​Det är åter igen måndag, en rätt så kass måndag så därför passar en motivational monday bra. Jag känner att en förkylning är på säker ingång tyvärr, jag är less på all den skiten nu men det är inte jag som bestämmer. 

När allt är skit, när allt går emot och det är jobbigt oavsett hur jobbigt så finns det ljusare tider. Istället för att gömma sig under täcket, kliv upp ur sängen. Istället för att känna att berget med "att göra" är övermäktigt och inte ta tag i det så ryck dig i kragen och börja var som helst. Bryter du benet så kan du fortfarande krypa. Använd situationen till din fördel, det är jobbigt jovisst men det bör bli din motivation. Motbevisa dig själv. Livet är bajs om du tillåter det att vara så, livet är underbart om du gör det så. Du är starkare än du tror om du tillåter dig själv att vara det! Med det sagt så tar vi oss an denna vecka också som ett proffs och låter ingen skit stoppa oss!!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yes! Det är ljust nu när jag tidigt som tuppen kommer till jobbet och man mår flera gånger bättre när det är ljust än när det är mörkt. Förra helgen hade jag Alexandra helt för mig själv. Vi hade en heldag på centrum i stan och middag på pinchos som lyx. Det var även melodifestivalen som var mer ett krav att se från Alexandras sida. En bra dag och kväll minsann. Jag erkänner också att jag har lite tulipanfeber, guilty as charged.

Likes

Comments

Jahopp då vart det kallt igen. Nä fy vad jag är less på all förkylning som härjar, snälla sluta! Det är rent sinnessjukt hur det bara går runt och runt. Varför ska vissa gå till jobbet fast än de är sjuka och smitta ner andra människor och så går det runt och biter en i rumpan igen. Sen kom jag på att jag kanske inte ska säga något om saken då jag själv förmodligen är lika skyldig av just denna sak. Men ja, det är dyrt att vara sjuk så då är man "inte sjuk" if you know what I mean. Nä nu vill jag ha sommar, vi hoppar över våren helt enkelt så slipper alla pollenallergiker (jag) må dåligt. Jag menar, årstiderna är redan oreda på så varför ska man ha vår då, vi kan väl lika gärna blanda fritt. Nää men fy så sarkastiskt bitter jag låter. Vad har vi för kul att se fram emot nu då? våffeldagen, mammas födelsedag, melodifestivalen (finalen) inte för att jag följer med så noga men finalen kan man se.  sommartid och ikväll ser jag fram emot att sova för sova är ett av livets bästa grejer (förutom äkta äventyr som är bäst såklart).

Likes

Comments

Äntligen Fredag!!!! Snön har vräkt ner de senaste dagarna, sursnö. Spårigt är det på vägarna, vissa busschaufförer kör som om de stulit bussen också, inte direkt som att folk i den här stan bryr sig så mycket om att anpassa hastigheten efter väglaget precis. Inte hänt så mycket här faktiskt, jobbat och jobbat och det känns som att jag jobbar jämt. Nu är jag ledig i alla fall, skönt med helg! Idag var det riktigt fint ute och dagens äventyr var inte större än att jag for och pantade. Förra helgen var jag ju på dop För mitt kusinbarn Felicia, jättefint dop var det och riktigt trevligt att träffa släkten på min mammas sida. Den här helgen är inget direkt planerat, ska väl ta det lugnt och ta det som det kommer.

Likes

Comments

Fy vad fina tulpaner är, jag är inte riktigt klok. Jag som är värdelös på att ta hand om blommor har nu en orkidé som blommar och tulpaner på bänken. Det ser ju sjukt proffsigt ut också. Har snöat en hel del sen igår och jag är bara less på den här vintern. Kan ju tycka att är det vinter ja då tusan ska det vara VINTER och inte något mellanting men jag bestämmer inte vädret. Tog mig en sväng; en snabb sväng på stan efter jobbet. Det blåste riktigt kallt, köpte lite diverse prylar av behov och kollade in bokrean. Jag som är boksamlare älskar böcker och rea, det blev dock ingen bok idag. Problemet med att samla på böcker är alla bokserier, alla ska helst vara samma typ av bok. Är en bok en pocket och en annan bok av samma serie är en inbunden så blir det fel och samlingen är defekt. Det ska vara samma sort, samma språk och ALLA böcker i serien. Jag ska nog passa på och kolla på nätet, kanske är där jag fyndar stort. Älskar dock att gå i bokhandeln och bläddra och kolla på alla böcker, det är något charmigt, mysigt och mer än ett "klick" att gå omkring och kolla sådär.

Likes

Comments

Helgen var bra, jag fick skotta snö, åka skridskor två dagar i rad och falla ca 5-6 gånger på en och samma dag. Har inte ramlat så mycket på hela denna vinter som då (faktum är att jag inte ramlat alls under hela vintern förens nu, typiskt att min rekord skulle brytas). Enda gången man är tacksam över att ha extra hull på kroppen är när man ramlar. Det blev kalas också och jag sysslade mycket med min nyinköpta dator.

Jag har haft en av de bättre måndagarna än på länge, jag köpte en ny omgång med tulpaner, lagade mat, pluggade och kände mig inte alls energilös snarare som om jag börjat ladda upp ett lager med energi. Vi får se vad veckan har att erbjuda!

Likes

Comments

Helgen var bra, jag såg en disneyfilm med min syster och min mor, lagade pizza, hälsade på hos farmor och farfar. Höjdpunkten under denna helg var två saker... nä nu ljuger jag, tre saker. Pizzan såklart! Farmor och farfars myntsamling som jag fick se var väldigt spännande, tycker sådant är roligt och intressant speciellt om det har en historia att berätta. Jag tog årets och denna vinterns första åktur på isen, fy vad underbart det var! Ovan och lite Bambi aktig kan jag ju lova att man var men efter en stund så kom man in i det igen. Synd att man åker alldeles för sällan, det är något jag önskade jag gjorde oftare, det är lite av en befrielse att ta på sig skridskor och ut på den hala isen och bara åka men det är dock ändå en lika stor befrielse att ta av sig skridskorna efter en lång stund då fötterna börjar bli ömma och känslan att gå på plan mark igen.

Likes

Comments

Måndagar brukar vara dem hemsökta veckodagen just bara för att den kommer efter en helg och betyder att man ska tillbaka från helgens trevligheter till veckans alla måsten och rutiner. Ibland har man en skitdag och behöver en liten "pick me up" så då passar Motivational Monday bra.

Ibland är det motigt och man får bara inte glömma att det är en dag i morgon också, det kanske känns skit nu men det varar inte för evigt. Mycket handlar om attityden. Man kan inte bestämma vad som ska hända men man kan bestämma hur man ska hantera det som händer en. Bestäm er för att ha en bra dag oavsett om det är en måndag eller en fredag!

Likes

Comments

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE SYSTER!  20 år gammal, tänka sig att det redan gått 20 år sedan 1997, VÄLKOMMEN TILL VUXENLIVET. Jag ska säga en sanning om vuxenlivet... Bilden i huvet om hur vuxenlivet är stämmer inte med verkligheten. Det är bara en ny version av dagis, så var beredd på att du kanske aldrig mentalt växer upp och blir "Vuxen" för runt om dig kommer människor gå omkring med en rad olika åldrar men inom sig känner alla sig som barn eller tonåringar. Så gå och samla vuxenpoäng nu! 👑

Likes

Comments