Header
View tracker
View tracker

Inlägget innehåller adlinks.

Jag blev utvald för att prova på denna blekningen och kan ärligt säga att jag är positivt överraskad över hur stor skillnad det blev för min del på bara 10 dagar. Har provat ett par olika blekningar ute på marknaden utan några större resultat.

Om produkten: Denna blekningen innehåller inte peroxider och därmed ska det inte finnas någon risk för smärta eller andra obehagliga bieffekter. Fri från BPA, TEA och parabener. Den är testad och godkänd av läkemedelsverket. Naturliga ingredienser (mer än 85%) som ska bland annat ska stärka emaljen, vara lugnande och skonsamt för tandköttet. Tillverkad i Sverige och USA.

Hur var upplevelsen? Munskenorna tyckte jag var tok förstora i den främre delen, slutat med att jag fått hålla fast skenan bara för att den ska luta emot tänderna. I övrigt så var upplevelsen bara positiv då resultatet faktiskt gav mer än vad jag förväntat mig. Däremot är jag tveksam till att resultatet kommer att hålla, tror att man måste göra om behandlingen vid flera tillfällen.

Poäng: 3,5/5

Före:

Efter:

Ni hittar produkten på Beconfident och ni får även tillgång till en rabattkod "BECONFIDENT15" som ger er 15%.

Likes

Comments

View tracker

Jag var lugn tidigare idag, allt är liksom planerat och klart. Pappren till eleverna är utskrivna och datorer bokade, alla har sina inloggningar och mallar redo. Planeringen skickades in till läraren under tisdagskvällen. Jag vet vad jag ska göra, eleverna vet vad som gäller och det är bara att försöka andas lugnt. Men... jag är så galet nojig över att stå där under morgondagen, framför klassen och ha en "okänd" lärare i bakre delen av klassrummet som sedan kommer bedöma mig utifrån hur jag undervisar och beter mig emot eleverna. Jag är rent utsagt livrädd för att jag ska få en blackout, att allt som är planerat går åt helvete och att läraren kuggar mig helt. Det är ändå en väldigt go klass som jag kommer hålla lektionen i och jag har haft lektioner med dessa elever i ca 4 veckor, så det borde gå bra. Håll tummarna för att jag inte svimmar!

Likes

Comments

I går kväll hjälpte hjärtat mig ned med julgranen. Kändes skönt att åtminstone fått upp den och faktiskt orkat städa på första gången på ett par månader typ. Han kom även över i fredags med en kinder kalender, så gulligt! Så löste en Frozen och en Pokémon till oss vardera. Myst ned oss i soffan hela dagen med julgranen tänd och ljusstaken, riktigt mysigt då ork för något annat inte funnits till. Har ni andra haft en bra helg? Fått lite julpynt klart?

Likes

Comments

Bilderna länkar till produkterna!

Har hittills hittat en jacka som jag tror kanske passar (hoppas). Jag är i stort behov av en vinterjacka och jag har verkligen inte hittat någon jag tycker om tillräckligt mycket så hoppas att denna möjligen ska fungera. Sen kunde jag näst intill inte låta bli att köpa tröjan, den såg så mysig ut! Sen så hade BeautyBay 30% på vissa märken så passade faktiskt på att köpa tre läpp produkter som jag velat ha väldigt länge. Nämligen Underground, Iced Mocha och Mystic Moon. Tror inte jag kommer att köpa så mycket mer idag faktiskt för tror att jag kommer missa Jeffree's lansering av sina nya produkter då jag är på min VFU. Skulle velat passat på att köpa några av hans highlighters då han kommer att ha fri frakt (kommer säkert inte ens gälla world wide ändå) på sin sida. Har ni hunnit med någon shopping och vad har ni hittat?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw