Idag hade vi planer på att åka till Eksjö och åka till dollarstore. Vi började dagen i sängen, alla var sega och Wilma såg väldigt gnällig och trött ut. Japp, feber hade hon, men bara 38 än så länge. Vi bestämde oss för att vara hemma 🙌 Vi städade istället och tog äntligen tag i inredningen. Än är det mkt kvar! Ska bara ta tag i att beställa förstoringar och hänga upp på väggen. Vi har blivit väldigt segstartade här hemma 😂.

Det enda vettiga jag fått gjort idag, är att åka till Coop och handla. Segt som tusan var de 😅. Huvudvärken kom smygandes. La mig på spikmattan med en sovande Liam på mig. Det är mysigt när bebisar sover på en ❤️.

Både Wilma och Liam var dödströtta vid sex, så vi la dom för natten då. Dom lär vakna tidigt imån bitti 😂. Liam kändes varm, tog febern på han också. Han hade 38.1. Han sover nu också. Hoppas dom mår bra imån, så vi slipper ställa in besök 🙌.

Vad har ni gjort idag?
😁

Likes

Comments

Kolla in vilket fint guldhalsband 😍🙌. Ser ni att det är tre berlocker och att det innehåller bokstäverna "V, W och L? Det symboliserar min fina familj! Min familj betyder allt för mig och därav gillar jag kärlek i alla dess former. Vad kan bli bättre med guld, tre hjärtan och sin familjs första bokstav i sina namn? Klockrent skulle jag vilja säga!

Detta är alltså ett samarbete med Jane Konig som gör fantastiskt fina smycken! Det är ett dansk företag. Jag har alltså fått hem detta fina smycken ifrån dom och nu har ni chansen att vinna ett likadant! Vilken superfin vinst eller hur? Tillsammans kan vi sprida kärlek! ❤️

❤️ Såhär gör ni för att tävla ❤️

🌸 Skriv att du är med

🌸 Skriv din mail

🌸 Följ mig på nouw

Avgörs på fredag!
Lycka till
😘

Likes

Comments

Har du djur eller tkr du om djur? Känner du att du vill ge något till ditt djur/dina djur, men vet inte vad? Då har jag ett bra alternativ för dig! Läs vidare! 🙌😁

I ett samarbete med petfunbox , tänkte jag dela med mig av en rabattkod till er, men innan jag gör det, tänkte jag skriva ett par rader först.

PetFunBox är en månadsbox som finns till katt, hund och gnagare. Varje gång ni får boxen, innehåller den en massa överraskninga och vem gillar inte överraskningar?! 😍 varje månad är det något nytt, man får alltså aldrig samma 🙌 boxen innehåller 4-10 produkter och det finns även en mini-Box, för dig som enbart vill prova på. Petfunbox är otroligt snabba med leveransen, inom 1-2 har du den i brevlådan 👌

Dom specialanpassar deras boxar! Vill ni ha en PetFunBox med allergianpassat innehåll eller vill ni ha en box med blandat innehåll t.ex till både katt och hund? Skriv hur ni vill ha det 😁

Ni får 10% rabatt om ni namnger koden: EMMA10 och det gäller av ett köp över 250kr 😍. Rabatten gäller tills 20/3.

Likes

Comments

Denna veckan har jag verkligen känt på hur det är att vara tvåbarnsmamma på riktigt. Ni kanske undrar hur jag kom på detta nu, men de har vart väldigt behagliga tills nu. De är fortfarande behagliga, men efter dagis är Wilma lite trött 😉

Från att vi kom hem till tolv tills båda somnade vid sju, hann jag inte ens tänka. Jag hann med att vika tvätt med Liam på golvet. Sedan vaknade Wilma i en ren panik. Hon drömde, var trött och kunde inte somna om. Hon gallskrek. Hon somnade nästan på mig, tills Liam började gallskrika han också. Det är tur att viktor kom hem halv fem, annars hade dom båda varit hysteriska. Lite svårt att trösta två ungar samtidigt.

Har varit mkt intryck för Wilma i veckan, antar att det beror på att hon var så trött, drömde och vaknade i panik. Lilla vännen! ❤️.

Båda har fått för sig att dom ska äta samtidigt. Tyvärr måste jag ge Liam först, annars skriker han, så det hörs enda upp till Haparanda. Wilma får snällt vänta (hon bryr sig inte om mat iaf). Sen får jag springa mellan dom, tills dom ätit färdigt 😂 dom får även för sig att skita samtidigt också 😂.

Det kmr bli bättre sen, när Wilma vant sig vid dagis, dom timmarna och dagarna hon är där, kan jag lägga all min tid till Liam ❤️. Lära känna honom bättre och lära han allt jag kan 😉.

Ska bli skönt att få åka iväg och simma sen ett par dagar i veckan 😁 jag och viktor har bestämt att vi ska Göra det tillsammans! Koppla bort hjärnan en stund 🙌

Likes

Comments

Jag är så besviken på mig själv! 😵

Igår föll jag för sockret. Jag som varit så duktig i tre veckors tid, men igår kunde jag inte stå emot. Försökte med allt möjligt! Morötter, popcorn, mat, men desto mer jag försökte motstå, desto mer irriterad blev jag. Snickers, twix och m&m gled ner i magen! Jag kan bättre än såhär! 💪.

Även fast jag fuskade igår, är jag inte alls sugen idag,
tack och lov! Så var det ändå värt alla godisbitar eftersom jag inte är sugen idag. Ändå är jag besviken på mig själv! Nu kmr det ta ännu längre tid innan jag når mitt första mål.

Ni vet känslan att man är så sugen, så man inte kan stå emot. Ta en godisbit och få sån ångest! Sån känsla. Hatar den känslan. Det är som att få ett slag på knogarna.
Håll dig borta bara! Hur svårt kan de vara 😵

Likes

Comments

Denna guldklimpen gör våra liv till en dans med detta fina leende ❤️

Jag älskar bebisar som ler åt en! Han skrattar verkligen ibland 😍 han är så härlig att lyssna på, när han väl kmr igång 😍

På tal om det, så har han och Wilma snart samma storlek 😱

Likes

Comments

Jag tänkte dra vinnaren i dagens blogg. Tack till alla som deltog! 😍 det glädjer mig varje gång att få presentera en ny vinnare och ge den bloggen ett lyft!

Blev du den lycklige vinnaren?

Vinnaren blev ---> @attvaraenfamilj 😍❤️

Stort grattis till dig!

Det var kul att just hon vann! För Matilda, som bloggare så fint heter, är min vän 😍. Vi hittade varandra på Fb när vi båda var gravida med våra första barn. Hennes elisa är fyra månader äldre än Wilma. Matilda bor med sin familj i Linköping. Hon gifte sig med sin man förra året och nu är hon gravid igen. Det tråkiga är att hon lider av allvarligt graviditetsillamående, närmaste bestämt Hypreremisis gravidarium. Stackarn har varit inlagd flera gånger, har hemsjukvård pga massivt illamående. Matilda skriver bra om det, så om du är drabbad själv eller är intresserad av det, är det bara att klicka in sig.

Matilda tkr om second hand, coola kläder och hon är verkligen engagerad i elisa
😍. En härlig människa att ha o göra med!

Likes

Comments

Visst blir vardagen mkt roligare när man gör det roligare? 😁

Jag tänkte göra vardagen lite roligare för er nu! Detta inlägget är ett samarbete med roliganappar och det är en sida, som säljer roliga nappar. Bland annat dom som jag har på bild i detta inlägget. Vissa nappar ute i butikerna kan se lite tråkiga ut, men med dessa nappar, kan även våra barn se unika och roliga ut 🙌. Varför göra det tråkigt, när man kan göra det roligt? Det är frågan!

Jag gillar nappen med vampyrtänderna bäst! Den ser både rolig och läskig ut! Vilken gillar du bäst?

Självklart har jag en rabattkod till er! Ni får 25% rabatt på ert köp om ni namnger koden: bolmgren25procent 😁

Hoppas ni hittar nån rolig napp av intresse! 😘

Likes

Comments

Jag hör och läser överallt att mammor inte vill lämna över sitt barn/barnen till deras pappa. Ibland kalla dom till och med för barnvakt? Barnvakt är när man ta till någon annan som ska passa ens barn. Pappan är pappa och inget annat! Pappan är minst lika bra, om inte bättre, på att ta hand om ens barn. 🙌. Papporna är lika mkt trygghet, som mammorna och jag ser ingen skillnad på det! Blir nästan irriterad på att en del, gör en sån stor skillnad på det 😱 dom papporna måste känna sig värdelösa. Ännu mer irriterad blir jag, när mammorna rättar dom. Alla gör på olika vis, vid blöjbyte, matning och påklädning. Finna inga rätt och fel! Släpp på era kontrollbehovet och låt papporna ta mer ansvar 😘.

Jag och viktor har blivit så synkade under denna ledighet, att allt går på rutin, vi vet vad vi ska göra och vi vet att den andre fixar de om inte jag gör de 😍. Jag är så glad över att ha en sån bra pappa till mina barn! Som gör exakt samma saker som jag , som leker, matar, klär på och byter blöja. Jag behöver inte ens fråga om det. Det är så det ska vara!!

Hur gör ni? Tar ni lika mkt ansvar?
😁

Likes

Comments

Inskolning dag 3 🙌

Denna mamman är helt slut som artist efter tre dagar på dagis. Att folk stå ut att jobba på såna ställen är inte dåliga 😁. Ljudnivån, bråk, blöjor, vara ute mkt och snoriga barn.

Det gick bra idag också. Wilma ville sitta i mitt knä till en början, för hon var trött. Vi gick aldrig ut, det var snö och det blåste mkt. Hon hade blåst omkull annars. Vi var inne och lekte med de minsta barnen. Wilma är så söt när hon går runt överallt med saker i händerna. Det finns en där, som är två år och hon har världens finaste hår
😍.

Sedan kom alla barnen in och lilla Wilma blev nästan omkullsprungen. När jag ser de stora barnen, 4-5 åringar, så tänker jag hela tiden, att hon kmr bli likadan som dom
😍 pratar roligt, leker tsm och är så söta.

Imån ska vi till öppna förskolan hela familjen! De tillhör dagis de också
😁

Likes

Comments