Är det okej att vilja ha en idiot som redan har någon annan?

Likes

Comments

Har ni någonsin har en vän som gör ditt liv så mycket bättre? En vän som stöttar dig hur mörkt det än är? En vän som känner dig bättre än någon annan? Bättre än din familj. En vän som accepterar dig trots hur olika ni tycker om vissa saker? En vän som gör dig starkare? En vän som har hjälpt dig mer än någon annan? En vän som du skulle offra allting för?
Det har iallafall jag. Jag har en bästa vän. Som jag kan räkna med i alla lägen. En bästa vän som känner mig bättre än mig själv. Som märker när jag mår bra, när jag är ledsen, när jag haft en dålig och en bra dag. Med min bästa vän kan jag vara hundra miljoner procent mig själv. För hon dömer mig inte, trots att hon är den enda som vet mina innersta tankar & drömmar. Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka henne för alla gånger hon fått mig att se ljuset från botten. Som hon fått mig att skratta när jag vill gråta. Min bästa vän är min andra halva & jag skulle aldrig klarat mig utan henne. Min bästa vän är min styrka & oerhört tacksam att jag har henne i mitt liv.
Jag älskar henne så mycket


Likes

Comments

Bestämde mig idag för att fortsätta spela fotboll i Åsa. Ser framemot denna säsongen med lite positiva och uppmuntrande ord från mina nya tränare. Nu är det allt eller inget och jag tänker ge allt.


Likes

Comments

Här ligger jag i ett ensamt mörkt rum i en ovanligt stor säng, lyssnar på musik & saknar. Saknar saker jag inte borde sakna.
Imorgon är det över


Likes

Comments

Vi är nu bara två personer som en gång var kära i varandra.


Likes

Comments

Ska börja med ett 7-veckors program. För att jag ska kunna gå vidare och må bra. Fick tipset av podden "dumpad" med forni & dasha. Lyssna på den och ni förstår hur jag tänker & känner. Världens bästa podd

Likes

Comments


Likes

Comments