Indretning
Bor du småt? og vil du gerne have følelsen af at du bare bor lidt større?

så kig med her. Her kommer der 5 nemme tips til at få et lille rum til at virke større

uden at skulle gøre meget for det.
1. Forsøg så vidt muligt at lade lyset komme ind, så alt skal væk fra vinduerne, selv hvis du har et par planter i vinduet, kan det være med til at virke mørkt og tungt. Planter overlever nemt ved at stå på et møbel og de behøves ofte ikke direkte sollys.


2. Har du mange møbler og er de tunge? overvej hvilke møbler du virkelig bruger og holder af. Kan nogen af disse afskaffes? så er det nemmere for lyset at komme ind, uden at drukne helt op i mørke møbler og mange af dem. Et hjem kan stadigvæk se hyggeligt ud uden at der er mange store møbler, i stedet kunne man finde en masse lette nips ting og sætte rundt omkring for at sprede fylde i rummet og hygge.


3. Sæt en masse spejle op, der er ikke noget bedre at kigge på sig selv hele tiden og samtidig så får det lyset godt ud i rummet. Det kan være ret pænt at se på samtidig med at det er meget brugbart med mange spejle. Du kan få spejle i alle facconer, så det er bare op til dig og din stil hvilke du foretrækker. Fx er runde spejle et fedt alternativ til de almindelige lange spejle man ofte har i hjemmet.


4. Vælg møbler der kan flere ting, som fx en sove sofa der både kan bruges som sofa og seng, der er mange pæne modeller derude, frem for dengang en sove sofa kun var et stort mørkt skrummel som ikke var så moderne eller pænt at have stående. Der findes mange multi-funktionelle møbler på den måde, det handler bare om at gå på pinterest og få lidt inspiration. Det kan også være en mulighed at få hylder langt oppe på væggen, simpelhen udnytte den væg plads man ofte har ved at have hylder højt oppe, så man ikke lige opdager dem med det samme, men at man stadigvæk kan gemme mange ting væk i dem.


5. Sørg for at din lejlighed er i lyse farver, der er ikke noget mere lys-dræbende end mørke farver. Sørg for at generelt hele din indretning er i de lyse farver, så skaber det mere luft imellem møblerne og du føler ikke at du bor så småt som du nu gør.

Likes

Comments