ni vet den där känslan som man aldrig kommer ifrån, som knackar en på axeln,  man vänder sig om och tänker; OH shit not you again...

DEN känslan är och hälsar på.
den oroliga känslan som infinner sig i kropp och själ.  man faller handlöst ner till botten och av någon anledning börjar jag alltid be till högre makter just där & då..  Inte för att jag är religiös på något sätt.. utan för att jag är helt lost.  jag är totalt förvirrad över vad jag ska ta mig till när jag ingenting kan göra.

jag visste att denna dag skulle komma, men hade ingen som helst aning om att DEN dagen snart kommer att knacka på dörren och säga; nu är jag här..

jag har svurit och gråtit över att 2016 var ett pissigt år.. Men 2017 har knappast börjat bättre kan jag säga er, det har varit förjävligt rent ut sagt och nu är jag alldeles alldeles.. jag hittar inte orden jag söker.

JAG är inte redo att förlora dig, jag är inte redo att låta dig gå.
vi har så mycket att gå igenom först. vi har så oerhört mycket mer att prata om, du har så många historier du inte berättat klart för mig.
älskade Farmor 💙

Likes

Comments

folk frågar ofta om jag är utbildad  makeup artist och svaret är nej.

jag är självlärd genom att se, känna, prova och experimentera mig fram till resultat jag vill ha. någonting som inte kan köpas för pengar ✌

medans andra kan skapa och rita på papper använder jag mig istället av ansikten.

man kan tro att jag borde ha en artistisk sida när det även kommer till att teckna men ärligt talat..jag är SÄMST på att rita, inte ena en enkel streckgubbe kan jag behärska..


denna brud, är min absoluta största inspirationskälla i livet just nu.

har följt henne i SÅÅÅÅ många år på Youtube.

vet ni vad detta gör i min själ? vet ni hur fantastiskt det känns ? well.. #STARSTRUCK

Likes

Comments

hela dagen har jag haft en "panikångest" liggandes på lager i kroppen.
det går att jämföras med en klump i halsen.
Du bara väntar på att den ska slå dig på käften & rasera hela din värld.. Men den dyker aldrig upp....
den tynger mig ner.. neråt så långt det bara går och nu är jag livrädd för vad den ska göra för skada när den väl kommer/väljer att besöka mig..

jag är inne på dygn 2 utan sömn..
jag sov i ca 10 minuter i morse..
med handen på hjärtat så är jag livrädd för att den ska bryta ut inatt.. Eller imorgon eller överhuvudtaget egentligen. för jag vet inte hur jag kommer reagera.

för ett par dagar sedan vaknade jag upp av en panikångestattack.. jag kunde inte andas.. Inte röra mig.. jag hörde ingenting förutom  oerhört bultande hjärtslag som ekade i öronen.. synen försvann och jag bara försvann.. DET var det absolut värsta som någonsin har hänt mig och jag tackar högre makter för att min son fortfarande låg och sov, så han slapp se sin mamma i det där skicket.

jag vet inte vad jag ska göra längre..

Likes

Comments