So me and Kajsa spent a few hours in the studio today. Worked on some exciting stuff. Life is really good right now. Really really good! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Guess who’s on his way to a songwriting session and has booked studio for next week with Kajsa?
Me!! ☝️

  • My Life

Likes

Comments

So everyone. I've made the decision to do all my posts on this blog in english from now on. This is because I exclude a huge audience and I want to reach out to as many people as I can. Also I will change this blog from life style to a raw artist blog. I will be posting what I do in music, releases, gigs etc, but also I will show you clearly who I am and what I stand for.

Today was the ultimate seminar which inspired me to start taking things to another level in my career as an artist, songwriter and entrepreneur. The ultimate seminar covers the music industry with different panels where incredibly successful people give us tips, tell us about their career and how we can build up something from nothing.

Today I've seen and met: 

- Incredibly successful songwriters & Producers.

- The manager of Dua Lipa and Lana Del Rey-

- Artists who are signed to major labels.

- Artists who built up their own career while having a full time job of 45 hours/week.

- Key roles from the business side who work with promotion, marketing and law.

I handed my CV to a bunch of people who I really hope will take a look at it. Maybe even klick in here and if they have ANY advice or work experience, they want to share, to contact me through my e-mail.

I'm very excited about this decision to try a new angle/strategy to approach my audience and finding my place & home as an artist in the music industry and I really hope some of you get inspired by the music I create, my process of becoming successful and what I stand for.

Thank you for reading and make sure you stay tuned here because exciting stuff is gonna happen.

/Bobo

Likes

Comments

Idag blev de sånglektion i skolan med massa verktyg för vår Jazz. Det är så svårt de här med jazz. ORKA. Utmanande och kul, men shit så frustrerande att de så mycket man behöver lära sig om det för att förstå och verkställa. Kill me. Men jag tror efter att vi avslutat den här delen av utbildningen så kommer man fått ut saker som man inte kan få ut från någon annan genre. Känner redan hur jag lärt mig grejer i musiken som jag inte känt/behärskat tidigare. De häftigt. Att lära sig nytt de är grymt, de är fan livet. Musik är livet. Haleluja!

Anyway... Kvällen spenderades med gängets prinsessa Diana. Så fin människa. Är så glad att hon flyttat hit till London. Det gör att man känner att en stor del från ens tidigare liv i Sverige finns en kram bort. Sen vi är 14 har vi känt varandra och sprungit genom vått och tort. Så tacksam att jag har dej babe. Tack för denna kväll!

Likes

Comments

Jag gillar måndagar. De känns som att något bra börjar varje måndag. Ny vecka att göra misstag på och ny vecka att göra bättre än den förra. Måndagar känns bara riktigt bra tycker jag. Allt vaknar till liv på något konstigt sett och full fart är igång direkt. Speciellt här i London. japp.. jag gillar de starkt.

Idag har jag haft sånglektion. Fick tag i tutorial, så de blev privatlektion. I vanliga fall har vi lektioner i full klass på ca 15 elever. Och då kan ju inte läraren riktigt fokusera på samma sett på dina enskilda behov i rösten som på en privatlektion. Så då erbjuder skolan s.k tutorials som man kan boka. Kostar ingenting men är svåra att få tag på då alla vill ha dom. Men jag fick en.... eller jag fick faktiskt tag på två till denna vecka, så sammanlagt blir de 1.5h privat sånglektion.. yaass boi, slaay those vocal cords.

Min bror fyller 31 idag. Stort grattis till honom. Önskar att jag kunde varit där men jobb och skola kan jag inte bara skippa. Honom får jag fira när jag kommer hem nästa gång och ge honom en stor grattiskram!!!

De sista som står på listan ikväll är jobb.. börjar halv sju så jag slutar väl kring 22.45 om vi har en "smooth" stängning. Sen är det sängen och skola imorgon.

Likes

Comments

Honom ska jag se nästa år i Stockholm.

Likes

Comments

Vissa dagar bara händer det. Ett gammalt minne kommer upp och man har alldeles för mycket känslor i sig och det behöver komma ut. Och då är det så sjukt skönt att ha musiken att vända sig till, ta tag i en penna och skriva.. skriva, skriva, skriva. De som att själen bara spyr och hjärtat opereras på samma gång. Man blir nästan helt matt av det när man är färdig. Men resultatet är så fint.

Detta kommer upp en dag. Det lovar jag. De jag skrev idag är inget som ska stanna i min perm bland massa andra skrivna låtar som väntat på att få se dagsljuset. Nu är det snart dags.

Likes

Comments

Avslutar veckan på bästa sätt. Lyxfrulle!!.. Har fått riktigt mycket plugg gjort trots jobb. Fortsatt skriva på en låt jag håller på med just nu, så de kanske kommer upp framöver???! Och! prov i Live Performance Workshop avklarat denna veckan, - i Jazz. Känns bra! Hoppas ni har haft en lika bra vecka som mig. Sköt om er!!

Likes

Comments

Här kommer lite tipps på låtar som jag fastnat för under hösten.. LYSSNAA

Likes

Comments

Sånglektion idag... De var kul och givande. Jag sjöng 'Make you feel my love' - Bon Iver. Fick mycket verktyg att jobba på och jaa.. de var den lektionen. Just nu jobbar vi me onsets, offsets och vocal colour.. Nu sitter jag hemma och käkar och väntar på att klockan ska bli 18.30 för att jag ska börja jobba. Idag lanserades Erdem X kollektionen för H&M, så det lär vara ganska mycket ikväll. Men helt ärligt är jag lite taggad på det. Jag trivs på H&M!! Kollegorna är grymt roliga och jobbet är hela tiden sysselsatt, så timmarna går fort.. Imorgon är det fredag och jag jobbar hela helgen. Så det blir plugg och jobb som står på to-do listan.

Likes

Comments