Header

​Denna helgen måste jag börja plugga och skriva på tentan som ska vara klar i nästa vecka så att jag kan börja plugga inför salstentan nästa lördag. Ska även jobba hela denna helgen och ångrar smått att jag tackade ja till två delade turer, det värsta som existerar. Ska ni hitta på något trevligt eller skoj i helgen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klicka här för att gå in och rösta (fram tills 1 juni)!

Tycker att ni helt klart bör gå in och rösta på er favorit bland de tävlande, min favorit är ju självklart Evelina. Inte så svårt att lista ut då hon är supergrym på det hon gör och förtjänar att komma med i nästa deltävling. Hjälp henne nu! Ni kan även klicka er in på hennes blogg m.m. eller varför inte följa henne lite överallt?

Blogg | Instagram | Youtube | Facebook

Likes

Comments

Mitt humör och allt sjönk när ett mejl kom tidigare idag och det slutade upp med att jag har mejlat runt som en tok. Pratat med andra om det, haft panik, gråtit över det och bara haft en jobbig dag. Min underbara vän Emil (blivande inneboende) kom förbi efter jobbet och så tog vi en promenad med hans söta vovve Stella som gjorde dagen lite bättre. Efter det lämnade vi av Luggen för att sedan äta sushi och bara prata om allt. Har underbara vänner det är allt jag har att säga. Mina underbara klasskamrater har även stöttat mig och jag är så glad över att jag har träffat så underbara människor. Marina var världens sötaste också, hon överraskade mig med ett samtal, behövde verkligen det... Men allt jag önskar just nu är att han skulle vara här och ge mig en kram, för det är något med hans famn som jag bara inte kan få nog utav.

Likes

Comments

Satt och lekte runt lite och kan verkligen inte bestämma mig för om man ska byta header eller inte igen. Har ingen som helst inspiration för att göra en helt olik header heller, är så tråkig utav mig. Eller om jag ska låta någon annan göra en åt mig, kan inte riktigt bestämma mig. Vet ni någon som är duktig? Annars så vilken röstar ni för, den jag har nu eller den andra man fixade? 1 eller 2, kommentera nedanför!

Likes

Comments

​I torsdags drog jag och @MichelleElsaWilsson med Evelina, Stina och Linda till Wayes cafe i stan helt oplanerat då vi stötte på Evelina inne på ICA när vi tänkte köpa glass (fanns ingen vi ville ha dock) så passade perfekt att vi hakade på en fika istället samt sushi efteråt. Alltså cafet hade världens sötaste tekannor till varje kund och gott te förövrigt. Bakelserna var även dem livsfarliga, jag är ju dum som trotsar min allergi då och då. Gick runt och såg gravid ut i ett par timmar men det var värt det!

Likes

Comments

​Bilderna länkar till produkterna!

​Linnet fick jag ta och beställa ett nytt då mitt första försvann spårlöst på antagligen Michelle och Theréses fest eller i Nossebro, är dock helt 100% att den fanns med i min väska men men nu har jag en ny! Shortsen fick jag skicka tillbaka och ta en större storlek så hoppas att dem dyker upp snart. Mjukisbyxorna var största besvikelsen någonsin så dem fick åka tillbaka tyvärr. Solbrillorna fick däremot ett plus i kanten, supergoa och går lite emot det jag är bekväm med. 

Likes

Comments

Fick inte träffat killen jag "träffar" i torsdags så helt oplanerat tog jag mig tiden och drog till Nossebro i fredags efter skolan, kom hem igår morse. Ägnade den största delen med min Marina och hade riktigt trevligt. Vi åkte ut till hennes far och körde årets första grillande för vår del, vegansk för min del. Sen myste vi ned oss framför tv och glodde på Top Gear med glass (ej veganskt dock och aj min mage, men värt) och efter det drack vi lite och spelade sällskapsspel med trevligt folk. Dagen efter drog vi och käkade pizza, sen fick jag mysa ned mig med killen trots värmeböljan som var. Önskar att jag vore mer öppen och inte så stängd och rädd av mig. Är hela tiden rädd för att säga något fel, göra ett misstag. Livrädd för att jag inte ska duga, inte vara tillräcklig. Hur ska man ens bete sig? Kunde inte sova mer än ca 1 timme natten mellan söndag-måndag. Slutade med att jag blev totalt tankspridd, skrev ett långt inlägg som jag sedan raderade bort och behöll några få rader. Kunde inte sluta kolla på hans leende eller hans små ryckningar i sömnen. Han är så vacker att jag hela tiden blir totalt knäsvag och sedan är hans charm livsfarlig. Ju mer man umgås med personen ju mer saker hittar man hos den andra som man tycker om. Jag vill bara skriva till honom hela tiden fast jag egentligen inte har något att säga honom alls, måste skärpa mig. Måste ta ett avstånd innan jag blir förlorad. För vem vet, han kanske inte alls känner något. Han kanske inte vill att det ska leda till något. Han kanske träffar andra, det vet jag ju inte då vi inte är något. Ta ett kliv bak eller erkänna för mig själv att jag har fått känslor för den här killen och tycker om honom? Det är nog det jobbigaste ever att erkänna samtidigt som jag bara kan tänka på hur underbart det är när han omfamnar mig.

Likes

Comments

Bilderna länkar till produkten!

En av mina vänner känner mig så otroligt väl så det inte är sant! Har inte träffat henne på flera år pga avståndet men hoppas att vi kommer försöka att hinna ses snart igen. Fatta att hon köpt den här åt mig för ett tag tillbaka och gav mig den här överraskningen med posten nu, en sådan luring! Den är just nu slutsåld på HIDDEN CULT men förhoppningsvis så tar de troligen in den igen? Den är underbar!

Likes

Comments

1 345141 Next

Better Blogging Nouw