högst upp på min önskelista!!
men tycker att 1000-1300:- är lite väl saftigt för ett par Highlighters, speciellt när mina två favoriter kostar 10:- & 59:- 😂
men men. folk påstår att jultomten finns så varför inte skriva det på önskelistan?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ni vet den där känslan som man aldrig kommer ifrån, som knackar en på axeln,  man vänder sig om och tänker; OH shit not you again...

DEN känslan är och hälsar på.
den oroliga känslan som infinner sig i kropp och själ.  man faller handlöst ner till botten och av någon anledning börjar jag alltid be till högre makter just där & då..  Inte för att jag är religiös på något sätt.. utan för att jag är helt lost.  jag är totalt förvirrad över vad jag ska ta mig till när jag ingenting kan göra.

jag visste att denna dag skulle komma, men hade ingen som helst aning om att DEN dagen snart kommer att knacka på dörren och säga; nu är jag här..

jag har svurit och gråtit över att 2016 var ett pissigt år.. Men 2017 har knappast börjat bättre kan jag säga er, det har varit förjävligt rent ut sagt och nu är jag alldeles alldeles.. jag hittar inte orden jag söker.

JAG är inte redo att förlora dig, jag är inte redo att låta dig gå.
vi har så mycket att gå igenom först. vi har så oerhört mycket mer att prata om, du har så många historier du inte berättat klart för mig.
älskade Farmor 💙

Likes

Comments

folk frågar ofta om jag är utbildad  makeup artist och svaret är nej.

jag är självlärd genom att se, känna, prova och experimentera mig fram till resultat jag vill ha. någonting som inte kan köpas för pengar ✌

medans andra kan skapa och rita på papper använder jag mig istället av ansikten.

man kan tro att jag borde ha en artistisk sida när det även kommer till att teckna men ärligt talat..jag är SÄMST på att rita, inte ena en enkel streckgubbe kan jag behärska..


denna brud, är min absoluta största inspirationskälla i livet just nu.

har följt henne i SÅÅÅÅ många år på Youtube.

vet ni vad detta gör i min själ? vet ni hur fantastiskt det känns ? well.. #STARSTRUCK

Likes

Comments