nathali nilsson

Och så bländar hon eran syn med hennes jävla kropp igen. Vafan. Uppmärksamhets horan och dittan och dattan. Nä vet du vad. Hallå, ibland vill jag göra bröstförstoring. Ibland är jag så bestämd att jag är en sekund ifrån att boka en förundersökning och ta ett lån för att det kostar 40.000 att förändra det du är skapad i. Ibland grinar jag för att jag är så obekväm i min kropp. Ibland äter jag jätte nyttig mat och håller en asbra kostcirkel med alla 6 måltider som man bestämt ska äta. Ibland kan jag vara så arg på hur jag ser ut att jag inte ens kan andas för det bara kokar i hela kroppen. Ibland går jag inte upp ur min säng på tre dygn. Ibland tränar jag regelbundet i tre veckor. Ibland äter jag McDonalds på måndagen och pizza på tisdagen. Ibland dricker jag bara kaffe hela dagen och glömmer bort att jag inte har ätit. Ibland dansar jag i mina underkläder och dricker vin. Hallå. Låt mig göra det. Här är en av alla gånger jag är jätte nöjd med min kropp. Här älskar jag ALLT. Här är jag så jävla lycklig att jag kan inte andas för det bara bubblar i hela kroppen av lycka. Jag är ingen uppmärksamhets hora. Jag är jag i min kropp och när jag är sådär lycklig och älskar mina egna bröst och mina egna ben och min egna mage så älskar jag att minnas det. Att ta bild på det och att dela med mig av det. Jag vill alltid älska mig själv så mycket som jag gör här. Hallå. Vakna. Sluta kalla andra människor för uppmärksamhets horor så fort dem visar upp sig. Låt dem blända dig med sin vackra nakenhet. LÅT DEM. Eller ät bajs. Moget natta. Ah exakt lika moget som att tracka någon för ens vackra existens.

XOXO N

Likes

Comments

Tjena herrejävlar hallå! En vecka senare, lever jag undrar ni? Till och ifrån. Men idag har varit en go dag. Hittills. Varit ledig ifrån söndag, som vanligt. Legat i koma från lördagnatt till måndag natt. Har nog sovit sammanlagt, två dygn iallafall. Men det är väl bra jävla skönt och sova va. Vem fan klagar. Inte jag iallafall. Så idag vaknade lilla fröken 08.30, pigg så in i helvete, snacka om att man fått sin beautysleep. Så, jag tvingade Berk att hämta upp mig så man kunde göra något lite vettigt för en gångs skull, lite träna ben och träna lite mage. Guldstjärna till stjärnan själv! Efter att jag tränat gick jag in på H&M för att köpa en brynpenna, för att min brynpenna är slut. Jag gick upp på övervåningen där kläderna då är, för att jag är dum i huvudet. Jävlar i lådan vad rea. Kom därifrån med allt annat än en brynpenna kan jag säga. Bland annat det fina på sista bilden dårå. Men vafan, det löser sig. Ögonbrynen tar vi en annan dag här i livet.
Nu ska jag fortsätta med att dricka kaffe & dansa i mina underkläder. Och skita i disken. För att idag har jag redan gjort så mycket vettigt som man behöver för en dag.
xoxo N

Likes

Comments

Godkväll mina vänner! Idag har jag legat naken i sängen & käkat ananas hela dagen. (Hela den vakna tiden) det har liksom pendlat mellan att sova som ett barn & legat och kolla på grey's anatomy. Har i princip inte rört mig, förutom kisspauser och en gång när jag hämtade spicy hot resterna som jag inte ens orkade värma. Japp. En sådan dag har det varit. En kall spicy hot dag. Tydligen behövde jag två dagar för att återhämta mig sedan helgens roligheter. Hade tvättid klockan 10 som jag missade, eftersom jag faktiskt somnade en timme innan jag skulle vara nere i källaren och göra något viktigt. Hade någon psykos inatt, kunde inte somna och det slutade med att jag möblerade om hela lägenheten fram till 08.30 på morgonen. Men det är lite så mitt mindset fungerar. Är jag inte trött då sover jag inte och ska jag inte sova så vill jag göra något som faktiskt är värt att vara vaken för. Så nu är hela lägenheten ny möblerad. GO natta. Typ? Ja heja mig. För i helvete. Heja heja. Min lägenhet är magisk nu!
Jag har trosor kvar så det är okej. Jag klarar mig ett tag till utan tvättid!
Nu ska jag duscha sen ska jag (som planerat just nu iallafall) fortsätta leva det nakna livet i min stora säng.

Xoxo N

Likes

Comments

Godkväll damer & herrar! Lördagen involverade Brun utan sol, målade tånaglar och rosa drinkar toppat med skratt utav des like. Det rockar att bara få springa runt i sina underkläder med handduken på huvudet och låta BUSen torka in samtidigt som du sminkar dig och asgarvar åt någon korkad historia om hur that dude ständigt gör bort sig. Sjunga med i låten du haft på repeat i 20 minuter, skåla på en rosa drink och blossa cigaretter. Glömma bort tiden för att man har så mycket att prata om och plötsligt har man gjort sig i ordning tillsammans i över tre timmar. Catwalk och byta jacka 14 gånger. Den grymma tjejgemenskapen slår ingenting. Att knalla vidare i stiletterna och möta upp resten av ett grymt girlgang. När man är sådär gött rund under fötterna och börjar snacka norska med en kille på balkongen för att han också är ett knäppt skam-fan. Poppin' champagne och dansar till Håkan Hellström på schlagerbaren där det är så varmt att man inte kan andas men man andas så mycket eufori att det spelar ingen roll. Att bättra på läppstift och skratta med en okänd brud på toaletten som druckit ett glas för mycket. Snubbla, skratta, fuldansa, hångla, tequila. Lördagarnas charm är mindfulness.

När man går plus Kebabsås på mattan, antalet människor i lägenheten, Iprenmannen kommer på besök och kläderna dina är utspridda i hela lägenheten har väl också sitt fina i sig. Eller vad säger ni? Haha!

När jag väl var destination hemma med en spicyhot påse mer och ett välmående mindre har jag inte rest mig ifrån sängen sen dess. Här ligger jag bra tills framöver. Men ingen söndagsångest här inte.

Hoppas att ni har haft en lika fantastisk helg som jag har haft

xoxo N

Likes

Comments

God eftermiddag mina vänner! Onsdag & tillbaka till verkligheten. En hållplats ifrån verkligheten. Ja jag sitter på bussen påväg in till Västerås, om tjugo minuter ska jag vara på jobbet. Älskar att åka buss när det är chaufförer som inte har ett hjärta av sten och kan släcka ner lamporna i bussen, det skapar direkt en sån härlig buss-miljö. Mysbuss fylld med eufori liksom. Nöjda människor som får dregla emot rutan och lyssna på sin musik med fötterna på sätet ifred. Sen finns det ju den andre typen utav busschaufför som jag alltid ska lyckas hamna på buss med. Han som är 95 år & kört buss i 40 utav dem. Han som alltid, no matter what har ALLA lampor tända. Han som fäller ner glasögonen innan han läser bussbiljetten i tio minuter. Han som dammar av mikrofonen i förarsätet som inte använts på 35 år, som han ska skrika i på någon stackars sate som inte ens hunnit upp med fosingarna innan han ska börja jiddra om det.

Haha, det där skrev jag igår när jag var påväg till jobbet, sen somnade jag till för att det var så jävla mysigt & innan jag visste ordet av det var jag på jobbet. Nu är det torsdagkväll och jag får gå av tidigt. Jippi yey yey.
Har ni haft en bra vecka hittills?
xoxo N

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw