Header

Hej alla glada!

Jag och en av mina vänner satt och diskuterade om hur mycket socker det är i allt och i slutändan kom vi fram till att vi ville köra en socker-detox under hela maj. Idén verkade bra i början och nu när nästan hälften av tiden har gått så känns det fortfarande bra. Är piggare än vanligt och mår faktiskt riktigt bra.

Idag till lunch blev det stor smoothie men banan, mango, spenat och oatley havre yougurt (särskrivning jag vet men kom inte ihåg vad det heter) och en proteinbar jag hade hemma.

Nu ska jag faktisk verkligen försöka att blogga dagligen. I promise!!

Puss

Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

livsuppdatering

Halloj!

Igår åkte jag och min kompis Linda till Tuna Park för en välbehövd shopping tur fylld med tjejsnack och lite catching up.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att äta lunch. Jag åt thai-buffé, vilken var supergott! Det fanns inre jättemycket vego att välja på med fick ta det som fanns vilket räckte gott och väl.

Shoppade lite påfyllning på sminkprodukter och lite annat kul. Men allt som allt var hela dagen jättebra.

Kram
-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering

Hej!

Ni undrar säkert varför jag har kommit till liv helt plötsligt och varför jag har bestämt mig för att lägga upp bilder på mig själv.

Jo men till och börja med så har jag en ny mobil vilket gör att jag kan faktiskt använda appen, förut så funkade inte appen på min mobil, det gick inte att lägga upp bilder. Så nu när jag kan använda min mobil blir det lite smidigare att blogga, och kunna ha bilder i mina inlägg. Annars har jag fått tagit kort med kameran och sen vart tvungen att överföra alla foton osv för att lägga upp och det blir väldigt omständigt efter ett tag.

Så jag har valt att visa hur jag ser ut för att det är lite kul att kunna lägga upp bilder på mig också. Typ den enda anledningen.

Så nu kommer det ändras lite här. Nu kommer jag börja lägga upp mer inlägg och mer casual inlägg och mina vardagar.

Hoppas ni fortfarande vill hänga på!

Kram
-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering

Hej nördar!
Testning testning...
Nu har jag laddat ner appen igen och hoppas verkligen att detta funkar. Vi var tvungna att lämna in datorn innan sommarn i skolan så har inte haft en dator som jag kunnat blogga med. Men ska imorn skriva om London och hur det var!
Tills nästa gång
Hare' bra
-blue

Likes

Comments

livsuppdatering

​Hej nördar!

Oj.. det var länge sedan. Jag har ingen ursäkt till varför jag inte ens har vart inne här sedan april. Jag kan skylla på att jag inte hade någon motivation men det tänker jag inte göra. Jag har inte orkat försöka faktiskt. Jag hade två inlägg förberedda som skulle upp här på bloggen med hjälp av min mobil men appen ville inte funka och då orkade jag inte släpa fram datorn för att göra om allt. Lite tråkigt men sant. Jag har återigen gjort ett tappert försök och laddat ner appen i hopp om att de ska funka denna gång. Vi får hålla tummarna.

Till nästa gång 

Hare' bra

-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering

​Hej nördar!

Nu så är det snart två månader sedan som jag ens la upp ett inlägg här vilket är ganska sjukt at tänka på. Jag har inte kunnat eller haft tid helt ärligt. Jag är LJR i CISV i den staden jag är med i och med den posten så kommer ett visst ansvar, och jag har vart på årsmöte, planerat helgläger och har haft massor i skolan och där emellan ska jag sova, träna och hinna med ett eller annat styrelsemöte och dessutom hinna blogga. Så det är därför jag har tagit en sån här lång paus. 

Men en ny sak i mitt liv. Jag har blivit vegetarian och med det kommer mycket mer eget mat ansvar och det är något som jag kommer återkomma ganska ofta här nu tror jag. Jag ska försöka göra så mycket mat inglägg som möjligt för att det är en så aktuell del i mitt liv just nu. 

Jag hoppas att ni fortfarande vill läsa min blogg och tycker att jag skriver om intressanta saker. Så ses vi nästa inlägg

Tills nästa gång

Hare' bra 

-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering

​Hej nördar!

Nu är klockan 2.00 på morgonen och jag ska upp om 4 timmar. Idag när jag skulle lägga mig så var jag inte trött. Min hjärna var uppe i högvarv. Den är det fortfarande. Jag förstår inte vad som håller mig vaken. Jag är trött och vill sova men jag kan inte somna. Jag vet gott och väl att jag kommer vara helt slut imorn men så får det bli denna gång. Jag har legat här och tänkt men nu har jag gett upp. Jag får bara sluta försöka sova oc bara vänta. Men det är väntan som är jobbig. Jag vill sova och jag vet att jag behöver sova men jag kan inte sova. Det är det som är så frustrerande i just denna situation. Jag vet vad jag behöver och vill men jag kan inte göra något. Dessa situationer gör mig nästan gråtfärdig, hur konstigt det än låter. Jag ligger och föreställer mig hur jobbigt det kommer vara imorn och frustrationen är outhärdlig. Jag blir nästan irriterad på mig själv för att jag blir så upprörd för ingenting. Så nu ska jag sluta babbla. 

Tills nästa gång

Hare' bra 

-Blue 

Likes

Comments

Get healty with me, Mat/bakning

Hej nördar!

Idag tänkte jag visa er vad jag brukar göra för att alltid äta en stor och bra frukost. Som ni kanske har hört så är frukosten det viktigaste målet på dagen. Och ni som inte har hört det förut så är det därför att tex hålla blodsockret på en bra nivå och för att det är energin du får i dig under frukosten som bestämmer hur din energi nivå kommer se ut under dagen. Och om ni får en bra start på dagen så är det mindre chans att ni köper något att äta på innan lunchen.

Så det jag alltid gör är att göra frukosten dagen innan. Detta sparar tid på morgonen och då vet du att du alltid får i dig en ordentlig frukost. Några tips för vad man kan göra dagen innan är tex kokta/stekta, ägg, pannkakor eller smoothies. Så det jag brukar göra när jag förbereder min frukost dagen innan.

Så här om dagen gjorde jag en smoothie på en banan, björnbär, hallon, blåbär och mandelmjölk. Jag brukar ha i havregryn om jag gör smoothien direkt på morgonen men det funkar inte om man ställer den i kylen över natten då den smakar havre. Men det är ett av mina tips på vad man kan göra.

Den andra grejen jag brukar göra är att koka ägg eller steka ägg. Ägg mättar och tas väldigt bra upp av kroppen. Och denna gång hade jag potatis och lax bitar på äggen.

​Detta var lite tips från mig 

Tills nästa gång

Hare' bra

-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering

Hej nördar!

Idag när jag kom hem så hade mamma gått till ett konditori och köpt semlor till mig och min bror. Jag har aldrig riktigt gillat mandelmassa så varje år har vi gjort egna semlor till mig med tex mosad banan i men i år blev det en semla med vaniljkräm i. Så när jag kom hem blev det fikamys med familjen.

​Tills nästa gång 

Hare' bra 

-Blue

Likes

Comments

livsuppdatering, Upplevelser

Hej nördar!

Vet ni vad jag kom hem till idag?

Jo, kommer ni ihåg ganska nyligen när jag skrev om min nya almanacka? Jo den låg på bordet när jag kom hem. Jag har inte vart så taggad för en sak sedan jag fick mitt stativ i julas. Och det säger mycket. ÄNTLIGEN kommer jag ha lite koll på hur mitt liv ser ut vilket är väldigt skönt. Så här är min skönhet.

​Tills nästa gång 

Hare' bra 

-Blue

Likes

Comments