Fy vad fina tulpaner är, jag är inte riktigt klok. Jag som är värdelös på att ta hand om blommor har nu en orkidé som blommar och tulpaner på bänken. Det ser ju sjukt proffsigt ut också. Har snöat en hel del sen igår och jag är bara less på den här vintern. Kan ju tycka att är det vinter ja då tusan ska det vara VINTER och inte något mellanting men jag bestämmer inte vädret. Tog mig en sväng; en snabb sväng på stan efter jobbet. Det blåste riktigt kallt, köpte lite diverse prylar av behov och kollade in bokrean. Jag som är boksamlare älskar böcker och rea, det blev dock ingen bok idag. Problemet med att samla på böcker är alla bokserier, alla ska helst vara samma typ av bok. Är en bok en pocket och en annan bok av samma serie är en inbunden så blir det fel och samlingen är defekt. Det ska vara samma sort, samma språk och ALLA böcker i serien. Jag ska nog passa på och kolla på nätet, kanske är där jag fyndar stort. Älskar dock att gå i bokhandeln och bläddra och kolla på alla böcker, det är något charmigt, mysigt och mer än ett "klick" att gå omkring och kolla sådär.

Likes

Comments

Helgen var bra, jag fick skotta snö, åka skridskor två dagar i rad och falla ca 5-6 gånger på en och samma dag. Har inte ramlat så mycket på hela denna vinter som då (faktum är att jag inte ramlat alls under hela vintern förens nu, typiskt att min rekord skulle brytas). Enda gången man är tacksam över att ha extra hull på kroppen är när man ramlar. Det blev kalas också och jag sysslade mycket med min nyinköpta dator.

Jag har haft en av de bättre måndagarna än på länge, jag köpte en ny omgång med tulpaner, lagade mat, pluggade och kände mig inte alls energilös snarare som om jag börjat ladda upp ett lager med energi. Vi får se vad veckan har att erbjuda!

Likes

Comments

Helgen var bra, jag såg en disneyfilm med min syster och min mor, lagade pizza, hälsade på hos farmor och farfar. Höjdpunkten under denna helg var två saker... nä nu ljuger jag, tre saker. Pizzan såklart! Farmor och farfars myntsamling som jag fick se var väldigt spännande, tycker sådant är roligt och intressant speciellt om det har en historia att berätta. Jag tog årets och denna vinterns första åktur på isen, fy vad underbart det var! Ovan och lite Bambi aktig kan jag ju lova att man var men efter en stund så kom man in i det igen. Synd att man åker alldeles för sällan, det är något jag önskade jag gjorde oftare, det är lite av en befrielse att ta på sig skridskor och ut på den hala isen och bara åka men det är dock ändå en lika stor befrielse att ta av sig skridskorna efter en lång stund då fötterna börjar bli ömma och känslan att gå på plan mark igen.

Likes

Comments

Måndagar brukar vara dem hemsökta veckodagen just bara för att den kommer efter en helg och betyder att man ska tillbaka från helgens trevligheter till veckans alla måsten och rutiner. Ibland har man en skitdag och behöver en liten "pick me up" så då passar Motivational Monday bra.

Ibland är det motigt och man får bara inte glömma att det är en dag i morgon också, det kanske känns skit nu men det varar inte för evigt. Mycket handlar om attityden. Man kan inte bestämma vad som ska hända men man kan bestämma hur man ska hantera det som händer en. Bestäm er för att ha en bra dag oavsett om det är en måndag eller en fredag!

Likes

Comments

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE SYSTER!  20 år gammal, tänka sig att det redan gått 20 år sedan 1997, VÄLKOMMEN TILL VUXENLIVET. Jag ska säga en sanning om vuxenlivet... Bilden i huvet om hur vuxenlivet är stämmer inte med verkligheten. Det är bara en ny version av dagis, så var beredd på att du kanske aldrig mentalt växer upp och blir "Vuxen" för runt om dig kommer människor gå omkring med en rad olika åldrar men inom sig känner alla sig som barn eller tonåringar. Så gå och samla vuxenpoäng nu! 👑

Likes

Comments

Ett efterlängtat paket anlände ÄNTLIGEN idag så jag illa kvickt iväg för att hämta upp det! Jag hade beställt hem denna underbara skapelse i December och den kom idag, det tog väldigt lång tid men det var det värt!  Michael Kors klocka med roséguld och kristaller, OOOooh YES!! Ibland är man så givmild mot sig själv så man köper lite dyrare lyxigare grejer för att kompensera alla de gånger man är råsnål. Den är ännu förstor så jag ska gå till någon som kan korta klocklänken. Gjorde hela min dag, köpte färska hallon också på extra pris så varför inte? Gott med variation.

Likes

Comments

Länge har jag funderat på att beställa hudvårdsprodukter från lush, har hört så bra saker om dem. Det bästa enligt mig är att de är naturliga (för det mesta) och handgjorda. Det är enligt mig en stor fördel för jag tror väldigt mycket på det konceptet, att naturen har bra grejer med stor kvalité. Ett plus är att de luktar så ljuvligt och de är veganska. Men äntligen har jag nu beställt dessa godingar och de två små burkarna var gratisprover vilket jag blev glatt överraskad över. Så jag köpte en ansiktsmask som jag precis prövat, Nice säger jag! Min favorit var oväntat elbow grease, alltså HERREGUD!! Vilken underbar produkt, extremt mjukgörande och enkel att applicera, är i fast form så länge den inte utsätts för värme. Innehållsförteckningen är enkel att läsa då allt naturligt är skrivet i grönt och allt syntetiskt (de påstår är säkert) är i svart, så är man allergisk mot något är det lätt att hitta. Tycker nästan alltid det är en gröt att läsa innehållsförteckningar då man inte ens fattar hälften. En nackdel är att produkterna blir dåliga om man inte använder upp dem innan datumet går ut, speciellt ansiktsmaskerna.

Likes

Comments

Igår var jag bjuden på revy av min pappas företag. Så hela familjen följde med och pappas arbetskollegor med sina familjer. Risli Amatörerna i Risliden. Riktigt roligt, God mat var det också. Tänk att de har hållit igång i hela 35 år. Sen var det dans efter revyn. Det var en trevlig och rolig kväll. När vi väl for hem var der närmare -30 grader ute, idag är det runt -20 grader och det är dag så det bör vara varmare. Men nog hade man hoppats på en skotertur men icket, det är för kallt för den saken. För övrigt har jag egentligen inte tid för en skotertur då jag har en hel del att göra inom fysiken. Snart ska jag lämna in uppgiften och jag är inte helt färdig, man nog tusan ska jag fixa det i tid. Den som vill KAN. Jag har skrivit en hel del sammanfattningar och börjar få kläm åå det. Sen är det som vanligt jobb till veckan, när jobbar jag inte? Så känns lite faktiskt. Ja men nu ska jag fortsätta!

Likes

Comments

En ny vecka med nya utmaningar. Jag tar mig en lugn måndagskväll med en tallrik vindruvor, blomkål och lite hummus. Denna morgon när jag skulle åka bussen till jobbet fick jag åka "rally". Snacka om att chauffören inte körde lugnt. Förövrigt har jag lite ont i ryggen, kan inte avgöra om det är arbetsrelaterat eller bara något som plötsligt kommit och som förhoppningsvis försvinner. Jag är just över 20 inte fasen ska jag ha ont i ryggen nu och känna mig runt 60!!?? Men men, det är bara att se hur saker utspelar sig.
Have a nice Monday!

Likes

Comments

Igår var jag på årets första träningsrelaterat pass, jag var på yoga. Det kändes skönt med en mjukstart efter en påfrestande December för att inte tala om jul och nyår. Man känner sig lite som en valross efter att man ätit upp sig under den perioden. På yogan skulle vi göra några övningar som skulle/kan leda till att man kommer ner i en split. Aj är rätt ord, det är inte lätt.

Idag jobbade jag bara 4h vilket var väldigt skönt, det som inte var skönt var att kliva upp tidigt på morgonen och vandra mot jobbet i -23 grader. Men jag tyckte jag klarade mig rätt så bra för nyckeln är att klä sig rätt. Tycker att de med över -30 grader idag faktiskt får klaga bäst de vill.

Nä det är bäst jag gör något produktivt också, det är bara att välja och vraka... tvätta kanske är en bra idé. See you later alligator!  🐊

Likes

Comments