Nu har vi läst del 1 av "prinsessan och mördaren". Hittills tycker jag att boken är hyfsat bra, men i början så tyckte jag att den var lite seg och lite rörig. Nu efter att man har kommit in i boken lite så tycker jag att den är mer spännande än i början. Huvudpersonerna än så länge i boken är: Nina, Lenita och Teo

Nina är nog en ganska självsäker och snäll person men som ändå inte riktigt kan stå upp för sig själv utan bryr sig väldigt mycket om vad andra tycker och tänker om henne, till exempel så är hon ganska intresserad av Lenita för att hon spelar väldigt självsäker och är framåt som person. Men Nina vill inte att Lenita ska tro att hon bryr sig så mycket.

Lenita är en självsäker person och gillar uppmärksamhet, jag tror att klassen uppfattar henne som ledare och lite "coolare" än dom andra, det tror jag att Lenita uppfattar sig själv som också och är väldigt nöjd med det. Lenita har mycket pengar och bor väldigt fint, så om man får komma hem till Lenita så ska man känna sig speciell eftersom att det inte är många som får det, berättar Sanna och Catta (Lenitas kompisar) för Nina. I det kända popbandet finns det en gitarrist som kallas "Jojjo". Lenita påstår att hon är tillsammans med "jojjo" och efter konserterna så får hon gå back stage och träffa honom.

Teo har jag inte läst så mycket om än, men det jag vet att att Nina precis har flyttat in på samma gata som Teo. Jag tror att Teo är lite intresserad av Nina eftersom att han pratar mycket om henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag har börjat 1 kapitel av boken så jag vet inte riktigt än vad den handlar om.

Likes

Comments