Header

Blondinrika

God morgon fina ni!

Onsdag, snart har halva veckan gått, jag bara längtar till helgen! Jag ska vara ledig hela helgen och både lördag och söndag ska inga larm ställas!
Mer om min morgon, jag har fortfarande ont i min rygg.. tänker att crosstraining kanske kan hjälpa? Det blev iallafall ingen träning imorse vill inte riskera att skada mig mer så istället fick jag sovmorgon. Kan vara ganska nyttigt ibland.

Kram Blondinrika

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träning & hälsa

God morgon!
Denna morgon var minst sagt smärtsam!
Vaknade med sådan smärta i ryggen. Självaste centrumet av smärtan kommer från där jag haft problem. Men detta är heller inte en överraskning för har haft ont i ryggen, necken samt huvudvärk och varit lätt yr emellanåt. Dags för kiropraktor kanske? Men jag är rädd för kiropraktorn, låter som man ska dö när man ligger där då det låter som att dem bryter nacken inte knäcker.. Massage kommer inte hjälpa mina problem så utesluter det.

Men bortsett från ryggsmärtorna så sprang jag och Zebb i morse en kort runda och sedan åkte jag till gymmet och försiktigt tränade benen. Avslutade med stretching mest för ryggen. Kändes bra och ju varmera jag blev på gymmet desto mindre ont hade jag. Skönt! Men träna ryggen blir inte mer denna veckan..

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika, Träning & hälsa

Hej alla fina!

Äntligen lite mat i magen! Nu börjar hungern komma igång igen, kan det gå så fort tänker jag?

Säkerligen, vad vet jag?!

Nu sitter jag och kollar pulsklockor. Pratade med en vän till mig igår om konditionsträning (Konditionsträning som jag tycker är tråkigt) Men vi pratade om hur han ska börja. Han hade iallafall motivation till det men hatar gym och jag är helt klart raka motsatsen. Vilket fall som helst så frågade han mig hur han skall gå till väga och jag hjälpte så klart till på bästa sätt. Något som jag nämnde var pulsklocka och maxpuls. Något som är väldigt roligt att tävla med mot sig själv. Men då frågar jag mig själv, varför har inte jag en pulsklocka? Varför har inte jag köpt en pulsklocka än efter mina år inom träningsområdet när jag dessutom tycker det är roligt?

Jag vill kunna springa långt och länge som jag kunde förut innan jag fann kärleken till gymmet. Så min fråga till mig själv, kommer jag börja träna kondition om jag köper en pulsklocka? - Osäker på det så jag får helt enkelt se om jag köper en. Det kommer inte bli någon 3000kr klocka så nu är frågan vilken klocka är billig och prisvärd. Det viktigaste är pulsen så man når maxpulsen men man vill ju gärna kunna dokumentera så man kan utvecklas. Någon som har tips?


Kram Blondinrika

Likes

Comments

Foodlover

Träningen idag blev ett höjdar pass, fick ut mer än förväntat. Det kan inte bli en bättre start på veckan! Nu en god frukost. blir en lite si sådär frukost. Aptiten ligger idag inte på topp men det har väl bara med att göra att helgen varit lugn och jag inte rört mig. Jag ser stor skillnad när jag är aktiv eller tagit det lugnt. När jag tränar äter jag mer än Björnar när dem kommer ur ide. Men jag måste äta denna morgonen, alla mornar för att magen ska komma igång i arbete. Just därför är frukost viktigaste målet 👌

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika, Träning & hälsa

God morgon solstrålar!
"Äntligen" måndag, vart tusan tog denna helgen vägen då? Vad har jag ens gjort i helgen?!
Men detta blir en bra vecka, Tisdag är veckans höjdare som bara är imorgon. 👍

Just nu står jag på crosstrainern och höjer pulsen snart dags att bygga lite muskler. Önska jag var en morgonmänniska och kunde kliva upp på första väckarklockan men så pigg är inte jag på morgonen tyvärr.. Vilken fall som helst så klagar jag ändå inte för jag är på gymmet även om det blir ett kortare pass men jag är åtminstone här. Vill hinna ett konditionspass ikväll också.

Ha en toppen dag fina ni!
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika, Foodlover

Idag är en sådan mys söndag där jag bara känner för att skämma bort mig själv lite.
Okej planen ser ut så här. Jag ska gå promenad med Zebb, duscha och göra mig fin och sendan handla.
Innan jag sätter igång med att göra något av varorna jag ska handla ska jag till min älskade mormor.
Sedan är det full action hemma med bak och matlagning. Egentligen känner jag för att köpa en chipspåse och nån billys pizza och sätta igång en film men inte ska jag förstöra min enda lediga dag denna veckan med latfasoner och skräpföda! Punkt slut.

Likes

Comments

Blondinrika, Träning & hälsa

En fantastisk lunch på jobbet idag som Camilla gjorde. Ost och skinkpaj.

Jag äter sällan paj men då jag igår inte gjorde någon middag och jobbar idag så fick det bli att äta här. Jag ångrar inte en sekund för den var jätte god och tog även en liten portion till. Annars idag är det lugnt på jobbet jag har städat och donat nu när det är lugnt. En timme kvar innan jag ska hem byta om till träningskläder, ta en stor potion PWO och köra ett konditionspass. Känner att jag behöver bra musik och svettas ut idag. Mycket tankar som får runt i mitt huvud som gör mig så trött.. bland annat min mormor. Min älskade lilla mormor 💕

Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Krabbfiske i Grötvik med vännerna och lilla söta Steph! 😍
Tävlingen vilken krabba som springer ner i vattnet först blev oklart..
Vad som mer fiskades upp var något orm liknande liten filur och en liten sjöstjärna.

Tack för ikväll mina vänner! 💕
Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

Sittande på jobbet, bara fyra timmar kvar innan hemgång och idag längtar jag extra mycket. Ska såklart åka och hälsa på min finaste mormor och sedan ska jag träffa lite vänner. Kaffe idag igen är planerat och lite krabbfiske. Jag hinner dock inte till fullo på krabbfisket så får komma lite senare. Just nu känns det som att man har så mycket att göra så det ska bli skönt att det snart är helg så man har mer tid att hinna med allt. Samt lite jobb i vanlig ordning ;)

Trivs så himla bra på mitt extra jobb men i helgen gör jag mitt sista planerade pass så jag får se om jag får fortsätta hoppa in. Kommer säkert inte ha planerade helger men inhopp lite då och då, hoppas jag på iallafall. :)


Kram Blondinrika

Likes

Comments

Blondinrika

En riktigt god kvälls kaffe med fina Zandra!

Kände att jag behövde umgås med någon ikväll som får mig på andra tankar nu efter allt som varit. Att mormor har varit på sjukhuset och genomgick en operation. Allt hände liksom utan att man hann andas. Jag är så glad att jag var på sjukhuset med henne så jag kunde assistera min fina mormor! Så idag efter besöket hos henne så åkte jag till Zandra och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Så skönt och det tackar jag för fina du!


Kram Blondinrika

Likes

Comments