Jag vill ha fågelboet! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En sån matta vill jag ha!

Likes

Comments

Det bränner. Det brinner. Det svider. Det väller ut.
Skuggorna förvandlas till giftig vätska som fräter sig ut ur ögonen.
Dom färglösa påminnelserna om smärtan faller ner på kläderna och sugs upp.
Fläckarna torkar. Men skuggorna finns kvar.
Jag försöker svälja ljus, jag kippar efter andan för att utrota mörkret,
men små onda armar drar mig bara neråt, neråt, neråt.
Hur ska jag orka ställa mig upp när kroppen är gjord av bly,
och själen är som en liten uppluckrad servett i ett hav? Ett hav, lika salt som mina tårar.

Likes

Comments

Jag är i slutklämmen till finalen, och jag behöver DIN röst.

Tänk nu på att vi gör en god gärning för alla tuttar i världen! Brösta på http://vagafraga.se/tavla/?id=1098 så får vi se mina boobeesar hänga i allas bilar! :)

Likes

Comments

Efter att ha varit utan internet i 3 veckor och 1 dag, sedan blixten slog ner i mitt tak, så har den äntligen kommit tillbaka!
Fast inte till min dator, utan bara min sons. Min dator verkar inte hitta mitt nätverkskort, så ödet pekar fortfarande finger åt mig och garvar med en rutten röst. Jag älskar mitt liv.


Idag är det äntligen fredag. Jag är sjukt sugen på att hitta på något, men vet inte vad. Jag var faktiskt inte ute förra helgen, så jag hoppas på lite rövskak den här helgen istället. Synd bara att alla hoppar av en efter en, det kommer antagligen att sluta med att jag sitter hemma och tjurar över att ingen ville gå ut och att jag blev full i onödan.
 

Bjuder på ett sjukt bra exempel på hur en Chatroulette SKA gå till! 
http://www.wimp.com/speeddating/

Likes

Comments

Jag vet att jag har gått upp lite i vikt på sistone, men skit samma. Jag lägger upp en video på mig själv ändå.
 

Såhär skönt tycker jag att det är att bli kliad! ------------------> LÄNK

Likes

Comments

Frederick ville bjuda mig på restaurang, han föreslog thaikäk.
 

Vi beställde in varsin förrätt, han tog fläskspett och jag valde min favoritsallad med biff, lime och chili. Jag var väl medveten om att min rätt hade 2 av 3 stjärnor i chilistyrka, men tänkte att det fick räcka. Deras 3-stjärniga rätter är dödligt starka.

När vi får in maten räcker det med en enda tugga för att min tunga ska begå självmord. Det kändes som om hela munnen brann upp, och jag hällde i mig hela min öl på mindre än två minuter, samtidigt som jag fortsatte trycka i mig salladen. Det kändes som om tänderna slog rosetter på sig själva, och om man lyssnade riktigt noga kunde man höra min hals gråta.
Tårarna rann, dreglet rann, svettet rann och snoret swooshade. Jag önskade gång på gång att jag skulle dö, men att sluta äta var inget alternativ - då skulle jag ju visa att jag inte kan äta het mat! (Tävlingsmänniskan inom mig är inte alltid lika bra att ha...)

Frederick satt mitt emot mig och såg medlidande ut. Jag tryckte servetten i näsa och ögon, och han oroade sig för att mitt smink skulle rinna. Jag oroade mig mest över hur lång tid det skulle ta innan maten var uppäten.
Då påminner han mig om att jag dessutom ska bajsa ut all chili senare. Jag föreslog att han lika gärna kunde knulla mig i röven samtidigt, för det skulle ändå göra tillräckligt ont.

Jag beställde in en ny öl medan jag hällde i mig den förra, och hettan från maten och alkoholen slog till inom 5 minuter. Det slutade med att jag satt med ett vattenfallinspirerat nylle, och blev aspackad och pratade nonstop om mina ex. Bra. Jättebra.

När servitrisen skulle plocka bort min tömda tallrik (ja, idiot som jag är så åt jag givetvis upp trots dödslängtan) frågade hon om det smakade bra. Jag svarade med svullen tunga att det var gaaanska starkt, och då säger smartot att hon trodde att salladen var till Frederick. Så dom hade öst på med chili för att han är thailändare.

Notera att han inte ens på långa vägar klarar av att äta lika stark som mig. Inte hans familj heller.
 

Och nej. Det var inte skönt att bajsa ut det sen.
Over and out
/SuzieQ
 

Likes

Comments