Long time no see mina vänner!

Har varit sjukt förkyld sen i fredags och det är så himla ovanligt att jag blir förkyld i näsan haha, alltså snorig osv.
Jobbigt är det iallafall.

Träningen hade jag tänkt att satsa på as mycket nu, men sen så förstörs allt med att jag ska bli förkyld. Men det är för hoppnings vis över imorgon eller i slutet av denna veckan haha..

Har sökt sommarjobb på tre ställen och ska på intervju på lördag kl 11 för att dom ville veta lite mer om mig.

Lite nervös är man ju men det ska nog gå bra..

Sen så kanske jag och min bror har fått ett extrajobb i stan, skit kul och skit bra känner jag! Tjäna lite extra stålar ni vet😘

Hörs snart hoppas jag! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jätte länge sen jag bloggade men känner att jag vill göra det när jag vill, bryr mig inte så mycket om läsarna, skriver bara för att lätta på trycket liksom..

Inte tränat på flera veckor pga mitt gymkort står inte på det stället som jag brukar gymma utan det står på ett annat gym nu. Och mår skiit för att jag inte gymmar, hållningen bara släpper direkt typ.

För att pressa mig extra mycket och typ plåga mig själv så har jag sagt till mig själv att detta var ju beach 2015 liksom mitt år.. Och det har gjort att jag vill börja springa ute, men när man inte har gymmat och hållit igång på ett bra tag så blir man slö och det blir svårt att komma igång igen haha.

Har även det ganska jobbigt i skolan nu, det gäller att man ska hänga med osv och det gör jag! Men det har påverkat min vardag ganska mycket och även min kropp VÄLDIGT mycket.
Som vi tjejer får ju mens och så vidare och den senaste gången fick jag den och det hann inte ens gå 2 veckor emellan. Första gången det hände haha!

Nationella prov nu också, har haft muntligt i engelskan redan och är inte nöjd med det men fick mer än godkänt iallafall.. Det jag är mest rädd över är väl svenska nationella då vi ska redovisa inför klassen, på något sätt så trivs inte jag alls med det och det gör nog dom flesta inte heller.

Många vill att jag ska måla av dom/någon också, tyvärr så känner jag att jag inte hinner, det blir nog mer sånt på sportlovet..

Skrivit av mig as mycket nu, känns aas skönt! Aja, skriver väl mer snart hoppas jag!

Likes

Comments

Idag har jag varit med bästa Nellie! Vi träffades vid halv 1 och sen så drog vi och fikade på pims! Det var proppfullt där så vi var rädda för att vi inte skulle hitta någon sittplats haha..
Men det gjorde vi och god var pajen och vaniljsåsen iallafall!

efter det så shoppade vi lite och sen så drog vi hem!

Det jag köpte idag kommer antagligen i morgon!Likes

Comments

Skulle egentligen tränat med Nova idag men det blev lite krångel med gymmet och sånt, vi hade bokat step pass men insåg sedan att det var på Elins esplanads gym som vi bokat och på något sätt så vill inte mitt kort funka där..
Så istället har jag gjort lite läxor! Har tre skrivuppgifter som ska vara klara denna veckan, kul...
Har även bara myst framför datorn lite och kollat på serier!

Saknar även bästa Svea som har varit sjuk hela veckan. Hoppas du blir frisk snart min fina ängel❤️

Likes

Comments

HAHA! Glömde såklart av att ta kort på våran uppgift, visste att jag skulle det..

Aja, drog hem ganska snabbt efter skolan, mamma hämtade mig och lämnade mig hos pappa för att jag ville träffa på Elias, min lillebror. Han har PRECIS lärt sig gå nu och är hur go som helst. För när jag kommer till pappa så blir Elias osäker och kollar jätte mycket på mig, men sedan i andra sekunden sitter han på min mage och drar och äter mitt hår, fattar inte varför det är så gott??

Var hos pappa i typ en timma, sen hämta mamma mig igen och vi åkte till mormor och morfar lite och åt där osv. Idag blev en ganska lugn dag. Har haft ont i huvudet och varit trött hela dagen för att jag inte åt något i skolan, men jag överlever!

Har även gjort en liten tillfällig header nu på bloggen, så I hope you like it!

hoppas ni får en skitbra helg!

Eftersom jag är ett utav Supernaturals största fan så får ni nu lite bilder på dem.

Likes

Comments

går kvart i 4 gick jag ju till frissan och klippte mig! Toppade håret och rakade även av andra sidan på mitt huvud. Tänkte såklart precis när hon gjorde det ''Vad fan håller jag på med?!'' Men efter blev jag JÄTTE nöjd och fick världens lenaste hår, det är något med frisörer och få lent hår..

Iallafall, sa ju att ni skulle få bild på det och det får ni nu! Är så himla glad för tillfället, allt går så bra nu och inte för att det har gått så dåligt förut, men livet bara rullar just nu, love it.

Imorgon är det fredag (redan?!) och då ska jag stanna kvar efter skolan med några kompisar och jobba med en uppgift som vi har i estetisk kommunikation, och det är så himla roligt! Förhoppningsvis får ni bilder från det om jag inte glömmer av.

Hoppas ni har haft en bra vecka och får en ännu bättre och skönare helg! Bye

Likes

Comments

Hej! Nu är jag påväg mot frisören och ska klippa mig, har ju sidecut på ena sidan av huvudet, och hade tänk att köra andra sidan med! Bild kommer någon dag framöver om jag inte blir missnöjd! Puss


Likes

Comments

Heej!
Idag är det måndag och idag hade jag tänkt att träna efter skolan med Nellie! Har ju idrott Idag med så det blir ju två träningspass kan man väl säga!
Igår var jag med bästa Nova och sovde över hos henne för att mamma och Todd skulle åka till Skåne över helgen och min bror och hans kompisar skulle lana hos oss!

Alltid as kul att vara med Nova och jag skrattar aldrig så mycket som jag gör när jag är med henne! Bästa asså❤️

Hoppas ni har haft en trevlig helg allihop!

Likes

Comments

Börjar bli riktigt nöjd med att jag håller på och tränar så mycket som jag gör nu! Tycker om att gå och träna själv för det mesta men sen är det bästa som finns att träna med Nellie (min kusin).

Tyvärr så har inte vi haft den tiden att träna tillsammans och det gör att jag tränar ensam!
Ni lär inte få så många bilder ifrån när jag tränar för, 1: jag ser förjävlig ut.
2: jag tycker inte att det är okej att ta med mobilen när man ska träna, delvis för att det är en distraktion och för att man är där för att träna(!!!) inte för att ta det chill chill och klicka på mobilen haha, det ska va tungt, det som är meningen😉

Brist på inlägg, därför skriver jag detta. Hoppas ni har haft en bra helg och hoppas ni har studie dag imorgon för det har jaaaag!

Likes

Comments

När är en lärare ska sluta och tar med något gott till skolan är det bästa!
Men när man inte ska vara onyttig så får man göra det bästa av situationen och ta mer vindruvor än glass! Dock så älskar jag vindruvor nästan mer än glass så det blev inga problem för mig.

Idag så går jag till 2 i skolan, sedan ska jag träna och sen drar jag till mormor och morfar lite och förhoppningsvis solar vi solarium efteråt!

Ha en trevlig helg hörni, själv har man studiedag på måndag så det blir en långhelg för min! Ha det❤️


Likes

Comments