... Lycklig över att jag bara har bloggat när jag verkligen velat idag 🙌 det gör allt mkt roligare!

Då var denna måndagen slut! Dags att krypa till kojs och få skönhetssömn! 👌

Kan man bli hes av pollen? Wilma har varit hes i två veckor nu och är fortfarande hes, inte alls lika mkt som förra lördagen, men det går liksom inte över. Liam är hes och viktor är hes. Annars är dom bara allmänt sjuka. Det roliga är att jag aldrig blir sjuk längre. Det känns som att det är obligatoriskt för mammor att vara friska och måste ta hand om alla andra 😅. Det går aldrig att hitta på något, för det är alltid någon som är sjuk på nåt sätt. Drar ner min energi till botten ibland o blir sur.

Förra vecka hörde hjärt och Lungfonden av sig till mig. Dom frågade om vi ville ställa upp i en intervju och prata om liams slla hjärtfel! De ska bli spännande 🙌 få se hur de blir! Klockan 13.00 ska dom ringa!

Annars blir det en lugn dag imån! Först lämna Wilma på dagis och sen hämta ut paket. Jag hoppas att jag har lite mer energi imån 👊.

Sov gott finisar 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 91 readers

Likes

Comments

Jag finner inga ord!
Jag finner inga ord hur bra denna apparaten är
😍

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg om att jag alltid har så ont i mina fötter! Har äntligen hittat något som fungerar! I torsdags var vi på jaktelmia hela familjen och där hittade jag denna fantastiska sak - fotmassage!! Jag provade den och gjorde sån enormt stor nytta!!

Jag har problem med svullna fötter, onda fötter och hälsporre. Har knappt kunnat ta mig framåt, för att de har värkt så extremt mkt! Efter en kvart kunde jag gå! Det var som att gå på moln och efter mkt snack med viktor, kom vi fram till att jag verkligen behöver en sån här 😍 jag fick den i morsdagpresent kombinerat födelsedagspresent! 👌 har ni onds fötter, måste ni köpa denna!! HÄR! 🌸

Har använt den i fem dagar och jag har inte alls lika ont i fötterna längre! En ren o skär lycka för mig 😍

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån intervjun 👊

Liam charmknutte gjorde så jag fick jobbet 😉. Dom var supertrevliga och snart ska jag börja gå bredvid! Det är på ett behandlingshem jag har blivit timvikarie på. Det är ett behandlingshem för missbruk, psykisk ohälsa och diagnoser. Det ska bli en utmaning och en prövning utan dess like! Men det ska jag klara av 👌. Hoppas jag får tid till att jobba lite också. Det kmr kännas som semester att jobba!

Liam har börjat använda gåstolen och där trivs han! Japp, den är rosa, men kan inte köpa en ny, bara för att den är rosa. Han är fett cool i den 😍. Han kmr lite bakåt! Wilma gick också bakåt i början. Hihi.

Håller på att vlogga idag! Får hålla tummarna för att jag inte råka radera den 😂

Likes

Comments

God morgon finisar! 🌸

Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag gjort!! 😁 Liam sov till halv fem, matade honom och somnade om till sju 👌 perfekt natt med andra ord! Wilma sover än och ska strax väcka henne, för hon ska till dagis. Känns jobbigt att väcka henne för detta! Måste ni väcka era barn?

Vaknade till regn idag, men det känns skönt! Det var så sjukt kvavt igår, att det knappt gick att andas. Wilma klarar den värmen bra, för hon är en kall liten tjej, men Liam däremot, är som ett element. Han ligger bara med blöja på nätterna numera. Det verkar ändå vara värmt idag, trots regn. Det behövs regn också. Vad har ni för väder idag? 😁

Jag och Liam ska på jobbintervju vid 10.00. Få se om jag får lite timmer här o var 👌 hade vart roligt att göra lite nytta för andra och utvecklats! Sen blir det att hämta lite paket, hem och sen hämta Wilma.

Vad ska ni göra idag? 😘

Likes

Comments

Oj oj oj vilka sköna dagar jag har haft!
Jag har knappt hållt i mobilen och det har känt så behövligt
😍 dock har jag tänkt mkt på bloggen och nu är jag här igen!!

Har hunnit med massor under en vecka! Jag har fokuserat på mig själv, viktor och barnen. Förut skulle jag ta kort på allt, enbart för att blogga om det, nu har jag bara varit och tagit vara på nuet 👌 helt fantastiskt! Rekommendera verkligen att ta en paus!

🌸 I onsdags åkte vi till Gränna, körde runt och köpte pizza 👌

🌸I torsdags var vi på jaktelmia och när vi skulle hem, åkte vi runt en massa igen 👌 vilket fint landskap vi bor på!!

🌸 I fredags åkte Wilma till mormor och morfar 👌

🌸 Igår umgicks vi massor med Liam, städade en massa medans han sov, åt på pinchos och fiskade på sjön 👌

🌸 Idag har vi hämtat hem Wilma och bara umgåtts! 😍

Jag känner mig som ny!
Jag är så glad att jag lyckats hålla mobilen borta ifrån mig och bara njutit av min familj ❤️ min älskade fina familj som jag älskar mest av allt! 😍

Under tiden jag varit borta, har jag nått 604 följare!!
Tack så mkt! Ni är så fina med era peppande kommentarer och tack för att ni finns
😘

Jag har skrivit att jag ska göra en vloggvecka, när jag når 600 följare! Kommande vecka blir det videos ifrån måndag - fredag, kanske inte vloggar varje dag, men andra videos 😘

Har ni saknat mig?

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken kommer jag ta en paus ifrån sociala medier.

Det kmr kanske vara några dagar, kanske hela livet. Det har blivit alldeles för mkt! När man blir fullständigt rasande över att man raderat en vlogg, är det nåt som inte stämmer.

Jag skrev igår att det måste ske en förändring och jag har förstått nu att sociala medier har tagit alldeles för stor del av mitt liv. Jag har i princip blivit utbränd av detta. Det ger mig ingenting att ständigt blogga för er skull. Det är inte så att jag får lön. Det jag får är stress och press. Jag bloggade till och med när jag hade havandeskapsförgiftning och när Liam låg på operationsbordet.

Jag måste börja tänka på mig själv nu.. bättre att sluta nu innan det är för sent..

Om jag kmr tillbaka, kmr det enbart bara vara på hobby nivå, bara vardagsinlägg, inte för att få läsare, utan för min egen skull!

Nu ska jag hitta tillbaka till den Emma jag alltid varit!

Likes

Comments

Detta är ett samarbete med hälsoboxen! 👊
Bilden är ifrån en annan Box, allt för att få lite inspo!

Hälsa är viktigt för många!
Hälsa för mig betyder balans. Balans mellan fyra grundstenar; motion, må bra, kost och sömn. Har man en bra balans mellan dessa fyra, har man en bra helhetshälsa! 👌 har du en god hälsa?

🌸 Tillsammans med hälsoboxen, kan ni få 10% rabatt om ni namnger koden; hälsoboxen10 🌸

Jag tkr att boxar av slla dess slag är bra! Man får en bra variation på olika produkter, som alltid är bra och lätta att komma ihåg. Dessutom kanske man hitta en favoritprodukt och det är inte fy skam! Hälsoboxen är extra bra, eftersom det promotar hälsa! 👊

Likes

Comments

Det här går till en av de värsta dagarna i mitt liv...

Jag trodde att det skulle bli spännande med blodtrycksmätning varje kvart i ett dygn. Det är allt annat än spännande! Det känns som jag ska föda barn varje kvart. Jag är van vid smärta, men detta är de värsta smärtan jag varit med om! Den kan omöjligt sitta rätt eller göra rätt. Till råga på allt, är barnen allt annat än nöjda och jag blir samtidigt stressad över denna jävla apparaten. En skitdag helt enkelt! Dom har fortfarande inte sovit och Wilma gallskriker? Hon brukar aldrig skrika eller ens vara ledsen. Liam sover inte han heller. De känner på sig att det är nåt som inte är som de ska.

Jag kmr slita av mig denna i natt... ge mig en medicin, så är det bra sen.. viktor skulle iväg ikväll, men jag vägrar.. om jag ska få bra värden, måste jag nog sitta stilla en stund och har hittills inte ens gjort det idag. Får kompensera honom sen.

Varför får jag ångest och blir stressad av denna? Inte alls likt mig..

Snart blir det att föda barn igen då..

Likes

Comments

Vet ni vad?!
Det går att nominera eran favoritblogg i
årets babyblogg 2017! Hur kul är inte det? 😁jag skulle bli såå glad om ni ville rösta på mig! Det skulle betyda allt för mig! Jag har lagt ner så mkt tid på bloggen även om jag varit höggravid, sängliggandes, haft havandeskapsförgiftning och till och med när Liam låg på operationsbordet! Tkr ni att jag förtjänar detta?! Rösta då på mig ❤️❤️❤️ all kärlek till er! Dessutom den som nominera mig först, får ett pris!

Vinn 5.000:- att handla för i vår webbshop och 34.000 Instagramföljare i en vecka!
Som om det inte vore nog får även du som nominerar den vinnande bloggen 1.000:- att handla för!*

Likes

Comments