Header

i mitt huvud

God morgon bloggen!! Idag är jag ledig vilket jag också var igår, skönt. Vaknade i alla fall halv 6 imorse och jag kunde verkligen inte somna om.. Så lika bra att stiga upp då.
I alla fall så var jag på after work med några av mina kollegor i tisdags på Rex. Samt igår var jag också ledig så jag åt bland annat lunch med min favorit familj/släkt 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå! Jag vet inte med er, men känner mig allmänt seg hela tiden. Jag orkar som aldrig göra något och all min energi går åt att jobba och när jag väl är ledig vill jag mest bara sova. Fast jag kan aldrig sova ordentligt. Haha så typiskt. Men förhoppningsvis är det bara en liten period kroppen är inne i nu och ingenting långvarigt.
I alla fall så var midsommar riktigt roligt, jag jobbade med min fina Olivia och sedan åt vi middag tillsammans, efter middagen drog vi till några andra på fest. Så det var väl inte något "klassiskt" firande av midsommar men det var helt perfekt för iår!

Likes

Comments

i mitt huvud

Försökte ta sovmorgon imorse men vaknade ändå relativt tidigt! Så jag gick ut på en promenad, njöt av vädret som är fantastiskt vackert och varmt!! Sedan in och ringde några av mina vänner som jag pratat med hela förmiddagen känns det som. När man varken har tid att träffa/prata med dom varje dag så när man väl hörs vid så blir det alltid så mycket att prata om. Men alltid mysigt att prata lite med dom. ❤️

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag hade vi full rulle så jag bestämde mig för att äta lunch på Waynes coffe istället för att trängas i fikarummet. Jobbade även öppning till stängning så behövde verkligen riktigt god mat, vilket min matlåda inte riktigt var haha. I alla fall så beställde jag lasagne på Waynes. Och den var så fruktansvärt god ?!?!. Alltså rekommenderar STARKT. Behövde inte ens ketchup. Och jag älskar ketchup.

Likes

Comments

i mitt huvud

Tidig morgon idag då jag hade tvättid 07:00, så jag har redan kört två maskiner och väntar nu på de sista två. Ätit frukost och kollar lite serier innan jag ska göra lite ärenden idag. Samt fota lite till bloggen.

Igår hade vi morgonmöte med jobbet och sen jobbade jag och Olivia till fem och efter det blev det lång middag på Ikea. Vi satt och pratade en massa, så länge sedan vi träffades!! Vi har jobbar olikt samt att hon varit utomlands ett bra tag. Så det var trevligt att bara sitta och prata om allting!

Likes

Comments

i mitt huvud

Känner mig lite små krasslig så tänkte unna mig en myskväll för mig själv. Så när jag var och handlade lite godis såg jag Alex och Sigges bok och tänkte direkt "den där måste jag läsa". Så vi får väl se om det är något för mig.

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå hallå, hoppas ni alla får en härlig söndag. Själv så är jag rätt så seg så det blir en lugn dag för mig. Har fikat lite frukost och hamnade i soffan och kollar på en rätt så bra film som visas på sjuan. Efter det ska jag göra lite matlådor så jag har till veckan. Så det är väl det enda "jobbiga" jag ska göra idag!

Likes

Comments

i mitt huvud, photo

Åkte hem i onsdagskväll till Strömsund, enbart mamma och pappa som visste om det eftersom jag ville hålla det hemligt för dom som skulle ta studenten så jag kunde överraska dom på torsdagen. Vilket jag gjorde också!!! Fattar inte hur jag lyckades hålla det hemligt!

Så roligt att vara hemma, fast det bara blev en kort stund. Glädje, tårar, skratt och kramar från mitt hjärta, stenar som tryckt är borta. Men trots att man varit seg samt utslag i ansiktet från dåligt smink (vilket resulterade i att jag fått haft så mycket bra smink i ansiktet idag så jag ser ut som en barbie.. haha) så var det sååå värt det. All lycka och kärlek till er alla studenter.


Likes

Comments

1 34570 Next