Blondinrika

Nu efter en stund lugn så kan jag andas men är fortfarande skrämd..
Min mormor är en människa som står mig knuten till hjärtat. Hon betyder så mycket att ord, tankar eller ens känslor inte kan beskriva.
Idag visste jag inte vad jag tänkte eller kände. Jag blev totalt iskall genom hela kroppen, blekare än blekast och skakade så jag knappt kunde hålla telefonen.
Det ända som slog mig var 112. Allt stod stilla allt jag tänkte var 112, ambulans, det är inte dags!!!!
Jag pratade med en man som lugnade mig. Varje ord hackade när jag sa något och förklara ett tillstånd när det ända skriket i huvudet är "INTE NU" är svårt att hålla sig lugn.
Men tack gode gud att mormor vaknade. Hon sov väldigt djupt och drömde. Andningen var inte i takt, blek och hakan var avslappnad.
Min mormor brukar aldrig sova så djupt då hon brukar hålla koll ungefär vilken tid jag brukar komma och välkomna mig.
Så ni kan väl tänka er vilken panik jag fick där.
Nu efter denna händelsen tappade jag all energi jag bar på. Gjorde middag och nu myser jag med min mormor och min mamma som kom hem för en stund sedan.

Min ångest som precis började släppa.. Nu är den tillbaka igen.

Hoppas ni har en bra fredags kväll!
Kram Blondinrika 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blondinrika

FREDAG!! OMG dagen är kommen!

Jag har sedan jag gick i skolan glömt bort den här fredagsfeelingen. Den här känslan när man hoppar och skuttar för man gör sina sista arbetstimmar. Grym känsla!

I 3,5 år har jag inte haft några regelbundna tider jag har jobbat både dag och natt. När jag tänker tillbaka så undrar jag hur tusan jag kunde jobba som jag gjorde?! Men nu så känns det så himla svensson att jobba 8-17 och vara ledig på helgen. Konstigt att jobba så här och kunna ha rutiner?

Vad är rutiner det är någonting jag glömt bort hur det känns. Att kunna ringa en kompis mitt i veckan och ta en kaffe? WHAAAT?! Under mina "vuxen år" har jag mest varit tillgänglig på helgen men knappt det. Mitt sista år i skolan så jobbade jag samtidigt som jag pluggade. Mina vänner jag hade då pratar jag inte med idag för dom klagade bara på att jag bara jobbar eller tränar när jag inte går i skolan och efter skolan så jobbade jag på två jobb, ett extra när jag var ledig och utöver jobbet var det träning. Festa gjorde jag en del också när jag väl var ledig och behövde släppa allt.

Så nu att jobba som jag gör känns så lite, det känns som jag har för mycket fritid. Min känsla inom mig är liksom att något saknas. Ingenting saknas, det är bara frid. Jag får njuta lite!

Likes

Comments

Blondinrika

Godmorgon till ännu en strålande morgon!

Igår blev det ingen träning och det fanns en baktanke med det och det var för min systerson fyllde hela fyra år. Jag var hos min syster och mumsade tårta istället. Kallas giltig frånvaro guys! ;)

Dessa fyra år har gått riktigt snabbt. Var gång man träffat lille busen har  han utvecklats. Han har varit snabb i utvecklingen jag menar han skällde på mig en gång. "Moster vart är du?! Jag väntar på dig!!" En treårings ord genom telefon. Haha för gullig!
Jag förstår inte vart dessa fyra år tagit vägen.. men en sak är säker, dem har tillfört mycket glädje och lycka. Han är min lilla stjärna!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej alla fina!

Sitter och har min lunch rast och kollar in bloggar "min NOUW- tid". Mest bloggar som handlar om träning, kost, hälsa och skönhet. Roligt och se hur många man delar samma intresse.

Här om dagen träffade jag en tjej jag följer på instagram, hon tränar bikinifitness. Hur fin, gullig och duktig som helst. Vi började prata, det är lätt att prata med människor när man delar intressen det vet väl ni också. Så där stod vi och pratade lite grann om just träning hur viktigt det är. För mig finns det ingenting annat jag kan stå och prata om så käkarna gör ont än träning. Speciellt när man pratar med människor som är likasinnade.

När vet du att en människa är likasinnad som dig själv?

När en person säger att dem mår dåligt utan träning eller äter hälsosamt och friskt samt när man pratar naturligt då har vi mycket att prata om.

Så jag och hon vi klickade snabbt det sa liksom bara kabom. Jag ville inte uppehålla henne då hon jobbade och jag skulle iväg så samtalet höll inte så länge.


Roligt! Hoppas allt är bra med er mina vänner!

Kram Blondinrika!

Likes

Comments

Blondinrika

Godmorgon alla fina!

Ligger och drar mig i sängen samtidigt  som jag försöker få upp värmen kalla denna morgon.. Det ser ut att bli en fin dag ser knappt något moln på himlen. Välkommen underbara vår!
Idag får jag även starta min dag med att köra lastbil. Jag menar blir det bättre?

Ben träningen igår blev en succes. Idag blir det tyvärr ingen träning. Men jag glädjs av en bra tränings vecka i övrigt.

Ha en toppen dag alla fina!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Hello girlzzz!

Gymmet kallade på mig idag denna ljuva kväll och nu står jag på crosstrainern och skriver till er. Laddar för ett ben pass och nu i denna stund som jag skriver slog det mig att jag glömde mitt ryggbälte... Attans!!! Men jag kör på ändå lite snällare utan men när jag går hem sen ska mina ben ha sån mjölksyra!
Kommit igång med träningen igen och motivationen är på topp.
Vill tack dem kring mig som gett mig dem där klapparna på axeln det har hjälp.

Nu är det dags att lyfta vikter så ni får ha en fantastisk kväll!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Godmorgon solstrålar!

En underbar onsdag med morgon sol och ett humör på topp! Låt oss se vad denna dagen har att bjuda på mer än träningsvärk. Blev ett gympass igår eftermiddag och ännu ett till planeras i eftermiddag. Igår hade jag sådan träningsvärk i mina stackars vader. Men känns bättre idag så ikväll blir det ben träning. Exalterad!

Ha en toppen onsdag alla fina!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Idag firar jag 5 år sedan jag började gymma. Jag utförde mitt första gympass 20 mars 2012. Det känns helt otroligt, helt fantastiskt. Att titta tillbaka på hela min resa ger mig ett stort leende på mina läppar. Det är alltså för 5 år sedan jag slutade med cola och överdrivet socker, och i 5 år har jag utvecklats från att ha 0 kundskap till att människor vänder sig till mig och rådfrågar om tips och tricks. Jag är överlycklig! Lycka är vad träningen givit mig, träning är det som kompletterar mig. Jag vill även tacka mina läsare som följt mig under min resa och människor som trott på mig och stöttat mig. Big love to you guys!

I helgen så tog jag faktiskt fram alla proteinpulver, BCAA, vitaminer mm för att nu ska jag komma i form på riktigt. Jag har även en vän som ger mig motivationen. Han vet inte om det men att bara prata och att fanns där ger mig motivationen. Han tränar nämligen själv och vi har längre pratat om att träna tillsammans men det har inte riktigt blivit så men nu så är vi båda på banan med träningen.

Så jag höjer mitt vattenglas och skålar för min 5års dag!

Varma kramar Blondinrika

Likes

Comments

Foodlover

Hej alla fina!

Dagens lunch gjorde susen! Hemmagjorda biffar med färskpotatis, sparris, tomat och brunsås. Som himmelriket!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Ute på kvällspromenad med Zebb. Vi är påväg till en vän som bor en liten bit ifrån mig så det blir en lite längre kvällspromenad än vad vi brukar ta. Jag ska säga ärligt att vara ute när det är mörkt är läskigt.. Man hör allt för mycket om vad människor blir utsatta för osv. Det är väl mer omtalat nu när internet är så stort att man vet mer..

Kram Blondinrika

Likes

Comments