i mitt huvud

Tillbaka i umeå och ledig! Så jag har 100 saker jag måste ta tag i, typiskt att man "halkar efter" i vuxenlivet när man är hemma hos mamma och pappa och känner sig som 16 igen!
På bilden ser ni min nya skål, det är två skålar i en, som jag fick av mamma och pappa. Tusen tack 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

i mitt huvud

Sjukt trött så somnar nog vilken sekund som helst, men jag ville enbart kasta in ett inlägg här och säga att jag lever! Och ett inlägg kommer snart om mina känslor med mera, varit hemma snaaart i en vecka och denna vecka är nog den enda veckan som satt så mycket spår i mig själv än någon annan vecka någonsin gjort. Ni vet fjärilen, som ligger i en kokong och förvandlas från en larv till en stor och vacker fjäril. Jag känner mig som en fjäril men jag har dock bara en vinge utanför kokongen.

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag håller jag på att tvätta en massa, ska även dammsuga och börja packa inför semestern! Men mellan maskinerna med tvätt kollar jag på Game of Thrones. Har kommit en bit och tycker verkligen att serien blivit bättre än vad den var från början.
Sen får vi se vad jag gör mer idag?

Min lilla kamera

Likes

Comments

i mitt huvud

Hallå! Idag klev jag upp och åt en lång frukost innan bag begav mig av till Teg där min franstjej bor. Så nu har jag nya och vackra fransar och redo för semester nummer två nästa vecka. Längtar ihjäl mig känns det som, inte bara för att vara ledig för jag har lediga dagar ge i umeå utan mer för att kunna släppa allt. Kunna släppa allt "vuxengöra". Mycket har krånglat på senaste tiden såsom wi-fi osv och det ska bli skönt att åka hem och bli "17 år" igen hemma hos mamma och pappa.

Likes

Comments

i mitt huvud

Det är tisdag och jag har storstädat lägenheten! Så skönt med nystädat och ännu bättre är att det tar inte så lång tid eftersom lägenheten är liten. Skönt. Så nu sitter jag och äter lite lunch/frukost och kollar på sista avsnittet på säsong ett av Game of Thrones. Inser nu att det börjar bli spännande men jag hänger inte riktigt med till 100 eftersom jag, varje gång, gör något annat medan jag har avsnittet på. Hehe typiskt mig.

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon, denna låt har jag haft på repeat hela morgonen. Är dock lite såsig i kropp och knopp, somnade sent, eller sent för att vara jag.. Och sedan blev jag väckt vid sju av ett samtal och efter det var det nästan omöjligt att somna om eftersom jag hade tänkt kliva upp vid nio. Men nu är jag uppe! Nyduschad och ska torka håret, äta frukost och fixa mig inför en jobbdag.

Likes

Comments

i mitt huvud, vlogg

​Japp, det är precis som ni trodde. Idag är domedagen, dagen det händer. Kommer antagligen göra ca 2st mer innan jag slutar, eller vem vet? Jag provar och se om detta är något för mig. NU får ni höra min vackra stämma.

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon mina fina läsare! Jag är uppe och fixar lite och ska strax äta frukost, känner mig dock som en zombie. Jag kunde verkligen inte sova inatt. Försökte med allt. La mig tillslut i soffan där jag in på småtimmarna kunde somna. Men känner att jag verkligen skulle behövt sova mer men det få bli någon annan natt.
Jag har så mycket jag vill dela med er så jag blir GALEN att jag inte har något wi-fi utan måste göra allt över telefonen, men förhoppningsvis snart har jag det.

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon, eller ja klockan är halv 11 så snart mitt i dagen. Jag vaknade för någon timma sedan och kände att mitt huvud gör riktigt ont, det dunkar lite ovanför ena ögat som att migrän är på gång. Så jag klev upp och la mig i soffan med denna bok som jag precis börjat med. Tycker faktiskt att den är förvånansvärt bra.

Likes

Comments