dålig uppdatering jag vet. jag kommer börja igen fast inte här. Fortsätt följa mina dagar dag för dag. vi ses


nya bloggen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjaa, har inte bloggat på sjukt länge men jag har inte haft lust. Vill verkligen men de är skola o så. Nu under lovet och julen har jag inte hunnit. Har haft kul med min vänner och varit o tittat på cup. Varit på Romme Alpin. Och bara haft kul helt enkelt.
Lovar att börja igen men vet inte när. Vi får se när jag drar igång men nu får de va lite mellanrum mellan inläggen
😘 vi hörs
(bilde1)


Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen efter att ha varit i skolan i 3 timmar tills jag började "bråka" med min klassföreståndare.  Vi hade en sån här såkallad juldag i skolan idag då vi fick välja för ca en vecka sen vad vi ville göra. Om vi ville pyssla,bada,ha musik,slöjd eller se på film. Jag valde pyssel få förmiddagen och film på eftermiddagen och de gjorde alla tjejer i min klass oxå så jag tyckte de va bra ifall Felicia va sjuk. Men dagen innan idag Torsdag så byter alla tjejer så dom har tvärt om. Alltså film sen pyssel. Jag tänkte att jag ska ju va med Felicia så jag byter inte. Jag va med henne på förmiddagen då vi pysslade sen hade vi lunch och vi åt. Sen kommer ju de då vi ska se på film. Felicia frågar en lärare vart vi ska vara och då får vi som svar att de är A-laget, B-laget osv för sej själva i olika klassrum så jag får inte vara med Felicia som vi tänkt och de va  ingen som hade nämt de innan. Så jag går till min klassföreståndare och säger att jag går hem och då frågar han varför och jag säger att jag inte tänker titta på film me 8or och 9or som jag bara kan namnen på. så vi stog väll o prata ett tag men jag blev så arg att jag tog bussen hem. Och nu ligger jag här i sängen med datorn i knät. Puss o hej.

Likes

Comments

Sen nattstad bytte namn till Nouw har de varit problem me min blogg. När jag skulle byta app att blogga i på mobilen så hände nått. Mitt lösenord slutade fungera om min mail va inte giltlig. Jag vet inte va som kan ha hänt men jag hoppas de är fixat nu! Så jag ber om
Ursäkt att jag inte bloggat. Men nu ska jag ta en tidig kväller och sova nu. Är så trött.
💤
(bilde1)


Likes

CommentsSkolan suger ju förfan all energi ur en. Är man sjuk så är man jätteglad eftersom man slipper gå till helvetet en dag men man får ändå panik då man hamnar långt efter med en massa grejer. Ni lärare lägger läxor och prov veckan efter lovet,samma med helger,asså vafan tror ni helger och lov är till för? Att plugga? VERKLIGEN INTE! Nej de är då man ska kunna vara glad av att slippa den skiten och ist kunna ha riktigt kul,antingen slappa eller festa. När vi elever klagar på att ni lägger plugg på våran fritid får man nästan alltid svaret "vi får också jobba hemma på våran fritid för att vi har så mycket att göra" eller "vi jobbar hela ert lov,vi får sitta inne och ni gnäller när ni får slappa och vi jobba" men för i helvete ni har valt att jobba som lärare?!! Ni har valt att vara de resten av era liv.
Ni säger att man ska träna,äta nyttigt och vara i form,att spela en sport är väldigt viktigt. Men eftersom man alltid ska sitta med läxor och plugga så hinner man ju fan inte träna eftersom ni ger oss så jävla mycket läxor hela jävla tiden. Ni lägger flera prov samma vecka,inte konstigt att man tillslut ger upp och slutar bry sig helt om skolan. Vi skulle hinna med läxor,träning och ha lite fritid om ni faktiskt lärde oss det ni ska på den tiden ni har istället för att stå och snacka bort halva lektionen på sånt man inte lär sig nåt av. Ni lärare som faktiskt förstår och säger till elever att "skolan är inte det allra viktigaste här i livet,man måste ha lite kul också" ni är guldvärda. Dock finns det bara några enstaka sådana lärare som säger de till elever och dom lärarna får mest respekt av oss elever och uppfattas som dom bästa. Trött på sk
olan af,ska bli skönt med lov!

Likes

Comments


Godnatt.
Och med de vill jag oxå säga att jag rekommenderar verkligen denna julkalender på Sveriges Radio. Jag är en person som inte tittar på tv på morgonen och som inte tittar så mycket runt 6-7 på kvällarna heller då julkalendern på tv visas så jag tycker de är mycket roligare att kunna lyssna på något ist. På bussen också. De tar inte lika mycket 4g som att titta på ett program.

High Tower
Berättelsen utspelas i det lilla samhället Mårsta . Huvudpersonerna John, Samira och Anja är 10 år och bor i höghuset High Tower – ett skrytbygge som den rike Bengt Golnander byggde för att sätta Mårsta på kartan. Nu är High Tower fallfärdigt och föräldrarna har bestämt att de måste flytta efter jul.

Barnen tar upp jakten på den försvunne Golnander för att ställa honom till svars och få honom att laga High Tower så att de kan bo kvar. De måste hitta honom före jul...

Musiken i julkalendern är gjord av Bröderna Lindgren och manuset är skrivet av Aziza Dhauadi och Andreas Lindg
ren.

OBS- kopierat från http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4731&artike
l=5967913
(bild
1)

Likes

Comments

Mammor,mammor,mammor,pappor,pappor o pappor. Äre bara jag eller är dom jävligt orättvisa? Jag är äldst mellan mig och min bror, och visst jag kan vara bortskämd jag oxå men min bror är dom alltid snälla mot. Bråkar han och jag är det alltid jag som får all skit. Vet att de inte är så i bara min familj utan även i fler. Tycker de är fett tråkigt. Men de som är så konstigt är att dom säger att dom vet mer än oss o blablabla... Men dom fattar inte att de oftast ät orättvisa mellan syskon. 

OBS. Vill inte att någon ska ta illa upp. Men om det är så, så kontakta mig. 

lovisaabc01@gmail.com 

Likes

Comments

Den här helgen har varit helt fantastisk. I fredags kom Emilia ner till mig. Vi hämtade hon vid tåget och åkte direkt hem, käkade lite pizza och sen tog vi det bara lugnt. (Med choklad) Lördagen vaknade vi och fixade till oss lite, gick senan ner till ishallen för att titta på hockey. Under matchen pratade jag lite med Eddie och sen sa jag till han att hämta Linnea. Vi snackade lite om vad som hänt och vi redde ut det mesta. Mamma kom och hämtade mig och Emilia där och körde ner oss till stan för att vi skulle bowla med Victor och Jonathan. Emilia vann och jag kom 2a. Efter de gick jag och Emilia och åt. Sen va vi med Victor,Jonathan,Jacob och Noah hela kvällen. Under natten hände de saker som att vi fick ut och springa efter Linnea men behöver inte gå in mer på de. Men den natten somnade vi 6. Söndagen va vi i ishallen igen och tittade på match och efter de åkte jag o emilia hem för att packa hennes saker och sedan körde vi henne till tåget. När jag kom hem gjorde jag lite läxor och åt sen helt plötsligt står Victor ute i hallen med dom andra 3 killarna. Haha. Jag va med dom och när alla åkt hem färgade jag håret och dushade. Och nu är jag sjuk.. Puss o hejdå

Likes

Comments

Idag va mamma och köpte dom här till mej. Ville testa något nytt, har inte testat dom här än men kommer göra till kvällen.  haha kort inlägg men..

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit och jag åt något som jag aldrig ätit förut med de va gott! Enkelt, snabbt och jättegott!

Man tar bara ett helt vanligt knäckebröd. (Ett sånt här runt med ett hål i)
Har på olja elr smör! Det blir mjukare me smör.
Låt de åka in i brödet! Sen har man på tomatsås och ost!
Ha sedan på det du vill ha på.
Ställ in i Ungnen på ca. 200 grader i 5 minuter!
Klart och färdigt att äta!

Ha de bra:*Och nej de ä inte bacon! 😂

Likes

Comments