Andra tofsen ever! som jag får sätta upp och den får vara kvar . Den ör inte vacker men praktisk 😍

Detta är nya intresset, hon var betydligt mer tålmodig än jag hade tänkt mig. Vad gör era 2-åringar? Vi har ingen aning om vad vi ska köpa i julklapp 😐

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man brukar säga att julen är barnens högtid men vad jobbigt det måste vara att vara barn under julen. ALLT handlar om väntan, väntan på att öppna luckor, väntan på julgran, väntan på tomten, väntan på julklappar, väntan på att få tända adventskjusen. Dessutom väntar våra barn på mormor och morfar som kommer hem på lördag efter att ha varit i Thailand i nästan sex veckor. Vi har i alla fall fixat granen 😊

Dock byter kulorna plats typ 40-18 gånger i minuten och glittret ligger inte alls där det ska. Katten gillar den också 😊

Jag är helt såld på årets julkalender. Sitter själv och tittar, barnen är lite små för att hänga med. Jag hoppas det är några barn i skolan som kollar så vi kan diskutera

på måndag😊

Likes

Comments

Vår vackra Bruno tycker hans unga inneboende stökar ner för mycket. Att de också låter mycket gör dem heller till favoriter.

Likes

Comments

Klockan är strax innan fyra på natten, för 10 år sen kunde man komma hem från krogen vid den här tiden. Ni vet sådär lycklig efter en kul kväll bland vänner. Nu för tiden vaknar man av att 2-åringen hostar och hostar. Hon ropade och jag gick in till henne, möts av den där bekanta lukten. Man tänker! Bajs! Nu! När! Åhhh! Ibland längtar jag till det där förr. Eller iaf efter valmöjligheten att välja en hel natts sömn.

Likes

Comments

Det börjar bli många nätter nu som jag har haft svårt.att sova. Får för mig att jag är kissnödig. Barnen har varit sjuka och vaknat. Det börjar ta ut sin rätt. Jag känner mig grinig, pms veckan är på ingång jag har dock börjat med medicineringen i tid så jag hoppas på en lugn vecka utan svackor och mörker.

Jag är en av dem som äter antidepressiva från ägglossning fram till mens. Detta hjälper mig att få en vardag som alla.mår bra av, både jag och min familj. Tabletterna gör att jag kan fungera på jobbet. Jag ör så tacksam för att jag har fått hjälp. Det var ett stort steg att söka hjälp. Det är tack vare barnen, jag vill kunna vara en bättre mamma till dem. Efter barnen har jag förstått att jag ör rätt hormonkänslig. Lustigt det där, att inte tåla sina egna hormoner.. Haha, man känner sig lite defekt 😊

Nu är det sängen som kallar! Sov sött!

Likes

Comments

Idag är jag på ett jättespännande seminarium som handlar om delaktighet och tillgänglighet i mötet mellan elever och lörmiljöer. Känner genast att vi har så mycket att arbeta med på min skola. Framförallt så måste vi normkritiskt granska hur vi tänker kring tillgänglighet för alla.

Om man tittar på bilden till höger ser man ökningen av barn i Solna fritidshem från 80-talet till nu. Skrämmande! Undrar hur barn påverkas av att vara så många i så trånga lokaler? Försöker man hävda sig för att överleva gruppen? Detta är frågor jag ställer mig alltför ofta och alltför ofta fastnar jag i att jag iaf vill göra ett bra jobb. Att ge barnen en tryggad tillvaro i den mån jag kan. Det är inget lätt yrke jag har valt. Jag påverkas alltför ofta om att jag inte räcker till.

Likes

Comments

När man inser att båda barnen har tröjorna bakofram....

Upptäckte när jag kom hem idag att båda kidsen hade tröjorna bakofram och de hade inte klätt på sig själva. Fantastiskt hur stressande en måndagmorgon kan vara. Jag hade helt glömt bort att förskolan hade föräldraråd imorse så morgonen blev jättestressig. Tur att jag hade lite komptimmar att ta av för det finns inte mycket tid annars. Det har varit vab och sjukdom i flera veckor och omgångar. Nu, peppar, peppar verkar det gå åt rätt håll. Fick dock höra att en kollega kaskadkräktes på skolgården idag och ett barn kräktes i korridoren. Bläää! Hata kräk! Nu håller vi alla tummar och tår för att vi slipper det.

Snart ska jag sova för andra gången, somnade vid nattningen också 😏

Sov gott!

Likes

Comments

Efter en sjukt lång dag så sover barnen äntligen. Tror kanske min stora älskling har somnat också. Kollar Gilmore girls nya avsnitt. Vet inte om jag är hooked än, känns för krystat och uppstyrt.


DIF tog poäng mot Karlskrona, viktigt! Åh, vad jag saknar att gå på hockey. Jag vill men är så skittrött jämt så jag stannar hemma. Man kanske bara borde ta sig i kragen och hänga på,


Nu blir det packa lite Tradera grejer. Smidigt sätt att bli av med grejer det där. Man får en liten slant och nån annan blir glad.


Godkväll gott folk!

Likes

Comments

Jag tyckte det såg lite mysigt ut med snön utanför. Ville springa, behövde springa. Jag insåg i samma minut som jag kom ut på fältet att detta var en urdum ide. Såg inget, motvind heela vägen hem. Efter 4,5 km gav jag upp. Inga tidsrekord denna gång. Jag är glad att jag kom ut. Nu har vi haft adventsmys med vänner och familj. Lilla Alde två veckor var här. Det är nästan så man blir sugen på en till, haha.

Likes

Comments

Testinlägg

November måste vara den deppigaste månaden på hela året. Varje år så längtar jag bort, bort från kylan, gråheten. Den söker sig ända ner i djupet av min själ och gräver ett tomrum. En längtan.

Likes

Comments