i mitt huvud, Fashion

Köpte en ny peak performance tröja häromdagen. Sååå snygg👌🏽 perfekt till vintern! Nu blir det dock hård sparande från min sida, varför berättar jag sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

i mitt huvud, Hunkemöller

I Stockholm blev jag guld certifierad inom Världsklass service. Dagen var riktigt rolig och inspirerande. Hon som höll i kursen heter Diane och kommer från Holland så ja, allt var på engelska. Men på något vis så är språket mer inspirerande då tycker jag. Kanske för att man får en annan känsla och det känns mer som om man sitter där med Fredrik Eklund. Men i alla fall så var dagen riktigt lyckad och jag fick ett riktigt fint diplom med mig hem till Umeå.

Likes

Comments

i mitt huvud

Idag hoppas jag att jag somnar på en gång... ska nämligen till Stockholm över dagen imorgon så kommer kliva upp strax efter 04.. och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte kunna somna eftersom huvudet kommer ha 10000 saker att tänka på. Jag har enbart saker att tänka på då jag ska upp tidigt. Aldrig då jag är ledig dagen efter eller så... så typiskt.

Likes

Comments

i mitt huvud

För någon dag sedan fick jag blommor och choklad av min kollega! Gjorde definitivt min dag och rosen får pryda fikarummet och chokladen, ja den är nästan helt uppäten!

Likes

Comments

i mitt huvud

I söndags pt jag tacos med några av mina favoriter, fattas bara fotografen på bilden vi tog (egentligen ville ingen titta upp eftersom alla var så otroligt hungriga). Vi åt otrolig god tacos och pratade en massa!

Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon! Torsdag och jag sitter just nu och äter frukost. Sen ska jag sminka mig och bege mig till jobbet.. torsdag betyder att vi får varor så dagen kommer bestå av att packa upp och sälja lite nya varor!

Köpte en ny spetstopp på Carlings häromdagen! Sååå snygg 👍🏼

Likes

Comments

i mitt huvud

Hej fina ni! Idag är jag ledig och jag har njutit av varje sekund. Tagit det lugnt och chillat hela morgonen, sen åt jag buffé på stan med min granne och hans kompis. Så otroligt trevligt och mycket skratt!
Nu när jag är hemma försöker jag beställa och boka lite saker. Ska nämligen till Stockholm på bröllop i augusti så klickade precis hem en klänning till det och måste boka biljett osv! Ska bli riktigt roligt!😃

Likes

Comments

Återigen helg och lördag, och jag jobbar enbart idag men imorgon är jag ledig. Vad har hänt sedan sist? Jag uppdaterade er då jag var påväg till stockholm för butikschefsmöte som gick galant! Efter det har jag jobbat otroligt mycket eftersom vi blev en man kort... Eller kvinna rättare sagt.. Men nu är vi ett starkt och bra team. Jag har hunnit fyllt på skogarderoben, var hemma i jämtland i nästan en vecka, umgåtts med fantastiska vänner och just nu är jag förkyld och hängig.. Ska dock iväg och jobba ett kort litet pass.


Likes

Comments

i mitt huvud

God morgon!! Klev upp 04:00 för att åka till flyget som tog mig till Stockholm. Idag är det butikschefsmöte, så spännande!! Sitter nu på Arlanda express och är snart inne på centralen, där möter jag upp en annan butikschef också går vi tillsammans till mötet! Just nu är jag inte nervös men vi får se hur det går 😃

Likes

Comments

i mitt huvud

Oj herregud, nästan en månad sedan senaste inlägget... jag vill bli bättre på att blogga, satsa lite mer eftersom jag tycker att det är såååå roligt att hålla på med den. Men just nu är det massor av jobb, vilket jag absolut inte har något emot. Men då blir det lite omprioritering här i livet, det tråkiga är att jag måste prioritera bort detta. Min lilla blogg.
Men snart så kommer sommaren, förhoppningsvis mer uppstyrt och massor av härliga inlägg!!

Likes

Comments

Nouw Magazine