Igår körde årets upplaga av NaNoWriMo igång~ För er som inte vet vad det är så står NaNoWriMo för National Novel Writing Month, och är en skrivutmaning som hålls varje November. Utmaningen är att skriva 50.000 ord på en månad, och mitt personliga mål är att skriva minst 2000 ord om dagen. Jag hann dock bara skriva 511 ord igår, men är rätt nöjd ändå. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blir det att bara slappa och ta en läsdag~ Den senaste tiden har jag haft svårt att koncentrera mig på läsningen någon längre period, och jag har försökt hitta tillbaka till att kunna sträckläsa över 100 sidor på bara några timmar. Jag har insett att det antagligen beror på att jag tar med mobilen till läshörnan, så idag får den ligga på ljudlöst vid sängen, som ligger på andra sidan rummet, och jag kommer bara kolla av den lite då och då.

Likes

Comments

När det gäller antalet böcker jag ska läsa i år har jag satt mitt mål på 100. Jag har läst 50 böcker hittills (läste 10 bara förra veckan), så det ska nog gå bra. :)

Likes

Comments

Min styvpappa är underbar~ Han kom in i mitt rum igår och föreslog att vi skulle åka till Frölunda och köpa kläder. Sagt och gjort, vi gick in på Dressmann och köpte tre T-shirtar, ett par jeans, två långarmade tröjor, och en hoodie. Så nöjd~ Jag fick dessutom en självförtroendeboost, vilket jag kände behövdes.

Likes

Comments

Tog en läsdag idag, och bara slappade. Vid 17-tiden gick jag och min styvpappa för att titta och lyssna på uppvärmningen av Poetry Slam, en tävling i poesi. Då det bara var uppvärming så hade inte själva tävlingsdelen börjat än (det är 4 deltävlingar), men det var mycket trevligt att lyssna på. :) Vi gick efter ca en timme, då det drog ut på tiden, och då jag behövde fixa lite hemma innan jag skulle träffa Ebba, en av mina absolut bästa vänner. Jag och hon gick en promenad i Majorna, och hon, som inte är så jätteintresserad av Pokémon Go, blev helt till sig och ville snurra på Pokéstops. :3

Likes

Comments

Japp, jag skaffade Pokémon Go så fort jag fick veta att det hade kommit till Sverige. spelade det typ 24/7 i början, nu har det dock blivit mindre och mindre spelande. Men spelar det lite då och då, och älskar det fortfarande~ Och ja, jag är Team Mystic~

Likes

Comments

Jag är med i en bokklubb på Messenger  (eller om man ska kalla det bokchatt?), och vi bestämde för någon månad sedan att vi skulle läsa Newsflesh-trilogin av Mira Grant tillsammans. Jag köpte hela trilogin kort efter att vi hade bestämt det, och det har tagit hela min viljestyrka att inte börja läsa den i förtid. Men igår var det äntligen dags, och jag kunde äntligen börja läsa första boken, "Feed". Två kapitel om dagen är planen, men även om kapitlena är korta och boken lätt att läsa så har jag redan börjat sacka efter. :P Eftersom det var 1:a september igår så kändes det inte mer än rätt att läsa lite Harry Potter då. Men nu är jag nästan ikapp, och det borde vara enkelt att hålla sig där. :)

Likes

Comments

Hej~ Mitt namn är då Jack, och jag är en 22-årig transkille som älskar böcker, både att läsa dem och att skriva dem. Jag är också en stor nörd, och älskar anime/manga, cosplay, spel... Listan kan göras lång.

Antagligen så kommer denna bloggen mest handla om böcker jag läser, men också om mitt liv och allt som händer.

Likes

Comments