i mitt huvud

God morgon mina fina läsare, hur blir eran helg? För mig vankas det jobba helg. Men egentligen så är helgerna nästan roligast att jobba, mer kunder och mer tryck i gallerian. Får väl dock se vilket tryck det blir denna helg då det är alldeles innan löning.
Själv längtar jag tills lönen kommer så jag kan åka på Elgiganten och köpa mig en dator, ska bli så skönt att kunna kolla Netflix och blogga från en dator igen! Så trött på att skriva på telefonen...

Instagram @ borgemma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

i mitt huvud

Ledig torsdag och den satt verkligen inte fel! Har lite saker jag ska göra såsom att dammsuga (behövs verkligen haha) sedan ska jag mest bara ta det lugnt och njuta över att jag faktiskt är ledig! Skulle egentligen på något möte ikväll, men tror jag skiter i det då jag känner att jag måste vila. Alltid viktigt att lyssna på kroppen.

Likes

Comments

i mitt huvud

Känner mig helt off från bloggen. Men det får jag vara just nu. Kommer förhoppningsvis kännas bättre när jag skaffar en dator.

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon alla fina läsare, äntligen känner jag att jag börjar bli liiiite mänsklig. Har varit klapp förkyld hela helgen med feber och allt som hör till. Har dock ändå jobbat alla dagar. Så har stupat i säng tidigt varje kväll nu i helgen. Igår däremot var jag ledig, var då på ett litet snabbt möte, handlade nya glas på Ikea, fick besök samt var till en vän och spanade in hennes lägenhet. Så sjukt mysig kväll! Hela dagen var också härlig och sjukt behövligt att vara ledig.
Vaknade dock upp med en torr hals och har inte vågat prata än... känns som om rösten ska vara borta.. så gjorde iordning lite te och la mig igen i sängen. 😊

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag bestämde jag för att faktiskt vara stolt över mig själv. Det är en sak som jag har oerhört svårt för... Att vara nöjd och glad över något som jag gjort eller som jag gör. Varför ska det vara så svårt egentligen?
Däremot är det mycket lättare att vara självkritisk och tänka "men Emma, du är så dålig och du måste göra bättre!" Varför är det mycket lättare än att tänka "men Emma, jisses vad du är bra"
Men idag ska jag fira dock med lite te och mys, men idag är jag stolt över mig själv och glad.

Likes

Comments

i mitt huvud

Hej! Äntligen onsdag och jag är ledig. Har varit och gymma, hämtat maten jag handlade som jag såklart glömde på jobbet igår och nu ligger jag i soffan nyduschad och har ätit lunch. Ni anar inte hur trött jag är, så funderar faktiskt på att ta en liten napp.

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon fina ni. Jag vaknade halv 9 mer död än levande, vet inte om jag skrev det förut men mitt knä är jätte konstigt!? Har inte gjort något speciellt, vad jag vet, men det började för två (cirka) veckor sedan och jag har ont under knäskålen och under dessa två veckor blir det bara värre. Åhhh så jag vet inte vad jag ska ta mig till egentligen. Har alltid varit så nöjd över att ALDRIG haft ont i något av mina knän. Så jag får väl ta tillbaka min nöjdhet och börja med lite rehabilitering haha

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå! Igår jobbade jag på dagen och sedan till stan där jag mötte upp Moa innan vi drog och köpte hem mat. Vi gick hem till mig, åt middag och började fixa oss och pynta lägenheten eftersom det vankades inflyttningsfest. Sedan rullade kvällen på och gäster kom, sedan åkte vi på LOKAL där vi dansade och hade sjukt roligt. Så idag har jag varit mindre produktiv. Städat och fixat här hemma, sedan cyklade jag till brorsan där vi åt middag och slappade framför tvn. Så skönt att faktiskt vara ledig idag och inte jobba. Men ska skura en gång till innan jag fixar mig inför kvällen. Tidig kväll så jag känner mig laddad till veckan. 6dagars jobb väntar!

Klänning från River Island

Likes

Comments

i mitt huvud

Städat, tvättat (eller jag den är kvar i torkrummet eftersom det tar så lång tid att torka den) varit ut och hämtat mormor på flyget, ätit middag med fint sällskap och nu soffläge. Ska strax kolla in tvätten i hopp om att tvätten är torr och jag kan få bädda rent i sängen! Det är ett av de bästa sakerna som finns.

Likes

Comments