen det, den var trevlig och mysig, alltid lika roligt att träffa alla igen efter en lång tid.

Lördagen såg ut så att jag och min brors sambo satt på mitt rum och sminkade oss, målade naglarna och lite sådant inför festen som började 16.00, Filip kom till 15.00 ungefär. Det finns inte så mycket att säga om den här dagen eftersom att den mesta av tiden gick åt att ha festfix. Jag var i alla fall hur trött som helst sedan på kvällen när det var dags att sova.

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Jag och F låg och drog oss hur länge som helst imorse, det kände vi att vi behövde. Födelsedagsbarnet och hans sambo åkte kring 15.00 och F likaså. Min äldste bror dock åkte kring 17.00 och alla kusiner åkte innan 15.00 så nu är det bara lilla jag kvar. Vilket jag tycker är rätt sorgligt, vill ju ha mina syskon här!

Sen de åkte har jag kollat på en film till skolan och övat lite sång till nästa sånglektion. Nu tänkte jag dock fixa till lite kvällsmat, börjar verkligen bli hungrig.

På bilden nedanför kan ni se hur fina jag och Filip var till festen i lördags, hihi.

Ni får sova så gott inatt, det hoppas jag jag ska få göra.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Hallihallå där på andra sidan skärmen! Hur har er dag varit? Min har varit bra tack.

Dagen hat varit oerhört seg däremot, eftersom jag är lite halvt om halvt sjuk fortfarande och jag går ett musikprogram kan man inte vara med på allt. Man borde kanske inte sjunga till exempel om man är så pass hes som jag har varit lite till och från idag. Det har även varit en sån dag där man har håltimmar på 2-3 timmar och långa raster mellan de få lektionerna. Jag menar, jag har haft 4 lektioner idag om man räknar med mentorstid och jag börjar 8.25 och slutar 15.50.. 4 lektioner på den här tiden visar ju en del.

Sen jag kom hem har jag mest bara vilat, lagade mat förut men det är la det mesta jag gjort idag. Vilat upp mig så jag kan gå till skolan imorgon.

Jag hoppas er dag har varit och gått som ni velat. Ni får ta och sova så gott också!

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Godkväll på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag, trots att jag är förkyld. Jag tänkte att jag ska testa något nytt här på bloggen nämligen "5 FAVORITER". Detta kommer alltså vara olika favoriter jag har som artister, filmer etc.


Första kommer alltså här!

5 FAVORITER- låtar

1. Take Me Higher - ARTBROTHER

2. Strings - Shawn Mendes

3. All Your Colours - ARTBROTHER

4. Burn With You - Lea Michele

5. A Little Too Much - Shawn Mendes


Dessa Fem låtar är alltså min number five faves just nu. Om ni inte har kollat in dessa låtar tycker jag verkligen ni borde göra det, har länkat låtarna med understruket då alla inte finns på YouTube, men på Spotify finns alla. Kolla in dem ifall ni inte har hört dem!

Och ja jag inser att den enda av dessa låtar som är "ny" är Take Me Higher men jag är lite sån, lyssnar inte så mycket på det som finns på topplistan på Spotify eller på radio, jag lyssnar på¨den musiken och de banden jag fastnar för under olika perioder.

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, ska nog ta och ringa upp F först. Men sen är det sovdags.

Ni får sova så gott inatt!

xoxo Cecilia

(Bilden är på färger jag funderar på i rummet till renoveringen.)

Likes

Comments

Hej på er allihop! Jag har varit rätt dålig på att skriva nu den här veckan men jag har faktiskt varit sjuk så har inte haft vaken ork eller inspiration. Är fortfarande förkyld och har börjat hosta och grejer nu vilket är väldigt jobbigt faktiskt även om det ej är så mycket att klaga över egentligen, det finns ju faktiskt värre saker här i livet.

Nu de senaste dagarna har jag pratat en del med min lille pappsi och vi har bestämt oss för att i november ska vi börja renovera om mitt rum! det ska bli så oerhört skönt att slippa de här gula väggrna, är så fruktansvärt trött på dem nu.

Det som sker nu är att jag ska ut och övningsköra med mor och far, mer om det senare.

Det fick bli en liten bild på ungefär hur jag har det i rummet, en del från min bokhylla just nu. Den gula färgen på själva hyllan, den är ungefär hela mitt rum. Aja, det ska bort i alla fall.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Hallihallå gott folk! Har ni haft en bra dag?

Dagen hittills har gått bra, har rensat min garderob och har fyllt en papperskasse som ska skänkas. Just nu ligger jag i sängen och kollar på YouTube.

Rummet är i alla fall städat, ska bara gå ner med några glas sen.

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen nu, har inte varit på särskilt bra humör de senaste dagarna och anledningen till detta håller jag helst för mig själv.

Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra, är bara väldigt uttråkad då jag är ensam hemma. Filip skulle ha kommit hit idag men det blev inte så då han gått och blivit sjuk. Vilket antagligen var lika bra det eftersom jag själv känner mig lite krasslig.

Men på grund av det kan jag inte sjunga så jag kan inte göra min sångläxa. Jag kan inte heller gå ut och springa utan det får nog bli imorgon om jag mår bättre.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Community.

Hoppas ni får en bra dag.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat på en vecka. Har bara inte orkat eller haft inspiration till att skriva. Ska skärpa mig.

Kort om dagen, började med rytmik och mycket rörelse och rytm (självklart). Sen var det dags för svenska och språklagsitiftning. Följt av mentorstid och afro. Finns inte så mycket mer att säga om det.

Hemma tränade jag och körde ett armpass. Det var skönt faktiskt, trodde inte det skulle va det riktigt haha.

Nu sitter jag och pratar med F så ska återgå till honom.

Sov gott.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Godkväll alla! I detta inlägg tänker jag berätta lite om hur mitt träningsupplägg ser ut och varför jag tänker ta tag i motionen och träningen.

VARFÖR?

Jo, anledningen till varför jag tänker ta tag i träningen handlar om självkänsla. Jag är en av alla de tonåringar med kroppskomplex, de flesta handlar om fettmängd, INTE VIKT. Detta handlar inte om att jag tycker att jag är tjock, för det vet jag att jag inte är. Jag vill bara bli bekväm i min egen kropp. Och om jag behöver bli av med en del fett för det och skaffa mig mer muskler istället så tycker jag att det är 100% värt det. DETTA HANDLAR ALLTSÅ INTE OM SAMHÄLLETS IDEAL ALLS.

Bilderna är tagna från Google.

HUR?

Detta ska jag alltså genomföra med ett träningsschema jag själv gjort utifrån mitt skolschema. Det handlar om både kondition och styrka. Vilodagarna är alltså 2-3/vecka. Ja schemat kan ni ju se nedanför. Startdagen är den 1 september 2016.

MÅL

Det sista jag vill säga är att jag inte har någon målkropp att gå efter. Jag tänker fortsatta tills dag blir nöjd.

​Bild tagen från Google.

Nu vet ni ungefär hur jag tänker arbeta mig fram och ni kommer få vara med kring resans gång. Finns det något ni vill veta eller undrar kan ni antingen skriva till borgemos@outlook.com eller skriva i kommentarerna.

Hoppas ni får en underbar vecka och att ni går sova gott inatt så hörs vi imorgon eftermiddag.

xoxo Cecilia

Likes

Comments

Hej ännu en gång! Hur har er dag varit? Min har varit jättebra verkligen.

Veckan började med en Rytmiklektion där vi fick gå och klappa olika pulser och rytmer, haha ganska logiskt.

Det hela fortsatte med svenska där vi gick igenom Nordens Språk etc, efter detta var det dags för mentorstid. Det jobbiga med den här dagen var att jag har hål i ungefär 3 timmar för att sen ha Afroensemble. Detta innebär ungefär att man är indelade i band. Det var riktigt roligt och vi började på en spellista med låt förslag, vi påbörjade även låten Counting Stars. Fungerade rätt bra,vi ska bara dela in det hela i stämsång och bestämma vem som tar vilka verser och sånt. Tror det kan bli bra.

Under min håltimme idag tänkte jag att jag kunde ta och fixa gymkortet, dock kan man tydligen inte göra det just nu på grund av skolledningen, så vet inte alls när jag kan fixa med detta. Får väl bli att träna hemma tills allt med gymmet blir klart.

Förresten, idag har jag känt mig som en extrem hipster. Fick ett par gamla byxor av mamma igår och så matchade jag de med ett nitbälte från ullared, en slappt sittande polo och satte upp håret med två knutar/bullar, detta med ett par gepardvans. Men det har ändå känts rätt bra så.

Ikväll kommer jag med första träningsinlägget angående träningsschemat, så vi hörs då!

xoxo Cecilia

Likes

Comments