Dessa landade i brevlådan idag, har lånat Victors mjukisar i flera år så var dax för ett par egna snygga! Från Better Bodies 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såå trött idag, märka att man börjar bli gammal. Att festa till halv fyra på morgonen och ingen sömn efter tar på krafterna 😅men jag gjorde ändå ett bra axel-triceps-bröst pass på gymmet. Så skönt!

Likes

Comments

I söndags var vi lagom bakis sedan festen i lördags, galet kul dock! Vi gick en runda på äpplemarknaden i Kivik, åt god äggakaka från Brösarp. Mäktigt god!

Likes

Comments

Igår var det så mysigt höstväder ute, jag tog mina nya Johnny Bulls stövlar och min nya poncho från Cubus jag köpte igår när jag var i stan med Elin. Jag blev så nöjd för en gångs skull!

Likes

Comments

I lördags på eftermiddagen körde vi ut en bit i skogen och hittade kaffestugan. Gammalt charmigt ställe med hembakade kakor och servitriserna hade folkdräkter. Så himla mysigt 😍 på kvällen hade vi filmmys med några kompisar. Idag har vi legat som två sälar i soffan och bara njutit av söndagen. Helgen efter en tenta är den bästaaa 👌🏼

Nu är det en hel del praktiskt i skolan, i veckan övade vi på injektionsteknik och i morgon är det PVK och kad sättning som gäller. Himla roligt faktiskt!

Såhär glad är man när man knallar ut från tentan och det känns såå bra 😍

Likes

Comments

I veckan köpte vi ett nytt soffbord, här är en förebild på vårt gamla "brickbord". Såg fint ut men var väldigt opraktiskt..

Här är det nya, ska försöka knäppa en bild när det är ljust ute. 😍

Likes

Comments

Har som många andra hoppat på vego/rawfood trenden. Idag experimenterade jag ihop en 100% vegansk "köttfärssås" som blev sååååå god. Till körde jag en bönpasta med fullkorn.

Ingredienserna:
Krossade tomater,
röda linser (hatar bönor, men linser är ok)
färska champinjoner,
rivna eko morötter,
babytomater,
purjolök,
vitlök,
färsk persilja & timjan

Filmen "What the health" fick mig att komma in på vego spåret. Jag tyckte den var väldigt bra, man behöver inte proppa i sig kött varje måltid. Ca 5 av 7 middagar jag äter per vecka är vego/veganska.

Likes

Comments

Full gas rakt in i andra terminen och snart tenta dax, så det är pluggandet och träningen som gäller just nu. Skönt med rutiner igen efter en sommar med endast nattjobb och vända på dygnet fram och tillbaka.

Likes

Comments

Igår hade vi våra familjer här på middag!

Likes

Comments

Lite av alla fina presenter jag fick på min födelsedag! Så tacksam 😍

Likes

Comments