Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Suttit och målat senaste timmen, detta är hur det ser ut än sålänge! . Inte ritat på ett tag så är lite ring rostig! Får se om den ska färgläggas med mina nya TOUCH pennor (rekommenderar, de är bättre än promarkers som jag använde innan) innan jag adderar skuggning.

Likes

Comments

Igår konfirmerades min älskade bror och han ville ha en lätt fika i värmen så blev nått söt och nått syrligt. Gjorde jordgubbs maräng tårta och cheesecake efterrätten som jag la ut recept på förra veckan.

Likes

Comments

Besökte den grymmaste restaurangen i hela Polen: En som bara serverar potatisrätter! Det var billigt och sjukt gott! Besök!

Likes

Comments

När jag gick första året på gymnasiet upptäckte min sjuksköterska att jag hade anorexia. Jag hade gått till läkare i år för att jag inte mådde bra men alla trodde jag var naturligt smal. Jag hade varit sjuk i år och ingen visste om det. Det gick så långt att jag helt plötsligt en fredags kväll blir uppringd av min läkare som sa att jag behövde åka till akuten för om jag somnade var det osäkert om jag skulle vakna igen. Anorexia är ingen ytlig fejksjukdom som så många tror. Jag har mött barn som har det av anledningar som inte ens har med utseende att göra! Det är inget rop på hjälp, ingen svälter sig själv till döds för att folk ska se på en. Det är en hemsk sjukdom som är så mycket mer än vad folk tror. Jag har varit friskförklarad i två år nu men kommer leva med demonerna i hela mitt liv. Jag har lärt mig hantera dom och det är där jag får nöja mig.

Likes

Comments

Alltså det här är en grym efterrätt när man måste sno ihop något snabbt! Få ingredienser och klart på fem minuter!
Krossa digestive kex och varva i skål eller glas med en blandning av Philadelphia och lika mycket gräddfil samt florsocker, rivet citronskal, citronsaft och eventuellt lite vanilj. Toppa med en drös blåbär eller har man extra tid så kan man göra lite lätt blåbärskompott!

Likes

Comments

I måndags satte jag fötterna på svensk mark igen och Gud så sorligt det var. Jag hade precis spenderat en underbar vecka i Gdansk, Polen, en plats som överraskat mig enormt! Den första dagen var konstig, jag hade svårt att ta in allt och var faktiskt lite besviken. Det verkade inte vara som jag trott. Men nästa dag bar det ut i staden på riktigt och det var då jag verkligen blev kär i platsen! Priserna var det avgörande, haha! Shit, så billigt det är... Jag visste att det skulle vara billigt där men jag trodde inte det var SÅ pass billigt som det var! Har aldrig shoppat så mycket skor, smink, skönhetsvård, skor och väskor för så lite pengar! Maten var underbar och löjligt billig! Polen är en perfekt plats att besöka om man känner för billig shopping och mys miljö. En perfekt resa är att resa till Gdansk inför julen!

Likes

Comments