Hela familjen gör inget viktigt på jul. Vi ska få släktingar som bor i olika städer, morbrors familj och tjej, min kusin och mormor. Vi har alltid tv:n på med olika julprogram från Kalle och framåt. Men i år är det saker jag måste prata om. En sak, jag ska förlova mig. Den nyheten kommer att bli en present för alla.
Jag vill ha en ny telefon för min gamla går det utför med. Jag får inte mina sms och det är svårt att sms:a. Plus att jag vill inte vara kopplad till familjens abonnemang, jag vill vara självständig.
Vi brukar äta svenska julbord, skinka, Janssons, köttbullar, prinskorv, ägg, sill, en rätt från Åmål, massa svagdricka och julmust. Vi blandar öl och julmust. Pappa är jultomten och brukar komma vid 7 sen ser vi på ett familje program, Svensson Svensson. På natten sover vi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt liv se ut som vilken gåendes persons liv som helst, bara det att jag sitter i rullstol och det känns okej. Men inget privatliv, mina assistenter är alltid med.
Och min familj hjälper till. Min pappa är den som tycka jag måste ta mer ansvar, mamma ser mig som en baby och halva personliga assistent gruppen ser mig som person som inte kan sluta att jobba, en livsviktig person är jag för hela min grupp assistenter haha! 😎 jag kan inte leva utan mina assistenter, 2001 fick jag en
assistent, hon var 19 år då. Sen fick jag ‭flera. Men ett liv med personliga assistenter har jag nu. Mellan 20 och 30 år gammla ungefär. Först har vi Hon som var 20 år när hon började hos mig, hon är den som är handledare. Hon börja först i skolan som elevassistent men en sommar arbetade hon för mig som vikarie och sen blev hon kvar. När jag var 11 år börja en assistent som älskar Ikea så mycket. Sen började hon jobba halvtid. Sen fick jag träffa först en liten tjej som paja ryggen. Sen träffa jag lite snabbt hon som byter hårfärger. Men en assistent som älskar arbeta med mig som är intresserad av pengar.

Likes

Comments

Först har jag en pappa som pratar i sömnen. En natt som jag bodde hemma när jag gick i skolan. Jag hade en baby vaktradio så pappa visste när jag ville vända mig i sängen. En natt hade jag en dålig natt, jag behövde att mamma och pappa vände mig ofta så en natt sa mamma till pappa - du måste ner till sara och vända på henne. Då sa pappa i sömnen- jag ska bara rulla ut vägen!
Nästa person är en assistent som pratar konstigt, som har smutsig humor och hon är just nu på daglig verksamhet. Det är lite snuskig humor. Hon är som mig när jag var tonåring.

Likes

Comments

Jag älskar dom katterna som inte har hår på kroppen. I min barndom så hade min mormor en katt som inte hade hår.
Jag hade blivit kär i den, jävligt söt!
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱

Likes

Comments

Jag bor just nu i svartedalsgatan, känns okej. Det finns en grupp lägenheter där vi har ett hus var. Jag har lånat ut min lägenhet till olika personer ibland. Känns lite pinsamt och låna ut. Tänk om personen gör något som går snett?!

Likes

Comments

Jag vill bo på 2 platser, USA som är bra för rullstol. Dom är trevliga mot personer med rörelsehinder och vill alltid hjälp till👍🏽
Göteborg bor jag i,Jag tänker inte byta min lägenhet men senare i livet måste jag byta lägenhet till nära Frölunda. Det har jag drömt om. Vill bo nära Frölunda torg så jag bor närmare min man 😍

Likes

Comments

Jag tycker att skidor är kul att se på för att jag tycker en sak är intressant och det är dom som åker ut från tävlingen.
Dom vet inte hur man ska hoppa med skidorna. Men jag är intresserad av lång åkning. Jag och pappa kan sitta halva dagen framför tvn och äta mycket godis och se på olika skidsporter och andre poops.
Jag älskar att se hur dom försöker och försöker köra om personer. En person är bäst och hon har tränat på sommaren.
Hon heter Charlotte kalla.
Hejdå i skor!

Likes

Comments

Är det jul igen?! Vad ska jag göra?

1. Lovade mamma att komma hem till jul, vad ska jag köpa för julklappar? 🤔

2. Jul är stor högtid med Kalle anka med hans vänner. Tycker dom ska byta program! Jag tycka det börjar bli tjatigt. Var är Arne waise?!

3. Min tanke med jul är att ha möte med familjen men jag måste köpa presenter snart. Mycket uppstressad 😅

4. Problemet är vilken affär jag ska gå till?

5. Det är besvärligt att göra mat på julafton och veta att snart kommer släktingar. Jag vill bara ha jul med glass 🍨

Hejdå i skor! 😂😂

Likes

Comments

Babel är ett tv program som pratar böcker. Det är okej men fan dom borde ha mer musik och byta programledare till GW Persson. Han skriver böcker, han förstår böcker och hon har inte skrivit böcker. Tungt Sverige känner jag. Jag ville inte titta på tv programmet men Mikael Persbrandt har skrivit en bok som jag vill läsa. Intervjun sög.
Jag känner att böcker har byts ut mot ljudböcker på internet och böckerna blir film. Det är dåligt tycker jag, i Göteborg har man gjort om stadsbibblan. Känns inte skönt längre. Jag vill ha det gamla biblioteket inte det nya. Jag tycker att dom ska ha fler rum för skolan, för att plugga.

Likes

Comments

Man har tid på onsdagar att arbeta. Jag har inte skrivit på bloggen på hur länge som helst. Mitt liv ser annorlunda ut nu. Först är en personlig assistent på föräldrar ledighet under en tid. Jag har arbetat under en tid i Göteborg och det känns skönt men livet går snabbt. Jag är 27 år nu och börjar förstå livet. Jag har lite livs idéer: jag kommer att prata ut
Jag kommet att göra en stor sak i livet,
Jag har fästman, jag blir kär bara att säga det. Jag känner mig mer säker på mig själv och en sak, jag måste köpa en bra sax.

Likes

Comments