View tracker

Idag har Wilma öppnat sitt sjätte paket i sin kalender. Idag var det ingen leksak, utan ett par rosa, söta socker ifrån wish 😍🙌 hon var bara intresserad av snöret idag. Hon blir ändå glad, för att hon vet att hon får något. Tänk sen när det blir 25:e december, då får hon inget 😂hon kanske blir bortskämd. Sen fyller hon år den 30:E december.

Gulliga unge ❤️

Vad har ni gett era idag? 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag brukar inte uppmärksamma tråkiga och korkade kommenterar, men denna kommentaren fick mig endast att skratta 😂😂 satt och skrattade åt mig själv i fem minuter.

Jag är i alla fall medveten om att jag inte fotar med en systemkamera och inte redigera bilderna 🙌 jag är väldigt stolt över mina vackra mobilbilder 😉 och innan jag började länka till Fb, hade jag redan över 1000 läsare. Aj aj aj aj. Eftersom denna människa vet så mkt om min blogg, så måste hon älska den och läsa den varje dag 😉.

Tänk att libero och elodie details är dålig reklam! Aj aj aj. Jag får nog ta vara på Ica reklamen istället 😂.

Och tänk att jag vill länka med andra bloggar. Jo, varför? För att jag gillar när andra bloggare syns
🙌.

Vilket tråkigt liv jag måste leva 😂 men ändå är det så många som kikar in? Kikar dom in för att mina bilder är tagna med en jäkla mobil? 😂

Jag kmr aldrig förstå mig på dessa människor som orka lägga ner sin själ i sånt här fint inlägg som hon? 😁 jag känner mig hedrad att hon tog sin tid 😂.

Pussar till dig 😘

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag arg. På riktigt. Jag har blivit blockerad på Facebook, att skriva inlägg i blogg-grupper tre ggr på en vecka. Idag släpptes blockeringen, jag började länka och nu är jag blockerad igen. Vem vill förstöra mitt bloggande? Är det nån där ute som är avundsjuk eller vad är det frågan om? 😡 här försöker jag driva en blogg och har en julkalender som måste leverera på en bra nivå!! Tur för dig att den går bra ändå! Jag har min aning om vem det kan vara och det är så jävla pinsamt för just den personen!

Tack så mkt! Hoppas du mår bra och känner dig stolt över vad du gör.. 🙄 mig knäcker du inte! För jag vet vart jag står och min blogg är nåt utöver det vanliga.

Likes

Comments

Igår införskaffade vi oss denna bilbarnstolen till Wilma 🙌 vi blev väldigt nöjda med den! Röd och fin 😁 lillebror behöver ju babyskyddet och Wilma har börjat växa ur sin och sitter lite dåligt. I denna kan hon ser mer, passar henne som är extremt nyfiken av sig.

Vi fortsätter att köra på maxi cosi. Vi gillade den som babyskydd, så lär gilla denna också 😍. Egentligen skulle den kosta 2600 nånting, men denna röda hade en kampanj, så vi slog till 🙌 helt perfekt! För det är en onödigt dyr och tråkig kostnad annars. Denna kostade endast 1900 😁. Wohoo!

Ni kan hitta den här ---> röd maxi cosi ❤️

Vad har ni för stol? 😃

Likes

Comments

Igår fanns det inte riktigt utrymme för ett inlägg som jag gärna hade skrivit igår, som får bli idag istället. I Lucka 5 i @bellakittelsens julkalender, utmanade hon oss att andra att skriva fem positiva saker om oss själva. Sånt gillar jag! 😍 minst tre punkter skulle vara om utseendet. Haka du också på! Here we Go!

1. Mina ögon! Jag älskar mina blå ögon 😍

2. Min hy! Jag har aldrig haft problem med min hy. Har aldrig haft en finne i princip. Har aldrig använt nån kräm för att de inte behövs
🙌

3. Min mun. Den är lagom, inte för stor och inte för liten
😁

4. Min positivitet! Jag försöker att alltid vara positiv och se saker ifrån den ljusa sidan, hela tiden
😃

5. Min omtänksamhet! Jag bryr mig alltid mer om andra före mig själv
❤️

Likes

Comments

Wilma har snart funnits i våra liv i ett år! Ett år! Det är helt galet vad tiden har rullat på fort. Vi har alltså snart varit föräldrar i ett år. Måste säga att vi har gjort det med bravur. Wilma är en helt underbar individ ❤️.

Det är många som säger att kärleken mellan föräldrarna förstörs och att det tar år att jobba sig uppåt igen. Den sorten tillhör inte vi i så fall. Vår kärlek har bara blommat sen dess. Att sätta ett barn till världen är det mest kärleksfulla ett par kan göra och när barnet föds, är det gränslös kärlek. Ett barn som är gjord på ren kärlek. ❤️

Mitt och Viktors förhållande har blivit bättre på många plan sen Wilma kom till världen. Det var inte dåligt på nåt sätt innan, utan det har blivit ännu bättre. Kärleken till honom går inte att beskriva. Att se dom två ihop, får mig att le upp till öronen. Att se dom leka, busa och mysa gör att mitt hjärna svämmar över av kärlek. Jag och viktor satt inte klistrade på varandra innan. Jag tror att det har mkt med saken att göra. Att man är van vid att ständigt sitta fastklistrad på varandra.

Jag tror att detta gör så att vår kärlek hålls vid liv:

❤️ Vi hjälps åt!

❤️ Vi tar vara på att umgås när Wilma somnat

❤️ Vi tillåter varandra att åka iväg själva

❤️ Vi ger varandra komplimanger och kramar

❤️ Vi diskuterar - vi bråkar inte

❤️ Vi har en stark grund - kärlek

Jag vet inte varför folk glider isär under småbarnsåren, då jag själv tkr det är superkul och supermysigt! Men det har säkert med att göra hur man är som person, hur mannen är och hur barnet är.

Hur är det för er? 😁

Likes

Comments

Dag 6 på #julutmaning 🙌
Dagens ämne: skriv ner tre st recept på julgodis 😍
Hoppas ni är lika taggade som jag och @namnoribebisen 😁

Ni alla är taggade! Går med i utmaningen och tagga oss! 😁.

Rocky road:

Receptet gäller för 20 st

300 g mörk choklad
100 g nougat
200 g mjuka kolor t ex Dumle
100 g skumtomtar
2 dl salta jordnötter
1½ dl cornflakes

Bountybollar:

Receptet gäller för 25 st

50 g Arla® Svenskt Smör
2½ dl kokosflingor
2 dl florsocker
½ dl Arla® vispgrädde
200 g choklad

Chokladknäck:

Receptet gäller för 75 st

2 dl Arla® vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
2 msk kakao
¾ dl rostad, hackad mandel
2 msk Arla® Svenskt Smör
Gör så här:

Likes

Comments

🌸 Bolmgrens Julkalender 2016 🌸

6 december är här!! 😁

I denna luckan, blir det både en tävling och en rabattkod! Hur bra är inte det?! 😍 detta är ett samarbete med kalenderkungen, som är generösa med att dela ut detta till er 🙌 är bra julklapp till dig själv som
Behöver en egen almanacka eller om du vill ge bort den till någon.

🎅 Tävling - vinn en personlig almanacka 🎅

🎅 Skric att du är med 🎅

🎅 Skriv din mail 🎅

🎅 Gilla kalenderkungen på Facebook och på instagram 🎅

🎅 Följ mig på nouw, om du INTE har nouw, gilla min fbsida - Här 🎅

Lycka till
😘
---

🍁 Ni får 10% rabatt på ditt köp 🍁

🍁 Namnge koden: Bolmgren 🍁

Skynda och fynda!
🙌

Glöm inte bort dessa fina bloggar som också ha en julkalender:

@Misstossequeen

@FrökenRödlök

@maxarna

@sweetwords

@bellakittelsens

Likes

Comments

God morgon! 😁

Hoppas att ni har sovit gott och är redo för dagen!

Glöm inte bort Lucka 6, som kmr upp 07.00 idag 🙌

--------

Glöm inte bort dessa pågående tävlingarna: 😁

Ekokul - här! 🎅

Upplevelser - här! 🎅

Likes

Comments