I Lördags var det exakt 6 månader to go till the big day & igår lagom halvtrötta försökte vi öva lite dans i vardagsrummet. Gick sådär kan jag erkänna, men kul är det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh vad de sommardagarna var magiska som jag och min hubby åkte runt och tittade på kyrkor. Utan någon planerad rutt eller tid att passa brummade vi runt i vår lilla merca (Läs Honda) och solens strålar glimmade så fint över Skånes åkrar. Varthän vi såg kyrktorn åkte vi. Det magiska med detta antar jag var en blandning mellan det historiska perspektivet bakom varje kyrka, att vi var ensamma och blandat med pirret i magen över att vara nyförlovade.

Efter att ha tittat på x antal kyrkor så förlorar alla saker i sinomtid sin forna glans. Så även denna dag. Vi var trötta, slitna och ganska hungriga när vi besökt en del kyrkor som vid första anblick såg väldigt vackra ut men som när man kom närmre, kunde se att fasaden var skitig och sprucken.

Efterhand skaffar man sig också lite preferenser; vore det inte fint med en vit kyrka? Vore väl kul att gifta sig i en kyrka som ingen annan vi känner gift sig i? Vore det inte fint med dubbeldörrar? Vore det inte bra om gårdsplanen utanför är så stor så att alla gäster kan få plats att stå där? osv. Mot slutet när vi tittade på Södra Åkarps kyrka, som min kusin gifte sig i, så var vi ganska trötta. Denna kyrkan är magisk (!!) men... då var det ju inte "vår" kyrka... Nu kör vi hem sa vi. Men så såg vi ett vitt kyrktorn över ängarna när vi försökte hitta tillbaka till de lite större vägarna. Amen älskling, ska vi inte titta iallafall? Det gjorde vi!


Mer om det...

​En bild från dagen...

Likes

Comments

​Yes, som rubriken lyder kommer jag i denna kategori, allt eftersom, att lägga ut vad jag skapat till bröllopet. Eftersom jag har ett personligt intresse för det kreativa skapandet så gör jag alla trycksaker själv. Det skär lite i hjärtat eftersom jag gärna velat skicka allt till tryck men min kunskap säger till mig att det hade blivit så mycket dyrare i längden att skapa nya klichéer för varje produkt som ja sen bara ska ha några få av (få i tryckeriets värld).  Missförstå mig inte för det hade kanske gått jämnt upp att välja en alldaglig klar design och få det gjort. Men jag vill pilla och ändra själv. Så förutom den ofantliga tiden jag lägger ner så blir det billigare att skriva ut själv på vanlig skrivare. Med ett finare papper 220 gram eller liknande så blir det mycket bra iallafall.


Eftersom jag helst inte vill avslöja och visa ännu så väntar jag med att lägga upp bilder :)

Likes

Comments

Oavsett om man vill gå crazy med sitt bröllopsplanerande eller inte så är planering A & O. Jag vet att jag fått höra många gånger att det inte är hela världen med alla detaljer. -Nä det är det inte men... om jag nu ska gifta mig EN enda gång (vilket är mina grundvärderingar och 100% fulla tro) då vill jag faktiskt gå in på alla detaljer som om min slöja ska vara 2 eller 2,5 m eller om sidenbandet nu verkligen är i samma nyans som ballongerna eller vad det nu kan vara. MEN framförallt så är planering A & O eftersom du kommer glömma vad du tänkt på eller hur du nu tänkt inspireras av den där pinterest bilden.

MEN framförallt för att du/ni behöver tid att tänka. Tänka på alla intryck och alla val som skall göras. För om du är precis som jag du vet alltid vad du vill så lovar jag dig att när det kommer till denna dag, den ENDA, då kommer du ifrågasätta om varje detalj är rätt.


Ett litet tips för att hålla koll på det mest väsentliga finner ni här... det går att skriva ut på en vanlig skrivare och laddas ner som PDF.Likes

Comments

​Vem är jag?

Jag är 25 år, förlovad med min hubby sedan 2015-04-18, har en kandidatexamen i projektledning och marknadsföring, haft oändligt många bloggar tidigare (dock utan syfte & mål), planeringsfreak, detaljnörd, arbetat som projektledare och marknadskoordinator. Är från Skåneland och har ett svagt hjärta för min hund Balto som är en eurasier.

Likes

Comments

Jag har länge funderat över att börja blogga om vårt kommande bröllop. Varför? 

-Jo eftersom att jag... 1) vill kunna gå tillbaka och läsa igenom alla tankar, 2) Ett sätt att verifiera pinterest/funderingar/justeringar och samla detta på ett ställe & 3) På grund av alla nyfikna som vill frågar mig (vilket är jättekul!) men jag glömmer tyvärr bort vad jag gjort och gör eftersom det är x antal detaljer i detta drömprojektet.


Såå, därför hoppas jag på att bloggen kan bli den ultimata samlingsplatsen för det och att alla som vill & är intresserade av detaljer och tankar kring bröllopet följer mig här via text och bild.

Likes

Comments

Nouw Magazine