CAMPADRE sålde Samsung A7 Black för bara 2990 kr ord. 4790 kr


:/ Missat för den är slutsåld 


Likes

Comments


Vad synd att jag inte har mycket tid för att sitta och svara på undersökningar på Yougov, Ipsos och M3. Jag fått en del presentkort och premier via dessa.
Likes

Comments

Är du Företagare ? Tourn har bloggarna som vill tipsa och skriva om dina produkter

Tourn är ett annonseringsnätverk som hjälper dig att hitta bloggar och webbplatser som vill skriva om dina produkter och rekommendera dom till sina läsare, så att du kan öka din försäljning. Tourns marknadsföring är smidig och enkel jämfört med reklam i Google, Facebook, banners, bilder i tidningar för annonser når tusentals läsare. 


Fördelarna med att göra reklam via Tourn är att de når över 6500 bloggar i Sverige. Som företagare behöver du inte leta efter bloggar. Det är väl bloggar som anmäler sig till kampanjen, sedan det är du som företagare som väljer vilka bloggar som du samarbeta med. Kampanjen kan kosta mellan 200 kr till 200 000 kr.

Om Tourn.se 

Tourn grundades 2009 med målet att hjälpa ehandlare med att marknadsföra sig mer priseffektivt än de befintliga alternativen, och hjälpa dom nå ut med sina produkter till nya kunder.

Idag har Tourn tusentals bloggar som är registrerande på vår hemsida, som letar efter företag att arbeta tillsammans med. Företag sponsrar bloggarna med produkter för recensioner eller för bloggtävlingar, mot att bloggarna då skriver blogginlägg om företagen.

Tourn drivs under aktiebolaget Tourn Media AB med organisationsnummer 556972-1821 som är ett Svenskregistrerat bolag med F-skatt.

Kontakta Tourn

Tourn Media AB

Organisationsnummer: 556972-1821

Försäljning & Övriga frågor

E-post  info@tourn.se

Likes

Comments

Nu har du möjlighet att prova en portion av Supernature Purely Greens Max. Fyll i formuläret HÄR så sänder vi en provpåse á 3 g utan kostnad.


Likes

Comments