Idag blir denna godingen 5 veckor gammal ❤️.

Han är den finaste lilla killen jag mött
❤️

Likes

Comments

Detta är en bild ifrån den 13 december. Lucia. Dagen innan Liam föddes. Jag hade precis kommit med ambulans ifrån Motala till Linköpings förlossning. Redan då var jag i chock. Jag är helt slut på denna bilden. Precis fått reda på att jag fått akut havandeskapsförgiftning. Jag hade inte sovit på hur länge som helst och var verkligen helt slutkörd. Min högsta önskan var att föda barn, dock skulle jag bara bli nöjd om jag kom därifrån med en hinnsvepning. Jag blev inlagd med ett blodtryck på 180/130. Viktor fick också sova över. Jag fick en sömntablett, så jag kunde få sova, så jag var redo för att möta morgondagen. Redan denna dagen saknade jag Wilma och hade enormt dåligt samvete för att jag låg här och inte var hos henne.

Om jag tyckte detta var jobbigt, så visste jag inte hur jobbigt det skulle bli..

Likes

Comments

Tjenixen 🙌
Vanligtvis brukar jag somna som en stock efter jag gett Liam mat. Denna dag gjorde jag inte det. Klart att jag skriver ett inlägg då. Herregud vad statestiken har sjunkit!! Usch! De märks verkligen när man är engagerad och inte. Just nu tillbringar jag mkt tid med familjen och vissa stunder är det fullt upp. Vi lever verkligen i vår egen värld just nu och jag älskat.

Vi gick och la oss vid tio och då åt Liam också. Perfekt! Då vaknar han inte vid tolv eller ett, utan nu, vid två 😍 ungen blir man skrämd av på nätterna. Han är inte som Wilma, bara gnäller, utan det går ifrån 0-100 och skriker som en tok rakt ut. Lille vännen. ❤️. ger han miniform och sen mat. Han har inte haft magknip sen vi började ge honom det 🙌. Han sover bra på nätterna. Vi är så bortskämda med sovande barn på natten! Han vaknar oftast bara två ggr för mat och somnar direkt efter. Han sover hela förmiddagen. Om vi inte hade haft Wilma, så hade vi kunnat ta sovmorgon till 10-11 😍

Nu ska jag fortsätta att sova😘

Likes

Comments

Som jag njuter just nu!
Idag slog det mig att detta är den bästa tiden i livet! Att gå omkring båda två och leka med våra barn. Jag får nypa mig själv i armen och känner mig riktigt lottad som kan ha det såhär ett tag. 😍 det gäller att ta vara på tiden och vi har absolut inga krav på oss just nu. Vi går runt i mjukiskläder och myser! Helt underbart med andra ord ❤️. Jag älskar att vara hemma med barnen! De är små så kort tid i sina liv, vill verkligen ta vara på det. När Liam klarar sig ifrån alla bakterier och dylikt, kan vi smått börja umgås med annat folk igen 🙌.

Jag och Wilma har hängt en del i hennes nya lektält idag. Så sjukt mysigt! O hon gillar verkligen att vara där! Vi läser och sjunger! 😁 har fått så många bra böcker och sångböcker, så de gör de hela mkt roligare.

Wilma är dessutom mkt stolt över hennes nya fåtölj 😍

Likes

Comments

Idag har vi provat gymmet här hemma 🙌. Han är otroligt rörlig och vill gärna röra på sakerna. Han är för söt! Gymmet var inte wilmas grej överhuvudet. Hon låg bara där och ville helst därifrån direkt.

Visst är hans kläder söta 😍. Gillar inte overkill egentligen, men detta passade bra 🙌

På fredag kan vi äntligen lägga honom på mage 😁

Likes

Comments

Att lära känna sitt barn, är både roligt och spännande! Alla barn är olika och det en rolig utmaning att tyda alla läten dom gör 🙌 just nu är det en video uppe på tapeten på alla bloggar och Fb om hur man tyder alla läten. Kan ju vara roligt, men själv tkr jag att man lär sig sitt barn efter någon dag. Man märker ju både på kroppsspråk och läten vad den vill 😁. Wilma och Liam har samma läten och kroppsspråk, så det var inte så svårt att lära sig honom. Han är bara lite mer rörlig och skrikigare än honom 😃.

Det lättaste att tyda med Wilma nuförtiden, är när hon är trött. Då blir hon fumlig i sina rörelser, ramlar lätt, tar sig för ögonen och blir lätt ledsen. Igår var det inte enkelt att lägga henne, antar att hon vill mysa med oss o brorsan i soffan och inte sova själv.

När Liam är hungrig, grejar han med kroppen, för in händerna i munnen och skriker om det gått för långt 😁

Har du lätt/svårt för att tyda ditt barn?

Likes

Comments

Igår när jag kollade på idrottsgalan fick min idol jan-Ove waldner ett pris. Han är en stor stjärna i pingis och finns ingen som är så grym som honom ❤️ jag vet inte om jag skrivit om detta förut, men när jag var mellan 9-16år, spelade och tävlade jag i pingis. Jag fullkomligt levde för den sporten och älskade de överallt annat ❤️.

Tranås är en bra klubb i pingis, i fall på den tiden jag spelade. Funderar starkt på att börja träna igen. Det vore så roligt!! Jag saknar verkligen sporten otroligt mkt.

Jag älskar att spela själv, är ingen lagsport människa 🙌

Tkr ni om pingis eller har spelat det?

Likes

Comments

Jag är fullständigt medveten om att bloggen står lite tom för stunden. Tiden rullar på och om jag ska vara ärlig, är det fullt upp här hemma. Det är dock bara roligt och mysigt! 🙌😍 älskar att ha något att göra och ta hand om mina barn. Både jag och viktor har varit sega idag, så idag har vi bara lekt med wilmas leksaker. Liam äter som en häst och det är jag så glad för 😍. Han äter mellan 100-120ml varannan timme. Tur för honom
Att han inte äter så ofta på natten 😝. Ikväll har båda barnen feber, bara 38, men ändå. Wilma har varit sjukt gnällig och ledsen. Väldigt svår att söva. Hoppas de är över imån, så vi kan testa pulkan.

Har gjort i ordning wilmas rum idag och jag blev så nöjd 😍 hon verks gilla alla grejer hon fått i 1-års present och julklapp 🙌. Är så roligt att leka med henne nu när jag mår så bra och hon har blivit så mammig ❤️

Har försökt att dricka ett glas hallonsoda i en timme, men har blivit avbruten hela tiden 😂

Likes

Comments

När jag kikar runt på olika bloggar eller mammagrupper på Facebook, blir jag väldigt irriterad när jag läser detta. Det är när mammor får dåligt samvete för att de måste ta till ersättning när bröstmjölken inte räcker vid vissa mål eller när mjölken sinar. När jag läste i en pappagrupp som viktor är med i, stod det att deras bebis hade kolik och makens sambo vägrade att ge ersättning.

I mina öron låter det helt sjukt. Vill man att ens barn ska ligga och skrika för att mamman vägrar att ge ersättning? 😵 enligt mig handlar det bara om en principsak och att man ska vara bäst. Om jag hade ammat och min bebis hade skrikit, hade jag väl definitivt provat att ge ersättning om det är orsaken till skrikandet. Det går över mitt förstånd. Visst, förstår jag väl att många vill amma i första hand, men det har ju knappast med saken att göra om det påverkar bebisens välmående. Usch, fy och blä tkr jag om den inställning!

Likes

Comments

Det är klart att Liam ska inviga sina hängslebyxor som han fick igår ❤️

Likes

Comments