Gode Gud låt mitt helvete få ett slut för gott.
Levandes eller inte Levandes.
Mitt öde ligger i dina händer och jag litar fullt på dig och jag ber dig snälla låt mig slippa lida och jag frågar dig gång på gång vad jag har gjort för att förtjäna detta måendet men förstår att de är meningen och en prövning för mig och att jag ska/få leva med detta mående tills jag tar mitt sista andetag.
Jag måste acceptera det och hoppas på att mitt nästa liv kommer bli lyckligt och få ett bättre mående och jag kommer inte att ta mitt liv i detta liv och genomgå samma helvete i nästa liv.
Detta liv är en prövning till nästa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Jävla fucking ssk på öppenvården.
Andra gången på rad Göran skickar med mig 14 stycken ritalina I en påse trots att jag förklarar att jag inte kan och vill inte leverar dom själv och ge dom till personalen.
Och nu andra gången I rad blev det 2 val antingen få med mig ritalina eller bli utan.
Gick förbi receptionen med hög ångest på väg ut och förklara i luckan att jag får 14 st ritalina lösa i en påse trots att jag har deligering på alla mina medicinering och andledningen är för att jag själv medicinerar och missbrukar mina mediciner och att jag själv vill på min egen begäran får/ har hjälp av personalen på mitt boende.
Jag blev helt jävla vansinnigt att jag hade dom på mig så när jag kom in på Mobila parkering och köpt en läsk tog jag synligt upp påsen och tog 3 st ritalina helt öppet och önskade att vakterna skulle se mig och ta mina ritalina ifrån mig.
Inte en käft reagerade och tog bussen hem och lämnade direkt in resterande ritalina och då kändes det bra och nu sitter jag här för mig själv och ÅNGAR mig utav helvete att jag lämnade in dom....

  • 9 readers

Likes

Comments

Allt har en mening och jag ska ta mig igenom detta mående igen och vara stark.
Jag måste ta mig igenom detta för de finns en mening med det!
Ska vara stark för mig själv Smulan och mamma.
Vill att läkar besöket på Onsdag ska sluta bra och att jag får tillbaka min ritalina som vanligt för jag fungerar inte utan den.....

  • 40 readers

Likes

Comments

Besviken på mig själv.
Är en början på att trilla dit  i den jävla skiten igen och är så ledsen och besviken på mig själv och har svårt att stoppa mig själv och vet fan inte hur jag ska klara mig utan ritalina som blev utsatt idag.
Läkar besök på öppenvården om en vecka och jag vet inte om jag kommer att gå dit.
Personal från boendet följer åtminstonde med.
Svårt att beskriva hur jag mår och har så mycket i tankarna fast det känns rent tomt i huvudet på mig.
Min kontakt man på natten var här nyss och vi pratade.
Bad henne låsa ut min natt medicin ifall jag inte skulle bli hemma inatt.
Vi kom överens om att jag istället skulle höra av mig senare när jag ska ta den och kändes bättre så slipper jag gå iväg och inte ta sista natt bussen.

  • 42 readers

Likes

Comments

Jag mår så jävla dåligt och funderar på vad i helvete jag har gjort för att förtjäna detta måendet som jag har.
Detta ständiga lidande fram slippa tillbaka som aldrig tar slut.
Jag sviker mig själv gång på gång och jag vill inte mera och orka inte mera klättra upp när jag faller ner hela tiden gång på gång och min ända önskan är snälla gode Gud låt mig slippa lida mer eller kom och hämta mig till ljuset och befria mig från all ångest om det är meningen.
Jag orkar inte mera...

  • 43 readers

Likes

Comments

En hel jävla vecka har jag haft kraftig ångest och innan kväll planera jag att jag skulle få styrka och mod att ta mitt liv och att garanterat skulle lyckas denna gång för jag har mått så jävla dåligt för att jag hade bettet mig som ett svin mot en av mina bästa vänner och det blev så för att jag mådde dåligt innan också men ännu värre mådde jag sämre efter.
Så innan ikväll var planen på att få modet att hoppa framför tåget så innan ikväll så överdoserade jag tjack för jag skulle jag skulle få mod att göra det för jag det och jag hade tänkt på de under kvällen.
Men min skydds ängel hörde mina tankar och räddade mig igen som den alltid gör och ingriper när de behövs.
Min killkompis som jag bråkat med mig ringde mig när jag steg på bussen då jag var på väg till tåg stationen och det blev min räddning och jag tackar Gud och änglarna för det.
Jag var jätte ledsen och berätta var jag var på väg.
Han blev min räddning och föreslog att komma hem till honom tills hans vän.

Inte rökt cannabis sedan september förra året.
Har rökt utav helvete ikväll och tänker göra de hela jävla natten och även imorgon och jag skiter I om jag kommer bli knall psykotisk vilket jag kommer att bli och lovar dyrt och heligt fuck psyk för dom behandlar mig som skit och kommer aldrig mera ditt och inte hellre kommer dom inte klara av mig på tvång där de kan jag lova dom.
Min granne tar hand om henne några dagar och jag har mailat personalen att jag blir borta några dagar.
Har bestämt mig för att knarka loss på allt jag kommer åt och jag skiter fullständigt vad jag får för konsekvenser men så känns det nu men inte när jag kommer att få dom.
Då lär jag ångra mig som vanligt men de är så dags då!

  • 36 readers

Likes

Comments

Har faktiskt lite ågren nu eller kanske not!
Har min killkompis här nu Höör och jag har fixat skit bra tjack till oss.
Handlade för 300Kr till oss och han betalde för jag är rent black på pengar.
Han var så jävla shysst så jag fick hälften av tjacket för att jag fixade det men de är inte merän rätt tycker jag för så fungerar det i drogerna värld.
Har tagit en riktig jävla panna nu och har hälften att ta senare inatt och sen är det färdig pundad ett litet ett litet tag iallafall fram till nästa pension till den 19 juli ska då på marknad med boendet så om där blir några pengar över så får det bli min tur att bjuda min kompis och dra till honom men eller får kanske se om han kan komma till mig.
Vet inte om jag vågar ha tjack på tåget med risk att det finns narkotika hundar på tåget men jag tror nog att jag klarar av det jag gjorde det förra sommaren ju och man vågar göra typ allt när man är påtänd.
Natt personal min kp på natten var här uppe för en stund sedan och delade ut min natt medicin.
Tror att hon tvunget ville ge mig den när jag ringde henne.
Har absolut inte en blekaste aning om hon såg på mig om jag var påtänd men ärligt talat så skiter jag I det för jag ska kunna ha kul och få må bra ibland.
Hon skulle komma upp till mig imorgon kväll igen men jag hoppas inte att det blir 1000 frågor då för de kommer jag inte att orka med och iså fall kommer jag att nog att blå neka totalt.
Vi bestämde att morgon personal skulle komma upp vid 10 istället för kl 9 så jag kan följa min kompis till tåget.
Får helt enkelt se hur jag mår imorgon och vilket skick jag är i.
Men ja just de min bästa vän från boendet kommer hem på perm från rätt psyk vid 10 och han har ju fan ingen telefon ju den är inne på lagning så jag måste vara hemma när han kommer annars lär jag nog inte se röken av honom när han är hemma.
Jag skulle bergis gissa på att han kommer att ta något (droger  ) under hans permission för de brukar han göra.
En smart liten jäkel är han.
Han tar sådant som inte går att spåra på pisse prov som lyrica typ eller han brukar han kicka igång på 5 pargitan som han sparar och har med från avdelningen.
Själv tar jag inte dom mera för fy fan vad ångest framkallande de är för mig + att man glömmer bort hela tiden vad man har sagt och en gång när jag över doserade dom vilka jäkla obehagliga hallicar jag fick.
Minns att personalen fick nys om det och var här uppe på tillsyn på mig och jag började prata med någon som jag trodde var hos mig men de var ingen där och en av personal blev lite skraj på mig och hon kollade igenom lägenheten för hon trodde verkligen att jag pratade med någon ha ha.
Nä nu är det för tillfället slut bloggat just nu för nu ska jag och min killkompis dra till en av hans kompisar och kanske knarkar på annat men kommer absolut inte att röka något brass med dom helt för ångest framkallande för mig och man kan se de långt fram på pisse prov och mängden man har rökt och säger nu till mig själv aldrig mera brass!!!!

  • 47 readers

Likes

Comments

Fan säger bokstavligen så jävla skönt att vara hemma igen efter en natt tur på stan med min killkompis.
klockan är nu 02:12.
Vi har druckit en del ikväll och inatt och vid kl 22 innan ikväll så delade vi rätt av på tjacket som vi hade fixat.
vi bestämde för att ta allt vi hade på en gång.
Det var rätt så lagom var så vi löste upp de i vatten och drack det båda.
Och de känns bra för bådas del att vi inte har mera kvar nu.
Är fortfarande stenad till max.
klockan 9 i morgon bitti kommer personal upp.
Vid ca tio i nio ska Tim gå ut och jag ska låtsas ha nyss stigit upp från sängen och ska säga att Tim stack hem inatt så att jag kan få min ritalina och att hon går sedan.
Sen ringer jag Tim när hon har gått och kommer upp igen.
Jag hoppas verkligen inte att hon misstänker något.
Så de känns bra att jag inte har kvar mer så att jag inte överdoserar som vanligt.
Mina pupiller är fortfarande mega stora.
Vi kom nyss hem tillbaka från stan.
Vi satt i ösregnet i parken en rätt bra stund och drack
alkohol..
.se

Jag kom lite bort mig i inlägget vet inte var fan jag var någonstans ha ha.
Hur som helst efter att vi supit i parken gick vi i ösregnet mot bussen igen.
Vi satt en bra stund under ett tak och plåtade varandra lite och jag satt mest insnöad med mobilen.
Och shit helt plötsligt tänkte jag bara jävla bussen och var nästan helt typ säker på att sista bussen hade gått.
Vi fick båda eld i röven och snabbade oss till busshållplatsen och jag må säga vi hade turen med oss den skulle snart gå.
Jag tror det var nog sista natt bussen.
Hade varit riktigt snyggt att behöva promenera hem från stan.
Nä hade nog inte gjort det så jag hade lagt mig på en bänk och sovit när de hade varit dags eller bara suttit rätt upp och ner tills morgon bussen hade börjat gå igen.
Fast jag tror nog då att jag hade blivit upp plockad av polisen om jag hade lagt mig ner för att vila.
Hade nog ändå varit rätt skoj att se hur de hade slutat eller nä ärligt talat så hade jag säkert vänt taggarna utåt och stor jäkla risk att jag hade tänt till riktigt  och drivit dom till vansinne.
De hade nog kunnat slutat illa och inte vill jag bli omhändertagen av snuten och
bli körd till psyk. Fast igentligen hade de varit ett stort nöje att få ge dom jävla nattskötarna på psyk på käften  och med stort nöje nu när jag är påtänd för dom jäklarna lät mig inte få komma ut dit förra veckan när jag mådde så jäkla dåligt och jag hade verkligen tankar på att skada mig.
Dom jävlarna sa att jag inte fick komma ut och få prata med en läkare och dom har gjort det för.
Blev så jäkla ledsen och riktigt kränkt så av ren impuls så tog jag i sönder ett av mina rakblad och skar mig på flera ställen i armen och en del blev lite för djupa och ville inte sluta blöda så jag ringde i ren panik till nattpersonalen på mitt boende så dom kom upp och dom sa till mig att jag skulle åka direkt ut på akuten och få de upp kollat så jag skulle få de strippat och det gjorde jag. kom in direkt och fick det strippat och hon som gjorde det gjorde de hafsigt och slarvigt och när hon var klar frågade hon mig om jag ville gå över till psyk.
Svarade rent tvärt i helvete heller och sa till henne att de skulle jag ha gjort innan detta hände så av ren stolthet gick jag defenetivt inte dit.
krusar inte dom jävlarna där.
Inte undra på att jag har fått skriva på Facebook när jag har mått riktigt dåligt och fått skriva där när jag verkligen tänkt göra något riktigt dumt och verkligen tänkt utföra det.
Mina riktiga vänner på Facebook har då larmat polisen då och de är jag tacksam nu att dom gjorde då för annars hade jag inte varit i livet idag och då blivit inlagd på lpt för polisen har fått tvinga in mig men det har känts bra att dom verkligen har tagit mig på allvar och jag har då berättat att psyk inte tar mig på allvar och har motvilligt fått följa med ändå och dom stora idioterna som jobbar där ute på psyk akut i Malmö blev helt jävla vannsiga att jag har kommit ut där med polis och dom får veta att jag har uttalat mig på Facebook och att dom måste agera vad polisen har sagt och att dom helst måste behålla mig på lpt och ibland har dom gjort det över natten och ibland skickar dom hem igen efter polisen har gått och har riktigt hånat mig för vad jag har utalat mig på Facebook så ni som har tagit tid att läsa detta dryga inlägget så nu vet ni hur den svenska psykvården för vissa som blir utsätta på detta vis och jag är inte den ändå.
Avslutar nu detta blogg inlägg ny för detta väcker upp mina minen om denna psykvård.
Ett stort tack till dig/ er som orkade läsa hela detta inlägg.
Min gissning typ nog inte en ända!!

Likes

Comments