Igår gjorde jag varm choklad och fick läxa upp en tolvåring. En tolvåring som fick för sig att skriva en text om att man kan nå sina mål i livet om man kämpar. Låter ganska gulligt kan man tycka, en tolvåring som säger sig ha det svårt i livet som uppmuntrar att kämpa för sina mål. Det hade varit superdupermegagulligt om det inte hade varit så att hen jämförde det med Adolf Hitler. Hen påstod sig att allt går att uppnå och att man skulle kolla på hitler, för han lyckades ju med det han ville.
Jag ska erkänna, jag tyckte själv det var komiskt när jag var mindre. Jag förstod inte själv varför man var tvungen att bli påmind om förintelsen konstant. Som ung var man helt jävla dum i huvudet och ingen sa direkt till en i sin närhet.
Det är 2016 och en tolvåring jämför att nå sina mål med hur hitler lyckades.

Jag gjorde varm choklad som sagt, jag lyckades väldigt bra med den. Det var mitt mål med den kvällen, den blev väldigt uppskattad också. Denna lyckade choklad kan man då i tolvåringens ögon jämföra med att slakta över 60 miljoner människor. Det var dock ingen grädde på, så den blev inte fulländad, så man kanske kan jämföra det också med att Hitler tog livet av sig.

Resten av dagen ska jag ägna mig åt att skriva en debattartikel till nyheter24 om huruvida vi bör skydda oss mot aliens som lever under marken i tunnlar. Känns som det ligger på en lite mer stabilare nivå än Hitlers mål i livet.
Vi är inte säkra någonstans när det finns olärda äckliga nassetolvåringar.


#wwjd
Likes

Comments