Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag har varit en heldag med bara massa resande. Jag har tagit mig till skara för en grupp audition på skara sommarland för att se om det blir något sommar jobb där i år.  Dock är jag rätt säker på att det inte kommer att hända för jag var så nervös. Kändes som att varje ben o allt annat som finns i kroppen skulle hoppa ut ur mig. Hade det vart möjligt hade det varit precis det som hade hänt. Nu är jag iallafall helt slutkörd och jag bara väntar på att få äta kvällsmat och sova.

​​ Är inte alls taggad på skolan imorgon heller då jag fortfarande inte känner mig stabil och det har varit en del sömnlösa nätter men en måste ju... 

Likes

Comments

går upp kl 3 och plattar håret. ångesten är helt och allt jag vill göra är sova några timmar till innan skolan
oklart om det kommer ske men till den mysiga filmen jag just satte på får man hoppas!

Likes

Comments

Likes

Comments

feeling a little. ja nånting idag. 
plugg stod på schema men sköt upp det för att träna. kommer hem tänker då fan ska jag ta tag i plugget men kände mig lite nostalgisk så iställer sätter jag på en gullig barnfilm. plugget får vänta helt enkelt.
smart linnea. inte så värst ändå.

Likes

Comments

Idag är en dag jag saknar detta lite extra mycket. Den mysiga poolen, det vackra vattnet dom fina vännerna o tiden i detta landet.
BORT MED KYLAN O LITE MER AV DETTA NU TACK!!!!!!

Likes

Comments

feeling like. oklart.
idag är en dag med mycket blandade känslor. starka känslor. så kvällen får räddas med en bra film och mys hemma bara. helt tom i huvudet idag fast ändå så rörig.

Likes

Comments

fredagsmys när det är som bäst bara hemmakväll med peterpan god mat och världens bästa pappa. helt underbart

Likes

Comments

Idag vaknade jag och kände inte alls den fredags känsla som jag brukar göra. Jag ville verkligen inte resa mig upp ur sängen och allt mindre ville jag till skolan. Alla tankar bara snurrar runt och jag känner mig inte alls stabil men alla dagar kan ju inte vara bra liksom. Sen har ju bara dagen börjat och hoppas verkligen humöret hinner vända. Det är ju helg!!
Kom iallafall upp och sitter nu på bussen till skolan. Det är ju alltid någonting.


Likes

Comments

loving this.
myser ner mig rejält till detta enda rätta denna efter middag

Likes

Comments