Header

Infaillible Primer Mattifying
Om produkten: Kontrollera blank hud och få den att se matt ut. Lätt formula och ska
förlänga makeup tiden. Ska kunna användas under och över foundation.
Omdöme: Produkten är i flytande form och sjunker lätt in i huden. Inget klibb eller svårigheter att smeta ut. Håller sminket matt i åtminstone minst 8 timmar. Efter det har jag vid flera tillfällen sett att min t-zon börjat bli lite lätt oljig. Jag skulle aldrig lägga denna ovanför min foundation. Min favorit av dessa tre!
Hållbarhet: Minst 8 timmar
Innehåll: 20 ml
Pris: Ingen aning tyvärr
Poäng: 4/5
Hittas hos: L'Oréal Paris och kommer finnas på alla ställen som säljer L'Oréal i februari

Infaillible Primer Anti Redness
Om produkten: Anti-redness primer som neutraliserar röda toner. Lätt formula och ska
förlänga makeup tiden. Ska användas under foundation.
Omdöme: Jag var mer grön på mina fingrar än i ansiktet när jag försökt smeta ut denna produkten. Provat att dutta samt i cirkulära rörelser. Den vill inte riktigt fungera för mig. Absolut att den inte ska göra mig grön i ansiktet men den neutraliserade inte mina röda toner som den skulle göra. Otroligt besviken och tvättade av mig den varje gång för att ta en annan primer, denna fungerade verkligen inte på mig. Har andra produkter som är bättre som jag hellre vänder mig efter.
Hållbarhet: Vet ej
Innehåll: 20 ml
Pris: Ingen aning tyvärr
Poäng: 0/5
Hittas hos: L'Oréal Paris och kommer finnas på alla ställen som säljer L'Oréal i februari

Infaillible Primer Porerefining
Om produkten: Pore refining primer som minimerar synligheten av porer. Lätt formula och ska
förlänga makeup tiden. Ska kunna användas under och över foundation.
Omdöme: Bekväm på huden och den jämnade ut ojämnheter. Satt fin under foundationen och porerna blev mindre synliga. Helt okej produkt om man inte råkar ta för mycket av den. Det är lätt att foundationen "åker av" eller inte håller så länge på huden. Skulle absolut inte ta denna över min foundation. Den fungerar lika bra att använda utan foundation om man enbart vill att ens porer ska vara mindre synliga utan smink.
Hållbarhet: Minst 8 timmar
Innehåll: 20 ml
Pris: Ingen aning tyvärr
Poäng: 3/5
Hittas hos: L'Oréal Paris och kommer finnas på alla ställen som säljer L'Oréal i februari

Kommer du att prova någon av dessa när de kommer ut i butik?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Look 1:
Ögonskugga: Viva La Diva - Move Me Jungle - Tahiti, Dominica, Ecuador, Hawaii, Brazil
Mascara: Viva La Diva - Super Curl Mascara - Black
Fransar: Sweed - Pro Lashes - Ramina
Liner: H&M Beauty - Eyeliner - All That Jazz

Look 2:
Ögonskugga: Viva La Diva - Move Me Jungle - Tahiti, Dominica, Barbados, Venezuela, Hawaii
Mascara: Viva La Diva - Super Curl Mascara - Black
Fransar: Sweed - Pro Lashes - Ramina
H&M Beauty - Eyeliner - First Frost

Likes

Comments

Jag har gått halva min utbildning och har nu halva utbildningen kvar, vilket är 2,5 år. Ibland far mina tankar iväg och jag kan inte låta bli att tänka på att jag kanske har valt fel, att jag inte kommer att klara av detta. Samtidigt vet jag med mig att jag älskar att vara ute i klassrummet bland eleverna och jag har mina handledares fina ord att tänka tillbaka på. Jag är glad över att jag ändå fortsätter att kämpa, att min sambo och mina vänner hejar på mig när det kommer till studierna. För ibland blir det för mycket för mig och då vill jag bara skita i allt, ge upp. Jag är livrädd för att misslyckas och att allt ska ha varit förgäves. Samtidigt kan jag bara göra mig själv besviken för det finns ingen familjemedlem som kan bli besviken på mig längre. Ibland önskar jag att min farmor fortfarande var vid livet. För hon hade åtminstone varit stolt över allt mitt kämpande, att jag vågat ta klivet och kämpar sönder både med studierna och med bloggen... även om det inte alltid syns 100% utåt.

Likes

Comments

L'Oréal Paris - Pure Clay - Anti-Blemish Mask hittas hos: LYKO | FEELUNIQUE | ELEVEN | KICKS

Du som följer mig på Instagram såg mitt berg av böcker + övrig lista av litteratur som jag ska bearbeta under knappt 10 veckor. Känner hur stressen tar över min kropp sakta.. samtidigt är jag glad över att jag lyckats fått tag i litteraturen och börjat sätta mig in i den. Jag behöver lära mig att slappna av och ta det lugnt. Därför är ansiktsmask och ett varmt bad med badbomb den perfekta avkopplingen för åtminstone en kort stund. Ansiktsmasken som jag börjat använda har minskat mina porer otroligt mycket, vet inte om det är kombon mellan ansiktsmasken och produkterna från Eucerin? Jag är oavsett superglad över att min hy börjar att bli bra igen! Sen är jag så otroligt glad över att jag har bloggen, vilket är min fristad där jag kan slappna av en sväng från verkligheten.

Likes

Comments

Jag och min galna tur i tävlingar den senaste perioden alltså... är så tacksam! Fick hem detta ljuvliga paket från @howtosaveinhappyways vilket innehöll en vinst med produkter från Bomb Cosmetics och Makeup Revolution. Tvålarna luktar otroligt gott så ska bli så kul att få prova på dessa när våra andra tvålar har tagit slut. Badbomberna kommer jag att ha en otroligt nytta av nu när jag tänkt försöka börja ta några bad igen för att slappna av. Nu har jag till och med ännu fler highlighters och alltså... de är så fina... Paletten är också superfin. Inte nog med detta så fick jag en hemmagjord badbomb (stjärnan) som hon har gjort själv, hur gulligt? Luktar supergott och var riktigt gullig, ska använda idag! Allt var väl paketerat och gulliga meddelanden.

MUR - Liquid Highlighter | MUR - Eye Primer

MUR - Amazing Sheer Lip Gloss

MUR - Lipstick

MUR - Anti Shine Balm | MUR - Bronzer

MUR - Strobe Balm - Golden | MUR - Strobe Balm - Rose Gold

MUR - Pressed Highlighter - Ice Kiss | MUR - Pressed Highlighter - Peach Kiss

MUR - Baked Highlighter - Flash | MUR - Baked Highlighter - Rejuvenate | MUR - Baked Highlighter - Gold Addict

MUR - Revoholic Palette - #revoholic Eyes

Likes

Comments

Idag fyller min kära sambo 25 år, han fick däremot öppna presenterna redan i lördags. Han fick ett par skor som han visste om, då han själv valt ut de. Han börjar att få en värre samling än min snart. Sen fick han en parfym då han tjatar om att han vill ha GUCCI, nu vet jag att han snackar om tröjor och t-shirt på den fronten men jag är student, finns inte en chans att jag har råd med det liksom så han fick helt enkelt nöja sig med en mindre grej från märket. Elakt? Yes... haha men den luktar faktiskt riktigt gott.

Ett stort grattis till mitt mannen i mitt liv!

Likes

Comments

Metallic Mysteries | Enchanted Secrets | Infinity Palette |Core Crayons Kit | Mood Crayons Kit
Flash Crayons Rustic Kit | Flash Crayons Midnight Kit | Liner Brush 300 | Blending Brush Small 303
Applicator Brush 305 | Basic Kit Makeup Brushes (x2) | The Sponge (x2)

För ett bra tag sedan delade jag med mig av min samling på Instagram, glömde däremot av att publicera inlägget här på bloggen, så inlägget har legat i ett utkast under en väldigt lång tid. Sen de här bilderna togs så har vissa produkter blivit lite mindre i storlek då jag faktiskt använder flera av dessa produkter dagligen. Jag verkligen älskar Lindas produkter, de är helt klart några av mina favoriter ute på marknaden. Ser verkligen fram emot vad för nyheter hon kommer komma med härnäst, tills dess får jag se till att njuta av dessa produkterna. Ett av mina mål är att ta slut på Infinity paletten så jag kan köpa den veganska varianten.

Vad tycker du om hennes produkter? Har du testat några?
Har du kanske en lika stor samling? Berätta!

Likes

Comments

Tävlingen är i samarbete med iSecrets.se och produkterna är sponsrade.

I slutet av förra året berättade jag om att det skulle komma upp en ny tävling här på bloggen och den tävlingen har jag tillsammans med företaget iSecrets. iSecrets säljer mobiltillbehör, kläder, makeup tillbehör och en del annat. I denna tävlingen kommer du att ha chansen att vinna en T-Shirt med trycket "Why be racist, sexist, homophobic or transphobic when you could just be quiet?" och en sminkspegel med 22 LED lampor som man kan justera ljusstyrkan med hjälp av en inbyggd touch-funktion. Utöver chansen att vinna tävlingen så kommer du även få tillgång till en rabattkod, vilket är "BLUBB15" för 15% på ett helt köp fram tills 10/2-2018.

Vinst:
JUST BE QUIET T-SHIRT
Välj mellan storlek XS, S, M, L och XL.
VIT SMINKSPEGEL MED 22 LAMPOR
Går att vrida 360 grader, förstoringsglas medföljer, drivs via USB sladd alternativt batteri.

Tävlingsregler:
Skriv din mejladress.
Svara på frågan "Hur lång leveranstid har iSecrets?".
Skriv en motivering om varför just du vill vinna!

Tävlingen avslutas den 24/1 -2018.
Stort lycka till!

Likes

Comments

Finns att hitta hos BeautyBay för ca 400 kronor.

Fick hem för ett tag sedan dessa två underbara paletter, måste ändå säga att jag är mest imponerad av 24 karat paletten då den var så himlans fin och formulan var snäppet bättre. Gillar båda sjukt mycket, alltså jag och mina highlighters. Blir du någonsin trött på mig? Skulle du vilja ha ett inlägg där jag enbart visar alla highlighters?

Likes

Comments