Familjen , Vardag

jag har gott o blivit sjuk . Fattar inget, när jag kom till jobbet i går så nös jag. Ett par gånger, tänkte att de va damm i luften! Men nysningarna fortsatte. sen kom snuvan och som ett brev på posten halsont. Hade så ont o halsen i går kväll att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. inget hjälptre. Åt halstabletter, Ipren drack te och åt glass. Men mamma kom med hälsokuren delux. Riv ingefära, ungefär lika mkt som en halv tumme. Låt koka upp med vatten och sen låt de stå och dra. Drick de sen som te med honung i. Och vet ni va? jag drack detta i sängen innan jag skulle sova, och 70% av halsontet är borta . mår fortfarande dåligt som fan, men den där värsta smärtan i halsen is gone.  Jag är inte alls bra på att vara sjuk, blir rastlös och sällskapssjuk . Tänkte faktiskt göra en kastrull med risgrynsgröt nu inför lillemans ankomst.
Och gå igenom bäbis flyttkartonger för att ja en aning om vad som finns där. Är sjuk planerings människa så sånt måste jag veta;)
Imån kommer mamma och pappa ÄNTLIGEN hem från Spanien. Vi har passat deras hund som har varit tvär jobbig. älskar honom men nu är han fan gammal och riktigt jobbig . Vi har stått ur i 2 veckor. Lilleman kommer även imån , och eftersom vi fått stå ut med föräldrarnas hund i 2 veckor så skall dom få börja son vistelse med att passa lilleman en heldag 😁
oj vad dom kommer svettas. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Familjen , Vardag

hittade denna som jag tyckte stämde väldigt mycket. Så min man fick ett litet kärleks sms idag. Vi skickar dock kärleksmedelanden till varran varje dag .  vilket jag gillar, att vi fortfarande är som nykära men ändå har den här tryggheten som man får en bit in i sin relation. Han har gjort så gott för mitt liv att jag alltid kommer dyrka honon. Han är min ängel och han gjorde en trasig människa hel. Nått vänner och familj aldrig kunnat göra, då vänner ändå ofta är rätt så ego. längtar efter vårat långa liv ihop och en bäbis som är han och mig 😍

Likes

Comments

Familjen , Vardag

Vi har en hund, en fantastisk tjej. Kan verkligen inte hitta nån bättre än henne.  Min sambo har lagt ner 4 år av konstant träning med henne, även i militären. Så hon kan fantastiskt mycket och man kan lite på henne i alla lägen. Hon är SÅ lojal! Tyvärr klarade hon inte det sista provet, som hade gett dom en plats i försvaret. Och det var spåret, Hon är duktig och jobbar bra med nosen men tröttnar fort. Hon är alltså inte spårmottiverad. Vilket gjorde min sambo besviken för allt jobb var ju att Kunna använda henne som spårhund. Så klar behöver den typen av hund så sjukt mycket träning oxå, för det är en stor hund med mycket vakt i sig. Nu till saken, han har fått ett erbjudande att ev ta över en hund som nästan är färdig, en spårmottiverad tjej som har precis samma uppfostran som vår. Så att min sambo kan nå sin dröm och sitt mål. Det är en äldre hund, vilket vi ser både som för och nak del. Då en valp är väldigt krävande det första året, och vi båda jobbar heltid. Men en vuxen hund känner vi ju inte? Dock är min sambo fantastiskt duktig på hundar och han känner ingen oro över att direkt ta tag i vår uppfostran, för att forma henne och att hon ska präglas på honom. Men det som gör mig tveksam är: 1 barn 2 stora hundar och i framtiden förhoppningsvis en barnvagn. Haha hur fan skall jag lösa det? visst vår hund kan gå lös och lyssnar på mig på alla kommandon så behöver aldrig var orolig över det. Men ändå.. nån som har en liknande situation med fler små barn och mer än en hund?

Likes

Comments

Lilleman är sjuk så vi är hemma idag, ute regnar det och blåser helt hysteriskt. Inte ens hundarna vill gå ut. Hoppas det blir uppehåll snart så vi kan gå en liten sväng iaf. här leka det med barbi och tittas på film, har även målat täckningar och strax blir de lunch

Likes

Comments

Familjen , Recept , Vardag

Kan ju verkligen säga att månsand var en hitt, han har suttit säkert en halvtimme med det nu, och det gick väldigt fort att göra.
8 dl mjöl och 1 dl olja. blanda och klart. Hur bra som helst, har även slajm i Kyle, vet inte hur den blev än dock.  återkommer;)

Likes

Comments

Varit sjukstuga här nu i nästan 2 veckor . Börjar bli segt, jag har dock klarat mig någorlunda men sambon och lilleman har varit dåliga båda 2. Lillen har fått några höstblåsor. Blir en lugn pysseldag idag. Vi har massor av idéer vi skall passa på att prova idag. Men först hundpromenad och sparkcykel.

Likes

Comments

Familjen , Vardag

Trodde ändå att jag visste vad jag gillar och hur jag vill ha det. men jösses vad många gånger jag har ändrat mig. tur jag inte köpt allt jag tänkt. Efter jag har chillat klart till en film skall jag fixa och dona här hemma. Har en del grejer som skall fram och tavlor som skall upp . kanske blir bilder senare :)

Min älskling ❤

Likes

Comments

Familjen , Vardag

Har fått gjort lite shopping idag iaf, Sån där nödvändig shopping. Även en trevlig lunch med min älskade man !!
hade jätte problem det senaste med torr hårbotten så köpte för att testa denna. nån som provat?

Köpte även en kräm för att min hy blivit knotTrig, fattar inget alltid varit len som en baby rumpa.
sen har jag även införskaffat mig en vape då jag insett att det är på tiden att sluta röka . Kondition och andning och allt är ju helt väderlös. Det känns inte bra:(

Likes

Comments