​Här sitter jag igen i soffan med datorn i knät och tänkte berätta för er hur jag mår. Jag har väl suttit här i kanske 20 minuter och tänkt på hur jag ska få fram alla ord för hur jag känner just nu. Men mitt huvud är en stor sallad. Allt är knas, jag orkar inte tänka, jag orkar inte känna hur jag mår. Jag har nått den gränsen att jag mår så dåligt att jag inte vet längre vad jag vill. Allt jag vill är bort. Jag vill inte vara bland människor när jag mår såhär. Jag känner mig så fruktansvärt tom och utmattad. Jag kan inte sova eller koncentrera mig på någonting. Jag håller på att förlora mig själv och det skrämmer mig så mycket för jag har kämpat så mycket för att bli den jag är idag och det var ett rent helvete att ta sig igenom allt. 

Nu sitter jag här och är så missnöjd med mig själv. Självförtroendet försvann och jag känner mig så jävla värdelös och misslyckad. Känner att så fort jag ser mig själv i spegeln så vill jag bara spy och jag trycker ner mig så jävla mycket hela tiden. Jag vet inte ens själv vad jag vill med mitt liv längre. Det känns som att jag gör fel val exakt hela tiden men för stunden känns det så jävla rätt. Vad gör man när hjärtat och hjärnan säger olika. Vad gör man när man faktiskt inte orkar mer och skiter i allt och bara är. Jag har inte haft kontakt med omvärlden på flera dagar för JAG ORKAR INTE PRATA MED FOLK. Jag orkar inte höra dom, orkar inte skriva med dom och folk undrar varför jag aldrig svarar när dom skriver eller ringer. För vad ska jag svara? ''Hej, jag vill tyvärr inte skriva eller prata med dig nu för jag har fullt upp med att gråta och må sämst.'' Jag orkar inte med frågor, jag orkar inte med svar och jag orkar inte se verkligheten längre. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Här om dagen så kom jag och tänka på återigen på ett självskadebeteende som faktiskt existerar men INGEN vågar prata om. Här babblas det på sociala medier om hur människor skär sig själv och vissa svälter sig själv eller gör sig illa på något annat sätt som ett självskadebeteende. Men det finns faktiskt flera olika andra självskadebeteenden som många blundar för och ett av dom är att använda sex som självskapade beteende eller att visa sig på ett sexuellt sätt för andra människor för att få känns sig speciell för några minuter. Att känna få känna att man duger. Att killar eller tjejer vill ha mig för dom få minuterna. Sen när det rampljuset är över så går man vidare till nästa person och får sig känna sig speciell där i några få minuter. 

Det är ett självskadebeteende som är himla svårt att dölja för man skadar inte sig själv synligt. Det är inga ärr som alla andra kan se eller känna förutom du som har detta självskadebeteende. För det sätter sig i ditt hjärta, i ditt eget mående och din själ. Jag lovar dig att hur mycket sex du än har med en annan människor för att få dig att känna dig accepterad löser ingenting. Visst det kanske är skönt att få känna sig sexig, vacker, snygg osv men är det inte bättre att få känna så hela tiden utan att få uppmärksamheten genom det sättet? Kolla dig i spegeln och säg till dig själv varje dag ''Jag duger och är perfekt precis som jag är utan att behöva ha sex men någon annan för att få det bekräftat eller skicka någon olämplig bild, jag är vacker och jag är stark!'' 

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget mer än att dethär är ett självskadebeteende som tystas ner och det är verkligen så fel!! 

Likes

Comments

​Klockan är 02:39 nu när jag börjar skriva det här inlägget och ja, jag har försökt sova med efter att ha jobbat natt en hel helg så är det inte det lättaste att vända tillbaka på dygnet så kan jag inte somna nu i natt så kommer jag förmodligen att vara vaken hela natten och inte heller sova på dagen när jag nu ska gå upp 06:30. 

Jag har fått en rejäl sanning bakom min kost och min kost är VERKLIGEN inte ok! Att jag kan klara mig på 1 till 2 måltider per dag och det är inte hälsosamt för min del. Jag vägde mig i helgen på jobbet och insåg att jag har gått ner i vikt igen! Från att väga 44 till 41,3 kg är inte bra! Jag är bara ben. Skinn och ben och det måste ändrats så jag har bestämt mig för att börja äta frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat! Jag älskat mat det för jag men jag har så svårt för att äta mycket. Min lillebror som är 9 äter mer än vad jag gör och jag fyller 20. Jag känner hunger det gör jag men det blir liksom ''nä jag är inte riktigt sugen'' eller ''jag orkar inte göra något just nu'' Jag vill verkligen börja äta mer, orka mer mat för jag inser att jag är väldigt, väldigt underviktig för min längd. Sen har jag väldigt svårt också för att gå upp i vikt med tanke på att jag kan äta vad som helst och knappt på upp någonting men jag ska verkligen ge det ett försök nu. 

Önska mig lycka till mina läsare! Så kanske vi hörs någon annan gång! 

Likes

Comments

När jag sov tidigare idag efter jobbet så hände något så läskigt så jag vaknade upp i tårar. Jag har börjat drömma igen. Drömma om den hemska människan som förstörde mitt liv när jag var 14 år. Efter över 5 år så trodde jag att det ska vara över nu. Jag har inte drömt om honom på säkert 1 år och nu händer det igen. Det var så hemskt. Det var som att han var här i verkliga livet. Stod i dörröppningen och kollade på mig när jag sov och förgreps sig på mig igen. Varför ska han besöka mina drömmar? Jag är ständigt trött på att vara rädd. Rädd för att han ska söka upp mig, rädd för att han ska komma hit där min trygghet är. För HÄR är min trygghet, jag vill inte sluta känna mig trygg med att gå och lägga mig på kvällarna och ha en klump i magen av att drömma om honom. Dom tror att pengar hjälper. ''Sanna du får mer pengar istället för att han ska slippa sitta inne så länge för att han har barn'' JA OCH OM HAN HAR BARN! Han förstörde mitt liv, han tog det dyrbaraste jag hade. MIN OSKULD som jag skulle spara till den rätta, han tog mitt liv ifrån mig och jag har KÄMTAP så jävla mycket för att bytta upp ett tryggt liv igen. 6 månader fängelse bestämde dom att han skulle få för 2 år sedan och han går FORTFARANDE FRI!? Hur kan man låta en våldtäktsman gå fri fortfarande!? Det är så hemskt. Jag är trött på att vara rädd, trött på att känna mig så äcklig så fort jag tänker eller drömmer om det.

Från och med nu så tänker jag inte längre vara rädd för dig. Du ska inte få förstöra mig mer än vad du redan har gjort och du kommer aldrig få komma i min närhet igen. Du är en hemsk människa och du borde brinna i helvetet när du dör. Jag spottar på dig och hatar dig.

Likes

Comments

​Om 25 dagar så kommer min lillasyster till mig och lämnar över en bebiskisse! ALLTSÅ HON ÄR SÅ SÖT! Hon är helt svart och ja, jag är helt såld på den! Jag ber också om ursäkt för att jag är världens mest sämsta bloggare. Min lillasyster har tjatat på mig att jag ska blogga men jag glömmer bort hela tiden. Det som har hänt sist jag bloggade är att jag och J har varit hos min pappa över en helg! Mycket trevligt! Mamma var även där och jag träffade alla mina fina syskon och fick presenter och EN FRITÖS! Alltså när jag fick den så började jag nästan gråta för friterad mat är livet! 

Jag tänkte göra en sådär 100 frågor eftersom jag jobbar natt och behöver någonsin att sysselsätta mig med för jag håller på att somna haha. 

100 Frågor

Orkar du? - Jaaaas
Testet börjar: 02:17
1. Fullständigt namn? - Sanna Evelina Ånstad 
2. Ålder? - 19 
3. Vart bor du? - Småland 
4. Färg på ditt hus? - grått
5. Hus eller lägenhet? - Slott
6. Klass? - Går inte i skolan :)
7. Vilket år tar du studenten? - Skulle gjort det detta år men hoppade ju av skolan :)
8. När gick du upp i morse? - 16:00
9. När ska du sova? - ​När jag kommer hem från jobbet :)
10. Vad har du ätit idag? - mat haha.
11. Dagens klädsel? - kläder
12. Dagens smink? - inget :)
13. Dagens roligaste? - Jag självfallet!

Socialt:
14. Har du många vänner? - nej men hellre några bra vänner än många falska :)
15. Har du ovänner? - det har jag säkert :)
16. Vem chattade du med senast? - Ewy
17. Har du pojk-/flickvän? - Ja
18. Vem pratade du med sist? - ewy
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Min fina fästman <3 

Favorit:
20. Film? - Ingen aning
21. Låt? - jag vet faktiskt inte haha
22. Mat? - allt som går att fritera!
23. Dryck? - cola!
24. Färg? - rosa
25. Stad? - Skänninge <3
26. Land? - tyskland eller usa
27. Ämne i skolan? - ingen haha
28. Människa? - fattar inte vad du menar med den frågan hahah

Senaste:
29. Gången du shoppade? - när jag köpte min jacka 
30. Gången du bakade? - i veckan
31. Gången du stulit något? - räknas den gången jag tog ett tuggummi från j utan att fråga?

32. Gången du rökte? - nyss
34. Personen du kramade? - J
35. Gången du pussade någon? - Innan jag gick in till jobbet, gav J hejdå pussar. 
36. Personen du dampade på? - Antonia Dampungen. Går inte annat än och dampa på henne:)
37. Personen du bråkade med? - minns ej
38. Personen du blev ovän med? - minns ej
40. Personen du snackade i tel med? - Antonia dåva 
41. Gången du grät ? - hemligt
42. Gången du var kåt? - privat
43. Personen du sa snygg till - Bruden i spegelbilden.

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - Svartvitt
45. Hund eller katt? - Kissemjao
46. Ute eller hemma? - båda
47. Tvspel eller datorspel? - Gameboy.
48. Singel eller upptagen? - upptagen!
49. Hångla eller ha sex? - Hångla när man har sex!
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn alla dagar i veckan!
51. Ragga eller bli uppraggad? - inget, har redan min kärlek :)
52. Blont eller svart hår? - Svart 
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blå
54. Choklad eller lakrits? - Chocolate
55. Coca cola eller fanta? - cola lätt
56. Pizza eller kebab? - kebab
57. Randigt eller prickigt? - randigt 
58. Blatte eller svenne? - Svenne som tror han är blatte
59. Älska eller bli älskad? - båda
60. Leva eller dö? - leva
61. Vänner eller familj? - båda

Antal:
62. Personer du älskar? - många
63. Personer du hatar? - 2
64. Glassar du ätit på en dag? - 34
65. Gånger du haft minnesluckor? - ingen aning
66. Gånger du varit hög? - En. Som aldrig tar slut. 
67. Personer du saknar just nu? - min familj!
68. Gånger ditt hjärta brustit? - 2 

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - Alla som inte håller med mig
70. Vill du kyssa nu? - min fästman
71. Ska du träffa imorgon? - famlijen
72. Sjöng du senast för? - min fästman
73. Skickade du senast gb till i pea? - Amy Diamond
74. Spelade du tvspel med senast? - min fästman
75. Vill du ta med på resa nu? - min fästman
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hemligt :)
77. Förtjänar att dö? - Döden själv
78. Är söt? - HIHI många
79. Vill du sova jämsides med i natt? - min fästmaaaan

Vad:
80. Gör dig glad? - min familj och vänner!
81. Gör dig ledsen? - När det inte finns någon mat..
82. Vill du helst göra nu? - röka
83. Önskar du att du slapp göra - jobba, vill hem och sova..
84. Vill du ha nu? - godis 
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - inget speciellt 
86. Längtar du till? - tills jag blir 20
87. Tycker du om dina betyg? - spyr på dom
89. Är det bästa som hänt dig? - min fästman

Vad tycker du om?
90. Rökare? - Mumma!
91. Bråk? - ja, när man vinner
92. Killar? - bara min man. 
93. Tjejer? - Bitches hela högen
94. Skola? - I'm too cool for school
95. Framtiden? - längtar efter framtiden! 

Övrigt:
96. Är du kär? - ja!
97. Hur lång är du? - 1,56
98. Första tanken när du vaknade? - mat 
99. Sista tanken när du somnade? - mat 
100. Hur mycket är klockan nu? - 02:40

Likes

Comments

​Tre inlägg idag blev det ju inte. Men en klapp på axeln borde jag få för att jag ens kom ihåg att sätta mig framför datorn för att skriva ett inlägg till er. 

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska blogga om, jag vet inte vad ni tycker om att läsa. Så är det någon speciellt ni vill att jag ska skriva om här i bloggen så får ni mer än göra skriva till mig på facebook där jag heter (Sanna Gustafsson Ånstad) 

Så idag så kör vi på 50 saker ni KANSKE inte visste om mig :) 

1. När jag var liten så älskade jag clementiner, mamma har berättat för mig att man kunde hitta små spår efter mig med skal efter clementiner haha. 

2. Jag har alltid haft ett intresse för musik och jag har sjungit sedan jag började prata med jag är alldeles för feg idag med att visa mina kunskaper inom musiken. 

3. Jag har alltid haft ett intresse för att skriva. Jag älskar att skriva, prata om känslor och hur jag tror vissa känslor påverkar oss och varför vi just känner just den specifika känslan. 

4. Min första kärlek är J. 

5. Jag verkligen ÄLSKAR godis. Jag är så svag för godis och det kanske inte är så bra att äta så mycket godis som jag gör men jag kan inte hålla fingrarna borta. 

6. Jag är 1,56 cm lång och väger endast 43kg. Jag kan äta vad som helst utan att gå upp ett endaste gram. 

7. Jag gillade inte pizza fören jag träffade J då han köpte en kebab pizza när han var nere hos mig innan vi flyttade ihop och jag tyckte det luktade så gott och sedan dess så har jag tyckt om pizza haha. 

8. Jag avskyr människor som är dubbelmorala, 

9. Folk som söker uppmärksamhet för mista lilla är irriterande. Behöver du uppmärksamhet så sök det på något annat sätt än statusar som innehåller ''Jag hatar dig äckliga horunge, hur kunde då göra såhär mot mig?'' och sen när någon frågar i kommentarerna vad som har hänt så får man svaret ''Nej det vill jag inte berätta'' 

10. Tjejer som flörtar med en annans partner. ALLTSÅ NEJ. Vart är repsekten? Har en person en partner så ska inte du komma in och tro att det får plats 3 i ett förhållande. Bye. 

11. Människor som ljuger. Det spelar ingen roll om vad personen ljuger om. Det är bara helt ärligt respektlöst och otrevligt att ljuga då sanningen alltid kommer fram och det är inte personen som är dum som går på en annans lögn utan det är DU som ljuger för den personen och den går på det. 

12.  Jag tycker inte om någon annan läsk än cola och energidricka. 

13. Jag älskar att hålla på med smink och skönhet. 

14. Jag kan skratta åt vad som helst. 

15. Jag är inte en svår person att bli kompis med då jag är väldigt pratglad och kan prata i fleeera timmar. 

16. Jag har inte gått klart skolan. 

17. Jag jobbar som personlig assistent. 

18. När någon har ljugit för mig så kan det ta ett tag tills jag litar på den personen till 100% igen. 

19. Jag har aldrig varit så nöjd med mig själv fören nu. 

20. Jag älskar mitt liv. 

21. Jag älskar min fästman. 

22. När jag får en son så ska han heter Felix-Valentin.

23. Jag tycker det är kul att reta J så han blir lätt irriterad på mig hahah. 

24. Jag har jättesvårt för att somna själv eftersom jag älskar att sova med sällskap så när jag inte sover med J och är hemma hos pappa så sover jag bredvid min lillasyster eller min lillebror. 

25. Jag lyssnar på godnatt saga när jag ska sova och jag lyssnar inte på någon ''vuxensaga'' utan jag lyssnar på Astrid Lingren för att jag tycker hennes röst är avslappnad. 

26. Jag kliar nästintill J på ryggen varje kväll när vi ska sova. 

27. Jag har en iPhone 6s plus. 

28. Jag kan bli väldigt, väldigt arg men det tar tid innan jag blir så arg och det är inte alls ofta det händer att jag blir arg utan jag blir mest bara irriterad. 

29. Jag älskar känslan av att bli älskad och att kunna älska någon tillbaka. 

30. Jag har aldrig brutit något. 

31. Jag är allergiskt mot laktos, penseln och kardemumma. 

32. Jag är rökare. 

33. Jag har aldrig varit ute på krogen. 

34. När jag fyllde 18 så bestämde jag mig för att ha en nyktert år och inte dricka en droppe alkohol tills jag fyllt 19. Det höll tills vi åkte till Tyskland och insåg att alkoholen där är läskigt billig. 

35. När jag blir äldre så vill jag föreläsa på skolor om min uppväxt och inspirera ungdomar att allt går om man bara vill och att man har föds för att man ska leva ett liv på jorden tills man blir gammal och grå. 

35. Jag är en blödig person. Jag blir sårad lätt och gråter ofta. 

36. När jag inte tycker något är okej så säger jag det rakt och ärligt. 

37. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker. 

38. Jag är inte rädd för att någon tycker illa om mig för jag har lärt mig att man behöver inte tycka om alla människor i världen. 

39. Jag tror att avundsjuka orsakar att folk i dagens samhälle blir mobbade. 

40. Jag tycker inte om otacksamma människor. 

41. Jag älskar pappas spagetti med köttfärsås. 

42. Jag älskar min familj.

43. Jag älskar mina vänner. 

44. Jag älskar alla människor som betyder något extra för mig. 

45. Jag och min bästavän har gjort massor utav dumheter när vi var mindre. 

46. Jag har bott i Stockholm. 

47. Jag har bott i Arboga. 

48. Jag har bott i mjölby.
49. Jag bor i Fågelfors. 

50. Och jag är uppväxt i Skänninge. 


Likes

Comments

Den 27 Augusti så fyllde jag hela 19 år. Om jag hade en bra födelsedag? JA DEN BÄSTA!

Jag fick en ny förlovningsring av mitt hjärta och ett armband och ja, jag grät av lycka. Haha. Sedan så fick jag en låda FULL med godis av mina svärföräldrar och även en låda full med godis av J lillasyster. Fick även SIMS 2 PET STORIES av pappa. Har seriöst velat ha det spelet i fleeeera månader. Vi åt god tårta, grillade på kvällen och hade det så underbart mysigt och jag är tacksam över att J:S familj är så fina!


Jag har även tjatat på J i flera veckor om att jag vill ha en tjejkompis här i närheten. Han hjälpte mig inte så jag fick ta saken i egna händer och skaffade mig en själv. Jag vet inte om jag får skriva hennes namn i min blogg eftersom jag inte frågat om tillåtelse men jag träffade henne i torsdags och vi klickade väldigt bra känns det som. Vi gick på pizza dejt, riktigt mysigt! Vi gick även hem till henne och kollade på youtube klipp som var väldigt roliga och väldigt knasiga. Snackade om allt möjligt och hon är så TREVLIGT! En riktigt fin tjej och jag hoppas att vi blir riktigt goda vänner till varandra.


Jag även haft väldigt mycket tankar sedan i torsdags. Men det vet jag inte om jag får skriva ut på min blogg då det rör sig om en familjemedlem. Men om du läser det här så ska du veta att jag älskar dig och att du är stark och KLARAR ALLT!

Tänker att jag ska försöka att blogga 3 gånger om dagen men jag glömmer alltid bort. Men jag ska bli bättre. Jag lovar.

Godnatt och sov gott så hörs vi i morgon igen. Det lovar jag!

Likes

Comments

Men är jag jag dum eller?

HUR kan jag glömma bort att blogga varje dag? Jag som älskar att berätta för människor om saker jag gör, saker som händer runt omkring mig, hur jag mår och hur jag lever mitt liv. Men faktiskt så tror jag inte det är så intressant och veta vad jag gör om dagarna då jag mest vaknar, äter, sitter och prata med J eller resterande av hans familj, sen kollar jag mycket på serier, skriver dagbok ibland. Det är typ det jag gör på dagarna OM jag inte jobbat för då kommer jag hem 07:00 på morgonen och går och lägger mig och sover till 15:30 ungefär och sen laddar jag upp ifall jag ska jobba. Inte så intressant men men.

Jag har faktiskt FANTASTISKA!!!!!! Nyheter. Om ni minns att jag skrev om att jag och min barndomsvän Antonia och jag bråkade och att vi förmodligen aldrig kommer återgå till hur vi varit och svaret är att vi är vänner igen, vi pratade ut om bråket och nu är det som att bråket aldrig hänt! Innerst inne så visste vi väl att vi kommer bli sams och sedan återgå som vanligt för nästan 19 års vänskap slänger man bara inte i en sjö för några missförstånd! Det känns så otroligt skönt att få tillbaka människan som vet allt om mig, som jag kan berätta allt för och dom dessutom är som min syster! UNDERBART! Så i slutet av Juli så åker jag ner till pappa, hängde en stund hos min storasyster Michaela i Norrköping, käkade middag och sen åkte vidare till Skänninge tillsammans med pappa och Oskar och hängde där i några dagar, var barnvakt till Oskar, träffade Antonia, Nattis och Frida. Det var så skönt att komma hem till staden men växte upp i. Åkte även förbi HVB hemmet jag bodde på och hälsade på en personal som jobbade. Träffade även min förra kontaktperson som är den bästa gubben som finns! Det var skönt att visa för honom att jag mår bra nu, att jag älskar mitt liv, att jag är stolt över mig själv som klarat av att gå igenom en helvetes resa i mitt liv. Jag är så stolt över mig själv att jag nu idag kan stå på mina egna ben, att jag idag kan kolla mig själv i spegeln och tänka ''herrejisses vad vacker jag är'' Jag har aldrig någonsin känt mig vacker, fin, och att jag faktiskt duger för den jag är OCH att jag är perfekt på mitt eget sätt.

Jag är glad över att jag förstått att jag har rätt till alla fortsätta leva kvar på jorden och det gör min så stark! Så otroligt villig till att fortsätta utforska mitt liv tillsammans med mannen i mitt liv.

Jag är helt enkelt lycklig, och det hoppas jag att jag alltid kommer få vara.

Likes

Comments

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga känner jag!
Jag glömmer alltid bort att skriva i den. Bloggen har liksom sopats under mattan vilket den inte skulle ha gjort som jag planerat det.

Just nu är det sommar vilken skulle kunna vara skönt om det bara slutade regna någon gång..
Dom veckorna som gått på denna sommar så har jag hunnit vara i Stockholm på jobb i 5 dagar, sen så har min lillasyster Josefine varit här hos oss i 5 dagar, sen så har jag plockat blåbär i skogen, fiskat en hel del. Druckit alkohol en kväll tillsammans med Justins syster, Justin och hans kompis vilket var hur trevligt och kul som helst. Har även badat och solat när det väl var sol.

Vi har även skaffat en katt som vi döpte till Gandalf, hur söt som helt må jag säga!

Jag har även börjat med 30 day squat challenge. Se om jag klarar det eller om jag ger upp efter två dagar.

Gick även 9 kilometer i torsdagsmorse pgd av att tåget gjorde så jag missade bussen hem från jobbet. Om jag var arg.. Jag var GALEN! Ringde och väckte Justin och sa att jag misstat bussen och är påväg hem nu men att jag kommer liiiite sent hem pgd av att jag går. Jag var så arg att jag grät av ilska och så somnar han. I TELEFON när jag pratar med honom. mumlade ''dumhuvud'' och la på. Haha stackars pojke som har en sån sur flickvän. Ringde även Klt och sa att deras länstrafik suger för att dom sätter ut 4 bussar på den dag från Fågelfors till Högsby. Dessutom med över 4 timmar mellanrum!?! Är dom dumma? Svar ja.


.

Likes

Comments

​Lite uppgradering om hur mitt liv ser ut nu efter min berättelse om mitt liv. 

Som sagt så lever jag ju tillsammans med min fästman vilket är det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Jag älskar att tillbringa varenda sekund med honom. 

I alla fall så lämnade nästintill alla mina vänner mig några veckor efter jag slutade blogga. Det var som att bli spottad i ansiktet och knivhuggen i ryggen för jag fick massa skit som jag inte ens förtjänade. Helt plötsligt så var jag falsk, oäkta, ingen riktigt vän och jag vet inte ens vad jag gjorde för fel. Mer än att dom tyckte att jag övergav dom när jag flyttade vilket jag inte gjorde. Jag berättade för dom att jag skulle flytta och visst vi fick inte säga hejdå men det betyder inte att jag lämnade dom för Justin. Jag valde bara att utveckla mitt liv med killen jag älskar! Dessutom så vet jag att dom skulle göra precis samma sak. 
Men det som gjorde mest ont var att förlora min allra bästa vän i samma veva för hon höll med alla andra. Hon tyckte att jag inte fanns för henne men det gjorde jag. Dag som natt. Ett samtal bort fanns jag, ett sms bort. Att jag flyttade tog dom som att jag dött..

En del säger att det värsta som finns är att förlora sin pojkvän, fästman, eller sin man. Så kanske det är men när jag förlorade min bästa vän som jag dessutom varit bästis med i över 18 år krossade mig, jag har gråtit så mycket, ring och gråtit i telefon med mamma och min syster och berättat hur förkrossad jag är, så fort jag började prata om henne så började jag gråta. Det gjorde så ont. Jag saknar henne så otroligt mycket varje dag. Hon vad som min tvillingsyster, vi gjorde ALLT ihop. Pratade om allt. Hon är liksom den som jag växt upp med, alla minnen, alla bråk vi haft, alla gånger vi gråtit, skrattat ihop och alla gånger vi haft slagsmål haha. Men det läker väl med såren och det man inte får glömma är alla fina och dåliga minnen vi har ihop. Men om vi kommer bli vänner och så igen. Nej det kommer vi inte. Jag tänker inte förlåta henne även fast jag vill men nej. Hon förtjänar inte mig efter all skit hon spottade mig i ansiktet. Hon förlorade min tillit när hon släppte min hand. Hon krossade mi och jag förstår inte varför eftersom hon och jag alltid skulle vara bästa vänner. Jag vet vart hon står nu och hur hon förändrats och jag behöver inte henne längre. Jag vet inte ens vem hon är längre för jag känner inte igen den personen jag en gång kände. 

Vad har hänt mer.. Jo jag har bärgat jobba som personlig assistent och jag trivs så himla bra. Mitt liv flyter på och allt går framåt vilket är super skönt verkligen :) 
Annars så har det inte hänt så mycket mer i mitt liv sedan jag bloggade sist för några månader sedan! :) 


Likes

Comments