emelia kom hit här i måndags kväll om jag minns rätf och åkte hem innan idag.
Känns otroligt konstigt att vara själv och jag hatar det.
Sista tiden har jag blivit sjukt arg för små saker. Att en person kan få fram sådana saker ur en. Så jävla arg. Så jävla ledsen, så jävla trött & så jävla värdelös är vad jag är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

efter en ganska lång vistelse i malmö hos både pappa och moster så är jag äntligen påväg hem till hässleholm igen.
/ E


Likes

Comments

La ifrån mig datorn vid 5 imorse och somnade en stund efter. Alla dessa sömnlösa nätter. Idag ska jag träffa en barndoms vän och ha lite picknick och prata ut om allt. Ska bli kul för det var så längesedan vi träffades! 

Hittade denna inatt, herrr jesus


Likes

Comments

Vaknade riktigt sent idag, tror klockan var runt två haha. Har knappt gjort något idag, men gjorde en sak idag!!! Vill ni veta vad? Självklart ni vill, jag åt........................ panpizza sådan man beställer! Tyvärr alldeles för lite kryddad!! Den får 2/5 cheeseburgare 😞

/V

Likes

Comments

Idag var jag på Bakken i Danmark med min familj och släkt. Åkte inte speciellt mycket för jag mådde illa och var riktigt trött.
Men något jag tycker om är att skrämma upp mig själv eller ja då som idag, gå(eller åka) in i ett läskigt spökhus som jag vet att jag skiter ner mig av. Spökhus vistelsen var absolut inte så som förväntat.
Det var för det första äckligt varmt ute och kön var sinnesjukt lång. När vi nästan kommit fram spruta han som kolla åkbanden vatten över nästan hela mig och jag undra va i helvete han syssla med, tyckte att han kunde sprutat lite vatten på andra varma personer istället för att bara jävlas och spruta vatten på mig.
Jag tyckte det var roligt i spök tåget eller vad det nu hette TILLS jag känner hur något eller någon smeker mig över brösten. Tänker inte mer på det utan bara på att jag vill ut där ifrån. Precis innan vi ska åka ut är det någon som nästan greppar tag i mitt ena bröst(såg såklart inget eftersom det är kol svart där inne)
när jag kommer ut från spök tåget läser jag på skyltar att det är strängt förbjudet att slå eller röra dom som är inne i spök tåget. Det var alltså en som stog bak vagnen hela tiden och då två gånger rörde vid mig på ett mycket obehagligt sätt.
men frågan är; var der bara hen bakom min vagn som höll på sådär? borde inte någon annan reagerat om fler märkt av der?
Tycker detta är förjävligt och undrar om dom verkligen får göra såhär. Såklart fattade inga vakter på Bakken svenska så ingen kunde hjälpa oss.
med andra ord ; åk inte spök tåget på Bakken om du inte vill bli antastad av någon utspökad random clown..
fin bild på mig från imorse , visar min fina dubbelhaka och allt / E


Likes

Comments

Min bajs åkte "imorse" och det känns så tomt här utan hennes fisar och vårt ständiga tuggande på popcorn.
Emelia,emelia min lilla gris
Jag saknar dig min lilla fis
Dina fisar låter äckligt
Och mina luktar bajs
Tror det beror på all majs
Hoppas du kommer snart igen
För då ska vi parta
over again

Likes

Comments