​Resultatet kommer upp lite senare när jag har gått igenom alla bilder! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Väldigt många olika saker pågick under de senaste två veckor och har inte riktigt haft tid att blogga och därför blev så att bloggen hamnade lite åt sidan, tyvärr. Men nu ska jag försöka att hålla den igång. Igår tog jag i alla fall lång helg vilket känns otroligt skönt! Att ha tid och vila ut och göra klart grejer till skolan. Bland annat som jag har nämnt tidigare har vi i skolan haft en photoshoot på en av våra media lektioner. Jag tyckte att det var hur kul som helst och blev rätt nöjd med resultatet som kommer komma upp lite senare på bloggen. 

Idag har även andra höst månaden startat, vilket känns otroligt konstigt, haha. Liksom det är bara ca 3 veckor kvar till höstlovet?! Tiden går himla fort nu känns det som. Jag personligen tycker att oktober är en av de finaste månaden på hela året med alla dessa fina färger och Halloween såklart! Vi hörs! 

Likes

Comments

Hej! Eftersom jag färgade mitt hår nu i helgen tänkte jag passa på och dela med mig av min erfarenhet när det gäller hårfärg. Jag kan väl börja med berätta att jag är naturligt rödhårig, nu menar jag ljus rött och mer guldigt hårfärg. Har i stort sätt aldrig gillat det så jag började färga mitt hår för ca 3-4 år sedan. Under den tiden har jag använd flera olika färger och olika nyanser. Men för ca 1 år sedan, alltså förra sommaren när jag och min familj har varit utomlands har mitt hår blekts. Så när jag kom hem bestämde jag att färga det lite brunare IGEN men lyckades ta fel hårfärg... Istället för at få brunt hårfärg fick jag kolsvart . Som tur var det en schampoo som efter ett antal tvättningar har färgats ur. Under tiden blev färgen allt mer ljusare och jag började tycka om det. Så jag behöll färgen i ca ett år tills nu i slutet av sommaren, då jag kände att vill få det ljusare och mer närmare nyans till mitt naturliga färg. Ända alternativet va att bleka hela håret vilket jag var livrädd för, då jag har läst att man kan tappa nästan all hår om något går fel men som tur gick allt som det skulle. På bilden ser ni resultatet vilket jag är väldigt nöjd med!

Ha en fin avslutning av veckan! 
Likes

Comments

Likes

Comments

Idag påbörjade vi med den nya uppgiften inom media som går ut på att lära sig ta olika pressbilder som ser proffsiga ut och lära känna kameran ännu bättre. Vi spenderade då hela lektionen i studion och fick öva lite innan det riktiga ''photoshoot'' som vi kommer göra nästa tisdag. Tycker att det kommer bli rätt kul och spännande att se resultatet senare! Anser också det att vara väldigt bra övning för framtiden om man nu känner för att jobba sedan i mediebranschen, vilket jag gärna vill.

Annars har dagen inte sett så annorlunda ut utom att min sista franska lektion blev inställd och fick därför sluta tidigare. Skönt!

Likes

Comments

Vi håller på just väldigt mycket med radio och ljud på våra medielektioner och här kan ni få en inblick hur det ser ut.

(Förlåt för en dålig kvalité bild)

God kväll!

Idag startade min skolvecka igång! Vaknade till ett fruktansvärt dyster väder med spöregn..men men slutade i alla fall vid 14:10 idag och hade bara tre lektioner, medieproduktion, medier och kommunikation och samhäll. Kom hem och nästan direkt satt mig och gjorde klart ett par uppgifter. Imorgon är det lång dag för mig, då jag slutar 16. Men känns väldigt skönt för den är de enda dag jag slutar så sent!

Ha en fortsätt bra kväll!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv mår man toppen, har haft studiedag idag och det betydde att få sova ut ordentligt. Vaknade vid halv 12 idag och har faktiskt hunnit med en del. Bland annat satt jag och redigerade klart en film från i somras och började lite med läxor som ska vara klart den här veckan. Håller även på med ett skolprojekt som heter MAD (Make a different) som jag kan berätta om senare vad den går ut på.

Ha det bra så länge!

Likes

Comments