Godmorgon på er!
vet ni hur skönt de va att få sova ut lite idag?? Grymt gött va de att få sova lite längre än vanligt. Nackdelen va att jag försovit mig!! Skulle vart på jobbsöket kl 10 men klockan ringde inte..! Så de får bli att söka jobb hemma idag. Ska även skicka iväg lite blanketter med om bristande fel i min lägenhet. Men just nu så ska jag faktiskt försöka kliva upp ur sängen först å främst om jag inte stannar här. Sen är de ju riktigt gött väder ute idag med så kanske tar å lägger mig i solen en stund å solar! 😀 👍 Men nu får de bli frukost för e dö hungerig. Så ja men vi hörs sen då!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 28 Readers

Likes

Comments

Efter ett mysigt bubbelbad med älsklingen får de faktiskt bli sängen. Ska lägga oss å kolla på en film å försöka nanna. Blir ju å gå upp tidigt imorron. Skriver imorron om hur de gick på mötet med. Sov så gott på er!

  • 47 Readers

Likes

Comments

Har hittat mina nya skor jag vill ha! Dom e så snygga att jag dör. Inte med att de är Sparco dom e ju rosa med. Men se kommer ju problemet dom e inte billiga direkt. 2300 plus frakt för ett par skor de är mkt pengar. Men de får de vara värt ska allt ha dom innan gatebil! Eller va tycker ni va dom inte snygga?? Jag måste ha lite smak råd här!

Likes

Comments

Fick världens överraskning av min kille igår. Han satt men mobilen å gapa å skrek de de funkar ju fan inte. Så efter en stund när han står å borstar tänderna säger han. Älskling jag har beställt en sal till dig. Då har han gått å beställtnett par skit snygga tights till mig! Fattar ni hur glad jag blev då eller?? Blev superduper glad! 😀👍

  • 50 Readers

Likes

Comments

Jag fick en kommentar av Nilly som undra om jag fått jobb eller vad jobbpraktik är!

 Så jag tänkte förklara vad jobbpraktik är för något. Jo jag är ju arbetslös och går hos en jobbcoach so hjälper mig med allt inom jobb. Så nu när jag inte har något jobb som tar jag något som heter jobbpraktik. Man ringer till ett före tag vad som egentligen å kollar om dom vill ha en praktikant. De är typ som en lärlings period kan man säga. Jag ska ha 3 månaders praktik nu så håller på å leta ställe just nu. Ska åka å prata med en arbetsgivare nu vid 15 tiden. Så får vi se om han har möjlighet att ta emot en praktikant! Så Nelly jobbpraktik är typ som en lärlings period. Hoppas du fick bra svar på din kommentar annars får du fråga igen! 

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag har vart borta ett tag nu från bloggen jag vet de. Å de har vart riktigt skönt å få lite fräsch luft så man får ny inspiration. Tänkte försöka på nytt dock inte så intensivt som innan men lite då å då! Men jag har en fråga hur får man bort dom gamla inläggen?? Hittar inte de å vill ej ha kvar dom gamla. Om ni vet kan ni la lägga en kommentar så jag kan ta bort dom gamla inläggen!

Men ja riktigt gött väder ute idag sitter på altanen å blogga i solen. Känns verkligen att sommaren är påväg till oss! Idag ska jag på möte för ska börja på ny jobbpraktik då den gamla inte skötte sig. Men innan dess ska jag ta å städa lite här hemma ser ut som ett bombnerslag. Men jag måste faktiskt in å göra mig iordning nu så jag hinner med allt som ska göras innan jag ska gå till bussen. Men ni får ha de toppen så länge.

  • 44 Readers

Likes

Comments