Gamla stan en av de mysigaste platserna i Stockholm! Ett av de mysigaste caféet ligger där också , Fabrique ett rustikt café som ligger nära tunnelbanestationen. Så fort man kliver in omfamnas man av doften från ny bakad bullar i massor och de utsökta kaffet som serveras. Det är fin inredning och de allra viktigaste fantastiskt fika. Deras olika sorters bullar och bröd är nästan överväldigande. Fabrique är en kedja så caféerna finns lite utspritt runt om stan, som till exempel Götgatan där ett lite Fabrique kryp in håller hus!

Adress- lilla nygatan 12

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ännu ett ställe i Mariatorget! Kommer inte bli det sista heller!

Den här bokhandeln är bara helt enkelt vacker. De säljer affischer , skrivböcker , ny och begagnade böcker. En liten äldre bokaffär med trevlig och vetande personal. Om du letar efter en äldre upplaga av en bok eller bara vill njuta av gamla fina böcker rekommenderar jag den här. De har inte de ny utkomna böckerna men mycket mycket annat. Se till att svänga in här om ni är förbi Mariatorget krockarna!

Adress- Mariatorget 7 118 48 STOCKHOLM

Likes

Comments

Jag börjar med ett av mina favorit caféer!

Chic i Mariatorget är ett traditionellt café men lugn miljö och god fika. Lokalerna är lite 50-tals inspirerade och de bakar allt själva. Perfekt för en läs paus eller en trevlig fika med kompisar och familj. Jag rekommenderar starkt morotskakan och varma chokladen, lunch mackor finns också om man söker något matigare. Trevlig personal och bara ett anmält mysigt café!
Mitt to go to cafe

Adress: Swedenborgsgatan 1, 11848 Stockholm

Likes

Comments

Hejsan!

Den här bloggen kommer innehålla lite gott och blandat , som ni hör på namnet kommer det mesta vara bok relaterat, rekommendationer, recensioner och liknande. Tips på plaster som är ett måste att besöka för bokälskare och fika entusiaster kommer också finnas att hitta här!

Likes

Comments