Header

Blondinrika

God kväll solstrålar!

Blir så skriv sugen efter en toppen dag! Pusselbitar som faller på plats och vänner som rådfrågar om träning. Blir så glad!

Tidigare ikväll fick jag en länk skickad till mig "7 anledningar till att snygga tjejer oftast är singel"

Nr ett på den, utseendet är inte det stora hela i det, jag skulle vilja ändra till som framgångsrika eller något i den stilen.

Jag tar rubrikerna och min egna kommentar under.

1. Män känner sig inte helt bekväma

- whaaaat?! Damn boys hittar ni en tipp topp brud ge henne uppmärksamheten. Ni får igen den. Vi är fortfarande kvar i att männen ska vara gentlemän, ge henne blommor visa henne att hon är din. Vinn hennes hjärta och sluta tänka på att andra kollar in henne. Va stolt istället. (Handlade om utseende)

2. Många män tror att hon är för snygg eller smart för honom
- ?! Är detta ett skämt? Varför skulle hon då valt honom från början? *Jag himlar med ögonen*

3. Hon tar inte vad som helst
- Näe och vem f*n gör det då?! Är han den utvalde varför då tvivla på sig själv? Jag undrar lite vad "vad som helst" egentligen är..

4. Hon vill inte släppa kontrollen om sitt liv
- Okej denna är svår! Ja det är svårt att släppa kontrollen!! Allt är ju så fint upplagt och på sin plats. Jag kan inte lämna någon kommentar på denna för jag har inte hittat någon lösning. Men man måste släppa lite på kontrollen det är en säker sak så man inte sårar eller stänger ut den andre. Ge honom lite fria händer och se vad han går för liksom. Man kan inte kontrollera allt och ska man leva med någon måste man bara släppa kontrollen och släppa in personen i sitt liv. Men dejtar du någon så kan du inte komma hem till någon och tro att du har fria händer och kan vika saker, ställa saker mm när dem ska vara på ett annat sätt och sedan kritisera att personen rättar till det efter dig. Bara ett tips, haha! Var nämligen en kille jag dejtade som tog upp en sån sak. Han hade vikt en filt på sitt sätt men enligt mitt omedvetna skulle det vara på ett annat sätt så jag rättade snabbt till det utan att ens tänka mig för. Det fick jag kritik för, yes ni läste rätt. I mitt egna hem.

5. Hon får det hon behöver från sina vänner
- Sant! Har man varit singel så pass länge så hittar man allt det där hos sina vänner. Det är ett faktum.

6. Hon känner inte att hon får ut någonting av en relation
- Stämmer till stor del på många. Tycker vi lever i ett sådant samhälle där dem flesta bara saknar "fredagsmyset". Jag personligen vill ha någon som finns vid min sida, förstår sig på mig, älskar mig för den jag är och att jag ska känna en trygghet hos personen. Jag skulle vilja köpa blommor och choklad till någon lika så få det tillbaka. Resa med någon och skapa "våran historia" tills den dagen man sitter tsm gamla och gråhåriga tills dem sista andetagen tas.

7. Hon älskar sig själv
- Att älska sig själv och kunna ge sig själv komplimanger är hälsosamt men inte om det blir till egoism. För att kunna älska någon annan måste man älska sig själv.

Lite så här tänker jag, om det är rätt eller fel det vet jag inte. Det kanske är en anledning till att jag är singel? Haha!

Näe men helt ärligt, jag trivs inte i dagens samhälle. Det är för hetsigt, stökigt och mycket, vääääldigt mycket sexuellt. Trivs inte alls med det. Jag är singel av många anledningar och finns många anledningar till varför jag nu inte kommer dejta någon.

1. Jag känner att det är för mycket fokus på utseende i dagens samhälle.

2. Jag har kommit upp i den åldern där de flesta gått ut ur en relation och är vilsna.

3. Jag känner inte för att lära känna fler människor och vill lägga fokus på mina medmänniskor jag har vid min sida idag.

Jag har mycket på gång och nu när alla pusselbitar håller på att läggas på plats vill jag inte att något ska komma emellan även om det är lätt att skaka av sig det tills det kommer till att man börjar få riktiga känslor. Men att ta risken just nu känns väldigt dumt. Men om dagen skulle komma och jag får fjärilar i magen och får samma respons givetvis är det värt att satsa då. Jag har haft ett underbart förhållande på mina vuxna dagar sedan jag slutade skolan. Tyvärr skar det sig och efter länge blev vi vänner igen. Det var synd det skar sig för där fanns det potential till en fin historia typ "och så levde dem lyckliga i alla sina dagar" men icket tyvärr. Inte varje historia slutar bra även om dem börjar bra.


Nu sitter jag bara och skriver det som kommer upp i mitt huvud. Jag tycker om kärlek, jag är fylld med den så jag kan skriva hur mycket som helst men det är lätt att det går in på för privat och så långt ska vi inte gå. Men nu har jag iallafall fått skriva av mig lite och ska ta och sova. Godnatt!


Kram Blondinrika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träning & hälsa , Blondinrika

Hej finisar!

Hoppas eran helg varit toppen bra! För mig känns det som jag inte gjort något.. men ändå hunnit med endel.
Jag är iallafall laddad inför en ny arbetsvecka med start idag. Denna veckan jobbar jag hela veckan och slutar fredag kväll eller lördagmorgon det är ingen som vet.. men för träningen del denna veckan ser det sämre ut tyvärr.. kanske ska träna på tisdag beroende på hemkomst annars blir det bara promenader.
Något jag reflekterat över är att min fett % har sjunkit. Hur? Undrar jag då. Har förvisso ätit vid mina bestämda tider ut efter hur jag kört och utöver det har jag ätit som vanligt. Det ända på senaste är att jag inte ätit något bröd.
Vi får se hur det blir efter denna arbetsvecka. Att sitta fast med en lastbil kan bli ganska hälsosamt om man tänker utifrån kostcirkeln som man kan planera. Frukost består av kvarg och granola, mellanmål frukt, propud eller en proteinshake. Middag efter vad som blir lagat innan färd.
Idag har jag dock inte med mig matlåda då jag och bästavännen skulle ätit ihop, men jag får vänta på det jag ska lasta så tyvärr blir det utemat själv eller med någon annan man känner. Inte förtjust i att äta ute även om det är husmanskost, det finns hälsosammare tillagning som jag hellre äter.

Nu ska jag väl strax börja lasta men hoppas ni får en fortsatt bra söndag!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej underbaringar!

Precis hem kommen från ett grymt benpass på gymmet. Började morgonen med gröt, en promenad med vovven och sedan gymmet. En bra start på en lördag!
Tränade igår, ett bra bröst och armpass, efter det passet var jag totalt ner slagen typ.. låg i soffan hela dagen och kollade på serie. Jag kanske behövde det? Hade iallafall ingen ork till att göra något annat än att laga mat typ..

I övrigt idag händer inte så mycket. Städa, tvätta och laga mat. Igår fick jag lite nya inspirerande idéer på mat. - Lovley! Det behövde jag.
Ska även åka och sätta in min motorcykel för vintern. Om inte jag får den sålt har en som lät intresserad.

Hur ser eran lördag ut mina vänner?

Ha det bäst!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Träning & hälsa , Foodlover

God morgon underbaringar! ❤️

Ligger i sängen i Lastbilen långt ute i skogarna. Imorse när jag vaknade var det iskallt i lastbilen bara för jag lyckats stänga av värmaren. Var vaken en stund och försökte få upp värmen. Ute fick folk skrapa rutorna och himlen var mörkblå men fylld av stjärnor. - Vackert!
Nu sitter jag nyvaken igen och ska äta frukost innan jag drar igång dagen.
Efter allt sittande igår är jag inte speciellt hungrig och känner inte alls för att är en ordentlig frukost. Fil och müsli känns som för stort mål nu på morgonen. Så mitt mellanmål blir min frukost. En propud och två riskakor räcker för att få magen att börja jobba samt vatten.

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Hej alla fina!
Har inte skrivit på ett par dagar men det är för jag först blev klar med fakturorna och i fredags kväll åkte jag till Stockholm med ett lass. På vägen hem plocka jag upp en vän från Umeå som var hos sin mamma nedanför Stockholm. Otur nog så blev jag dunder förkyld.. typiskt när man har finbesök att man greppas av en rejäl förkylning.. hoppas på att imorgon när jag vaknar så är jag frisk. På onsdag så kör jag igen enligt mitt schema, min första tur på mitt nya schema, lovley!
Får dessutom köra upp med Kev, min bästa vän. Det teamworket som jag och han har är värt guld, jag tror att vilken arbetsgivare som helst önskar att alla sina anställda hade detta teamwork.
Hur som haver så hoppas jag att tills onsdag är jag fullt frisk. Denna förkylningen har varit den värsta på ett år. Jag har min höstförkylning..
Finns en sak jag hatar med förkylning och det är hur fängslad man känner sig. Tröttheten och snuvan måste var dem värsta.. 👎🏻

Men nu ska jag vidare krya på mig och titta lite film.
Ha det bäst!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Hej alla fina!

Sitter hemma och knappar in mina fakturor.. Tyvärr så fanns det ingen annan utväg. Fördelen är väl att jag faktiskt får göra det hemma. Har en katt och en hund som sällskap. Är inte den ena sotis så är den andra. Men trots det går dem bra ihop.

Nu tänkte jag ta en liten lunchrast och ut och rasta Zebb, käka lite och sedan fortsätta. Har ett flow nu så det är tempo i inläggningen av alla papper. Jag gör dem dryga och som tar längts tid först så man sedan har något att "se framemot" till dem lätta och smidiga, haha! Om man kan kalla det så.

Mitt mål är att till fredag kväll ska allting vara inne. Låt och se om jag klarar mitt mål.

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

God morgon solstrålar!
Idag är ingen rolig dag.. klockan 11 ska jag vara hos läkaren för mina cellförändringar.. usch! Allt känns så där just nu.. ni vet när det känns som allt går emot en? precis så känns det.. Historien mellan mig och killen jag dejtade slutade igår.
Meeeen jag gjorde iallafall en delkurs i YKB igår. Jag är den där pluggisen.. tycker YKB är roligt.
Mycket för det handlar om hur det ska vara i yrket och vilka rättigheter vi chaufförer har. Jag tycker att en chaufför som tänker på säkerhet och förebygger skador är en chaufför som jag skulle vilja anställa. Jag har många goda exempel på slarv där de inte lastsäkrar ordentligt, kör trafik osäkert mm. Det tycker jag personligen att man inte sköter sitt jobb.
YKB är en förkortning av Yrkeskompetensbevis som är sedan våren förra året blev en lag från EU att alla chaufförer måste ha ett sådant plastkort. Kursen är i 5 delkurser, igår var jag på säkerhet och kundfokus.
Nästa och sista kursen är ergonomi och hälsa. Tror ni jag är taggade för den eller? ja helt klart!

Men nu är det dags att göra sig i ordning. Håll tummarna att allt går bra för mig idag.

Ha en underbar dag finisar!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Hej alla fina!

Aldrig brukar jag vara vaken så här sent men inatt och denna helgen så kommer jag nog vara det..

Denna kommande vecka kommer vara en ganska så tuff vecka för lilla mig.. Eller iallafall tisdagen..

Måndag så ska jag gå på kurs, obligatoriskt som chaufför, och på tisdag ska jag gå på tredje besöket hos läkaren i och med cellföränringar jag har som jag skrivit om innan. Känns hemskt.. Sedan så börjar jag köra på torsdag, det ser jag fram emot.

Men tills dess så måste jag bli klar med att skriva in en jävla massa fakturor.. Det är enormt mycket och jag har tagit hjälp av min bästavän. Han har ett hjärta av guld!

Det finns mycket man kan säga om detta. Men jag låter bli att säga något även om det kokar inom mig.

Ni vet mina vänner att ni ska inte lägga för mycket energi på något som ändå går till spillo. Tänk ALLTID på erat bästa och framför allt, lägg alltid era arbetsuppgifter främst. Ni ska inte ställa upp för andra och hjälpa dem om ni inte är i fas med era. Det är ett faktum och ser ni att det finns saker ni inte hinner med så ta hem och jobba. Vi är väl människor allihopa och har ingen fritid? ELLER? Ja. Det räcker där för mig.


Massor med kramar finisar!

Likes

Comments

Blondinrika

God kväll solstrålar!

Idag fick jag besked om att imorgon är min sista dag på kontoret som fordonsansvarig. Känns skönt samtidigt som det tar emot lite. Det finns så mycket som jag velat göra men inte har hunnit med. Men jag ger mig själv en klapp på axeln och säger att det jag har gjort har jag gjort bra.
Jag har åstadkommit många bra resultat för åkeriet och jag är så himla nöjd över min insats. Den nye som tar över nu är jätte duktig, jag känner att jag kan lämna över detta utan att behöva känna någon ångest. Innan så var jag rädd för vem som skulle få jobbet, vad det blir för en person. Men jag ser att han kommer lyckas. "Inkörnings" perioden är alltid svårast det är det, vad det än är för jobb man väljer. Det är som jag nu. Jag är nervös för vad jag kommer att köra exempelvis. Det kan bli vad som helst men jag har en bil och ett schema iallafall. Även om jag ska få köra en Volvo så får jag vara nöjd.. hm.. ja jag som inte tål Volvo, men tyvärr så får jag bita i det sura äpplet för jag gick in på kontoret och lämnade ifrån mig Scanian jag körde innan. Det jobbigaste är ju att alla lastbilsprylar jag har är bara till Scania så denna lastbilen får inget pynt. Ödsla pengar på en Volvo? Nja där håller jag tillbaka faktiskt. Jag hoppas innerligt att allt som jag gjort för åkeriet kommer tillbaka till mig. För mig räcker det att jag får en Scania sen kan jag köra till Haparanda om så krävs.
Ja, lastbils prat.. men det är ungefär som att välja mellan Addidas och Reebok eller så väljer man båda. Men jag väljer Addidas liksom. Same thing.

Nu är det dags för lilla mig att sova. Klockan har blivit för mycket för att kliva upp 04.30 så imorgon bitti blir det tyvärr ingen träning. Morgonens cardio gjorde susen. Hela dagen blev bättre även om den var svår startad. Antingen var det att jag startade cirkulationen eller att jag fick en liten mängd endorfiner eller möjligen bägge delarna som gjorde att jag kände mig piggare idag. Lovley!

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika, Träning & hälsa

God morgon solstrålar!

Min morgon börjar med cardio, egentligen vill jag bara ligga i sängen men jag behöver endorfiner i högsta mån.
Min trötthet vet jag nu var den kommer ifrån. Besvikelse, panikångest och depression typ.. Jag har en depression som kommer och går hur den vill. Depressionen är min värsta ovän men jag har beslutat mig för hur svårt det än är att kliva upp så ska jag upp på fötterna. Jag ska inte försvinna denna gången för det är så svårt att komma tillbaka.
Så här står jag på cardio maskinen, svetten rinner längst min panna. Snart är det dags att åka hem och duscha innan jobbet.
Min praktikant som dom kallar honom just nu är kommen och jag tycker han är duktig. Han är snabblärd så snart är jag tillbaka på vägarna. Jag har bara lite att göra klart innan jag börjar köra trots att jag gått över uppsägningstiden. - Tacksamhetslagen?

Kram Blondinrika

Likes

Comments