Träning & hälsa

Så glad att vara tillbaka!
När jag kom hit var jag psykiskt trött och egentligen ville min hjärna sova. MEN jag kände att jag behöver bli fysiskt trött också för att få sova extra gott. Nu efteråt orkar knappt mina ben bära mig till bilen.. Så kommer säkerligen få sova riktigt gott igen. Skönt att vara tillbaka så får man hoppas jag håller mig frisk framöver!

Kram Blondinrika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blondinrika

Hej alla fina!

Efter att jag blev sjuk förra veckan med feber och en inflammation som krävde pencelin så blev det ingen träning på hela veckan.. men hur mycket jag än ville träna så drog pencelinet ner på mig. så igår var sista dagen jag tog pencelin och inatt när jag parkerat lastbilen ska jag till gymmet. Min lycka att få komma till gymmet igen är enorm!

Så nu är musiken på max och jag fortsätter min färd mot Västerås!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Hej igen efter att jag varit inaktiv i ca tre veckor. Anledningen är att jag inte haft någon kamera och kort efter att den la av så gick min telefon sönder.. så första veckan var jag helt utan telefon och sedan fick jag låna en äldre telefon av en vän. Det fungerar så länge iallafall.

Tror ni det kliar i mina fingrar att få skriva?! Jag står snart inte ut. Så nej jag har absolut inte glömt bloggen!

Så nu när jag kan blogga med en sämre kamera än min ska jag göra mitt bästa för jag klarar inte en dag till utan att få skriva av mig!

kram Blondinrika

Likes

Comments

God kväll!

Kvällens dilemma, vad ska jag ha på mig? Ger mig själv svaret att jag klär aldrig upp mig och finkläderna hänger så det är bara välja något. Men det är enklare sagt än gjort!

Höstjackan är framme nu iallafall!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej alla!

Ska förbereda mig för kvällens plankstek med goa människor och så frågar jag min allra bästa vän om vi ska gå ut på promenad innan. Då kommer han krypandes upp till mig och istället vill bli kliad bakom öronen. Kärlek! Dags för oss att ta en promenad!

Kram Blondinrika 

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Snart ringer klockan och det är dags att kliva upp. Vatten innan Cardio och en lätt frukost innan gymmet.

Idag vakna man till fullt strålande solsken men inom någon timme är det mulet. Kan se hur molntäcket snabbt drar sig täckande så får tar vara på solen!
So, let's do some morning cardio!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

God kväll alla fina!

Idag tog jag och Zebb en fin höstpromenad på 3,3 km.
Skogen är så vacker med alla dess olika vackra färger och alla dess lukter. Våran promenad idag var väl behövlig, jag rensade mig på dålig energi och laddade med massor av glädje och positiv energi!
Känner mig äntligen återhämtad med positiv inställning, nya mål och en ny blogg! Det är som att vända blad och börja på ett nytt kapitel. Underbart! Så varmt välkomna till min nya blogg ännu en gång och hoppas ni finner lärdom och inspo från lilla mig!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej alla fina och välkomna till mitt nya ide!

Har nu beslutat mig för en ny blogg och anledningen är väl att här kan jag bestämma mer om utseende på bloggen lägga upp inläggen på roliga och mer motiverande.

Jag har sedan en tid tillbaka funderat på detta och bestämde mig här om dagen att nu blir det min tredje blogg. Vet inte hur många år jag bloggat men har varit på devote i tre år! I tre år!!! Gisses vad tiden springer iväg!

Skillnaden på mina tidigare bloggar och denna är att ni nu bara kommer kunna läsa om kost, träning och hälsa. Dvs mina och Zebbs äventyr, kost - mat samt lite mer i detalj om kost vad som är och dåligt för kroppen och hälsa. Hälsa för mig är ditt välmående, vad du ska göra för att må bra och hålla din själ och sinne i balans.

Jag är så exalterad! Så ännu en gång välkomna alla fina!

Kram Blondinrika

Likes

Comments