Header

Blondinrika

Hej alla fina!

Nytt år och nya utmaningar! Jag är så exalterad vad detta året kan ge, jag kan inte heller bärga mig till besked som jag ska få i slutet av denna månaden. Men ett löfte som jag sagt till mig själv är att jag måste lära mig andas. Jag är en multi människa som gör en miljon saker samtidigt och det är ohälsosamt när det blir så intensivt. Så jag har ett upplägg som jag tror kommer fungera så jag kan släppa mina tankar. :)

Jag inleder mitt nya år men en helt total förändring och det är att jag byte arbetsgivare, jag har nyligen flyttat och jag känner för första gången på väldigt länge att jag har kontroll på mitt liv. Underbart!

Då jag firade det nya året med alkohol, härliga människor och skratt så var idag ingen lämplig dag att träna. Jag tog istället en längre promenad med Zebb och sällskap för att komma ut och röra på mig, även det är träning. Frukosten idag blev en hemmagjord smoothie och till middag en vedugns pizza. Jag äter inte så mycket skräpmat men efter idag som kommer jag bara köpa sån pizza. Fem av fem stjärnor!

Jag hoppas ni alla hade en bra nyårsafton och jag önskar er en god fortsättning!


Kram Blondinrika

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blondinrika

Hej finisar!

Skriver för att få ut lite av mina tankar ikväll. Jag sitter och klurar på alla dessa företag som jag fallit för ska kunna bli bättre och nå sina mål.

För en stund sedan stannade jag upp och reflekterade att inte under en stund i mina tankar tänkte jag alls på hur jag ska tjäna pengar. Mitt största problem var vilket upplägg jag behöver för att hinna med? Jag skulle vilja klona mig i 4 personer helt klart!
Det är lite business women i mig för det är inte dåliga idéer jag kommer med måste jag säga. Guld stjärna till mig.

Imorgon ska jag maila till det ena företaget och se vad jag får för respons och därefter får vi se vad som händer. Jag får energi kickar av detta, hur roligt som helst!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej godisar!

Första inlägget denna december månad, har tagit distans från allmänheten ett par veckor och lagt fokus på mig, vad jag vill med mitt liv och jobbat till överdrift.

Mycket har hänt sedan jag skrev sist bland annat så bokade jag möte ett par veckor sedan då jag var intresserad av att se mig om vilka jobb alternativ som finns. Två företag som ville anställa mig omedelbums. Jag övervägde och planerade lite utefter dem erbjudanden jag fick och tog det ena. Det andra fick bli mitt extrajobb.

Idag har jag 4 jobb, ett fast jobb som dem andra jobben anpassar sig efter och 3 extrajobb. Möjligen att ett tillkommer sen. Jag gillar variation helt klart. Nu jobbar jag inte 24/7 även om det hänt men det är inte alltid jag blir inringd.

Hur som haver så sa jag upp mig på åkeriet jag jobbar på idag för att vara på hemmaplan mer. Jag kommer jobba färre timmar dvs jag kommer ha mer tid till min träning och jobba på mina andra jobb. Jag är exalterad och börjar mitt nya liv direkt efter nyår. Mitt största problem med att köra fjärr dvs långt är att jag förlorar så många timmar av mitt liv och kan inte vara produktiv. Köra långt ibland, absolut det är skönt men hela tiden? Nej mitt huvud går bananas.

Utöver jobbet så satsar jag på plugget också.
Jag ser framemot 2018 och satsar på att mina mål ska uppfyllas.


Men eftersom jag varit inaktiv och trafiken på bloggen varit hög så tänkte jag publicera en bildbomb på vad jag har gjort dem senaste veckorna. :) Haft en underbar december men underbara människor i min omgivning.


Ha en toppen lucia!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Hej alla fina!

Sitter på Yrkes Kompetens utbildning. Något som jag som chaufför har krav att ha för att få framföra tunga fordon.
Ergonomi och hälsa, gissa hur bra jag trivs då? Mina ämnen jag dagligen sysslar med och diskuterar. Halva dagen har sprungit iväg med storm. Nu återstår andra halvan med glädje.

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Foodlover , Träning & hälsa

Hej finisar!
Har inte uppdaterat på länge nu för det har varit mycket med flytten och jobb mm. Men nu har jag kommit ner i varv och det är skönt!

Sitter och äter min frukost innan jag ska iväg till gymmet. Jag har inte så mycket planer mer än 3st what to do.

1. Gymmet
2. Tvätta
3. Gå promenad med en god vän

Jag tar dagen mer som den kommer idag faktiskt.

Min frukost är vegetarisk då jag blev så himla sugen på mina keso mackor. Receptet kommer från en kostrådgivare från början och en gammal vän till mig gav mig receptet "Du MÅSTE prova" och efter många år så hänger det kvar.

Jag har två knäckemackor 'surdegsknäcke', ett lager keso, alfagroddar och två skivor tomat. Nu har jag halloween tomat var av färgen.

Jag har bytt ut skinkan/kalkonen mot alfagroddar så jag får mackorna vegetariska.

Och självklart ett stort glas vatten till detta, mmmh så gott!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej fina ni!

Gissa vem som inte ska sova det närmsta dygnet? Jo lilla jag! Bara för tandläkarbesöket igår så slutar jobba inatt någon gång och då packar jag det sista sedan väntas flytten. Jag känner bara att jag vill ha det överstökat. Det tråkiga är att packa och bära.. gratis träning kan man vända det till det positiva.

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Nu när värken släppt och jag har fått i mig mat så känns livet bäst!
Idag blev det köttfärslimpa, köttsoppa och sallad. Kött rakt av, många känner sig säkert stolta över mig nu. Men mitt vegoliv slutar inte här. Nya tag kommer jag ta!
Jätte roligt att även få höra av en kollega att det är roligt att jag är tillbaka på vägarna igen. Tack!:)

Jag och Kev har tagit följe idag och redan när vi lämnade Skåne så tjatade båda på hur hungriga vi var. Jag tänker alltid på mat, jag menar alltid. Flytande brukar fungera när jag bara är hemma aldrig när jag är ute. Men värktabletterna har gjort ett bra jobb iallafall och maten smakade bra, efterrätten blev en vaniljlatte för oss båda.
Natten börjar röra sig mot sitt slut och vi är i Västerås. Imorgon eller idag som det egentligen blir så är det full rulle hem. Imorgon flyttar jag och jag är så exalterad! Tre veckor kvar till 1 advent och jag har hittat alla mina julsaker. Lilla tomte mor som jag är ska här snart julpyntas också, läääängtar!

Godnatt finisar!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Playlist by Blondie

Väldigt mycket nostalgi denna natten känner jag, denna låten av Spicegirls kan ju inte få en enda själ till att inte le och digga till låten. Har jag fel peeps? ;) Jag är iallafall av många som kan hela texten och självklart sjunger jag alltid med när jag hör den. Haha!

Kram Blondinrika

Likes

Comments