Blondinrika

Ikväll skriver jag från mitt hjärta efter att en stor trafikolycka skett i Arboga området där flertal bilar, lastbilar och bussar krockat..

Det är så här att ena dagen så kan man krama om en människa och nästa dag kan man bära på ett enormt tomrum. Min mamma bröt nacken för ett par år sedan i en bilolycka. Hon klarade sig med skador för resten av sitt liv. Min pappa gick bort för ganska så exakt 7 år sedan över bara en natt. Min bästavän gick bort i en motorcykel olycka över bara en natt. Flertal andra kompisar och vänner har bara gått bort.

Jag är så tacksam att jag idag ligger i min säng, andas och tänker här och nu. Att jag kan ligga och skriva till er, människor jag vill nå att inte ta saker för givet.
Gör vad ni vill göra nu och inte sen, älska och visa er kärlek, be om förlåtelse om du behandlat någon illa.
Det är som såhär, vi tar livet för givet. Jag, du, dina vänner men inte dem som har fått en dom. Det är när dommen kommer det är då vi börjar tänka.

Mina vänner blev aldrig äldre än 25år och jag vet att dem som stod mig nära, dem hade fantastiska planer på livet. Fina och ljusa planer jag ville se, höra om och vara med om. Min pappa han var lycklig att vi hade fått upp kontakten.

När olyckor sker ute på vägarna är jag livrädd att jag ska få ett meddelande. Jag känner så många runt om i landet inom lastbils branschen och inte bara det.
Kör försiktigt ute på vägarna och det gäller alla!

Man vet aldrig när man träffar en människa för sista gången.
Döden är något som är skrämmande. Jag är rädd för den för den har tagit människor som stått mig nära. För mig är den svart och en stor fiende för den tog inte bara nära och kära. Den drog ner mig i ett mörkt hål när jag var tvungen att lära mig leva utan dem som stod mig nära.
Än idag kommer mörkret och tittar förbi men jag är starkare nu när jag inte längre dras ner lika lätt. När jag är bland människor största dels av min tid. Jag känner mig lugn och när jag har att göra så går jag all in. Sedan jag bytte tjänst har mitt psyke inte brutits ner snarare läkt. Jag har fokus på så mycket annat än tankar som gör mig rädd eller ledsen så jag känner mig som en helt annan människa.
Idag när jag fick höra om denna olyckan så fick jag flashbacks. Jag har kört där i det området där olyckan skedde och där är inte roligt att köra när halkan angriper. Om ni läst tidigare i vinter när jag var skräckslagen när mitt släp sladdade på motorvägen så var det i det området.

Jag önskar en önskning ikväll och jag hoppas den går i uppfyllelse. Att där inte är människor som dött i olyckan! Att människorna klarat sig! Och tankar går till dem och anhöriga som är panikslagna.

Ta hand om varandra allihopa!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Godmorgon!

Energin ligger på topp efter dagens benpass. Jag har haft riktigt svårt att somna två kvällar i rad efter att jag fick 22 timmars sömn men oh anda sidan så är min energi on top trots sena kvällar. Som pricken över i.et så startar jag musiken med en vanilj latte och kör mot jobb!

Ha en fantastisk tisdag allesammans!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Foodlover , Träning & hälsa

Godmorgon!

En ny vecka är nu igång kickad med gymmet och en god frukost. Ingen är gladare än mig att snart få börja jobba!

Idag gjorde jag en frukost på lite gosaker jag hade hemma.
Blåbär, banan, havregryn, mjölk och ägg.
Mixa ingredienserna och drick.
Jag vill tillägga att efter min smoothie blev jag inte mätt direkt. Det tar 20 minuter innan mage och hjärna kopplar och känner mättnadskänslan. Och det är precis vad det gjorde för mig.

Ha en toppen måndag solstrålar!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Mot yoga känns som det är väl behövligt. Igår kände jag mig som en sten med huvudvärk och stel som ett kassaskåp. Hade förmodligen sovit konstigt.. så idag efter en promenad med vovven och mys i soffan så ska det bli skönt med yoga!

Hoppas ni gör något bra på eran söndag!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Foodlover , Träning & hälsa

Jag älskar att läsa och lära. Och någonting jag brukar läsa mycket om är hälsa eller ja jag läser typ bara hälsa och kost. Nu vill jag lyfta citron ännu en gång i mitt skrivande och denna gången delar jag en länk från newsner.

http://www.newsner.com/drick-1-glas-citronvatten-varje-morgon-och-du-kommer-forvanas-over-hur-kroppen-reagerar/om/smarta-knep

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Godmorgon!
Imorse tog jag sovmorgon något jag planerade igår. Känns som träningen givit mycket denna vecka och behövde lite extra sömn.
Mina ben gör fortfarande ont men definitivt skillnad jämförelse till igår. Jag kan gå idag, happiness!

Ha en toppen torsdag!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

God kväll!

Har mycket tankar i mitt lilla huvud som över väldigar och försöker slå bort dem. Endel jag vill dela men känns ändå fel.. Tur nu att klockan är för mycket och tankar och viljan kanske försvinner under natten. Hoppas även att min helt otroliga träningsvärk släpper för OMG så ont som jag har haft idag.. Har typ gått som en man.. pinsamt!

Godnatt fina ni!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Godmorgon från en promenad med Zebb under stjärnklar himmel!

Dagens ryggpass på gymmet är avklarat och mina ben skriker träningsvärk sedan gårdagen. Jag tar mig sakta framåt idag men jag är nöjd över min presentation!

Ha en toppen dag!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika, Foodlover

En frukost och sedan iväg till jobbet. En lika fin dag som igår närmar sig och det blir allt ljusare tidigare. Underbara mornar! Jag tror inte jag kunde önska mig något bättre än hur precis allting är just nu.

Yoghurt och müsli toppat med pumpa och melonkärnor. Mumsigt!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa

Godmorgon!

Dagens ben pass är nu avklarad och risken att jag imorgon kommer böna och be att inte behöva röra mig är stor. Gjorde lite övningar jag inte gjort på ett tag och det är ju på så vis dem biter hårdast.
Nog om det, duschen kallar!

Kram Blondinrika

Likes

Comments