i mitt huvud

God morgon!! Klev upp 04:00 för att åka till flyget som tog mig till Stockholm. Idag är det butikschefsmöte, så spännande!! Sitter nu på Arlanda express och är snart inne på centralen, där möter jag upp en annan butikschef också går vi tillsammans till mötet! Just nu är jag inte nervös men vi får se hur det går 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

i mitt huvud

Oj herregud, nästan en månad sedan senaste inlägget... jag vill bli bättre på att blogga, satsa lite mer eftersom jag tycker att det är såååå roligt att hålla på med den. Men just nu är det massor av jobb, vilket jag absolut inte har något emot. Men då blir det lite omprioritering här i livet, det tråkiga är att jag måste prioritera bort detta. Min lilla blogg.
Men snart så kommer sommaren, förhoppningsvis mer uppstyrt och massor av härliga inlägg!!

Likes

Comments

i mitt huvud, photo

Igår var jag modell åt Yurika! Såå roligt det var, dock lite kallt men i slutändan var det värt det. Följ henne på instagram @yurikaphotography SÅÅÅ DUKTIG!!! mer bilder kommer sen.

Likes

Comments

Hunkemöller, i mitt huvud

Hej, sitter nu på hotellet i Stockholm eller Upplands Väsby för att vara mer noggrann. Mellanlandar egentligen bara här och åker vidare till Holland tidigt imorgon bitti.. Känns mindre kul att kliva upp så tidigt hehe.


Queensize bädd, precis i min smak ;)

Likes

Comments

i mitt huvud

Sååå i 4 dagar har lilla jag varit 21 år. Herregud vad tiden går fort.. Vill såklart passa på att tacka alla för de fina gratulationerna jag fått lite överallt.

Likes

Comments

i mitt huvud

Hej hej mina fina! Har sovmorgon idag så jag börjar jobba vid 13 och stänger då butiken. Men i alla fall så sitter jag och fixar inköpslista på Ica, kanske inte det roligaste att göra men ack så nödvändigt. Mamma och pappa kommer i helgen så får då tillgång till bil så tänkte verkligen passa på att köpa en massa!
Förresten såg ni toppmäklarna på kanal 5 igår? Dom visade när Fredrik Eklund var i Sverige och hade sin föreläsning, den som jag var på! Så jag fick ju mina 2 sekunder i tv-rutan igårkväll. Har ni inte sett det så finns det på Dplay 😃

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag jobbade jag 12-20.10 och gick sen på Willys för lite mathandling. Fick också med mig en blomma hem och peppar peppar att den överlever med mig.. Snabbfixade också mina fransar imorse OCH färgade håret igår så känner mig mer fräsch till helgen. 😉


Håret mörkt som vanligt..

Likes

Comments

i mitt huvud

Det är nästan skrämmande, så att jag måste stanna upp och andas. Tiden går så jävla snabbt (ursäkta ordspråket mamma). Men kom igen, jag hinner inte med. Känns som om jag nyss tog mitt pick & pack hit till umeå.

Men i alla fall, snart en månad sen förra inlägget, och vad har hänt? Kidnappade pappa till Lycksele där familjen kollade på showen "Småstadsliv - När Tony kom till byn". Riktigt rolig och trevlig helg. Tillbaka till Umeå där det var training för lilla mig, VIP-kväll ( som blev riktigt lyckad), och träning med min egna PT. Åkte hem några dagar runt påsk, men kändes som om man bara åkte dit och vände. Hann dock tatuera mig, kvällen innan jag åkte tillbaka. Väl i Umeå postade jag kontraktet om att jag ska vara vikarierande butikschef i ett år framöver. Och till helgen fyller jag 21 år. Sedan har veckorna bara rullat på. Schemat består av skratt,jobb, sömn och fina vänner.


Jag har börjat kolla på prison break, så sitter bänkad varje kväll för att hinna se hur det går för dom snygga bröderna.

Redo för jobb!

När jag var hemma i strömsund så hittade vi en bil, hehe ;)

Jag och Maria, min inspo på jobbet och på gymmet!

Min tatuering på benet som jag gjorde hemma i strömsund.. SÅ NÖJD.

Vi hade dockor på ett podium direkt man kom upp till modeplanet, och jag klädde på en kvinnligdocka som blev jättefin!

Nya brillor och på bilden även nya naglar.


Så, det var en liten update från mig. Nu ska jag ändra dra mig ut eller kolla lite prison break... Kramis

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon! Skulle ta sovmorgon till klockan 09:00 men vaknade redan vid 07, har försökt somna om men det har inte funkat.. I alla fall så ska jag fixa mina naglar halv 10 och sedan fixa mig inför jobb vid 13:30. Så hela dagen har jag rullning.

Gjorde nya fransar i tisdags! Love it

Likes

Comments

Nouw Magazine