Header

i mitt huvud

Så idag har jag varit ledig och jag har gjort tusen vuxensaker!!! Enbart tråkiga såsom tvätta, laga mat, fixat försäkring och även wi-fi!! Ser fram emot att få wi-fi igen så jag kan börja blogga mer, har även fotat lite grann som jag vill visa er!

Instagram @ borgemma

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå! Jag har jobbat både fredag,lördag och idag! Det har gått riktigt bra men det blev verkligen en hård start efter semestern! I alla fall så mätte jag upp min fina kollega Olivia igår för fika/middag på Waynes Coffee inne i stan, åt riktigt god tacotallrik (suprise att jag valde taco). Sedan träffade vi några av hennes vänner på Hemmakväll som vi pratade lite med, de skulle ut men vi köpte godis och gick hem till min lägenhet. Där blev det spontan vändning och vi korkade upp vinet och följde sedan med vännerna vi träffat ut på Båten!
Sjukt trevlig och roligt igår!

Likes

Comments

i mitt huvud

Jag är tillbaka till verkligheten här i Umeå. Jobbat kväll så försöker just nu varva ner och ladda för morgondagen!

Likes

Comments

i mitt huvud

Jag har några dagar kvar på min mini semester, har inte hunnit uppdaterat något. Alltid så stressigt när jag kommer hem.
Längtar lite lätt till verkligheten i umeå.

Likes

Comments

i mitt huvud

Alltså vet ni vad jag hållit på med de senaste dagarna? Kollat på varje hemsida efter möbler/inredning. Vet ni varför? För att inatt är första natten jag sover i min alldeles egna lägenhet!! Så otroligt glad!! Kommer givetvis bilder någon dag, men nu är det full rulle hela tiden med att försöka få allt på rätt plats, jobba och på tisdag eftermiddag åker jag hem på "semester" till mitt vackra strömsund!

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon bloggen!! Idag är jag ledig vilket jag också var igår, skönt. Vaknade i alla fall halv 6 imorse och jag kunde verkligen inte somna om.. Så lika bra att stiga upp då.
I alla fall så var jag på after work med några av mina kollegor i tisdags på Rex. Samt igår var jag också ledig så jag åt bland annat lunch med min favorit familj/släkt 😃

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå! Jag vet inte med er, men känner mig allmänt seg hela tiden. Jag orkar som aldrig göra något och all min energi går åt att jobba och när jag väl är ledig vill jag mest bara sova. Fast jag kan aldrig sova ordentligt. Haha så typiskt. Men förhoppningsvis är det bara en liten period kroppen är inne i nu och ingenting långvarigt.
I alla fall så var midsommar riktigt roligt, jag jobbade med min fina Olivia och sedan åt vi middag tillsammans, efter middagen drog vi till några andra på fest. Så det var väl inte något "klassiskt" firande av midsommar men det var helt perfekt för iår!

Likes

Comments

i mitt huvud

Försökte ta sovmorgon imorse men vaknade ändå relativt tidigt! Så jag gick ut på en promenad, njöt av vädret som är fantastiskt vackert och varmt!! Sedan in och ringde några av mina vänner som jag pratat med hela förmiddagen känns det som. När man varken har tid att träffa/prata med dom varje dag så när man väl hörs vid så blir det alltid så mycket att prata om. Men alltid mysigt att prata lite med dom. ❤️

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag hade vi full rulle så jag bestämde mig för att äta lunch på Waynes coffe istället för att trängas i fikarummet. Jobbade även öppning till stängning så behövde verkligen riktigt god mat, vilket min matlåda inte riktigt var haha. I alla fall så beställde jag lasagne på Waynes. Och den var så fruktansvärt god ?!?!. Alltså rekommenderar STARKT. Behövde inte ens ketchup. Och jag älskar ketchup.

Likes

Comments

1 34571 Next