Visst är det helt fantastiskt roligt att ta den perfekta bilden med rätt ljus och allt men ibland tillåter varken vädret eller humöret (syns på bilden). sådana dagar finns gott om men folk pratar sällan om dessa dagar. Jag antar att det beror på att man inte tycker att man har så mycket att erbjuda världen.

Folk säger att man ska ta vara på alla bra dagar och fina tillfällen men jag tycker att man även måste ta vara på dessa dagar man varken kallar dåliga eller bra. allt bara flyter på, inget är varken bra eller dåligt.

Dessa dagar eller även de absolut sämsta dagar man har, gör så att när man får en sjukt bra dag så uppskattar man den ännu mer. Försöker man bara acceptera hur läget är för tillfället så klarar man det mesta.

K.A

Likes

Comments

Jaha, första inlägget ever. Vad skriver man? Hur gör man? Hur ska detta gå? Så många frågor som jag inte kan svara på.

Jag kan ju börja med att berätta om bilden åvanför som jag tog när jag var ute med min hund Ester för ett tag sedan (hon syns en aning på kortet) . Hon är av rasen flat coated retriever om någon vill veta😊 hon har en hög svans vilket hon har fått minuspoäng för på utställningar men ska jag vara ärlig så tycker jag bara att hon ser glad ut. Sveriges enligt mig sötaste och gosigaste vovve😊

Jag gillar naturen och dess vackra färger. Jag älskar att ta naturbilder när man får till det där perfekta ljuset på naturlig väg och kunna förmedla någon slags känsla i ett foto. Det är en liten kärlek jag har. Det kommer utan tvekan att komma fler kort från naturen framöver!

Någonting jag verkligen tycker om mer är att skapa och vara kreativ vilket jag gör genom att måla tavlor och även "skräck-sminkningar" men latex och hela köret. Jag har inte gått någon utbilningar på varken målandet eller sminkningarna utan självlärd och har det som en hobby och ett sätt att fly stress.

Nä men nu avslutar jag väl de första inlägget för att spara lite på "spänningen"😊

// K.A

Jag var bara tvungen att lägga till en till bild på Ester❤

Här är ett exempel på de sminkningar jag gör!

Likes

Comments