Recensioner

Författare: J.K. Rowling
Antal sidor: 528
Förlag: rabén & sjögren
Språk: Svenska
Serie: Harry Potter #3

Handling:
Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. Det sägs att han är på väg mot Hogwarts. De grymma fångvaktarna från Azkaban har kallats in för att hålla vakt. Harry Potter går inte säker, inte ens ibland sina vänner... Men han är fast besluten att lösa mysteriet med Sirius Black.

Omdöme:
Precis som med alla andra Harry Potter böcker tycker jag denhär var jättebra! Jag märkte knappt att den var över 500 sidor lång.

Likes

Comments

Läsutmaning

Antal lästa sidor: 28
Antal lästa sidor totalt: 423
Antal böcker utlästa: 1

Sammanfattar domhär dagarna ihop eftersom jag verkligen varit jättedålig på att läsa..

Likes

Comments

Läsutmaning

Antal lästa sidor: 187
Antal lästa sidor totalt: 395
Antal utlästa böcker: 1

Dethär kommer lite sent.. Skulle egentligen kommit upp i fredags men internet har verkligen inte velat sammarbeta..

Likes

Comments

 
Antal lästa sidor: 208
Antal sidor lästa totalt: 208
Antal utlästa böcker: 0

Likes

Comments

Jag hade tänkt att jag skulle börja med en läsutmaning till migsjälv. Den kommer börja idag och sluta sista augusti.
Tanken med det hela är att jag ska få så mycket läst som möjligt och minska antalet olästa böcker i min bokhylla rejält. Just nu har jag 93 olästa böcker.. Jag ligger också 15 böcker efter i min läsutmaning på goodreads så det vill jag ta ikapp.
 
Utmningen går ut på att jag ska lästa minst 100 sidor per dag (minus på helgerna då jag är med min pojkvän och inte har tid att läsa) och att jag ska läsa ut iallafall en bok, helst fler varje vecka.
Jag kommer uppdatera här varje dag om hur det går med utmaningen.
 
 

Likes

Comments

 

Författare: Sara Shepard
Antal sidor: 286
Förlag: Harper teen
Språk: Engelska
Utgivningsår: 2006
Serie: Pretty Litte Liars #1

Handling: *från goodreads*

Everyone has something to hide-especially high school juniors Spencer, Aria, Emily and Hanna.

Spencer covets her sister's boyfriend. Aria's fantasizing about her English teacher. Emily's crushing on the new girl at school. Hanna uses some ugly tricks to stay beautiful. But they've all kept an even bigger secret since their friend Alison vanished. 
How do I know? Because I know everything about the bad girls they were, the naughty girls they are, and the dirty secrets they've kept. And guess what? I'm telling.
-A
 

Omdöme:

Jag tyckte denhär boken var rätt seg. Det hände inte så mycket direkt. Jag som har sett tv-serien innan jag läst böckerna störde mig jättemycket på att karaktärerna i boken är helt annorlunda än i serien. Jag störde mig också på att det finns personer i boken som inte finns med i serien. Men jag ska försöka läsa iallafall den andra boken i serien och se om jag fastnar mer för serien då.

 

Likes

Comments