Header

Ni hittar den här (kan hunnit bli slutsåld)!

Efter lite krångel med DHL så fick Jesper äntligen sitt paket från DSM så jag hann med att prova tröjan precis innan Paul & Friends släppte den på sin hemsida tidigare idag... men så fanns den enbart i S. Blev lite besviken faktiskt då tröjan är sjukt mysig, visserligen skulle en S passa men gillar när tröjorna är oversize. Det kommer sluta med att jag lär slänga ut min garderob och gå i Jespers kläder istället, haha nejrå eller *host host*.

Vad har hänt det senaste då? Fick VG på grupparbetet i förra kursen, redovisat och lämnat in en tenta som jag inte är nöjd över. Anticimex var hemma hos mig igår och sanerade, därav sov vi i Uddevalla igår till idag. Supertrevlig tjej som kom över och utförde arbetet, väldigt förstående. Pratat med bostadsbolaget och det går framåt angående byte av troligen golv och tapeter. Så förhoppningsvis får vi ett bra besked om detta snart. Någon person från Cypern försökte även hacka min Instagram inatt, men tji fick den. Vad personen skulle med den till är en bättre fråga, inget intressant med mitt konto direkt. Det är lite det som har hänt under tiden det ekat tomt i bloggen.

Under kommande veckor ska jag under tiden med den nystartade kursen försöka hinna med och göra lite recensioner på smink och olika produkter som inte hunnits med ännu. Vilka produkter vill ni veta mer om så snart som möjligt? Om ni inte kommer på vilka, så gå bak några sidor på bloggen och se vad för produkter som finns att välja på.

Likes

Comments

Det är många förändringar som pågår för fullt här hemma. Nya möbler i sovrummet. Sen försöker jag bland annat tjata till mig ett nytt golv och tapeter (vill bara ha vita vanliga jävlar) i lägenheten. Anticimex kommer på måndag och ska göra en sanering pga skadedjur i sovrummet. MEN den största förändringen och nyheten är att Jesper har fått ett jobb här i Trollhättan så att han slipper pendla nu när han faktiskt håller på att flytta in. Ni läste precis rätt, vi kommer nämligen att bli SAMBOS inom bara 1-2 månader då han har sagt upp sin lägenhet och vi vet inte ännu om någon kan flytta in tidigare i den. Det blir ju självklart mest förändringar för hans del då han byter jobb, lämnar sin lägenhet och byter stad helt. Jag får i alla fall bo tillsammans med mannen som fångat mitt hjärta och kommer ta vara på varje sekund. 

Likes

Comments

Fanny kom över i söndags med denna stora tavlan som hon gjort, den blev verkligen perfekt och kommer att passa så bra in i sovrummet när allt väl blir klart. Så otroligt glad och det kommer två mindre tavlor till som kommer att sitta bredvid denna sedan. Bilderna gör dock inte tavlan helt rättvisa, den är så mycket finare i verkligheten. Klicka här för att se mer från henne.

Likes

Comments

Produkten hittar ni här (dock slut för stunden)!

Jag måste ju bara hylla dessa fantastiska hörlurar ytterligare en gång. Jag köpte dessa i höstas (september typ) och använder de flitig dagligen nästan. Har helt ärligt enbart behövt ladda dessa en gång. Det är lite smått galet ändå, batteritiden är sjukt lång. Sedan att hörlurarna har ett fantastiskt ljud är ett stort plus samt stänger ute annat ljud.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw