Då jag börjat jobba i en annan klädes butik tänkte jag dela med mig lite utav deras kläder och ge lite höst inspiration.
Butiken heter Kings & Queens, finns både på Facebook och Instagram. Butiken har även en webbshop http://www.kingsandqueens.nu

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår började jag mitt tredje samt sista år på högskolan och det lär blir en intressant höst. Men nu tänkte jag berätta om min sommar och det har varit ett underbart sommarlov som både bestått av mycket jobb samt en underbar semester och lite annat skoj.

I Juni började jag jobba i Båstad inom personlig assistans och innan dess hade jag aldrig jobbat inom vården men vilken intressant jobb, ingen dag är sig lik. Jag känner att jag som individ har utvecklats enormt på denna sommaren. Men efter 1 månads jobb i juni samt halva juli så var det dags för välbehövlig semester och denna gången bilade jag och André (min pojkvän) ner till Dubica (Bosnien) och var där tillsammans med min familj. Sen var det dags att åka vidare och vår nästa destination var Rimini (Italien) där dagarna bestod utav bad och sol. Vilken underbar resa och tack André för en underbar sommar samt semester.
I augusti när vi kom hem var det bara att återgå till jobb + att jag började på mitt tredje jobb som är i en annan butik där kläder som Replay, Odd Molly, Isay, Culture mfl säljs. Vissa dagar var jobbiga när man först jobbat 24 timmars pass och slutar 07.00 på morgonen och sedan börjar 10.00 på andra jobbet men det var bara att bita ihop.
Påväg till Dubica, i Österrike någonstans.

André på landet.

utsikt från vårt hotell i Rimini.

Bild från en mysig restaurang som vi var på och åt, himla god mat och riktigt gott vin.

​Stranden i Rimini. 

Likes

Comments

Fick hem mina nya sneakers idag och är så nöjd! 🌸🌸🌸

Likes

Comments

Mina favoriter 🎀 älskar parfymer och har tendens till att dränka mig själv i doften, hahha. Här ovanför ser ni mina favorit dofter

Likes

Comments

Hej!
Idag när jag vaknade och tittade ut såg jag snö och grått väder... Åkte aldrig till skolan då jag nästan är klar med tentan, fattas bara en halv sida och sen måste jag läsa igenom den några gånger innan jag är helt KLAR. Äntligen kom mitt paket från Guess, så nöjd med både väskan och ”plånboken” :) Blivit helt kär i den blåa färgen, så fin. 

Guess har riktigt fina väskor och accessoarer och har bra pris på sina produkter. När jag inte känner för att lägga flera tusen på en väska brukar jag istället köpa en väska från Guess. Bättre med en ny väska än ingen alls ;) Likes

Comments

Hela veckan har jag bara suttit och skrivit på min hemtenta och jag börjar bli så trött på den... Har drygt 1 A4 sida kvar att skriva sedan lämnar jag in den, ska bli så SKÖNT ☺️ Hemtentamen denna gången har varit så svår och jobbig och längtar tills jag är klar och få ta lite "helg".

Likes

Comments

Efter jobbet blev det mys med Andre hemma hos mig. Mamma hade gjort pannacotta och den är så god 😍 ska till skolan imorgon och på fredag ska min tenta in 📖📚

Likes

Comments

Igår var jag och Andre i Köpenhamn och hade en alldeles mysig dag och kväll ihop.

Likes

Comments

Nu händer det mycket och bloggen är inte prio ett för mig. Har mycket i skolan och nästa vecka ska kursen avslutas och då ska även hemtentamen in & jag har P A N I K 😳 jag tycker den är svår och så invecklad... I helgen blir det lite jobb men på lördag är jag ledig, ska bli så skönt.

Det är så himla roligt att jobba i butiken nu när det kommer en massa vårkläder.
Denna kappan kommer från inwear och jag bokstavligen älskar den, färgen är så fin.

Mina fina semlor jag bakade i tisdags, mums 😍

En liten celfié på mig

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är jag uppe tidigt först ska jag bege mig mot skolan och sen blir det jobb och därefter ska vi fira Hanna. I helgen blir det mycket jobb samt plugg. Hoppas Ni alla får en trevlig och mysig helg för det ska jag ha.

Likes

Comments