Header
View tracker

Foundation: Lumene, Matt Control Oil-free Foundation, Light Ivory.
Concealer: MAC, Pro Longwear Concealer, NC15.
Puder: Laura Mercier, Loose Setting Powder, Translucent.
Contour: LH Cosmetics, Infinity Palette, Cigar.
Rouge: LH Cosmetics, Infinity Palette, Pinwheel.
Ögonbryn: LH Cosmetics, Infinity Palett, Fornax.
Ögonskugga: Maffei ur LH Cosmetics, Infinity Palette. Warm taupe, raw sienna, cyprus umber,
golden ochre och primavera ur Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance.
Mascara: Lumene, Blueberry Wild Curl Mascara Waterproof, Svart.
Läpp produkt: Jeffree Star Cosmetics, Velour Liquid Lipstick, Designer Blood.
Highlight: Jeffree Star Cosmetics, Skin Frost, Princess Cut & Ice Cold.

Likes

Comments

Ur Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletten användes nyanserna: raw sienna, burnt orange, realgar, cyprus umber, red ochre, antique bronze, primavera till ögonskuggan. Ur LH Cosmetics Infinity Palette paletten användes nyansen fornax till ögonbrynen (misslyckades).

Är i Uddevalla hos pojkvännen, ljuset blir verkligen fucked up näst intill jämnt när man försöker fotografera. Ger så snabbt upp med redigeringen vid sådana tillfällen, försökt rädda dessa bilder så gott det gått. De var knallgula innan, vilket inte var så smickrande. Har i alla fall haft en mysig och lugn helg. Vi gick ut och käkade i fredags på YOMO, riktigt mysigt och trevligt ställe faktiskt. Annars har vi mest bara degat hemma och jag ska under dagen försöka ta i tur med studierna, måste komma igång ordentligt med dessa snarast. Inte lätt när orken helt har försvunnit ur en... men men... Har ni haft en bra helg?

Likes

Comments

Min pojkvän överraskade mig med denna underbara palett igår kväll. Jag hade mina aningar men man vet ju aldrig om det kan stämma. Så glad och så peppad över att äntligen kunna prova denna då den är så omtalad överallt.

Likes

Comments

View tracker

Inlägget innehåller adlinks.

1 | 2 | 3 (fast svart) | 4 | 5 | 6

Idag fyller min pojkvän 24 år det firar vi med att jag bjuder (FÖRSÖK INTE ENS ATT BETALA OM DU HINNER SE DETTA INNAN) på middag då lata jag har bokat bord på O'Learys samt att han fick öppnat sitt paket igår, då han var lite otålig. Hade dock önskat att det fanns några roligare restauranger här i stan som har veganmat, man blir så låst till vissa på grund av detta. Han blev nöjd över presenten iaf, så det var ju bra!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw