Header


Hej, idag var jag i skolan och äntligen mår bättre. Jag vill skriva lite om de personer som är inte snälla, falska, elaka, och kaxig. Det finns alla möjliga som kan vara på det viset. Det kan vara föräldrar eller en nära vän, syster eller bror.

Kanske inte alla har problem med det, men det finns en hel del som har problem med familjen. Det jag stör mig mest på är att det finns en Elak mamma eller pappa. Om det är mamman som klagar så måste pappan hålla med så det slipper blir bråk emellan de. Det suger tycker jag, det är ju då man får skit utav allt, även när pappan inte håller med mamman så måste han göra det. Jag har varit med om det rätt många gånger och har stått ut med det i rätt många år nu. Det finns föräldrar som kan vara väldigt taskig mot sin dotter/son. Nästan 85% utav alla ungdomar i Sverige har rymt eller flyttat ut på grund av att de står inte ut med vårdnadshavaren, har hittat denna info på en tidning på ungdomsmottagning. Ett exempel kan vara att mamman är väldig taskig mot sin son och säger att han ska flytta ut, att hon inte vill ha honom hemma mer om han inte kan sköta sitt rum rent. Även när hon inte mer så, så säger hon det för att skrämma sonen, men sonen är inte dum, han blir äldre och äldre, han tänker till, om han ska verkligen flytta ut, vart ska han? han kanske har en polare som han kan va med eller flickvän? När man var liten så grät man bara om mamman säger så, men om man är tillräckligt gammal för att förstå hur saker och ting fungerar, då kan det bli så att de rymmer. ännu värre om den sonen har problem i skolan med kompisar att han blir mobbad. Kan ju sluta med att han tar livet av sig. Ungdomar är såna och deras vårdnadshavare borde veta bättre. Borde finnas en kurs där det heter Ungdomskursen.

Det kan vara att mamman ljuger till pappan och när man säger sanningen till pappan så tror han ej dig. Vem skulle han tro på annars? Dig eller hans fru?, jo självklart hans fru. Det är den största orsaken till att ungdomar inte vill vara hemma längre och tänker att om de bor själva så skulle allt vara bättre. För så tänker jag nästan varje dag! Jag vill ej ta upp va som har hänt i min familj, men de förslagen har med saken och göra att jag tycker så..

Vänner kan vara lite ostabil. Vissa kan man ,lita på för alltid och vissa inte. Som det sägs, alla ljuger nån gång. Vänskapen är det nog en utav det viktigaste i livet. Om man har en vän som håller på med knark osv, så tycker jag absolut att du ska undvika personen. Men om ni är så nära vänner så kan ju du säga att du vill va kompis med hen igen om hen har slutat med knarket. Det är det mest normalaste kommentaren till sånt. Man kanske blir besviken utav va din vän har gjort mot dig. Men jag är helt säker på att de gör så utav grupptryck. Alla andra kanske säger "ahh din jävla fegis du vågar fan inget". Då kan det hända att den personen gör något dumt för att bevisa att den inte är en fegis.

Jag hoppas verkligen att jag får det jag vill ha just nu. Jag vill flytta ut. Bort ifrån denna hus, och leva lycklig istället för att leva med hat. Jag har tänkt till mina framtids planer mycket. Jag ser verkligen fram emot till min framtid och hoppas det börjar så tidigt som möjligt. hejså länge och har det bra! 😄

Likes

Comments

Hej, idag mår jag bara skit av allt jag gör, jag är alltså sjuk. Började känna redan i fredags att jag var sjuk. På alla hjärtans dag så var jag hos Julia. Jag blev bjuden på mat, hon lagade alltså maten. Jag sa flera gånger att vi kunde äta ute den dagen, men hon ville laga mat säger hon emot hela tiden. så det blev som hon ville. Resultatet blev ju jättegod! Senare den dagen var vi på nio och kollade på Night at the museum. Den filmen var väldigt rolig och bra story, fast inte det bästa som jag har sett. Jag fick inte bara pussar och kramar den dagen utan också en present. jag fick ett armband som jag ville ha. Jag blev jätte nöjd! Hoppas att jag mår bättre så jag slipper komma efter i skolan. Hejså länge! ✌

Likes

Comments

Hejsan!

Idag tänker jag berätta lite om vad jag vill ha. Alla andra ungdomar kanske säger typ att de vill ha pengar för att få tillgång till några spel. Vissa säger att de vill ha ny dator och kläder o.s.v. Men jag tänker inte så riktigt. Jag vill ha jobb, bli anställd och få bra lön per månad. Flytta ut är det jag vill göra först och främst. Det skulle vara så skönt! Jag får göra vad jag vill utan att nån ska säga ifrån. Jag får till och med göra saker som jag inte fick göra hemma. Dricka med kompisar, ha fest! Skulle bli så skönt och flytta ut! Bil körkort vill jag med ha, att klara testen är det viktiga.

det jag vill ha är ett bra hem (lägenhet), jobb, bil, jag vill att mitt liv framöver ska bli så bra som möjligt,, och så vill jag flytta ut så fort jag kan försörja mig själv.

Här under är lite bilder av fina lägenheter jag har kollat.

Likes

Comments

Hej!

Det känns ju som att jag har tatt bort bloggen för längesen. just nu äter toast och har redigerat lite på bloggen. Jag ska faktiskt fortsätta och blogga. Jag har haft mycket på sistone och inte kunnat blogga, jag var alltså trött nästan varje kväll. Att vakna kl. 05.30 för att hinna med bussen till Töreboda för att ta tåg till Skövde varje dag känns segt. Jag kommer hem kl. 17.00 nästan varje dag också. Men jag börja nu igen, och jag hoppas ni går in här ibland och läser. Vi hörs!

Mvh: Bon :) 

Likes

Comments

Haloj!

Idag är jag frisk. Har legat sjuk rätt länge.. Så har inte hunnit med så mycket. Denna helg har min tjej varit och hälsade på, och förra helgen var jag ju i kusten. Skulle skriva lite om det men hann aldrig. Men iallafall när vi kom fram dit så var det ju stängt. Stugorna var låsta och strömmen var urkopplad, det fanns inget vatten. Vi var förbannade kan jag säga. Men som tur var att det kom en som skulle fixa vatten på toan iallafall! Konstigt... Vi hade bokat och klart, och så kommer vi fram så stänger dom. Men vi överlevde och hade rätt kul kan jag säga! Återkommer när jag har tid, ska på praktik hela nästa vecka. Har det gött så länge!

Mvh: Bon

Likes

Comments

Hej och godkväll! Jag har precis käkat och ligger just nu i min säng. Jag kom hem cirka kl 18.00 idag efter skolan. När jag kom hem så var jag trött och hungrig, och bestämde mig för att göra något gott och äta. Jag gjorde nuggets tallrik som man kan beställa på Kebab House i Skövde. Jag hittade ett recept på nätet hur man gör kebab sås, och det var ju väldigt enkelt. Såsen blev väldigt god den här gången. Friterad pommes är det bästa pommes som man kan käka tycker jag, knaprigt och god... 

jag köpte nuggets på Netto, skit billigt och jättegod. När jag åt upp all mat så mådde jag rätt illa. Åt nog alldeles för mycket! Jag ligger här i sängen och pratar i telefonen med min tjej och kan knappt prata...

Här under är lite bilder på maten. Om ni vill veta hur man gör såsen så e det bara och fråga! Jag ska åka till kusten imorgon tills söndag. Så jag kommer inte kunna blogga då. Återkommer antingen på måndag eller tisdag.

Hej så länge!

Mvh: Bon 😊

Likes

Comments

Tjenare nu är jag hemma från skolan, eller ja, kom hem vid fem typ. Just nu sitter jag i mitt rum och tar det lite lugnt efter en hård dag. Hoppas verkligen att jag får godkänd på det provet jag gjorde idag!  Ikväll tänker berätta lite om min tjej, hur vi träffades osv.. Min tjej heter alltså Julia Nilsson, lika gammal som mig. vi har gått i samma klass sen sexan och känner varandra väl. I sexan så frågade jag ut henne om hon ville träffas, och gå och käka pizza sen vidare till fritidsgården i Töreboda. Det gick la bra, fast vi var jävlig blyga för varandra, vi var ju så små haha.

I sjuan så frågade jag igen om hon ville umgås, då sa hon ja och sa att jag kunde komma till hennes lägenhet. Vi kollade på film och åt kebab. Fast jag visste inte hur hon kände för mig så det hände inte så mycket. Jag frågade om hon ville gå på bio hon och jag, då sa hon ja till mig, men typ 2 senare så skrev hon om hon kunde ta med sig en kompis och om att jag kunde ta med en jag med. Då kände jag naaa.. Vi skiter nog i bio. Hon fick inte veta varför jag inte ville på bio då.

Slutet på nian frågade jag henne om hon ville komma hem till mig och hon sova över, och hon tackade ja ännu en gång. Vi hade grillkväll vid sjön Viken. Vi var rätt kära i varandra på klassresan till Riga kan jag säga, haha det märktes tydligt. När vi skulle sova så var det jävligt mysigt kan jag säga! Sen när vi skulle vakna så gav jag henne en kyss och frågade om jag kunde få kyssa henne flera gånger. Jaa hon sa jaa. vi har nu varit tillsammans i 3 månader nu, snart 4. ❤

Det var allt för idag! Hörs mer imorgon 👍

Mvh: Bon


Likes

Comments


Hej och godmorgon! Idag vaknade jag med mittbena och hann inte och borsta tänderna eller äta frukost. Fick skjuts av pappa till bussen, jävligt tur att han var vaken! Just nu är klockan 9.48 och jag är i skolan, är jävlig hungrig dock! Har inte lunch förs 12.00, kommer käka som en kossa asså. När jag har lektion kl 8.00 så får jag vakna kvart i sex för att hinna med bussen till Töreboda som går 6.30, sen får jag ta SJ tåget som går 7.02 till Skövde. Rätt mycket som man ska koll på! Tur att det inte regnar idag bara, det är jag väldig glad över, så man kan gå ut och andas in lite friskluft. Jag har engelska prov senare på dagen så jag kan inte skriva något mer just nu, men kommer skriva lite mer ikväll och ladda upp fler bilder! 😃

Hej så länge!  

Mvh: Bon

Likes

Comments


Tjena detta är mitt första inlägg, info om mig står ju redan på startsidan så jag behöver inte skriva det igen! idag har det varit blåsigt och kallt! Vintern är på gång. Saknar verkligen sommaren. Jaja, som sagt att detta e mitt första inlägg, och jag hinner inte skriva något mer idag, men återkommer imorgon !

Mvh: Bon :)

Likes

Comments