Hej hej!
Jag lyckades hamna i feber efter risk 2 och min julshopping i lördags så det är därför jag inte lagt upp något för orken har helt enkelt inte funnits då jag lyckades få feber som jag nämnde.
Idag är det onsdag och även lucia, vilket firades på min praktik. Det var luciatåg med sång, jag är så stolt över mina 2:or dem var såååå duktiga och söta i sina dräckter dem hade på sig.
Idag när jag slutade hämtade jag även upp mitt kusinbarn som fick följa med mig hem. Vi åt mellis och sen gick vi över till hans hus och där hängde vi bara framför tvn med varsin telefon och iPad, vi umgås trots allt på det sättet också.
Nu mot kvällen så lyckades jag somna nät jag egentligen skulle plugga körkort men efter att vart sjuk och fortfarande lite småsjuk efter en lång dag på praktiken så är jag förtjänt utav lite sömn så nu ska jag göra iordning mig för att sen sova så länge jag kan!

Puss, heiiidåååå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Onsdag har det blivit, och jag har som vanligt vart på min praktik vilket är så sjukt kul, jag trivs verkligen. Lektionerna har rullat på som vanligt, matte, so, idrott och lunch.
När jag kom hem satte jag mig och pluggade körkortsteori eftersom jag är 18 år då så vill jag gärna ta körkort, ska iväg på fredag och göra en kul grej som har med körkortet att göra, kommer berätta mer om det då hade jag tänkt.
Nu tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen så vi säger godnatt för idag.

Pussss, heidåååå

Likes

Comments

Hej hej!
Är ute på praktik och detta är min fjärde vecka, snart slut :( Dagarna börjas alltid med matteremsa sen är det tyst läsning. Sen rullar dagen på efter schemat (kommer slänga in en bild).
Inget speciellt har hänt förutom att jag åter igen har fått skälla ut ett par ungar som inte skulle vara på fotbollsplanen när mina 2:or var där, det finns ett schema för vilka som ska spela och inte spela under vissa tider och dagar, tyvärr lyssnar inte alla och då får man säga till rätt rejält. Dagen avslutas med idrott och det är väl behövligt för de har så mycket energi de måste göra av med. Jag sitter just nu hemma och käkat avocadomacka och dricker te (fitness osv...)

Puss, heeidååå

Likes

Comments

Tänkte mer säga hej och välkommen till min blogg.

Som ni förstår på rubriken så är jag inte speciellt ny gällande bloggandet, bara att jag är ny på denna portal.

Kan börja med att presentera mig, jag heter då Bodil Kättström 18 år, går sista året i gymnasiet nu vilket är skönt. Förutom att gå i skolan så rider jag och har gjort det i 13 år (wow vad vi bryr oss), haha umgås med vänner är något nästan alla gör så det var inte heller något nytt. Känner att jag bör avsluta detta inlägg nu innan det blir för cringe.

Puss, heeidåå

Likes

Comments