Men ååh, nu har jag varit dålig igen..
Jag har iofs haft mycket o göra, började på nytt jobb förra veckan o har gått bredvid ganska mycket, så nu har man börjat på lasarettet i Alingsås 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jajämen, funderar på om man ska skicka en ansökan till retro pinup sweden, va tycker ni?

Hjälp mig hitta på pinup namn ! Jag funderar på typ Betty White Boop :P va tycks om det ?

#pinup #rockabella #pinupgirl #alingsås

Likes

Comments

Fan, då har jag varit dålig igen...
Men lite uppdatering får jag väl ge er, jag har sagt upp mig på mitt jobb jag har inom hemtjänsten då jag har fått jobb på Alingsås sjukhus 😀, överlycklig tjej här liksom :)

Har varit på Ullared med min favorit tjej slutet av april, hennes syster var också med, tror hennes syster tröttna på oss så som vi skratta och höll på, Hhahahahahah 😂

Nu är min utbildning köar och jag är nyutbildad undersköterska (uska) 😀

Bloggar mer imon :)
Pusspuss :*

Likes

Comments

Ja, idag är det begravning som gäller. Kl 14 börjar det i ljusets kapell.

Har ingen lust, men vad gör man inte för sin mamma, klart man ställer upp för sin mamma och går med henne. Kände knappt människan som gått bort, träffade människan när jag va liten, mer minns jag inte om honom.


Ja men då va jag redo, färdig och väntar på att mamma ska höra av sig.

Bloggar kanske mer senare.

Pusspuss :*

Likes

Comments

Som titeln säger, jag känns som att jag svävar på moln, känner mig som världens lyckligaste tjej. Äntligen har jag hittat en normal kille, och en väldigt fin kille.

Vi är inte tillsammans eller så än, men vi dejtar och är i stadiet där vi lär känna varandra, och vi känner oss trygga i varandras sällskap. Det känns så skönt att man äntligen hittat en normal kille.

Hoppas att detta går vägen nu, hoppas hoppas hoppas <3

Bloggar kanske mer sen, annars bloggar jag imorgon :).

Pusspuss :*

Likes

Comments

Fy fan va gött, nu börjar det närma sig utbildningens slut och det känns riktigt skönt :D.  Bara cirka 4 veckor kvar på utbildningen och jag håller på att söka arbete för att slippa jobb på hemtjänsten!

Imorgon är det begravning för min mammas morbror, det e inte jätteroligt. Men går med mamma för hennes skull, sen efter begravningen blir det antagligen träning.

Idag har jag varit på lasarettet och fått mitt dropp som jag får på grund av min sjukdom, och efter det så cyklade jag hem till farmor och tog en kaffe med henne :).

Bloggar mer senare :)

Pusspuss :*​

Likes

Comments

Nu är det bara 4 veckor kvar cirka sen är jag färdigutbildad undersköterska 😀😀😀😀
Sååå skönt att slippa studierna, ska bli så Nice att kunna jobba istället för att plugga 😀

Pusspuss :*

Likes

Comments

Nej, nu får jag ta och skärpa mig!
Måste bli bättre på bloggen alltså...
Tycker ju att det e kul och blogga liksom.
Ska se till så att det blir mer inlägg här 😊😘

Likes

Comments

Oj, nu är det alldeles för länge sen som jag la upp något här, skärpning Sandra ! Skärpning! Jag orkar inte riktigt uppdatera allt som hänt här, men lite grann så där.

Har haft mycket med skola och jobb det senaste, och nu är jag inne på sista terminen i skolan, läser just nu akutsjukvård :). Vecka 7 går jag ut på praktik och kommer då vara på en ortopedavdelning, kan på riktigt spännande :). Hoppas på att det går bra, för nu har jag redan sökt jobb på flera olika sjukhus, eftersom att jag läser akutsjukvård och kommer bli utbildad undersköterska så kommer jag att kunna arbeta på sjukhus efter avslutad utbildning :).

Fortfarande singel ! Men mår så jävla bra så behöver inte ha någon kille förtillfället, klarar mig så bra själv för tillfället, asså visst, det e lite jobbigt att nästan alla ens vänner skaffar kille, gifter sig eller skaffar barn, men det e inget jag går och gnäller över, eller e avundsjuk för. För jag mår så bra ensam tillsammans med min underbara fina katt :D.

Ska försöka bli bättre med att blogga igen ! Inte så här långt uppehåll igen ! Skärpning nu !

Pusspuss, talk to you later :) :*​

Likes

Comments

​Sammanfattning av helgen:

Fredags var det skola, lördag jobbade jag 8:30-21:00, sen hem, byta bil, hämta en tjejkompis och sen åkte vi till Brålanda. Bara för att jag skulle få se min dejts band spela live, det var riktigt roligt trots att jag var nykter och körde :P. Efter att de spelat klart så stog vi och tjata med min dejt och hans bror :). När vi skulle åka hem så slutade det med att vi körde fel, bra Sandra, bra! 

Sen skulle man upp och jobba 8:30, så fick typ 2 timmars sömn, och jag e fortfarande trött. 

Bloggar mer sen.

Pusspuss :*

Likes

Comments