Header

Hummus, du behöver:
1 pkt kikärtor (spara spadet och gör maränger, recept här!)
1 vitlöksklyfta (stor)
ca 1-2 msk vatten
1 tsk salt
1 tsk citronjuice
Svartpeppar
Persilja färsk/torkad

Hacka vitlöken i fina bitar/krossa i vitlökspress. Mixa kikärtorna i en mixer/matberedare tillsammans med vitlöken, vatten, salt och citronjuice. Tillsätt sedan svartpeppar och persilja efter smak alternativt andra kryddor. När du känner att du fått ihop en fin smet så flyttar du över allt till en matlåda eller liknade och låter stå över natten för att kryddorna ska smälta samman.

Servera hummusen tillsammans med nybakat bröd (receptet här!) och rödlök. 

Likes

Comments

Starta ugnen, 225 grader. Tillsätt 2 dl havregryn, 5 dl vatten, 1 dl rapsolja, 1 tsk salt, 3-4 tsk bakpulver, 7-10 dl vetemjöl i en bunke och blanda ihop. Smörj formarna med rapsolja och dela upp smeten. Pensla lätt över med vatten på smeten och sätt in i mitten av ungen ca 23-25 minuter.

Likes

Comments

Ca 250 g mjölkfritt margarin, 2,5 dl socker, 2 tsk vaniljsocker, 5-7 msk kakao, 3-4 msk kaffe/vatten, 7-10 dl havregryn + valfri topping.

Likes

Comments

Bilderna länkar till produkterna (innehåller adlinks)!

Vad är en vibrator? Varför använder man vibratorer? Hur använder man en vibrator? En vibrator är en leksak som används främst för att underlätta för vissa kvinnor/män som har svårt för att uppnå en orgasm eller bara vill komma snabbare/fler gånger. Den kan vara formad som en dildo, komma i ett mindre/större format samt att den kan vara i ett format som man aldrig skulle kunna tro var en vibrator. Den sänder ut vibrationer som får kroppen att slappna av och därmed kan chansen dyka upp för lyckas komma snabbare/oftare. Man använder vibratorn vid klitoris/g-punkten eller där man tycker det är skönt, beroende på modell av vibratorn så finns det olika användningsområden. Att hitta den perfekta för just en själv kan vara väldigt svårt om man inte vet vart man ska leta. 

Att tänka på vid köp? Vad är man ute efter och vad vill man ha? Det viktigaste för att hitta det som passar en själv är att läsa på ordentligt innan man köper en produkt. Vill man ha en kombinerad dildo och vibrator? Bara en vibrator? Stor eller liten modell? Lätt att ta med/använda? Använda själv eller med partner? Användas under sex? Stark eller svag vibration? Det finns så mycket att välja mellan att det ibland kan vara otroligt svårt att hitta det perfekta för en själv, ibland krävs det att man provar sig fram. Ett tips är att gå in i en butik för att känna på produkterna, prova och fråga personalen. 

Likes

Comments

​blubbsvensson @ snapchat

Egentligen borde jag ta i tur med min tenta men kommer att avvakta några dagar till för känner mig inte riktigt redo för att sätta mig med den, så istället har jag som väldigt många andra spelat Pokémon Go. Igår var jag ute med Conny och Bullen i lite över 3 timmar, fångade dock inget roligt men gick upp en del i level så alltid något. Spelar du? Annars så händer det inte så mycket annat än att mitt psyke tagit en del stryk och har haft några panikångestattacker. Gett upp hoppet helt kring grabben jag skrivit om tidigare, oavsett hur mycket känslor jag har för personen så känns det verkligen inte värt det längre. När enbart en person kämpar för att ses så känns det meningslöst och jag borde lyssnat på mina vänner tidigare. Måste lära mig att jag aldrig kommer vara en person som någon låter komma i första hand, det är bara inte meningen. Men men det är bara dumma tankar så nu skiter vi i det, är förövrigt kattvakt i ett par veckor åt min mor och syster. Jag har alltså lilla Gremling hemma hos mig och knaprar allergimedicin men det går bra.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks!

Innocent White | Neon Orange

Har precis hämtat upp dessa skönheter från MADLADY, bekväma som fasiken! Några nackdelar är dock att de vita paret har några fläckar på sig, blev lite smått besviken men mejlat MADLADY om detta. En annan nackdel är att skorna låter en hel del när man går (bara provat inomhus hittills), hoppas väl att detta är något som kommer försvinna. Är dock ej säker på om jag ska behålla eller inte, hade hoppats på att det orangea paret skulle vara mer orange än galet neon irl. Någon annan som lyckats köpa till sig ett par, samt vilken färg?

Likes

Comments

1 345147 Next

Better Blogging Nouw