Header

Jag tänkte vara 110% ärlig i detta inlägget (jag är alltid ärlig), men ni kommer förstå vad jag menar. Ni vet när man försöker ta den perfekta bilden till instagram och blir glad över resultatet. Att man lyckades göra en bra bild och ta en bra bild! 👌 men stämmer det verkligen överens med verkligheten?

Nej! Jag målade upp att det skulle vara en mysig fruktstund med lite sång kring bordet, blev det så? Nej 😅. Istället för att dom åt duktig, hamnade allt! På golvet.. Förutom att Wilma kastade all frukt, så har hon börjat med en annan grej, som är snäppet värrre.. hon tar in maten i munnen, tuggar, tar ut o sen kastar på golvet.. vad är grejen med det?! Snabbt som ögat tog jag maten ifrån henne och det sjuka är att hon säger hela tiden "mer" o sen upprepa proceduren. Vi har matat henne ett tag för det funkar inte annars. Ibland testar vi att ge henne all mat, har funkat de senaste gångerna men inte idag. Hon kmr lära sig att äta själv när hon är 15år eller nåt..

Med andra ord, bilden är verkligen förskönad! Allt för att få en bra bild 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! 😁

Alltså, att ständigt ha en förträfflig utsikt med den finaste soluppgången varje morgon, är så tillfredsställande och rogivande 😍 ursäkta de lortiga fönstret, men varför visa en fin sida jämt? 😅

Har precis intagit frukost och för närvarande springer barn runt i pyjamas. Ska snart klä på dom och ge mig själv ett ansikte. Liam tog sovmorgon till åtta, så få se när han vill sova sin dagsvila idag 😅

Den här loppisen har fått stora proportioner. Idag vid 15.00 , kmr jag och Emma delta i ett reportage i radio.
På kanalen hits FM! Jag tror att det är Tranås radiokanal. Vill ni höra min barnsliga röst vid den tiden, ja, då får ni allt vrida på den kanalen 😉 ingen barnvakt har jag heller, så dom får följa med och får vi se vart det slutar.

Heja hjärtebarn! 😍

Likes

Comments

Jag har en dröm. En dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse. Har alltid drömt om att jag vill öppna en liten lantbutik med lantlig inredning och dylikt. Det är i stort sätt det enda jag tänker på om dagarna. Jag har inte en aning hur jag ska gå till väga och har inte kommit igång i att luska i det heller. Vår källare skulle vara en superbra plats att förvara! Den är rymlig och ett sätt att komma hemifrån fast ändå inte 👌. När jag rensade där i lördags till loppisen, så kändes det lätt som att jag skulle kunna starta eget där nere.

Jag har innerst inne alltid haft en minidröm om att starta eget, men jag kan absolut ingenting om verken företag eller ekonomi. Just nu går tankarna åt
barninredning och barnrelaterade saker. Det är de jag brinner för mest just nu ❤️ att kunna försörja sig på det man älskar mest, borde vara helt underbart! Drömma kan man ju få göra och det är tillåtet! Undra bara om det är dröm och om det alltid kommer vara en dröm.

Att få vara sin egen chef, bestämma hur man vill lägga upp allt! Jag ska drömma vidare!

Om det är någon som vet hur man går tillväga, kan ju lämna en vänlig kommentar och berätta de för mig 😁

Likes

Comments

God eftermiddag!

Vilket väder det är idag! Kändes som att jag aldrig skulle komma hem förut. Har som sagt varit på intervju i förmiddags i hopp om att få nåt jobb till mars. Liam fick följa med och charma dom allihop. Det var mitt i liams sovtid, men det gick fint 👌 han fick sitta i en annans knä, så jag kunde koncentrera mig på mitt.

Det verkar så spännande, men en riktig utmaning. Det är både med psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Lilla jag där liksom? 😅 skulle vara livets utmaning om jag fick de jobbet! Sen åkte vi hem, myste och åt innan dags för veckans sista dagishämtning.

I skrivande stund sitter vi på en filt, mitt på golvet och har gjort vårt vardagsrum till en enda stor mysplats 😅 har tagit fram täcke, massa mellanmål och en film. Vi bakade förut också. Hade tänkt chokladbollar, men havregrynet var tyvärr slut. Fick bli cornflakeskakor istället eftersom det är lika simpelt att göra . Jag satte Liam i matstolen och ställde Wilma på en stol i köket. Jag hällde upp ingredienserna och Wilma fick hälla i. Vet inte om hon var så intresserad av det, hon stod vara gapade hela tiden, i hopp om att få smaka på smet 🤣. Sötnos! Nu väntar vi på att de ska stelna, så vi kan hugga in 😍.

Brukar ni baka med barn? 😁

Likes

Comments

🌸 Tillbakablick 🌸

Jag kollade återigen igenom min blogg och såg att dessa bilder är tagna för exakt ett år sen! Lilla wilmis ❤️ så lite hår och så stabil! Där gick hon nästan. Ser att julpyntet redan är uppe! Haha. Men det var för att vi precis flyttat in och orkade inte sätta dit sllt. Då fick de bli julpynt direkt! Om två veckor är det dags igen! 😍

Tkr ni Wilma är sig lik utseendemässigt? 😁

Likes

Comments

Gooood mooorgon på er! 😁

Idag kommer det bli en underbar dag! Det känner jag på mig 👌 Barna har inte slagit upp ögonen än och jag själv vaknade alltså före dom idag! Jag älskar det! Jag kan vakna till i lugn ro och ingen stress. Vet ni vad?! Jag är sminkad och påklädd! Även barnens kläder är framlagda inför dagen 😍 ni hör ju själva! Dagen kunde inte starta på ett bättre sätt 👌.

Dagens planer är att lämna Wilma på dagis, sen dra vidare till Eksjö för en intervju! Detta jobbet är verkligen det jag söker o vill ha
👌 därför är jag extra nervös! I eftermiddag/kväll är de storstädning som gäller. Det ser ut som en naturkatastrof och vår byrå i hallen, agerar alltid avlastningsbord.. allt hamnar där! Sen är det grejer lite här o där. Blir inte riktigt tillfreds med mig själv innan de är städat o fint.

Nu ska jag njuta av tystnaden lite till! ✌️

Vad har ni för planer idag? 😁

Likes

Comments

Jag läste i någon Facebook-grupp förut om adoption och dess regler! Alltså det är skandal..

Jag blev på riktigt upprörd över en regel som finns inom adoption.
Man måste ha under 30 i BMI. Är det är skämt?! Så alla föräldrar måste alltså vara pinnsmala för att kunna adoptera? Om jag inte skulle kunna få barn, så hade en adoption inte varit möjligt för mig eftersom jag ligger på över 30 i BMI. Bara för att man är lite rund, ska det hindra en från att bli mamma? Jag finner inga ord på hur sjukt jag tkr att detta är!

Sure, du kan välja att gå ner i vikt,
men vissa kan inte det. En del har sjukt svårt för att gå ner i vikt och behålla sin vikt. Ska en Gastric By Pass operation vara utvägen för en bli mamma? Det är såååå sjukt fel! Det finns väl ändå annat i världen att lägga märke till eller fixa.

Bara för att man är extra rund, betyder det
inte att man är en sämre mamma för det. Jag har massa extra kilon, inte fan är jag en dålig mamma för de! Snarare tvärtom. Dom tänkte alltså inte på att denna regeln kan leda till allt möjligt?! Ätstörningar, depressioner, dålig självkänsla and so on. Listan kan göras lång.

Som vanligt ska
man följa en norm som inte ens är rimlig. Detta är sjukt!!

Visste du om detta eller vad tkr du om denna barnsliga regeln?
😬

Likes

Comments

God kväll! 😁

Har precis parkerat röva i soffan till film och choklad! 👌 Viktor är i verkstaden och tar igen lite biljobb. Eftersom jag har haft en hängande huvudvärk hela dagen och jag har massor inplanerat denna veckan, fick barna följa med! Dom får umgås med fammo och faffa under tiden 😍 det älskar Wilma!

Förutom huvudvärken har de varit en bra dag! Fikade på förmiddagen på wienerbageriet, tillsammans med Elisabeth och Linnea. Mkt trevligt 👌.

Efter jag hämtat Wilma på dagis, nödhandlade jag blöjor för det fanns inte en enda hemma
😅 och blöjor är faktiskt bra o ha.. haha.. sen åt vi en lååång lunch/mellis. Liam somnade ifrån sin lunch, så han fick den sent medans Wilma åt mellis. Efter det, badade jag dom båda 😁 var som vanligt skrikfest för Liam..

Just nu kollar jag på "american sniper" . En sjukt bra film! Ni måste se den! Jag och viktor såg den på bio första gången. Tyckte att den var så bra, så jag köpte filmen, men insåg att jag inte sett den sen dess. Är alltså på tiden att jag ser den nu 👌. Har ni sett den förut?

Imån ska jag och Liam åka till Eksjö för intervju! Detta jobbet är ett drömjobb för mig! Så håll tummarna 😍

Likes

Comments

Vi kom med på första sidan i tidningen idag! 👌

Det känns så bra i själen att vi ska göra något för hjärtebarn. Att får göra skillnad för alla barn med hjärtfel ❤️. Har alltid velat, enda sen Liam föddes, vara med, hjälpa, stötta andra hjärtebarn. Alla har rätten att få leva ett värdigt liv och självklart vill jag bidra till forskningen då 👌

På lördag smäller det! Då blir det loppis i Tranås i förmån för alla hjärtebarn! Jag är riktigt taggad på detta och det ska bli riktigt kul
😁 jag har aldrig sålt på en loppis förut, så ska bli spännande om mina saker säljs!

Ses vi där? 😁

Likes

Comments

God morgon! 😁

Jag drömde i natt att det en skalbagge hade gjort ett litet hål i min mage och därifrån kröp det ur en massa kryp. Vad är de för dröm egentligen o vad kan den betyda? 😂 så äckligt egentligen! Snacka om panik.. helt underbart att vakna och inse att de var dröm 😬

Förutom den drömmen, så vaknade jag vid fyra med återigen en migränattack. Förstår inte varför jag alltid vaknar vid den tiden med den sortens huvudvärk. Tog två panodil och en eeze. La mig på spikmattan och tryckte spikkudden mot ansiktet i vanlig ordning. Nu är jag bara stel!
🤣. Vaknar ni ofta mitt i natten av huvudvärk?

Barna vaknade nyss, men har börjat ge dom Båda en flaska ersättning på morgonen, allt för att jag själv ska piggna till och att dom ska vara glada hela morgonen
😁. Wilma får en väldigt liten blandning, så att hon ska äta frukost. Brukar ni också göra så eller ta upp dom direkt?

Dags att stiga upp då kanske och kicka igång denna dagen? 😅

Likes

Comments