Hej alla ni som läser detta!
Jag har inte vägt mig på flera veckor, kanske månader. Jag är orolig över vad vågen ska visa och att jag då kommer få så sjukt mycket ångest över det. Jag äter inte mer än vanligt, ine heller mindre än vanligt. Vilket borde innebära att jag ligger på samma vikt som tidigare...eller?
Jag tnker ta det lugnt med tränandet tills 1 januari så jag börjar mitt nyårslöfte som kommer vara att gå ner 20 kilo. Är det mycket kanske ni undrar, men jag tycker inte det! Det är ett rimligt mål, för då skulle jag liggs på runt 60 kg, vilket då är en "normal vikt" inom BMI-skalan. Jag vill ju som bloggens namn antyder, gå ner så pass mycket att jag har BMI 18. Men en sak i taget.

Ses efter nyår!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför varför varför???
Jag äter knappt någonting och ändå går jag upp i vikt... Jag orkar snart inte mer.

AKTUELL VIKT:

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75
74
75
76
76
78

MÅL:
51

Likes

Comments

Jag sitter här och dricker vin och känner mig meningslös... Jag känner att ingenting spelar någon roll typ. Jaja, bara att väga sig. *Väger mig* Suck, 76 kg, ingen viktnedgång denhär veckan heller. Men men, bara att kämpa mera och gå till gymmet och låta svetten rinna!


AKTUELL VIKT:

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75
74
75
76
76

MÅL:
51

Likes

Comments

Hej alla fina. Idag är det måndag och dags för invägnig igen. Jag är alltid lika nervös. Nej, nu gör jag det bara... *väger mig* Nej. Nej. Nej. Varför? Jag har ju knappt ätit någonting (jag har visserligen inte tränat någonting men har det verkligen en så stor inverkan?). Jaja, nya tag imorgon.

AKTUELL VIKT:

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75
74
75
76

MÅL:
51

Likes

Comments

Hallå alla ni som läser detta! Jag bara måste säga att jag har varit så stolt över mig själv den senaste veckan. Jag har varit iväg och tränat tre gånger och ätit hälsosamt. Nu är det bara invägningen kvar, som jag hoppas ska ha ett lägre nummer (som alltid), men jag är nervös. Jaja, ingen idé att dra ut på det längre... *Väger mig* ... FUCK. Nej, fy fan. Jag dränker mig i vin pga detta nederlag. Jag vet att det inte är bra, men vet inte vad jag ska göra. HEJDÅ

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75
74
​75

MÅL:
51

Likes

Comments

Idag firade jag mon mormor som fyllde 75. Som alltid träffades släkten hemma hos henne för att fira, prata och äta. Det hade dukats upp EN MASSA fikabröd och självklart, som alltid, tog jag av allt för att vara hövlig. Jag kände hur magen började svälla och jag fick verkligen kämpa för att få ner den sista kakan. Egentligen skulle jag bara ha sagt ifrån och nöjt mig med en kopp kaffe, men jag kunde inte. Jag var så rädd att mormor skulle bli ledsen eftersom hon hade stått och bakat så mycket. Efter några timmar åkte jag hem och kände att ångesten kröp allt närmre. Jag visste vad jag var tvungen att göra. TRÄNA. Jag var egentligen ganska trött och skulle ha gått och lagt mig istället, men jag hade bestämt mig för att jag skulle träna. Så jag bytte om till träningskläder och gick iväg till gymmet. Det blev 20 minuter på löpbandet och jag kände hur svätten rann. Bra. Imorgon blir det invägning och jag BER om att vågen inte visar en högre siffra än förra veckan. AMEN.

Likes

Comments

Innan jag ställer mig på vågen ber jag till Gud att det antingen står ett lägre nummer, eller åtminstånde samma vikt som veckan innan. Jag tränade bara en gång förra veckan, vilket jag är rädd ska framträda på vågen. Nej, andas.... Nu är det dags. Denna vecka väger jag:


74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75
74

MÅL:
51


YES! Ett kilo mindre! Detta ska firas med ett glas vin...eller två.

STAY FOCUSED, Love Jenna


Likes

Comments

Idag har jag mått väldigt dåligt... Så pass dåligt att min läkare vill lägga in mig på psyket. Men jag sa nej. Tur var väl det för just nu mår jag väldigt, VÄLDIGT bra, och detta på grund av vad vågen visar! 75 kg, SJUTTIOFEM! Det går åt rätt håll!

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77
75

MÅL:
51

Likes

Comments

Så var det dags för invägning igen. Och jag kan meddela er att JAG HAR FORTSATT VIKTNEDGÅNG. Jippi!
Jag har som sagt börjat gymma nu också, vilket kan vara en bidragande faktor till att min vikt går nedåt. Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Har det bra alla ni som kämpar!


VIKT:

74,4
75
76,2
78
80
83
78
77

MÅL:
51

Likes

Comments

Idag har jag varit på gymmet för första gången på väldigt länge. Jag gick dit kl. 21.oo då jag gissade att det inte skulle vara så mycket folk där, och det var det inte heller. Hela lokalen var tom sånär på en tjej som just skulle gå. Jag gick in i omklädningsrumet och gjorde i ordning mig och gick in i ett av träningsrumen. Jag har aldrig sprungit på ett löpband förut men jag tänkte att jag skulle prova det nu när det faktiskt var ledigt. Så jag ställde mig på löpbandet och började springa. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara (det förvånade mig lite faktiskt). Jag kände att jag kunde springa hur länge som helst! Med musik i öronen så var det bara jag och låten Feel it in your heart. Och det gjorde jag verkligen, kände det i hjärtat alltså. Jag mådde så bra där på löpbandet, jag vill verkligen inte sluta springa. Men efter en halvtimme så slutade jag ändå. Jag kände att jag skulle börja min träning smått och successivt träna hårdare. Nu ska jag vila och går till gymmet först igen på måndag, DÅ DET OCKSÅ ÄR INVÄGNING. Häng med tills på måndag dag och se ifall vågen fortsätter att visa en lägre nummer...

Likes

Comments