Header

Innan:

Processen (i några få bilder):

Efter:

Sängstomme | Huvudgavel

Det har ekat tomt på bloggen ett par dagar, detta främst för att jag haft fullt upp med studierna. Jag har inte haft någonting roligt att berätta samt haft fullt upp hemma med en del förändringar som t.ex. denna sängram som jag länge velat skaffat eftersom den hör ihop med min gavel som jag skaffade för ett tag sedan. Det passade perfekt att köpa den nu då vi behöver lite mer förvaring här hemma. Då det kommer att ske en rätt så stor förändring inom ett par månader. Nu till helgen kommer vi även att byta ut den svarta malmbyrån till en vit, äntligen! Tänk er sedan hur mycket bättre allt kommer se ut med ett par vita väggar (längtar efter vitt, vitt, vitt)! Spegeln kommer även att tas bort då den enbart suttit där tillfälligt. Det ska bli så skönt med en förändring, längtar verkligen.

Glöm inte att anmäla er till tävlingen! <3

Likes

Comments

Bild källa: http://teknikensvarld.se/bildgalleri/volvo-xc70-polisbil-andra-volvo-polisbilar-genom-tiderna/

Min alla hjärtans dag började riktigt dåligt. Försökte få lite sömn men kunde verkligen inte sova på grund av några grannar som bråkade extremt. De blev tysta efter ca 3-4 timmar så tillslut fick jag någon timmes sömn, tills min mage beslutade sig för att allt skulle ut (åt tydligen någonting som var dåligt kvällen innan). Så från 5 till 13 ägnade jag min tid med att försöka ta mig fram och tillbaka från toaletten. Inte nog med att jag fick stå ut enbart med detta, så fick jag nog på mina grannar som hade bråkat ytterligare i ett antal timmar och tjejen var den enda som faktiskt hördes (smällande i dörrar, gallskrik m.m.). Killen hade i alla fall lite mer vätt i skallen och höll sin ljudnivå låg. Det hela slutade med att jag fick ringa polisen som kom över väldigt snabbt. Vi pratade kort om vilken lägenhet vi trodde det kom från och sedan gick de runt och kollade. Om polisen sedan hittade rätt lägenhet vet jag inte, då jag själv hade svårt att lokalisera vilken av alla grannar det kunde varit, detta för att jag enbart hört bråket genom väggarna/golvet. De höll sig tysta efter de hade åkt iaf så bättre än inget.

Dagen blev till det bättre sedan. My hjälpte mig med att koka ris så jag fick i mig någonting som kunde stabilisera magen då jag själv knappt hade någon ork kvar. Sedan kom Jesper över efter jobbet och såg lurig ut, "Jag vet att vi inte skulle köpa någonting men tyckte synd om dig". Han hade varit förbi affären, köpt en chokladask, saltlakrits, trisslotter och laddare till oss båda då våra sladdar börjar att ge sig. Gulligt av honom. Då jag fortfarande mådde dåligt i kroppen på grund av ingen energi så låg vi i sängen och kollade film/serie resterande av kvällen samt bara pratade. Idag hoppas jag på bättre tur med att skriva på min tenta som ska vara klar på fredag för att sedan ta tag i en annan tenta. Får hoppas att jag hinner få klart allt i tid!

Likes

Comments

Efter att jag ställde en fråga till er angående vad ni skulle vilja se mer utav. Så skrev @louiseanderssons att jag skulle visa upp min läpp kollektion. 132 stycken olika, trodde seriöst inte att det var så mycket! Någonting annat som ni vill se mer utav?

Likes

Comments

För att tävla:
- Kommentera "Jag är med!".

För en extra chans:
-
Följ mig på Bloglovin', blogkeen eller nouw.
- Följ mig på Instagram (blubbandzombie).
- Dela någon av bilderna på någon av dina sociala medier.
(Dvs gör ett inlägg på din blogg, Facebook eller Instagram och länka inlägget/delningen i din kommentar här nedanför.)

Tävlingen avslutas den 28/2-2017
(Glöm inte att skriva din mejladress!)

Likes

Comments

Tiden har gått så jäkla fort samtidigt som väldigt långsam. Det är 5 månader (känns som mycket längre) sedan jag träffade Jesper för första gången helt ensam, på min födelsedag. Innan så hade jag enbart träffat honom ihop med hans bror ett fåtal gånger. Han accepterar mina brister och han är nog fasen första människan (utöver Michelle ♡) som jag har öppnat upp mig helt för. Jag kan vara mig själv i hans närvaro, kan slappna av och inte behöva gå helspänd. Han finns alltid där och han har verkligen haft ett rejält tålamod. Jag är så jäklans glad över att jag inte raderade mitt konto den natten (som var tänkt) och att jag tog mig modet till att faktiskt starta en konversation med honom. Det är det bästa som hänt och nu kan jag bara längta efter den dagen då vi kommer att bo ihop. Han gör mig lycklig och jag kan verkligen inte önska mig någonting annat. Han är den jag vill dela mitt liv med.

Likes

Comments