Godmorgon! Startar dagen med nötchokladkvarg, jordnötssmör, banan och självklart en stor kopp kaffe. Blev en liten sovmorgon idag vilket va grymt skönt och behövlig.
Idag kan jag inte säga att det händer så mycket förutom gymmet och jobb. Men tycker det år rätt skönt att inte ha så mycket planerat.

Vad ska ni göra idag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Spenderade hela min kväll igår med att få iordning på lägenheten. Lyckades nästan bli klar med sovrummet, fattas några enstaka grejer men är hur nöjd som helst hitintills.

Likes

Comments

Godmorgon lördag!
Gud vad jag är trött 😴
Klockan ringde aldrig, men jag vaknade ändå i tid.
Sitter nu på jobbet för en snabbfika innan det är dags för jobb igen. Började kl 7 och slutar inte förens kl 20.30. Tur man har rast mellan 13-15.30 då det blir att möta pappa och kolla på en madrass till min nya säng sedan blir det gymmet för en omgång styrketräning.
Jag känner att magen är typ lite stressad..

Likes

Comments

Godmorgon onsdag! Idag är mina planer att först köra till gymmet. Ett stenhårt abs pass blir det idag. Är verkligen en sån underbar känsla efteråt.
Efter gymmet är det arbetsintervju som gäller, så grymt nervös för vill verkligen ha det jobbet. Aja vi får väl se hur det går.
Ska äntligen hämta nycklarna idag till min lägenhet. Den är verkligen min nu, kan knappt fatta det själv ju, blir nog efter arbetsintervjun.

Och sist man inte minst jobb till 20.00 ikväll rätt sent om ni fråga mig men tycker på någon sätt att det är jäkligt kul och samtidigt så tjänar man en massa stålars.

Ha en bra dag alla❤️

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Uppe med tuppen, som vanligt för att snart köra till jobbet.
Starta denna dagen med vaniljkvarg och hallon. Så underbart gott👌🏻

Likes

Comments

Sähär tänker jag mig träningen den här veckan.

Måndag(idag): cardio 35 minuter och ABS.

Tisdag: styrketräning core.

Onsdag: ABS.

Torsdag: legday + löpning.

Fredag: cirkelträning (låg intensitet).

Lördag: trappintervaller.

Söndag: ingen träning.

Likes

Comments

​ååh vill verkligen bara köpa  ​en massa inredning nu när jag får min nya lägenhet nu i veckan. Ska bli så underbart att få ha ett eget ställe där man kan göra precis vad man vill. 

I lördags blev det faktiskt en tur till IKEA där jag hittade en hel, men inte allt. Rätt besviken faktiskt att jag inte hittade svartvita bilder till alla tavlorna jag köpte. Tanken är att ha en tavelhylla precis ovanför soffan. Kommer nog bli snyggt förhoppningsvis.

​Ni har inga snygga inredningstips? Likes

Comments

Godmorgon söndag!
Nu har jag haft en längre bloggpaus, vilket betyder så gott som fullt upp dygnet runt. Det har inte bara varit tråkiga saker utan riktigt perfekta saker med som jag har haft fullt upp med. Jag har tillbringat mestadels av tiden att umgås med vänner och familj. På denna tiden har jag lärt mig så mycket mer om mig själv, som jag inte visste. Som att lita på magkänslan. Vilket då betyder att jag ångrar en del saker och försöker att ta igen den förlorade tiden.

Just nu sitter jag och äter frukost denna underbara morgon. Ska snart köra till jobbet för en delad tur, kan inte säga att jag ser fram emot det precis. Har hellre varit ledig och bara legat o slappat i sängen. Känner verkligen att det är en sån dag idag men man kan inte alltid få som man vill.
Ha en underbar söndag alla fina!❤️

Likes

Comments