Love the ending of Cress, The lunar Chronicles🌺🖤

4.5⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är vad jag har läst denna vecka. Många av titlarna har jag dock lyssnat på😘

Kramis💕🐝

Likes

Comments

Det jag läste förra månaden ser ni på bilderna. Alltså fyra böcker (det är tre böcker i hungerspelen och första läste jag ut i juni). Har inte hunnit läsa så mycket eftersom jag har pluggat teori inför körkortet.

Kramizar💕🐝

Likes

Comments

Igår hämtade jag upp min körkortsbok och därmed börjar min resa med att ta körkort. Jag ska på intensivkurs, som börjar i slutet av månaden. När jag tänker på det blir jag nervös, speciellt när jag tänker på uppkörningen. Efter igår när jag övningskörde så gick det inte som jag skulle ha velat, men men. Jag hoppas att intensivkursen kommer att hjälpa mig, speciellt med att parkera haha. Det kommer att bli en utmaning iallafall.

Puss💕🐝

Likes

Comments

Hej alla.

Hos mig händer det inte så mycket. Igår umgicks jag med några vänner, där vi åt på Street Friends och senare gick vi till lägenheten som en av mina vänner bor i. Där åt vi fruktsallad och kollade på film. Det var jätteroligt att få träffa dem och att jag får komma ut någon gång. Det blir mest att jag är hemma när jag är ledig. Men nu är det bara en vecka kvar på jobbet och sedan blir det lite ledigt innan intensivkursen drar igång👍🏻

Just nu sitter jag och läser. Det var väl inget ovanligt direkt😂😂 Har börjat lästa När livet börjar om av Lucy Dillon. Än så länge är den bra. En feel good bok helt enkelt👍🏻😘

Kramisar💕🐝

Likes

Comments

Detta är vad jag har läst denna månad. Sista bilden är på hungerspelen och där har jag bara hunnit med den första boken än så länge, men i det exet jag har är alla böcker med.

Hoppas ni mår bra💕🐝

Likes

Comments

Hej alla underbara💕 Hur är läget? Själv sitter man i soffan och myser med en bok i knät. Idag är det första maj och de flesta är lediga, men ändå sitter jag ensam hemma. Fast helt ensam är jag inte, eftersom jag har Hugo som sällskap. Min syster har åkt för att spela fotbollsmatch och jag orkade inte följa med denna gång efter att ha kollat på henne när hon spelade innebandycup i Mora.

Jaja nu tänkte jag visa er vas jag har läst i April.

Kramisar💕🐝

Likes

Comments

Tårarna rinner, men jag vet inte varför. Det är inte första gången de kommer fram denna vecka.

Varför? Varför? Vad har jag gjort nu, som får mig att känna såhär?

Ingen, ingen får se mig såhär.

Måste, måste gömma mig. Fram med leendet, stå rak i ryggen och prata normalt. Va, nej inget har hänt. Är lite trött bara.

Försvinner, försvinner till mitt rum. Där kan jag vara den jag är. Kan visa mig svag, kan visa mig nedbruten.

Var det något som lät. Fort le, le. Så jag du ler.

Vänta, vänta det var ingen. Du är själv, det var ingen där.

Andas in, andas ut. Du är bra, du kan.

Eller vänta, var det en lögn?

Kan jag?

Nej det kan jag inte.

Men jag måste.

Likes

Comments