nathali nilsson

Hej myskottar! Hur mår ni?

Igår var jag & mina tjejer lediga, under dagen var vi på beachfest, (eller ja vi försökte snarare...) vi lämnade snabbt på grund av att vi alla var så trötta. Vi hann knappt komma dit innan vi ifrågasatte oss själva vad fan vi höll på med.. Jag hann ta en drink och sätta mig i en myrstack sen var jag klar och ringde en taxi tillbaka.

När vi kom hem så käkade vi lätt och bestämde oss sen för att ta en liten siesta som slutade med en tupplur på typ? fem timmar?..haha, och ännu en gång hade man sovit bort hela jävla dagen..
Därav fick vi göra det bästa utav den kommande natten då vi tjejer aldrig någonsin är lediga tillsammans..kvällen började uppklädda och redo med mat & drinkar på sand! Sushi och tapas bar - Bästa stället på hela ön, så sjukt god mat! Vi pratade ihop oss med våra vänner som jobbar där om att vi skulle mötas upp efter & gå ut tillsammans.

Efter sand gick vi till mitt (världens bästa) jobb en snabbis & drack fler massiva drinkar.. Sen gick vi in emot gamla stan & första stoppet var min favorit bar, The union

Trodde jag.. men när vi kommer dit är stolarna uppe & musiken avstängd, och utanför står våra kära vänner och applåderar åt att vi äntligen dök upp.. 😂
Så vi vandrar vidare in emot gamla stan, till en klubb som heter Fuego, det beställs in helrör och shots efter shots.. och när vi tillslut slaktat x antal brutalt mycket drinkar sitter vi i en taxibil och åker vidare till Oasis beach club.. (mitt definitivt favorit ställe, dag som natt) Det är ett sinnesjukt stort område som är omringat utav stora berg och grottor, själva baren är inuti denna grottan och omkring är det hav och stora sandytor där du dansar, precis vid ett stort DJ bås. Alltså, det går inte att förklara. Men det är så otroligt jävla fett. Magiskt ställe. Ska du någonsin till Grekland, åk till oasis(!!!!)

När solen började krypa upp över bergen var vi fortfarande kvar, berusade och står och klär av oss för att bada. Och vi badar, skrattar, hoppar ifrån klipporna och bara lever. Halsar vodka ur en varm och delad flaska och älskar det. Så mycket kärlek och galenskap. 07 på morgonen och ingen kunde bry sig mindre, vi hade så jävla kul.

Idag när jag vakande så kunde jag inte öppna mitt öga.. så svullet som det var har det aldrig varit, jätte mycket vätska och det gjorde så satans jävla ont. Jag gick till jobbet idag & jag försökte in i det sista men jag kunde knappt se längre så jag blev hemskickad.. imorgon ska jag åka till sjukhuset & ber för allt jag har att dem kan hjälpa mig, är så trött på detta nu.

Nu ska jag sova, vi hörs snart babes!
xo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni! Nu har jag varit i Rhodos i fyra månader & tre dagar, för att vara exakt. Det har varit (och är) en fantastisk resa, jag vet inte hur jag på något sett ska kunna summera min tid här, egentligen skulle jag vilja berätta allt för er och därför blir jag lite besviken på mig själv över att jag inte bloggat under min tid här nere..

Men det var ett beslut jag tog. Jag behövde komma ifrån vardagen jag levde i, och där var även ni inräknade. Egentligen tror jag att det var lika bra att koppla bort allt, jag har länge behövt att enbart fokusera på mig själv och mitt eget mående. Vilket jag utan problem nu kunnat göra snart en hel sommar.
Jag har utvecklats på ett så positivt vis och jag mår miljarder gånger bättre nu än vad jag gjorde innan jag påbörjade min extremt impulsiva resa till Rhodos.

Kärleksön.
Innan jag åkte hit fattade jag verkligen inte varför alla hetsade om någon jävla "kärleksö". Det sista jag hade i mina tankar om Rhodos var kärlek.

Men nu kunde det inte varit mer uppenbart. Hur mycket kärlek får ens plats på en liten ö. Det har jag frågat mig själv många gånger här nere...

Turister, som djur, kollegor, workers, rumskompisar och chefer. You name it, och folk kan säga vad dem vill. Men du bildar såna band och familjer här nere, det är magiskt. Folk hittar sin kärlek för livet, sin bästa vän eller bara någon som alltid alltid kommer att ha en speciell jävla plats i ditt hjärta för resten av ditt liv.

Världens bästa Rhodos.

Nu ska jag gå och lägga mig, tyvärr har jag åkt på ögoninflammation så inte varit på jobbet idag.. lite mindre kul.. men jag är glad ändå!

Vi hörs snart babes
xoxo

Likes

Comments

Hej! God eftermiddag alla godingar! Alltså, kolla på detta, wow. Jag blev så jävla glad när jag klev in igenom dörren till mina fantastiska vänner igår. Vilken jävla lycko-ost (har för mig att det är ett uttryck?) kändes fan extremt fel när jag skrev det. Haha anyway! Vilken jävla lycko-ost man är som har dessa fantastiska vänner omkring sig. Tunnor med alkohol, tilltugg, beerpong uppladdat och roliga games. Hade så jävla trevligt & kunde nog inte fått ett bättre avslut här i Sverige. Kvällen avslutades tyvärr tidigare än tänkt, (för mig) jag fick en extrem migrän attack & det ville inte släppa..såklart. Så jag kunde inte fortsätta dricka, eller typ ens vara i kontakt med ljud eller ljus. Så jag gick hem med Johanna & så käkade vi pizza & snackade lite skit innan vi båda två totaldäckade.. men det var så jäkla mysigt det också.

IDAG MINA VÄNNER. Är det VALBORG. Jaha. Vad fan gör man då? Alla verkar vara så extremt taggade på den här dagen.. jag ska inte göra någonting, vad jag vet än iallafall. Slakta en marabou & kolla på film är planerna. Det är vad jag ska göra. Vad har ni för roliga planer? Mina slår nog dina!

xoxo, hoppas ni haft/har en fin helg & Valborg!

Likes

Comments

Goooooodmoooorgon sweeeedeeeen! What's crackin doeeee?

Haft lite vilodagar ifrån er & livets gång. I lördags var det festliga bravader som föregick vettni. Det var ju då en hel vecka sedan jag rökte eller drack så det behövdes då firas. Jag kände iallafall att jag var värd typ, 14 guldstjärnor & fett mycket bärs! Det tyckte inte dagen efter att jag var värd. Men det handlar om att kompromissa!
Igår (måndag) var det ganska svårt att komma igång på samma duktiga spår som jag kört, tänkte först skita i allt & tankarna låg på att ligga i sängen tills de att jag åker till Rhodos. Åkte till och med och köpte fetaste burgern i stan för att de var man tydligen värd. MEN! Haggan tog sig i kragen & gick in till stan för att döda sitt kära ass på gymmet trots många om och men. (Ärligt talat vart fan är mina guldstjärnor?)
Sen gick man all in med hårinpackning & kletade på något helande kladd i fejset, kändes gött.

Anyway! Det börjar närma sig mina vänner. Om två veckor (1 vecka & 6 dagar) lol. Var tvungen. Så åker jag! Börjar bli lite skitnödig om jag ska vara helt ärlig. Börjar liksom förstå vad fan det är jag håller på med... är så jävla IMPULSIV & GALEN. Det enda jag egentligen nojar över är att jag ska åka flygplan ENSAM. Vem gör ens det? Livsfarliga människor. Och de faktum att jag åker utan någon fucking resekassa. Tror ni man hade tid att spara ihop det eller? Bestämde mig på en halv minut jävel att jag skulle åka. Men VAFAN! Den som lever får se säger man & håller käften sen. Är astaggad. Skärp dig nu förfan. Det löser saj.
Hör av er om ni känner för att sponsra ❤

OKEY GUYS VI HÖRS SNART!!!! xoxo

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Follow me at instagram @bonjournathali