Facebook
Instagram
Blogkeen
Nouw

Tufft pt pass med Jesper uppvärmning sedan stega upp till mitt Max 140kg där gjorde jag 3 reps kändes lätt .

Sedan 20 st KB svingar på 40kg varje minut i 5 min . Efter det rygg lyft och en rygg och lats övning avsluta med Assault AirBike .

Gött tränings pass .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

 • 18 Readers

Likes

Comments

Emma och Felicia mina döttrar var med och hoppade i påskhoppet Helsingborg . Emma började Ld 80cm som hon nollade . Sedan hoppade hon 90 cm 2 fas där rev hon i grunden men kanon bra rundor . Det var hennes första tävling .

Felicia hoppade La 1meter med Giovanna hon tog det lugnt men kom ändå 9 plats fin runda . Sedan hoppade hon Msvb 110 cm gick också bra men ett litet pet synd för Felicia hade en enormt bra tid så hade hon inte petat så hade det varit vinst 😥.

Söndagen hoppade Felicia Msvb 110 cm 2 fas gick också kanon men även ett pet där i fas 2 synd även där en super grym tid så även där hade hon vunnit om inte det var en bom ner .

Vad säger man om denna ponny Giovanna likheter finns med Peter Fredrikssons All in . Sedan vi fick denna poetic så har hon bara tappat några bommar . Endast 8 år hunnit med att få föl så är i tävling sammanhang 7 år .

Ska tävla SM som 8 åring Felicia har bara hoppat några få elithoppningar Msvb och fått placeringar och nästan på gränsen att vinna 2 Msvb tävlingar impad är ordet .

Vi fam berndtsson älskar denna ponny i dag måndag var hon busigare än vanligt Giovanna efter en sådan Helg är hon piggare än någonsin grymt .

Ha en bra måndag alla vänner nästa tävling Emma ska hoppa i Kungsbacka nästa helg .

 • 43 Readers

Likes

Comments

Tjenare!

Idag var det dags för marklyft pass nr:2

5x72,5

5x90

3x125

3x145

10x162,5

Efter det körde jag 5 set Power Cleans

Därefter 3 st set Finnen

Avslutade med 5x10 roll outs i TRX

Bosse körde axelpasset idag då han ligger en dag före mig.

Likes

Comments

Träning är bra även om man rider mycket . Felicia försöker träna med mig och i bland med Jeppe så mycket hon hinner med . Det är jeppe som gör min Christers och Felicias programmering .

I morgon är det tidig upp gång typ 04:30 vi skall på hopptävling i Helsingborg med båda mina döttrar Felicia och Emma . Även Matilda min andra dotter hänger med som stöd och hjälper oss med båda hästarna .

Så i morgon blir det ingen styrketräning . I stället kan vi hoppas på någon fin medalj eller rosett . Har även lagt ut en film från mitt och Felicias sista pass i hop .

Så jag hoppas det går bra i morgon så jag kan göra en riktigt bra film med båda döttrarna på pris pallen 🇸🇪🐎

Ha en riktigt bra helg alla vänner 💕

 • 55 Readers

Likes

Comments

Idag var det dags för andra passet knäböj av totalt 4 st

72,5x5

90x5

107,5x3

125x3

145x3

162,5x3

Kändes tungt idag redan på uppvärmningen troligtvis för att jag ätit och sovit dåligt senaste dagarna

Resten av övningarna var samma som förra veckans pass, nästa vecka ökar vi vikten ytterligare och tanken är att jag ska köra ett sista set med max antal reps som jag klarar av på 170 kg.

Imorgon är det bröst !

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪Bochristerz💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Likes

Comments

Kändes bra med knäböjer i dag en liten ökning från förra vecka. Felicia var med och körde pt passet med Jeppe . Nästa vecka blir det ytterligare ökning . Skall försöka jobba på att komma lite djupare i knäböjen . Men det får vi ta nästa vecka .

I morgon är det bröst pass som gäller det är bara att bita i hop och köra lär nog få duktig tränings verk i benen i morgon .


Ha det bäst alla tränings kompisar ❤️

 • 50 Readers

Likes

Comments

En andra placering i lagtävlingen omgång 2 första omgången vann skedala . Så de ligger delad 1 placerade med halmstad inför sista hoppningen som blir i Billdal . Den hoppning kommer att gå i msvb .

Det är den sista hopp tävlingen för laget av alla lag går de 2 första lagen till SM .

Vill bara beskriva lite om den fina poetic Giovanna .
En grymt duktig ponny felfri genom lag tävlingen . Sedan vi köpte henne har hon enbart haft 4 fel i tävlings sammanhang . Hon är 8 år och även hunnit med att få ett föl som gör att hon är ett år efter i tävlings samman hang . Hennes pappa poetic justic hoppa elit 155 cm var 152 i mankhöjd grym spänst i kroppen detta har giggi eller Giovanna också .


Även kvalad till SM nu kanske även till lag SM .


Ha det bra alla tävlings vänner . I morgon skall jag och Felicia träna för cooch Jesper ❤️

 • 60 Readers

Likes

Comments

Fredag mys med Jeppe & lina . Uppvärmning rodd sedan släde 10 varv . Efter passet hängde vi lite i boxen det var jätte trevligt mycket skratt och många på hopp . Bland annat tävling i Max vad pressar 😱.

Så vi får se om man orkar gå i trapper på lördag . Lördag är det även lagtävling ponny elit omg 2 skall bli spännande att se hur det går för skedala de vann omg 1 över halmstad i en spännande omhoppning .

Träning lördag marklyft står på passet Christer jag och Felicia min dotter kommer med som vanligt en liten film från detta under lördagen .

Ha en under bar dag mina vänner ❤️❤️

 • 79 Readers

Likes

Comments

Tjo!!

Igår var det dags för bröstpasset, såg fram emot det då jag alltid varit ganska stark där. Det märktes att jag varit borta ett tag för det gick åt helvete, inte alls nöjd då jag räknat med att kunna köra mycket tyngre.

Men det kommer nog snart tillbaks.

Passet överlag kändes bra, det var lagom jobbigt men kände ändå att jag var trött och hade jobbat igenom musklerna ordentligt när vi var klara.

Däremot så var benen inte med mig alls igår, sjukt tunga efter onsdagens benpass och idag sätter nog träningsvärken i ordentligt så det är väl bara att ta fram linimentet igen och försöka ge sig ut en promenad. Tur att man har hunden som sällskap

Nu är det två dagars vila, på söndag är det dags för marklyft, måndag pressar sen börjar vi om igen på onsdag!

Imorgon är det barnens aktiviteter som står på schemat för både mig och Bosse, Felicia hoppar andra omgången av Div. Elit i ponnyallsvenskan som går på Halmstad Fältrittklubb. Dominique ska iväg på en veckas läger till Skyrup i skåne så det blir en liten utflykt.

Självklart filmade vi lite från gårdagens pass!

 • Bänk

45 kg x 5

57,5 kg x 5

70 kg x 5

75 kg x 5

87,5 kg x 5

90 kg x 6 ( skulle egentligen kört på 97,5 men kände att det blev för tungt så fick gå ner)

 • Hantel Press

25 kg x 10 - 5 sett

 • Liggande Hantelrodd

17 kg x 10 - 3 sett

 • Pulldowns

15 kg x 15 - 2 sett

 • Pushdowns
20 kg x 15 - 2 sett


💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪BoChristerz💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪


Likes

Comments