Jag är super trött för det är måndag och det är normalt! jag har haft två redovisningar idag, just därför jag inte bloggade i helgen. Satt hela helgen och skrev mina två uppsatser.

En timme kvar i skolan, sen är det bara och röra sig hemåt och träna. Jag måste träna bort alla godsaker jag stoppade i mig i helgen, för imorgon har jag plåtning! :-)Just nu i skolan :-)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag sitter just nu på matte B och jag vill bara dö! jag och matte går bara inte ihop, jag ser bara massa siffror och inget mer. Jag blir riktigt knäpp!

Imorgon kommer ju Barack Obama till Sverige (Stockholm) vad tycker ni om det? själv bryr jag mig inte särskilt mycket om politik och sånt, jag är iallafall glad föt jag har ingen skolan imorgon. Det blir ingen shopping heller för det kommer vara svårt och åka in till stan imorgon.

#dagensfacelook


Likes

Comments

jag är helt slut. Jag har spenderat helgen med mina småsyskon, vi var ute på landet och hade det jätte mysigt. Nu har vi varit på bion och såg one direction #thisisus min lillasyster älskar dem, själv har man växt ifrån alla pojkband.

Nu är vi på väg till pappa och lämnar dem sen hem och mysa massor med älskling.


Likes

Comments