Header

För ett litet tag sedan (typ förra veckan) fick jag äntligen hem mina tre borstar som jag saknat i min samling. Älskar verkligen LH Cosmetics borstar, så fina och härliga. Nu längtar jag tills att hennes nya produkter ska släppas, är så otroligt peppad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags fick jag äntligen lite tid över för att leka med min nya palett, min pojkvän fick välja nyanserna åt mig. Vilket slutade med en liknade look som jag gjorde med Soph x Makeup Revolution paletten. Älskar ju denna looken och den passade perfekt ihop med min gröna tröja som jag hade på mig. Jag brukar väldigt sällan gå ut med sminkade ögon men börjar bli all mer bekväm med det och allt satt på plats även när jag kom hem klockan tre på natten.

Produkter:
Primer: The Balm - Eyeshadow Primer - Put A Lid On It
Foundation: Lumene - Matt Control Oil-free Foundation - Light Ivory
Concealer: Tarte - Shape Tape - Fair Beige
Puder: RCMA - Powder - No-Colour
Highlight: LH Cosmetics - Infinity Palett - Virgio
Ögonbryn: ABH - Dipbrow Pomade - Granite | LH Cosmetics - Infinity Palett - Fornax
Setting Spray: SKINDINAVIA - The Makeup Finishing Spray - Bridal
Ögonskugga: Morphe - The Jaclyn Hill Palette - Silk Creme, Beam, Pooter, Queen, Diva, Enchanted
Fransar: L'Oréal Paris - Paradise Extatic - Black
Vattenlinjen: LH Cosmetics - Crayons - Calm Mood

Vad för look vill du se härnäst, vilka nyanser?

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med JFR som säljer bland annat kläder, skor och makeup produkter.

Direktlänk: Makeup Brushes 10 Piece - Marble

Om produkten: 10 stycken borstar med marmor mönstrade skaft och syntetiska strån. Hög kvalite som levererar flawless applicering av din makeup. De är cruelty free och 12.8-14.2 cm höga.

Omdöme: Jag blev glatt överraskad över borstarna då jag nyligen sett några andra som inte tyckt om dessa alls, så jag blev lite nojig måste jag erkänna innan dessa hamnade i min brevlåda. De är väldigt lätta i handen vilket jag kan förstå att vissa inte tycker om. Jag älskar mönstret på borstarna, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag tycker om att de inte är överdrivet stora, de tar lite plats och är lätta att resa med. De är även fina att bara ha som dekoration om man skulle vilja det. Borstarna är otroligt mjuka och sköna att använda på huden, lätta att arbeta med och rent utsagt otroligt vackra att bara vila ögonen på.

Koden "BLUBB20" ger dig dessutom 20% på hela sortimentet hos JFR.se (gäller ej rea).

Likes

Comments

Look 1:
Ögonbryn/Vattenlinjen: LH Cosmetics - Crayons - Calm Mood
Ögonskugga: Soph x Makeup Revolution - Eyeshadow Palette - Iced Coffee, Pug,
Nightmare, Pumpkin, Festive Flame, Pine Tree, Fairy Lights
Mascara: Makiash - Volume & Length - Black

Look 2:
Ögonbryn/Vattenlinjen: LH Cosmetics - Crayons - Daring Mood
Ögonskugga: Soph x Makeup Revolution - Eyeshadow Palette - Iced Coffee, Pug,
Fariry Lights, Mixed Berries, Petrol, Strawberry Sweets, Pink Champagne
Mascara: L'Oreal Paris - Telescopic - Black

Likes

Comments

I lördags var det dags för det som jag väntat på hela året, nämligen The Phantom of the Opera! Åkte dit tillsammans med min sambo, Michelle, Fanny och Miranda. Tyvärr blev det bara mobilbilder från kvällen och man fick inte lov att fotografera inne i lokalen. Vi satt på våning fyra i mitten, höjdskräcken slog in lite smått även bara av trapporna som vi tog upp (vi tog hissen resterande av tiden). Alltså får du chansen och se denna så ta den, det bästa jag sett på länge. DET VAR GALET BRA! Älskade de stunder som de engagerade publiken, det var som att man var en del av operan/musikalen. Kommer inte avslöja någonting om någon av er ska gå på denna framöver men rekvisitan var grymt bra gjort och den var lik filmen men omgjord i vissa delar. Loved it!

GÅ OCH SE DEN!

Likes

Comments

Lovade er swatches! Alltså, damn... perfekta skuggor för att ha i ögonvrån eller längst ögonbrynet samt längst kindbenen. Den rosa och gula påminner om Lime Crime's highlighter palett Opals (som jag älskar). Så fina skuggor, som däremot var svåra att få rättvisa på bild. Håll utkik på InstaStory efter videoklipp (nya saker kommer ibland upp där först), blubbandzombie på Instagram!

Nyanser: Blå, grön, rosa, gul
Hittas hos: H&M
Pris: 59,90 kronor

Likes

Comments


Better Blogging Nouw