Header

Inte haft möjlighet att blogga på ett par dagar eller sju, haft så sjukt mycket att göra med att ställa i ordning den lilla bodyforcebutiken här i byn. Det har varit riktigt roligt, och både gårdagens kunder och dagens har enbart varit postitiva.

Detta är lite av en dröm som går i uppfyllelse, ni vet när man var liten och lekte affär på dagis, detta känns som de:)

För övrigt vägrar denna förkylning släppa.. Så ingen träning för min del, hur kommer det sig att så fort jag inte kan/har tid att träna så är det som att min hjärna tänker att om jag ändå inte kan träna kan jag lika gärna skita i kosten också, det är Lixom allt eller inget och så ska det ju kanske inte va.. Skärpning Emilia!

Hoppas ni har en kanon helg!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tar en paus från arbete en stund!
Hela kroppen ömmar, den enda kroppsdel som mår någorlunda bra är ryggen, men efter kvällens planerade pass lär ju den joina resten av kroppens alla muskler.

Jag älskar att träna, det är få saker som går upp mot den ensamma timmen på gymmet, svetten, musiken, de trötta musklerna, känslan av att hela världen är din och såklart de snygga träningskläderna!

Längtar till gymmet, längtar inte till de ömma musklerna imorgon..

Hoppas alla har en kanon söndag!

Likes

Comments

Dagens pass blev axlar och bröst på det lokala gymmet, det är inget flådigt och modernt gym men dagar när tiden kniper så är det perfekt eftersom det bara ligger några hundra meter från jobbet, och de har de nödvändigaste sakerna, musik och vikter!

Provade en ny Pwo från self idag, riktigt god, nog den godaste hittills, smakar inte äckligt sött eller för starkt, utan fräsch och god och det sticks rejält så den får 4,5 av 5 möjliga av mig på smak och funktion!

Efter passet fyllde jag på med bananplättar, vanilj kvarg och jordgubbar.. Måste säga att denna fredag har hittills varit underbar!

Likes

Comments

Hej, jag tänkte att jag skulle presentera mig själv!
Jag som ska blogga här heter Emilia och driver WWW.bodyforce.se
För tillfället jobbar jag för fullt för att öppna vår första fysiska butik i Piteå.

Denna blogg kommer handla om min väg till drömkroppen och om mitt underbara arbete!

Bjuder på en bild som ganska bra sammanfattar min kroppsliga resa hittills!

Ses snart!❤️

Likes

Comments