Header

Nagellacken hittade jag för 10 kronor styck på H&M när jag och Fanny var ute och shoppade så kunde inte låta bli dessa två nyanserna. Ögonskuggan blev jag sjukt sugen på redan när jag och @JOSEPHINENORD swatchade den inne på KICKS och hon vid ett senare tillfälle köpte den. Det första jag tänkte när jag swatchade denna var att den skulle vara så fet som HIGHLIGHTER! Om man är försiktig och bygger upp den gör den sig skitfin och inte lika intensiv, som ni kan se på swatchen här ovan. Där är en vanlig och en väldigt försiktigt uppbyggd och då inte alls lika extrem i nyansen. Den påminner mig om min Jeffree Star Cosmetics Skin Frost highlighter i nyansen Lavendel Snow. Så skön produkt och otroligt vacker, detta kommer lätt bli min highlighter ikväll. Ni kan hitta den hos KICKS, Make Up Store, Lyko, Bangerhead. Sök på Moon Shadow och nyansen heter Rosy.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

För ett par veckor sedan fick jag hem ett resekit med dessa produkterna som jag faktiskt har tänkt att slänga en beställning på nu till hösten. Har nu under en vecka hunnit att prova dessa och det är ett par härliga produkter som min hy hittills tycker om och jag vill prova dessa mer under en längre period. Om du skulle vara intresserad av att prova på dessa produkterna så kan du hitta resekitet här. Då produkterna kostar en del så känns det mycket skönare att kunna prova mindre förpackningar först för att se hur ens hy reagerar. Många gånger har det blivit så fel och så har man kastat pengar i sjön typ.

Har du provat någon av dessa produkterna, vad tycker du om de och vilken är en klar favorit/ett måste att ha?

Likes

Comments

Ni hittar eventet här!

Ikväll är det högst troligt att vi drar på spelningen, man måste ju nästan passa på när det bara kostar 100 kronor. Hoppas bara att vädret håller sig uppe för jag är lite små sjuk och har inte direkt tiden för att bli sjukare. Har salstenta nästa fredag så behöver verkligen ha fokus på att plugga hårt inför den. Någon annan som ska dit?

Likes

Comments

Hon började med att överraska mig med saker från deras trädgård (LOVE IT).

Efter det körde vi lite shopping och en fika.

Sen hamnade vi nere vid slussarna och tog en liten promenad, samt hjälpte denna lilla stackare från vägen.

Vad hittade du på igår?

Likes

Comments

Om produkten: Ett härligt läppstift med krämig formula och vacker glans. Resultatet blir glamoröst resultat med kyssvänliga läppar.

Helhetsintryck/åsikt: Inte så överdrivet förtjust i nyansen. Den är krämig och ger en viss glans. Hade önskat att den kunde varit mer pigmenterad. Den är verkligen inte kyssvänlig (beroende på vad man räknar som kyssvänligt?) så skulle inte använda detta när man tänkt pussas. Den gör sig i alla fall fin på läpparna trots att jag hade förväntat mig att den skulle vara mörkare.

Hållbarhet: Behöver bättras på ofta.
Innehåll: 3,9 g
Pris: 125 kronor
Poäng: 2/5
Hittas hos: Sephora

Likes

Comments

Igår spenderades dagen i Varberg med en del utav morsans släktsida. Detta mest för att min moster som bor i USA kom på besök så vi bestämde en träff där istället för i Stockholm, då det var 6 år sedan vi var i Varberg och då för en begravning. Denna gången var det en trevligare träff utöver regnet. Första gången som jag även besökte fästningen sedan jag var liten, så vackert där. Om ni följer mig på snapchat/instagram så såg ni säkerligen även killarna som åkte wakeboard i vallgraven med hjälp av kablar istället för båt, se mer info här. Sen hittade vi en gullig park med en del statyer och nappträd, en mysig liten park. Resterande av dagen spenderades hemma hos Ingalill och Lasse där vi mötte upp de andra som inte följde med på utflykten, tog en god fika och snackade resten av tiden tills vi åkte hem. Vi missade dock att ta ett gruppfoto när nästan alla var samlade, men blev några mindre gruppbilder istället. Ber om ursäkt för kvaliteten på vissa utav bilderna då allt är taget med mobiler.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw