nathali nilsson
View tracker

God eftermiddag mina vänner! Onsdag & tillbaka till verkligheten. En hållplats ifrån verkligheten. Ja jag sitter på bussen påväg in till Västerås, om tjugo minuter ska jag vara på jobbet. Älskar att åka buss när det är chaufförer som inte har ett hjärta av sten och kan släcka ner lamporna i bussen, det skapar direkt en sån härlig buss-miljö. Mysbuss fylld med eufori liksom. Nöjda människor som får dregla emot rutan och lyssna på sin musik med fötterna på sätet ifred. Sen finns det ju den andre typen utav busschaufför som jag alltid ska lyckas hamna på buss med. Han som är 95 år & kört buss i 40 utav dem. Han som alltid, no matter what har ALLA lampor tända. Han som fäller ner glasögonen innan han läser bussbiljetten i tio minuter. Han som dammar av mikrofonen i förarsätet som inte använts på 35 år, som han ska skrika i på någon stackars sate som inte ens hunnit upp med fosingarna innan han ska börja jiddra om det.

Haha, det där skrev jag igår när jag var påväg till jobbet, sen somnade jag till för att det var så jävla mysigt & innan jag visste ordet av det var jag på jobbet. Nu är det torsdagkväll och jag får gå av tidigt. Jippi yey yey.
Har ni haft en bra vecka hittills?
xoxo N

Likes

Comments

God morgon för i helvete! Godmorgon ifrån Surahammar! Ja, jag kunde inte varit mer allvarlig i mitt föregående inlägg. Jag åkte hem till familjen. Jag bäddade inte ens sängen. Jag lämnade disken & klädhögen i hallen. Sket i allt & åkte hem för att få slippa ta hand om mig själv och mitt liv ett tag. Vilka jävla möjligheter man har här i livet. Därför får man tro på sitt jävla skitliv iallafall. För att det löser sej. Som den vise Jason Michael Bosak Diakité en gång skrev ner på ett papper. Bra där.

Detta känns bra. Jag tror att detta var något jag faktiskt verkligen behövde. Ibland behöver man vara omgiven av andra människor som bryr sig. Man behöver inte ens umgås. Eller göra något med varann. Men känslan av hemma, den där speciella lukten, känslan i magen av att veta om att du inte är ensam. Som jag självklart vet när jag ligger hemma i min lägenhet också. Men ibland krävs det att man blir lite extra påmind. Som när man stöter på lillebror i köket 02 för att han också vill trycka i sig fyra rostmackor och hoppas på att ingen ska se. Men han blir ju glad över att jag står där och trycker i mig kalla pommes ifrån middagen & kramar mig för att han har saknat sin syrra som är precis likadan som honom. Eller när man lägger sig för att sova och delar en 90 säng med två hundar som väger 200kg tillsammans. Bamse snuttar på min stortå och Kaiska snarkar i mitt öra samtidigt som hon ligger och krystar hundfjärtar hela natten. Det är kärlek det. Man kunde inte önskat sig något annat.

Idag har jag hunnit med att äta frukost. Druckit kaffekopp efter kaffekopp. Nu ska jag brygga en ny kanna & sen ska jag inte göra ett skit. Förutom att andas.

xoxo Ha en trevlans tisdag då!!!

Likes

Comments

Mitt kära tålamod har lämnat mig i stor sorg och saknad. Nu står jag här i mitt kök och lagar ONYTTIG pyttipanna. Kastat av alla mina jävla kläder i hallen. Vårda ditt språk jävla hagga. Så fan heller. Nu skiter jag i allt.
Jag packade ihop mina gymkläder. Hetsade som ett as för att hinna med bussen in till stan. Får mens och blöder igenom. Kommer ner på stan efter att ha väntat en kvart extra ute i kylan för att busshelvetet aldrig kan vara i tid. Får springa till Ica för att kasta onödiga pengar på tamponger. Springer runt som en dåre med sminkväska, handduk ombyte och hela köret för att jag för en gångs skull tänkte duscha och göra mig i ordning på gymet, så jag slipper åka hem i mellan träning och jobb. Fan vad effektiv och duktig jag tänkte vara. När jag väl är redo för att lägga hela min själ på att flyta in detta träningslivet så har haggan glömt gymkortet HEMMA. Så. Då var det klart. Nu skiter jag i detta. Nu kan jag lika gärna kasta pengar på ett ciggpaket och sota ner lungorna mina. Bussen är sen igen och det är så jävla mycket folk på stan som jag bara vill skrika rakt i ansiktet på. Fyfan vad jag hatar människor. Nu flyttar jag hem resten av månaden. Att leva suger.

xoxo hoppas ni alla har en helvetes lika dålig fredag som jag har. Hoppas ni har en sämre. Nu ska jag dricka två kubik kaffe. Äta min jävla pyttipanna och röka cigaretter.

Likes

Comments

Godmorgon som fan! Livet vill inte vara på min sida alls, som vanligt. Jag som trodde att jag skulle få förtjäna en helt okej början på år 2017. Men icke sa Nicke! Jag tycker nästan att smågrejer är så helvetes mer störande än om det bara skulle hända en enda stor, dryg grej på ett tag. Smågrejer som ständigt sker pikar dig liksom igenom varenda dag om att livet faktiskt pissar dig i ansiktet. Haha.
Det är aldrig så att det händer en dryg grej. Sen inte mer. Utan när det väl drar igång så läggs det inte ner. Låt mig demonstrera.

Scenario: Jag kommer hem, en lördag, efter jobbet. Jag byter om, specifikt till en VIT t-shirt med tryck "if you're reading this it's too late" (drake album) jag häller upp mig ett glas rött & börjar laga mat. Första sippen av mitt rödvin hamnar på min vita drake t-shirt. Jag får psykbryt. Anyway, jag byter om igen. Ska hälla av min pasta. Sista pastan jag har. När pastan är uthälld i durkslaget är pastan inte längre kvar i durkslaget. Utan pastan ligger i hela min vask. Durkslaget, som jag haft i nästan två år och som det aldrig varit ett problem med, har alltså nu spruckit i botten & låtit min sista pasta hamna i vasken. Jag får psykbryt. Sekunden efter när jag bokstavligen talat kokar inombords och hastigt vänder mig om för att skita i allt, slår jag huvudet i köksskåpet, som jag tydligen tyckte skulle vara JÄTTE öppet. Jag lägger mig i sängen, alltså. Safeplace? Här kan inget hända. Scrollar telefon, skriver med två dudes. OCH här händer det. Har alltså haft en fling med bägge män. (Don't even think about judging me.) s e k u n d e n härpå, får jag alltså bekräftat att dessa två män, är kusiner. Alltså, ursäkta. Men hur är detta ens möjligt? HUR lyckas man ens? Det finns liksom inte. Så blir man liksom tvungen i att typ ta ett beslut om vem man vill hooka(???) man är ju inte pervo.

Alltså, förstår ni vad jag menar? Jag skulle kunna skriva en bok om dessa scenarion som ständigt sker i mitt liv. Och jag förstår inte hur jag kan vara värd att bli behandlad på detta viset. Haha. Men jag har slutat oroa mig. Allt går åt helvete iallafall.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag dra & göra något vettigt innan jag börjar jobbet. Som att dra och träna lite kanske. Efter jobbet väntar finbesök åt mig, världens bästa vän är hemma ifrån Uppsala & vi ska ha sleepover hemma hos mig! Längtar!

xoxo ha en go fredag! N

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw