Jag är super trött för det är måndag och det är normalt! jag har haft två redovisningar idag, just därför jag inte bloggade i helgen. Satt hela helgen och skrev mina två uppsatser.

En timme kvar i skolan, sen är det bara och röra sig hemåt och träna. Jag måste träna bort alla godsaker jag stoppade i mig i helgen, för imorgon har jag plåtning! :-)Just nu i skolan :-)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag sitter just nu på matte B och jag vill bara dö! jag och matte går bara inte ihop, jag ser bara massa siffror och inget mer. Jag blir riktigt knäpp!

Imorgon kommer ju Barack Obama till Sverige (Stockholm) vad tycker ni om det? själv bryr jag mig inte särskilt mycket om politik och sånt, jag är iallafall glad föt jag har ingen skolan imorgon. Det blir ingen shopping heller för det kommer vara svårt och åka in till stan imorgon.

#dagensfacelook


Likes

Comments

jag är helt slut. Jag har spenderat helgen med mina småsyskon, vi var ute på landet och hade det jätte mysigt. Nu har vi varit på bion och såg one direction #thisisus min lillasyster älskar dem, själv har man växt ifrån alla pojkband.

Nu är vi på väg till pappa och lämnar dem sen hem och mysa massor med älskling.


Likes

Comments

Redovisningen idag gick jättebra! Det var inte många som redovisade, men det känns skönt och få det gjort.

Efter skolan gick jag förbi posten och hämtade mitt läppstift som jag hade beställt, och jag bara älskar den! #ririwoo jag har letat efter den sen den kom ut, eftersom sverige är lite efterblivna så finns den inte och köpa här. Trotts att det är MAC!
Likes

Comments

Jag känner mig så duktig, jag har kommit jätte långt med min uppsats att jag förtjänar en ego pause. Bad älskling köpa med sig harribo nappar (favorit godis) till mig, det blir mumsigt!

NÖRD!Likes

Comments

Sitter här och stoppar i mig massa godis medans jag väntar på gäster. Jsg känner mig som en riktig tjockis tur att jag tränade idag och fick ur mig alkoholen. hihi!

Tänkte börja med min uppsats också medans jag tjockar mig.Likes

Comments

Idag har jag fått sova ut ordentligt fyfan va skönt! har redovisning på onsdag om vikingar så idag och imorgon är det hemma uppgifter som gäller.

Jag ska iväg och träna lite med kusinen sen blir det storstädning. Idag kommer killens mamma, syster och hennes man på besök. Dem har aldrig varit hos oss förut, så storstädning och god mat blir det :-) tur att jag har kusinen som kan hjälpa mig lite innan hon drar iväg och jobbar.


Bjuder på den här bilden för den "små" passar in :P

fotograf: Sverker G Gille
Modell: Moi

Likes

Comments

igår va jag ute och firade kusinen, jag hade sjukt kul igår. jag drack inte så mycket men det tyckte inte min kille hihi! vem bryr sig liksom?

Min vän kim kom också och höll oss sällskap, det va längesen vi sågs då det var trevligt.
Likes

Comments