Heisann! Informerer bare om at jeg flytter/fortsetter bloggen på @eulamalie / nouw.com/eulamalie. Designtrøbbelet her irriterer meg litt for mye, og jeg får ikke til å blogge når bloggen ikke hører på meg og ser ut slik jeg vil. Kanskje litt unødvendig og stressende tankegang, men sånn foregår ting hos meg, haha!

Legger ved et bilde av en fornøyd meg i souvenirbutikken på Fløien for en stund tilbake, og håper vi sees på den nye bloggen!

- Eula

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at mye av dagen blir brukt til å kikke og holde på med mobilen, derfor tenkte jeg at jeg skulle dele med dere hva min blir brukt mest til og hvilke apper som jeg liker best. Jeg tror at hvis jeg hadde måttet slette alle appene mine bortsett fra seks, så hadde det blitt disse jeg satt igjen med.

På toppen av lista finner du VSCO og der har den ligget i gode fem-seks år nå. Det er alltid appen jeg sverger til for redigering av bilder, både til bloggen og andre sosiale medier. Den er fantastisk å navigere seg rundt på, og har så mange forskjellige muligheter for bedring av bildene og få fram den stilen du vil ha.

Nouw brukes (selvfølgelig) hver dag, enten om det er for å sjekke hva andre bloggere holder på med, for å lese nye blogger, eller for å laste opp bilder til nye innlegg fra mobilen.

Instagram. Et fantastisk sosialt medie-samfunn hvor jeg har blitt kjent med og følger mange talentfulle og gode mennesker, og hvor det er lett å holde seg oppdatert på hva de holder på med i livet sitt. Instagram er også et sted for å dele og samle inspirasjon når det kommer til blant annet mote, interiør, mat, foto og mer.

BuzzFeed er prokrastineringsappen min. Der er det fullt av nyttige og unyttige, seriøse og useriøse, interessante og uinteressante artikler, nyheter, videoer, og ikke minst quizzer og tester. Det er den jeg åpner om jeg ikke får sove, om jeg har lekser jeg egentlig burde gjort istedenfor, eller om oppvasken ligger og venter.

JustEat, for når man bare bestille mat på døra. (De gir ut tilbud på mail ganske ofte, juhu, så da er det ikke så dyrt heller)!

En kjempekjekk app som alle som er interessert i artister og konserter burde ha på mobilen sin er denne: BandsInTown. Der følger du lett de artistene og banda du liker, (du kan også koble brukeren din opp mot Spotify), og man får varsel når artistene legger ut nye konserter og events, og ikke minst når de er i nærheten av deg!


Hvilken er din mest brukte app, og hvilke seks apper kunne du ikke ha levd uten?


- Eula


Likes

Comments

Denne helga er det hundepass på planen! Kusinen til Rebecca og kjæresten hennes skulle ut på tur, så da fikk vi spørsmål om vi ville passe deres lille Corgi - Dexter. Gjett om jeg er fornøyd, da! Han er en fryd å ha med å gjøre og rett og slett en real kosegutt.

I dag var vi ute i på tur i høstfine Nygårdsparken, der vi møtte flere andre hunder, og de fikk sosialisert seg og lekt. Det er tydelig at Corgien ikke er en så kjent rase her i Norge, (som jeg egentlig hadde trodd), for vi fikk noen forundra, (men sjarmerte), blikk av forbipasserende som så den glade, kortbente hunden trippe bortover. Mens Dexter lekte med de andre hundene var det blant annet en litt eldre dame som stoppet opp og kikket på Dexter en stund før hun spurte "unnskyld meg, hva slags type dyr er den minste der?". Haha, da lo jeg godt lenge etterpå.

Finn er ikke så fornøyd med besøket vårt da, han er veldig egen og er opptatt av å vise Dexter at det er hans territorium, så dessverre for Dexter, som har lyst til å leke med han, så må de holde seg på forskjellige rom. Men da blir det mer Dexter for meg!

Og beklager så mye Malene og Jon, men jeg tror ikke dere kan regne med å få med Dexter hjem igjen når dere kommer for å hente han imorgen :-))

- Eula


Likes

Comments

Ååå, kjenner jeg blir litt, (veldig), smågal her. Noe av det jeg liker så godt med Nouw er at det er så enkelt og greit å ordne og utforme design, så når det kræsjer er det veldig kjipt. - Hjelp?! -

Som bildet over er slik designet egentlig skal se, (ser), ut, men bloggen kommer bare opp slik om man går inn på den direkte, altså ved å skrive inn nouw.com/boktyv i søkefeltet i nettleseren, eller om man går inn på profilen for så å trykke på "blogg", som vist under.

Prøver man å gå inn på bloggen via et innlegg fra nyhetssiden, som vist over, blir bloggen min vist som templaten jeg brukte å utforme bloggen fra. Altså slik:

Ikke får jeg sett forhåndsvisning av innlegg i riktig design heller... Jeg tenkte at det ville gå seg til og at det ville fikse seg bare den fikk litt tid, men nå har det vært slik i flere dager, jeg har prøvd å tilbakestille designet og utforme det på nytt, men ingenting hjelper og jeg kjenner det irriterer meg litt. (Kanskje jeg overdriver), men dette er jo bloggen min, og jeg føler ikke det designet som blir vist presenterer meg ordentlig.

Er det noen som har noen tips til hva som kan hjelpe?

- Eula


Likes

Comments

Det er så mange som skriver bucketlists, så jeg tenkte jeg skulle ta en vri på det, med ti ting jeg ikke vil og håper jeg unngår å gjøre eller oppleve i livet. So here you go!

#1 Spise levende insekter! Fysj, nei, bare tanken på å knase på insektskall gir meg grøssninger.


#2 Bli allergisk mot dyr. Da vet jeg helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort, jeg klarer meg ikke uten dyr.


#3 Måtte forsvare vegetarisme og veganisme resten av livet. Jeg håper vi kommer til et punkt hvor alle kan bli opplyst, eller i det minste godta at noen velger å ikke spise animalske produkter uten å måtte ta seg nær av det og reagere aggressivt.


#4 Betale for å se på voksfigurer av kjendiser på Madam Tussaud.


#5 Kræsje med bil. Har allerede en bulk på bilen min, trenger ikke fler, ihvertfall ikke noe verre enn den jeg har...


#6 Føde. Au.


#7 Bli spist levende. Rett og slett fordi, ja, jeg tror dere skjønner. Igjen au.


#8 Miste verdiene mine, eller forandre meg for å tilfredsstille andre. Det jeg legger vekt på og bryr meg om i livet er jo meg, så om jeg mister de er jeg jo ikke meg lenger.


#9 Bo i et land uten tilgang til Pepsi Max. (Hvem vil vel det?)


#10 Slutte å tilbringe tid i naturen.


Har du noen ting du håper du absolutt ikke vil komme til å gjøre i livet?


- Eula


Likes

Comments


Hvilke tre farger beskriver deg best?

Tror det må bli mosegrønn, fordi jeg elsker skog og natur, okergul, fordi det har vært favorittfargen min lenge og man ser meg sjeldent uten et plagg med hint av okergult i seg, og petrol, fordi til å egentlig være en kald farge så er den overraskende varm (noe som jeg tror jeg er også).

Taco eller pizza på en fredagskveld?
Helt klart taco, jeg synes det er så mye friskere!

Katt eller hund?
Har begge deler, men må si hund. Savner baby-Kodaen min som er hjemme i Skien.

Lettrørt eller hardhudet?
Tror jeg bikker litt over på hardhuda, haha.

Hvis du skal kose deg ekstra godt, hva kjøper du?
Tortillachips og dipp!

Nevn tre tradisjoner du har i førjulstiden?
Spise pepperkakedeig. Spise pepperkakedeig. Og spise enda mer pepperkakedeig.

Drømmemann- og dame av kjendiser?
Simon Baker fra The Mentalist og Jennifer Aniston.
Hvor ville du helst reist på bryllupsreise?
Québec, Canada på høsten, eller den et sted på den engelske landsbygda.

Hva gjør deg varm om hjertet?
Å se godhet i handling og ikke bare ord.

På kvelden, velger du helst bok eller film?
Helst bok, men 90% av tiden så blir det film fordi det er så mye mer tilgjengelig.

Hva er favorittserien din for tiden?
Alltid The Mentalist og Friends!

- Eula

Likes

Comments

Jeg har vel egentlig aldri sagt helt hva jeg driver med, mest fordi jeg ikke helt har sett at det er relevant, men så kanskje det er det allikevel? Og kanskje noen lurer?

Som dere vet er jeg jo nitten år, og jeg "skulle jo egentlig" ha vært ferdig med tre-årig videregående i vår, men på grunn av psykisk sykdom har jeg ikke klart det, kun fullført to fag. I høst derimot bestemte jeg meg for å prøve igjen, til tross for frykt og angst over å ha mislyktes så mye før. Mye av grunnen til dette er at jeg tok et år på folkehøgskole i fjor for å se om jeg klarte meg sånn nogenlunde i skolerutiner under mindre strenge og pressende forhold enn i vanlig skole, noe som jeg gjorde. Ish.

Nå er jeg litt over to måneder inn i første semester på Helse- og Oppvekst vg1. Vg1 og nitten år? Er ikke det et ganske stort nederlag? Kanskje. Men så hadde det vært et større nederlag om jeg ikke hadde prøvd, "bare" blitt hjemme og latt meg stoppe av negative tankerekker og erfaringer.

I dag har alle i klassen vært ute i sin første dag i praksis enten som helsefagarbeider eller barne- og ungdomsarbeider. Praksisen er intenst i tre dager denne uka, før en dag hver uke fram til jul, og deretter en ny pulje etter jul. Jeg har valgt å gå ut i barnehage, da jeg er 99.9% sikker på at jeg skal gå Barn- og ungdom i vg2.

Jeg skal være ærlig å si at første dag var skummelt, spesielt med alt som foregår i hodet og tankene mine, men etter å ha kvinnet meg opp, (til de grader), kom jeg meg faktisk inn på stedet og fikk kommet i gang. (Hurra!) Så da får vi håpe det fortsetter positivt de neste dagene og videre. 

I slutten av dette innlegget vil jeg bare si at synes det er viktig å få sagt at det er lov å ikke være i stand til å fullføre videregående på "normal" tid, det er lov å lage sitt eget løp, (også er det er lov å ikke fullføre videregående i det hele tatt også forsåvidt). Det har ikke noe å si hva du gjør, så lenge du gjør noe som er bra for deg. 

- Eula

Likes

Comments

​Jeg har ikke så mange ord, så jeg lar bildene stå som et vitnesbyrd om det fine høstværet i Bergen.

- Eula

Likes

Comments