Header

Inlägget innehåller produkter från ett pressutskick från GOSH COPENHAGEN och en vinst.

Jag hade ju en sådan otrolig tur under förra veckan vilket jag berättade om i ett tidigare inlägg. Där berättade jag att jag hade vunnit en tävling på GOSH's Instagram och att jag även hade fått hem ett pressutskick i samma veva. Jag frågade även er om ni ville se inlägget uppdelat eller i ett inlägg, ni ville helst se allt i ett så jag slog ihop inläggen jag hade påbörjat. Så i början av inlägget så är det pressutskickets innehåll sedan kommer vinsten. Har hunnit med att provat några produkter hittills och gillar de otroligt mycket. Tyvärr är foundationen för mörk för mig så den kommer jag troligen inte kunna använda utan att använda droppar som ljusnar upp den. Så den kommer jag inte kunna ge en ordentlig recension på, lite tråkigt. Resterande produkter ser jag fram emot att prova på. Så recensioner kommer inom någon månad.

Vilken produkt är du mest intresserad av och vill se mer av?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I morse gick jag upp kl. 6:30 för att skriva klart min tenta. Sen överraskade jag sambon med frukost, ett par nya skor och några ord som haft svårt att slinka ut ur min mun. För ett år sedan blev vi nämligen officiellt ett par efter att ha dejtat varandra i tre månader. Helt otroligt att han har stått ut med mig.

Likes

Comments

Primer: Isadora - Face Mist - Prime Fix Moisturize
Foundation: Kat Von D - Lock It Foundation - 42
Concealer: Concealer: Tarte - Shape Tape - Fair Beige
Puder: RCMA - Powder - No-Colour
Contour: Linda Hallberg Cosmetics - Infinity Palett - Cigar & Maffei
Rouge: Linda Hallberg Cosmetics - Infinity Palett - Pinwheel
Highlight: Linda Hallberg Cosmetics - Infinity Palett - Virgio och Milky way
Ögonbryn: Linda Hallberg Cosmetics - Infinity Palett - Fornax
Ögon: Linda Hallberg Cosmetics; Infinity Palett - Maffei, Cigar, Zwicky & Fornax | Crayons - Black Core | Flash Crayons - Avoir Flash & Ory Flash | Enchanted Secrets Duochrome - Ethereal & Zephyr
Fransar: L'Oréal Paris - Paradise Extatic - Black
Läppar: Jeffree Star Cosmetics - Velour Liquid Lipstick - Pussy Whipped | Linda Hallberg Cosmetics - Metallic Mysteries - Gamma
Setting spray: Makeup Revolution - Pro Fix - Oil Control Fixing Spray.

Likes

Comments

För en vecka sedan hade jag min sista VFU-dag för denna perioden, riktigt tråkigt faktiskt. Trivs så bra ute i verksamheten, det är en sådan otroligt stor skillnad på att studera ämnena vi ska undervisa i och att faktiskt undervisa. Har haft en otroligt bra praktik, haft riktigt roligt och har haft en bra handledare. Tiden flög förbi och sista dagen på min VFU fick jag chansen att följa med på ett möte på SPSM i Göteborg. Det var otroligt lärorikt och uppskattar det så otroligt mycket. Efter mötet käkade vi på Vapiano, fanns en del vegansk att välja där så jag var nöjd. Valde spagetti med chili, persilja, färsk vitlök och olivolja. Riktigt gott var det och kommer helt klart äta där igen.

Igår hade vi seminarie, vilket jag är lite osäker över hur det gick. Håller tummarna för att jag klarade det, trots att jag fick lite panik över att jag inte fick med allt jag ville fått sagt. Resterande av denna helgen kommer jag sitta med min tenta som jag åtminstone är halvfärdig med i nuläget. Blir även att kolla på Idolfinalen med Michelle och My ikväll samt på söndag blir det att äta ute med Jesper. På måndag påbörjar jag min nya kurs kring konflikter och ska baka. Detta för att jag ska hälsa på hos min praktikplats och bjuda på lite fika samt kolla hur det har gått för 7:orna med sina deckare m.m. Ska bli kul att hälsa på, även om jag inte varit borta så länge.

Har du några planer för helgen och början av nästa vecka?

Likes

Comments

Jag hade lite tur för några veckor sedan, jag vann nämligen en tävling på GOSH's instagram. Ett paket med olika produkter som jag nyss fått hem. Mitt i detta så har jag också fått hem ett pressutskick från företaget. Företaget skickar ut det så snyggt, en perfekt box som man kan förvara grejerna i. Är så otroligt nyfiken på alla produkterna (har en av produkterna sedan innan och älskar den) men nu till min fråga till dig.

Vill du se pressutskicket eller paketet från tävlingen först?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw