Hej, N här!

Som ni läste i förra inlägget vill jag helst ha ett seriöst (någorlunda seriöst) förhållande om jag nu alls ska ha något. Mitt största problem är dock inte att hitta någon utan att hitta någon som lever upp till mina krav.

Nu vill jag inte att ni tror att jag måste ha en millionär som tar mig till paris varannan helg osv utan mina krav är få och inte så svår uppfyllda. Mitt tips är att sätta upp ett par krav (kanske 2-3st som är deal-breakers) och uppfyller inte ditt haff dessa krav borde du avsluta det direkt. Det enda du gör är att slösa på både din egen och personens tid. 

Mina krav är:

1, Vi ska klicka; det ska vara avslappnat! Jag borde inte behöva vara stel och akta mig för vad jag säger mer än vanligt, och jag ska kunna ha kul med personen.

2, Jag måste ha någon slags attraktion till honom. Detta kanske låter ytligt, men det är så, ett förhållande kommer aldrig hålla om jag tittar på honom och han inte alls är snygg. Då är antagligen inte personligheten bra för en person med riktigt attraktiv personlighet blir snyggare i ens egna ögon.

Har en kille jag pratar med inte detta vet jag att det aldrig kommer bli mer än så att vi pratar. Om du vet att det inte finns en chans att du kommer att börja gilla honom finns det heller inte en anledning till att ge honom en chans. Du ger personen bara falska förhoppningar vilket sedan kommer att leda till hjärtesorg/ilska. Tro inte att du är elak som stänger ner honom, det är elakt att släpa med honom.

​Waste his time 2016

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments