Idag har jag varit på ungdomshuset verket i princip hela dagen. Jag somnade sent igår så jag vaknade inte fören vid 13 idag och sen åkte jag direkt till verket för att repa. Jag ska sjunga på öppet hus där den 30:onde så vi körde igenom dem tre låtarna jag ska sjunga på, Say you won't let go, Breakeven och Love yourself. Det gick bra och var riktigt roligt.
Efter det umgicks jag bara med folket där och kollade på när dem andra repade in sin låtar. Jag pratade med Natalia idag också och vi ska försöka skriva ihop en jullåt tillsammans och försöka spela in den och släppa den på spotify nu innan jul.
Imorgon ska jag gå upp vid 8, duscha och fixa mig för en låååång dag. Vid 9-10 ska jag åka till biblioteket och sätta mig och plugga där i flera timmar. Det kommer bli riktigt jobbigt men det är behövligt nu när både teorin till körkortet och naturkunskapsprovet närmar sig. Så det blir några långa hårda timmar av plugg där och sen 17.00 så har verket tjejkväll. Så jag ska dit och umgås med lite vänner, äta tacos osv. Kommer bli superkul och en välbehövlig paus i allt plugg och alla tankar. För dem där tankarna tar över det mesta just nu..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag 14.30 hade jag en skypediskussion om kemiska substanser, vilket var den sista uppgiften jag hade kvar i naturkunskap 2. Oooooooch... Jag bled godkänd!
Så, nu är det bara ett prov kvar. Det kommer vara i Kista den 23e och jag kommer plugga på nu så jag verkligen får betyg i den här kursen och kan gå vidare. Snart är denna punkt på listan överstruken!
Dock känner jag mig extremt stressad eftersom jag har hela körkortsgrejen väldigt snart och nu också har ett stort prov ungefär vi samma tidpunkt.. Men som sagt, jag ger inte upp! Snart har jag klarat 2 av målen.

Likes

Comments

Ja, båda två är bokade. Det är dags att göra dem om bara några dagar faktiskt. Jag tänker inte skriva när, ifall någon får reda på bloggen och läser det här och hör av sig till mig så kommer jag få panik för att någon annan sitter och väntar på svar om jag klarade det eller inte. För om jag inte gör det så vill jag göra om proven utan att någon vet det. Det är inte så att jag skäms, jag kan säga till alla att jag gjorde om det 7 gånger när jag väl klarat det om dem frågar, men jag blir bara nervösare av att andra vet och väntar.
Och nervositeten jag redan har räcker gott och väl. Jag har bara 3 körlektioner kvar med min körskola Utbildning På Väg. Så pappa får ta sig tiden att köra så mycket som möjligt med mig nu. Och jag pluggar teori varje dag. I princip varje timme. Och trots att jag kör och pluggar ofta så känns det sååå läskigt. Troligtvis bara för att jag verkligen vill och verkligen behöver det där körkortet snarast. Jag bor ju ändå 7km ut i skogen så det hade underlättat haha.
Jaja, det är på gång det med iallafall! Trots att paniken är hög. Jag håller alla tummar och tår för att jag lyckas.

Likes

Comments

Klockan är alltså 03.30 och jag sitter uppe och kollar på olika jobb och olika utbildningar som jag vill göra. Men jag ansöker aldrig till någonting. Jag går aldrig ut från min bekvämlighetsbubbla. Jag pratar inte engelska med någon annan än mig själv och jag går aldrig in på ett bibliotek eller ett café ensam. Jag har låtit mig begränsas. Och det är slut med det nu för jag tänker ge mig själv ett bättre liv och en ljusare framtid som jag känner mig trygg och lycklig i. Så inatt har jag bestämt mig för att ta steget. Jag tänker ansöka till jobb och jag tänker plugga vidare. Så här är min lista på vad jag ska lyckas med de kommande månaderna.

* Ta körkort
* Bli godkänd i naturkunskap 2
* Börja prata engelska med andra
* Ansöka till att plugga historia 3 och pedagogiskt ledarskap
* Skaffa ett jobb
* Spela in en ny låt på spotify

Så inatt börjar det, allting. Min förändring. Jag låter inte längre mitt mående hindra mig. Nu börjar mitt liv, på riktigt.

Likes

Comments

Som videon visar är jag trött på att vara tyst, att känna mig tvingad till att vara tyst och veta att personer runt mig är totalt förstörda men också känner sig tvingade att vara tysta. Vi ska inte vara rädda för att berätta saker som kan hjälpa andra eller för att låta bli att dölja hur vi mår. Våga bryt tystnaden och visa dig trasig. Varför? För att visa att det är okej att vara trasig.

Likes

Comments