Jag är lycklig!!

Liam är en väldigt glad kille, som gör många muntra ljud ifrån sig. När jag busade med honom på skötbordet, kom första riktiga bebisskrattet, långt ner i magen ❤️ jag blir alldeles varm i själen! Han är så Go denna ungen. Mitt älskade hjärtebarn.

Jag ångrar inte en sekund att vi skaffade två barn tätt! Detta är det mysigaste jag vet och jag skulle vilja spendera hela mitt liv med dom utan att jobba. 😍 mina guldklimpar!

Nej, det är inte mer jobb, krävs bara mer planering 👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt idag! 😝

Denna söndag har varit sjukt mysig och fint väder har denna dagen bjudit på. Dagen började med sovmorgon för min del och vaknade upp till ett städat hus! 😍 mitt hjärta är underbar! Vilken man jag har! Åt frukost tillsammans, sen drog viktor och skulle skruva på mina förändras husbil. Dom kom sen vid ett tiden.

Wilma blev i sitt essä när dom kom! Hon älskar besök 😍 hon visar alltid sin bästa sida och glada humör. Hon är så full i fan den tjejen! Glimten i ögat och alltid nåt på gång. Liam busade med mormor och skrattade och log massor! ❤️ min lille gosse. Efter vi fikar, klädde vi på dom och åkte till deras farmor och farfar. Viktor var klar med husbilen också. Liam hade på sin bomberjacka för första gången och Jay trodde den skulle vara för stor, men nä 😂. Söta unge!

Vi fikade igen inne hos farmor och farfar. Wilma sprang överallt medans vårt charmtroll var i min famn. Bestämde att vi skulle vara där hela påskafton. Mysigt! Allt blir mkt mysigare när man är en familj.

Nu är jag hemma. Barnen är lagda, jag tittar på solsidan och viktor hämta pizza!

Imån är det måndag igen 🙌

Vad har ni gjort idag? 😘

Likes

Comments

Ersättning är det bästa alternativet för att JAG tkr det 👌 nu ska vi respektera andras åsikter och inga påhopp.

🌸 Ersättning mättar mer

🌸 Man har koll på hur mkt de äter

🌸 Man kan åka iväg utan att få sprängfyllda bröst och lämna ansvaret till pappan

🌸 Pappan och andra kan mata

🌸De sover bättre på natten

🌸 Man kan turas om att gå upp på natten

Amning känns så främmande för mig! En sak jag är otroligt allergisk emot, det är när mammor bara ska amma och barnet skriker som en gris. En del tkr inte att ersättning inte är ett alternativ och låter hellre barnet skrika. Tyvärr, men det är jag sjukt allergisk mot. Det är väl ändå barnet som går i första hand och inte mamman.

Jag ville amma Wilma, men funkade inte, fine. Då valde vi ersättning och det har jag hyllat högt sen dess 🙌.

Likes

Comments

Jag erkänner att jag har shoppingberoende när det gäller bebiskläder, men å andra sidan, är det enda jag lägger pengar på förutom mat. 👌

Jag kan inte låta bli och jag älskar det! Bebiskläder är mitt intresse och jag skulle lätt kunna jobba med bebiskläder. Jag blir så glad av det! Älskar att klä både Wilma och Liam! 😍. Att klä Wilma i klänning eller nån ursnygg newbie body och Liam i fina flugor och hängslebyxor 🙌 det är min melodi!

Vad gillar ni bäst?

Jag gillar bäst bodyn med väst 😍
Har börjat köpa kläder i storlek 74 till Liam! Tror att han kmr att ha den storleken i slutet på sommarn.

Likes

Comments

Jag tänkte berätta för er hur en matning kan se ut för Wilma. Hur jobbigt, krävande och komplicerat det är! 😃

Wilma är som ni vet, väldigt jobbig med maten. Ibland äter hon allt på tallriken, ibland ingenting. Hon fäktas, slänger maten på golvet, tuggar påt och spottar ut. Vi måste alltså göra på fyra olika sätt vid varje måltid för att få i henne nånting. I förgår var ett sånt tillfälle. Gav henne pulvermos, lingon och köttbullar. Först försökte jag mata henne, uteslutet, sen tog jag mat på skeden, gav till henne, åt så kanske 4 gånger innan jag fick byta till gaffel. Då åt hon också kanske 4 skedar. Sen fick jag lägga maten framför henne, då åt hon säkert fyra tuggor igen. Tillslut fick jag mata henne med fingret, det dög en stund. Det tog kanske 45 minuter att mata henne, men hon fick iaf i sig allt 😁 huvudsaken! Men det är helt sjukt vad det kan ta på psyket.

Känner ni igen er?

Likes

Comments

I detta inlägg tänkte jag skriva om "du vet när folk inte har barn när..". Tänkte att ni får haka på allihopa och glöm inte tagga mig, så jag får läsa vad ni skriver 😁

Du vet när folk inte har barn när..

..
När dom inte går/åker hem före tolv

.. När dom säger att dom är svintrötta, för att dom bara sovit 7 timmar i natt

.. När dom tkr att man är tråkig, för att man hellre har fredagsmys med familjen än att festa

.. När dom kan kolla på
hela filmer en hel dag utan att bli störda

.. När dom tkr att 12 är för tidigt att gå upp

.. När dom alltid ser så rena och fräscha ut!

.. När dom kommenterar att dom aldrig kmr uppfostra barnen som vi gör

.. När dom kommenterar att man ser trött ut och borde sova när bebis sover, men samtidigt ska man passa på att städa när bebis sover
😂

.. När dom säger att man ska rycka upp sig

.. När dom planerar en jorden runt resa

En del två kmr att komma 😘

Jag taggar:

@lillfoppan @Lavendel @Ovaddad @bellefix @Jeenyrosen @nilssoneemma

Likes

Comments

Nu ska jag shoppa, fast helst hålla i pengarna, men det går inte, när det kommit in nya bebiskläder överallt 😁

Vad ska ni göra idag? 😘

Likes

Comments

God morgon på er 🌸

Det är tur att det finns olika filter på snapchat 😂

Har ni sovit gott?
Jag hade tänkte mig en natt med sömn, eftersom det är Viktors helg, men det fick jag inte. Liam vaknade först gången vid halv tio. Inte undra på när han åt sista gången vid halv fyra på eftermiddagen och tog natt vid sex 😂. Sen vaknade han vid 3 och tog morgon. Kmr inte ihåg om han vaknad vid tolv. Vi tog över han till oss, för att få honom att sova. Han somnade på sidan hos mig tillslut. Jag la över honom i hans säng eftwr han sov djupt.

När jag somnade hade jag en hemsk dröm. Jag drömde att Liam hade fel på tarmarna och skulle dö! De kanske gick att rädd honom om vi opererade honom i Irak. I Irak fanns det inga toaletter och jag hade mens. Först skojade min pappa om att han var död, sen var han inte det. De skulle skälla på dom i Lund, att de inte hade märkt att han hade fel på alla tarmar också! Vaknade tårögd!! Usch!!

Nu är båda vakna hör jag! Själv ska jag ligga kvar en stund till, sen ska jag till jkpg, helt ajälv och shoppa med en kompis som är gravid!! Lycka! 😍

Likes

Comments

Vilken underbar vårdag det bjöds på denna fredag 😁🙌 igår spenderade vi förmiddagen i solen och idag spenderade vi eftermiddagen i solen 😍.

Vilket ställe vi bor på! Jag blir helt lycklig varje gång jag tittar ut genom fönster eller sträcker ut näsan. Lovely! Wilma gick runt i hela trädgården och hon hittade ett par pinnar som hon gick runt med hela tiden 😂 hon är så söt när hon går i sina skor! Min underbara dotter. Vi var ute tills viktor kom hem. Då var det bata att bege sig in, storstäda och ta hand om tvätten.

Nu är båda barnen nattade eller det går inte ens att kalla för nattning. Liam hann somna innan jag ens la ner honom i sängen och Wilma somnade med flaskan i munnen. Vi hann bada Liam och han älskar att bada 😍 det gjorde inte Wilma i den åldern. Wilma hann bli för trött, så henne badar vi imån istället.

Jag är nyduschad, nu blir det taco och massa mys i soffan med min bättre hälft! ❤️

Har ni haft en bra dag?

Likes

Comments

Jag känner inget behov av att umgås med andra föräldrar just nu. Låter konstigt för att vara jag, men så är det faktiskt! 😝

När jag var gravid med Wilma, ville jag inget hellre än att umgås med andra blivande mammor och jag skulle allt som hade med barn och föräldrar att göra. Jag "startade" två grupper. En i jkpg och en i lkpg. Umgåtts väldigt ofta och knöt vänner för livet.

När man tittar på solsidan och när Anna umgås med mammor i mammagruppen, är det bara massa jämförande och hånande. Det är så sant! Det är så i verkligheten också. Jag är lite trött på det och trivs just nu, i vårt egna sällskap. Visst umgås jag med folk fortfarande, men har inte direkt träffat någon ny mamma och jag känner att jag inte har något behov av det överhuvudtaget. Jag fick mitt förra året och det är jag tacksam över 🙌. Det är inget jag lider av direkt!

Det är så skönt att mysa hemma med barnen och tiden går så galet fort ändå, så vips, så är pappan i huset hemma igen 😁. Samma sak när det gäller egentid, eller paus i vardagen som jag kallar det. Då vill jag också vara själv! Bara vara och vara höra mina egna tankar och funderingar.

Umgås ni mkt med andra mammor? 😃

Likes

Comments