Åkte till en kompis kl 22.30 och drog sen vidare till macken och köpte en STOOOR kaffe för jag va så jävla sugen... kom s3al på att jag ska upp imorgon kl 5.45... hur tänkte jag med den kaffe egentligen. Kommer nog inte lyckas sova inatt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland tänker jag "haha fan va alla är lättlurade!" men egentligen så är de jag som ljuger både för mig själv och för andra. Jag säger nästan alltid när jag träffar någon som frågar hur de är "jodå de är bra, själv då?" fast att jag vet innerst inne att de inte är så bra. och dedär "själv då?" säger man fort därefter för att slippa fler jobbiga frågor. Folk som annars bara vill riva upp allt inom mig och nästintill drar orden ur mig av nyfikenhet, eller kanske för att dem faktiskt bryr sig och vill hjälpa mig, va vet jag... Allt kan förändras så fort, under en timme, under en dag, under en vecka osv... Men alla vägar har väl sitt pris... Även om man kommer sist.

Likes

Comments

Svårt att sova om nätterna. Sover mellan 4-6 h varje kväll och känner mig aldrig riktigt utvilad. De enda jag vill är att få somna så man slipper allt för en stund men de är tankarna som styr och förstör min sömn... Sen när jag kommer hem efter skolan så ska jag städa och tvätta. Och rensa ut bland gammalt skit som ligger och skräpar överallt.

Likes

Comments

Ibland känns de som att allt man bär inom sig bara blir för mycket och till slut vill man bara spy upp alla känslor och tankar. Jag har sista tiden börjat tänka mycket på vissa saker, som jag inte vill tänka på... Att så ofta få gå runt med en klump i magen, aldrig kunna somna på natten för allt snurrar, aldrig våga göra vissa saker för man är rädd för någon konstig magkänsla, aldrig våga förlåt sig själv eller andra, aldrig få bli betrodd. Ja de finns mycket att nämna och allt just nu är så fel.

Likes

Comments

Hej alla. Jag tror alla känner till den där känslan när hjärtat säger att nått är rätt men hjärnan säger att det är fel. Man står mellan två olika känslor där den ena känns så jävla rätt med den andra säger att det är helt fel. Just där emellan står jag nu, mitt hjärta tycker en sak och min hjärna en annan. Men vilken känsla är rätt och vilket beslut ska man ta. Hur jag än gör så blir valet i slutänden fel. För detta beslut handlar även om andra människor. Och va dem tycker eller va deras beslut blir kan inte jag avgöra.

Likes

Comments

Idag blev de att fixa med Darten! Inte det roligaste arbetet men ju mer man gör ju mer kan man bocka av från listan! Nu kör vi stenhårt!


Likes

Comments

Halloj alla! I lördags fick jag äran att köra denna fina bilen på cruisingen i Karlskrona. Hade en sjukt rolig kväll/natt med underbart folk och många skratt. När man väl fick se alla fina bilar där inne blev man sjukt taggad på att nu börja fixa iordning sin egna bil! Och ska faktiskt redan börja idag efter skolan! Har de så skriver jag senare!

Likes

Comments

Hej alla. Sista tiden har jag tänkt mycket på vilka som faktiskt är riktiga vänner, sådana som alltid finns där och som vill mig väl. De har hänt mycket i mitt liv under bara några år... Och efter allt skit som hänt så trodde jag de sista som skulle hända va att folk stängde mig ute. Och de är precis va många gjort... Dem stämplade mig och dömde mig för allt som vatt runt omkring mig... Dem såg aldrig mig som person som stod i mitten av allt och kämpade på för att ta mig ut. När jag väl lyckades slå mig bort från allt skit så va alla famnar stängda... Ingen brydde sig länge. Folk slutade svara mig och i deras ögon va jag nu mera luft... Va gjorde jag för fel? Eller såg ni bara till den skiten som va runtomkring mig... Jag drömmer alltid om ett bättre liv där jag älskas för den jag är och folk inte dömer en efter ens förflutna...

Likes

Comments

Hej alla. Har ju inte mått så bra på sista tiden och nu har det verkligen gått neråt. Åt ingenting på två dagar av den anledningen att jag inte hade någon matlust alls, sen därefter åkte jag iväg på fest, vilket slutade med att dagen efter festen så föll jag ihop på toalett golvet hemma hos farmor och svimmade... Fick mig dock en rejäl tankeställare att börja äta ORDENTLIGT så detta inte händer igen. Ikväll blir de bara att slappa i sängen framför en film! Hare alla!


Likes

Comments

Hej alla. Blev verkligen inte som planerat med att få upp minst ett inlägg om dan. Efter de inlägget så hände så extremt mycket i mitt liv och allt vändes upp och ner. Och nu ligger man här och försöker sova men tankarna börjar snurra och jag får absolut ingen ro att sova, så ska sätta mig i bilen och köra en runda så jag kan sitta och tänka lite. Har ni nånsin känt känslan att ni bara vill brista ut i gråt men att de inte går? Den känslan har jag nu... Vill bara kunna glömma och gå vidare men de är lättare sagt än gjort....


Likes

Comments